|
eeee... zambilu?... fin observator se leagana razand pe un picior se-amuza cu vecinii din tronson va spun pe bune ca-i un pic mason dar are, nenea, inima de aur si e doar cu cin' trebuie balaur si simte omul far' de gresh pe rau il leaga fedelesh |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:31 |
||
|---|---|---|
|
S-ancins hora literara Cum nu fu demult in tara Macar sa ne-nveselim Printre versuri zbenguim Si chiar de viata-i si-amara P-aci pare mai usoara De unii zic:sint nebuni N-au dreptate,spun minciuni Decit fata tot plouata Mai bine inseninata Mai pocniti din bici odata Sa s-auda-n lumea toata... Hai,Hai... |
||
|
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 18:38 |
||
|
ei, gianinuco, ce tot spui? zambilu-i om la locu' lui! mai trebe doar din cand in cand sa dea cu unii de pamant, caci ce s-ar face fara el comunitatea cu catel si cu purcel? din cand in cand mai da cu unii de pamant. si are grija uneori sa rupa buruieni din flori! |
||
|
|
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:39 |
||
|
valentino, lasa, mai nu suna din zurgalai doar o vorba vreau sa-ti spun: mai e timp pan' la craciun
|
||
|
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:44 |
||
|
mai, vidare, frate drag asta pusei in vileag el e tatal meu dulcel iar eu nu-s Oedip defel. mie-mi place gradina curata si de vine vreo surata care-mproasca cu noroi zambilu' face din ea gunoi este sever, nu pot sa mint nu ma lasa sa m-alint insa asta ma ajuta sa nu fiu vreo ciufuta |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:44 |
||
|
totushel, iubita mea ne-om da si cu sania pan' atunci noi doar cantam hazul nostru sa-l pastram |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:45 |
||
|
Valentino, hai, mai, frate, Ca io-s in minoritate! gianinuco, stai asa, ca mi-ai atins inima: bravo, fato, sa te-ajute, ca-oricum e plin de ciufute peste tot. dar si tu vezi ca langa el n-ai sa pierzi. (sa nu spuna c-am dat cu toti-n cultul personalitatii )
|
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:48 |
||
|
Totushico ma retrag Concurentei fata nu-i fac Vad ca esti curtata rau Ma retrag la iatacul meu. |
||
|
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 18:49 |
||
micabis
|
||
|
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:50 |
||
|
Aoleo! gianina mea! Nu te da la totusica Pen' ca vine-ndata mica Si te ia de par duios (ca pe mine, serios!) |
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:51 |
||
|
vidare, fratele meu bun mai este Dumnezeu ca ne-aduna asa pe toti far-un dram de idioti as dormi, trai aici. afar' sunt ca un arici... da' cu voi ma desfashor nu-mi mai vine sa m-omor
|
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:52 |
||
asa se intampla cand ai prea multi pretendenti. nu ramai cu nici unul soarta cruda
|
||
|
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:53 |
||
|
totushel? o floricica! eu o stiu de bunicica nu ca da in oameni buni de sambata pana luni |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:53 |
||
|
Zimbetu-ti stirb de cadana Totushel, mie-mi da vina Ia sa curat sandramaua Ca sa plece haimanaua Geani, Vidar pai apoi Totushica nu-i de voi Nici de mine nu o fi Decit poate pentru-o zi. |
||
|
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 18:56 |
||
|
totushel, adevar graiesti cand ai multi vrei sa te piteshti dar cum ei incep sa plece albia-ncepe sa sece. |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:56 |
||
|
ce-ash mai sta cu voi aici!! da' aud plesnet de bici ma duc dincolo la sex, ca-mi devine omu' ex |
||
|
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 18:57 |
||
|
lasa, mica, nu-i nimic, o iubim si noi un pic. |
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:57 |
||
|
micabis, esti aventuroasa totushel e serioasa nu stiu daca te-accepta asa pentr-o noapte; nu-i de ea. |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:58 |
||
tulipo, pai cum asa? nu-i prea dimineata? da' nu spuneai ca ma iubesti? tu acum ma parasesti?
|
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:59 |
||
|
tulipe, o, floricea! du-te, du-te, fata mea decat plansa la divortz mai bine iubita de-un sotz |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:59 |
||
|
vidare, nu sari calul! sare sotzul cu pumnalul sare si sotzia ta ca nici ea nu-i canapea! |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:01 |
||
|
haoleu manca-v-ash gura! ce ma mai dadeti d-a dura. vidare, tot te stimez. fug d-acilea, c-o-ncasez |
||
|
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 19:05 |
||
ei, gianino, vorba vine nu vezi ca vorbitu-n rime dauneaza pe la cap? eu de asta nu mai scap!
|
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 19:08 |
||
|
n-o patesti, iubita mea doar daca ai sotz haimana desi, dupa cum ne spuneai din soare il tot rupeai. |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:09 |
||
|
Totusica,sora mea Este drept ce spui mata' Dar pe-atunci sa iasa bine Ne-antrenam cum se cuvine Mai tulipe,scumpa mea, Cheama sotu icisha S-ai sa vezi ca i-o placea mult,ca nu ar mai pleca Numa nu-l scapa la fete Stii,se-ncurca printre plete... |
||
|
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:09 |
||
|
nu, vidare, dragul meu. intreaga-s la cap si eu chiar daca tot scriu pe-aici. iti jur: mintea nu-ti strici. |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:11 |
||
|
valentino, multumim sa stii ca noi te iubim ca ne crezi asa de faine sa-l vrajim fara de taine. dar tulipe-i floarea lui comoara romanului... (parca Alexandre Dumas) si-mpreuna au ramas. |
||
|
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:14 |
||
|
Gata ca v-ati haladit De poezit ati poezit Mai treceti si pe prozele Ca-s satula de poezele Mi-am pierdut si rimele Am uitat si strofele Ce-o zice vre-un nou venit "Pe unde am nimerit?" "Pe site-ul lui Paunescu, Eminescu, Condeiescu?" |
||
|
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 19:17 |
||
mica: ori mai bine pervertescu, vorba lui zambil
|
||
|
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 19:19 |
||
|
Tu ai pus punctu' pe I Una-i crede,alta-i sti... io pe voi va stiu de-acuma Nu doar faine,cum e luna, Insa si destepte foc (scuip in sin sa am noroc) |
||
|
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
| IUBIRE | 335 | De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04 |
| Aspecte care descriu cum anume ne simim! | 92 | De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08 |
|
|
||
| stiati ca..... | 18 | De la: Vidar 30 Iunie 2009 10:46 |
| LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună