AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

,,MDA...,cum spui tu...,culcush... .stii,asta-mi aduce aminte de vorbele unui oarecare...,femeia e un animal care traieste pe langa casa omului,si se hraneste cu zilele lui fripte.iertat fie-mi misoginismul.Cu stima CATALIN."

Cataline skimba cu altceva STIMA sa nu para la fel si celelalte...stime...Stii,cine gindeste asa e un ratat,fie barbat,fie femeie.Da-mi voie sa cred ca ai vrut sa scrii altceva si nu ai verificat scrisul...
valentino
Postat pe 3 Iunie 2009 13:21
De la: si_totusi, la data 2009-06-03 13:14:28cititi si vedeti ca am scris clar " LA MODUL GENERIC"

nu te cunosc, valy si nu-mi permit sa jignesc. aici discutam la modul general

imi cer din nou sincer scuze, si regret nespus faptul ca am interpretat gresit cele spuse de tine. sincer imi pare rau.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 13:21
de prin carti, stiu ca animalu' ista zis femeie, naste pui. daca cel pui s-a nimerit barbat, ma intreb: nu o fi tot animal? stiu ca ce naste din pisica, soareci papa.

asa ca, pe omul , crescator de animale, cine l-a facut? probabil doar el e creatie divina. si daca e asa, dupa logica mea rudimentara, fiind totusi la capitolul legende, inseamna ca el e adus de barza.

astia trebuie sa schimbe cateva pasaje in biblie. tre' sa apara si barzoiul in peisaj. poate la rubrica exod sau la versetul acela cu fericiti cei saraci cu duhul
si_totusi
Postat pe 3 Iunie 2009 13:31
totusico, esti criminala , mor de ras nene...
gabitzza
Postat pe 3 Iunie 2009 13:34
De la: vally65, la data 2009-06-03 11:53:46... oricum visul meu este de a-mi reface casatoria si voi lupta pentru asta indiferent de sfaturile altora. stiu ca nu e usor, mai mult decit isi poate inchipui cineva, dar atita timp cit eu consider ca se merita sa lupt pentru asta, nu voi renunta la lupta. ...
dar nici nu sunt lipsit de bun simt.

Imi amintesc de anii in care si eu am luptat cu toata fiinta si cu toate fortele mele pt o reconciliere...dar din pacate se pierduse acel liant invizibil dar necesar ce tine un cuplu unit si mai grav, continuand sa fac o multime de compromisuri, imi anulasem personalitatea, nu ma mai recunosteam deci efortul depus nu a meritat in ciuda perseverentei mele.
Bunul simt te va determina sa te opresti la timp.
susidallyama
Postat pe 3 Iunie 2009 13:56
De la: valentino, la data 2009-06-03 13:13:07Mielutza,am facut demonstratia spuselor tale...ne cautm alte consolari externe,se lasa cu pupaturi si apoi cu...dureri.Am inteles bine?.


Aaaaaaaaa-ha!Da da . asta era.
blanca
Postat pe 3 Iunie 2009 14:14
se stie clar faptul ca pina nu te lovesti cu capul de sus, nu vezi pragul de jos. batrinul meu,Dumnezeu sa-l odihneasca spunea ca trasatura de caracter primordiala a romanului este: "uitarea si speranta" trasaturi fara de care si-ar pierde statutul de OM. am mai auzit ceea ce-mi spui, dar poate sunt prea incapatinat,idiot sau mazochist, sau poate sunt prea optimist incit sa ma fac ca nu stiu lucrurile acestea si sa incerc totusi sa aflu singur raspunsul. gresesc?, poate, dar am dreptul la libera alegere.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 14:14
De la: vally65, la data 2009-06-03 12:54:45 se pare ca am reusit sa mai lezez pe cineva,nu spune nimeni ca esti fortat sa inghiti toate mojiciile sau "o viata nemultumitoare"doar de dragul aparentelor, mai mult decit atit consider ca este inuman sa supui pe cineva unui astfel de tratament, atunci cind intr-o relatie primeaza egoismul este foarte adevarat si chiar indicat sa renunti la acea relatie, iti dau perfecta dreptate din punctul acesta de vedere, ceea ce nu inteleg este de unde ai pornirea asta atit de vehementa impotriva mea, sau sa inteleg de fapt ca acesta este modul tau de comunicare? se pare ca deja m-ai etichetat si sincer ma deranjeaza atunci cind sunt in felul acesta etichetat, dar cum spuneam si cu riscul de a ma repeta o voi spune din nou, fiecare din noi judeca prin prisma propriilor actiuni. te gindesti poate ca si tu poti fi lesne incadrata in categoria celor pe care tu ii etichetezi atit de usor in "lepre"?totul depinde de prisma prin care privesti. nu incerc sa te jignesc dar te rog incearca si tu sa nu mai pui atit de repede etichete.incearca sa-ti indrepti tirul spre cei care ti-au facut rau, nu-i pune pe toti in aceeasi oala.


Nu vreau sa te etichetez nicicum! Sincer!
Am incercat sa te fac sa vezi faptele si prin ochii unei femei!
Sigur ca fiecare judeca din prisma propriilor actiuni.
O sa ma gandesc la cele spuse de tine.
picaturaderoua
Postat pe 3 Iunie 2009 14:25
De la: vally65, la data 2009-06-03 14:14:57...dar poate sunt prea incapatinat,idiot sau mazochist, sau poate sunt prea optimist incit sa ma fac ca nu stiu lucrurile acestea si sa incerc totusi sa aflu singur raspunsul. gresesc?, poate, dar am dreptul la libera alegere.

Vally departe de mine gandul de a da verdicte, am incercat doar sa impartasesc o parte din experienta mea. Si da, cred ca fiecare e liber sa decida cum crede mai bine (liber arbitru).
susidallyama
Postat pe 3 Iunie 2009 15:49
cineva incerca sa ma faca sa privesc prin ochii unei femei, fara sa stie ca am inca urme la baza nasului de la ochelarii prin care am incercat sa vad si din perspectiva unei femei si fara sa stie ca acei ochelari nu au facut decit sa-mi ascunda lacrimile ce-mi incetosau vederea.nu caut intelegere sau sfaturi care oricum nu cred ca sunt in stare sa le urmez, pur si simplu am dat drumul la supapa de suprapresiune si acum nu mai reusesc sa o inchid. descoper ca am descoperit drogul de care aveam nevoie si habar nu am cit de nociv este. acel drog de care se plingea si altcineva cind spunea ca "a devenit dependenta de Garbo". cit de bine facem inoculindu-ne acest drog nu stiu dar am timp si se pare ca toti cei de aici dispun de acest mic amanunt numit timp.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 16:15
De la: vally65, la data 2009-06-03 16:15:56pur si simplu am dat drumul la supapa de suprapresiune si acum nu mai reusesc sa o inchid. descoper ca am descoperit drogul de care aveam nevoie


wow!!! Pe mine m-ai impresionat. Sincer. Pana la lacrimi.
tulipe
Postat pe 3 Iunie 2009 16:29
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 16:58
imi cer scuze pentru repetitia total agramata care am savirsit-o, si sincer pe mine nu ma amuza de loc aceasta greseala. dar aia e , am scapat-o, am scapat-o.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 17:07
nu de aia ma hlizeam, nici n-am bagat de seama...imi placu de tulipa, tzuco mama de subtila...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 17:08
Hai ca ai reusit sa ma faci si pe mine sa zimbesc.mi-ai descretit cu adevarat fruntea. MULTAM
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 17:10
ha

supapa de suprapresiune ?

faina expresia...

nu-ti fa griji...mai scapam si noi perle de-astea... da' avem simtul umorului

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 17:11
valentino, desi ai fost dur cu Cata, cred si eu ca este bine sa nu cada in astfel de evaluari...
gianiblue
Postat pe 3 Iunie 2009 18:54
Este bine sa nu fim duri cu nimeni.Florile ca si oamenii aspira la dragostea soarelui.Credeti ca daca le frangem, vom fi mai fericiciti?
Ioana007
Postat pe 3 Iunie 2009 20:05
Nu, Ioano. Nu noi. Altii sunt fericiti frangand...
gianiblue
Postat pe 3 Iunie 2009 20:06
m-am luat cu valul si am omis sa intreb, chiar nimeni nu este deranjat de faptul ca exista persoane care doar pentru placerea lor personala distrug casnicii si aduc suferinta in jurul lor? asa zisul iubit pentru care a renuntat la siguranta caminului nu are nici o vina? parerea mea este ca atunci cind ajungi sa faci ceea ce a facut el ar trebui macar sa-si asume cel putin 75 de procente din vina si sa se comporte ca atare. el ar trebui sa fie persoana care sa-si asume toate respnsabilitatile visavis de persoana iubita, ar trebui sa fie mai bun decit cel parasit, mai intelegator. el ar trebui sa-i faca viata partenerei o viata de vis, mai buna decit cea din care a smuls-o. ei? voi ce parere aveti despre preafericitul personaj?
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 21:45
De la: valentino, la data 2009-06-03 13:21:20 ,,MDA...,cum spui tu...,culcush... .stii,asta-mi aduce aminte de vorbele unui oarecare...,femeia e un animal care traieste pe langa casa omului,si se hraneste cu zilele lui fripte.iertat fie-mi misoginismul.Cu stima CATALIN."

Cataline skimba cu altceva STIMA sa nu para la fel si celelalte...stime...Stii,cine gindeste asa e un ratat,fie barbat,fie femeie.Da-mi voie sa cred ca ai vrut sa scrii altceva si nu ai verificat scrisul...
nu Valentino,am vrut sa scriu exact ceea ce am scris.acum sa explic...:in primul rand am specificat foarte clar"imi aduce aminte de vorba.....".nici pe departe nu gandesc asa.dar acest cuvant "culcush",pur si simplu m-a enervat.ptr mine "culcush"inseamna un loc unde e bine,cald,confortant.....,bla bla bla.ce rezulta de aici?.ca atata timp(14 ani,21-22 de ani) cat ne este bine in "culcush",stam... (FEMEI,BARBATI),cand nu mai este bine...(daca asa consideram noi),rade-o tata.nu te uita in urma.ce copii,ce casnicie?...nooo,rade-o pur si simplu.suferinta celuilalt...?sa fie sanatos... .acum va intreb...cuvantul "EGOISM",va spune ceva?.imi cer scuze ptr incapacitate mea de a spune ceea ce gandesc prin cuvinte alese.dar ce sa fac?sofer cu 10 clase "terminate la seral"(cum spunea cineva pe aici...).Cu "aceeasi"stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 3 Iunie 2009 21:50
De la: vally65, la data 2009-06-03 21:45:23 m-am luat cu valul si am omis sa intreb, chiar nimeni nu este deranjat de faptul ca exista persoane care doar pentru placerea lor personala distrug casnicii si aduc suferinta in jurul lor? asa zisul iubit pentru care a renuntat la siguranta caminului nu are nici o vina? parerea mea este ca atunci cind ajungi sa faci ceea ce a facut el ar trebui macar sa-si asume cel putin 75 de procente din vina si sa se comporte ca atare. el ar trebui sa fie persoana care sa-si asume toate respnsabilitatile visavis de persoana iubita, ar trebui sa fie mai bun decit cel parasit, mai intelegator. el ar trebui sa-i faca viata partenerei o viata de vis, mai buna decit cea din care a smuls-o. ei? voi ce parere aveti despre preafericitul personaj?
nu dragule.omul ala(femeie sau barbat) nu are nici o vina.si permite-mi sa-ti dau un sfat(pe care l-am primit si eu candva...),lasa fluturii sa zboare...
roby_cado
Postat pe 3 Iunie 2009 21:59
Cata, te-a enervat degaba cuvantul "culcush". caci tocmai semnificatia pe care si tu i-ai dat-o AR FACE PE ORICINE SA STEA IN EL. Cercetati, doamnelor si domnilor, daca pentru cei care pleaca din casnicii, ele au fost un adevarat culcush.
gianiblue
Postat pe 3 Iunie 2009 22:06
bravo cataline , ai pus punctul pe I,dar nu ai inteles ca de fapt in opinia unora, acei 14,21 sau cine stie citi or mai fi au fost de fapt ani de sacrificii si umilinte acceptate de persoana indreptatita a-si lua zborul. dar pe cine mai intereseaza . oricum sunt perfect constient ca intradevar exista si persoane perfect reale care in momentul in care le ajunge cutitul la os sa-si ia inima in dinti si sa-si ia viteza, speriate de consecinte si ingrozite de realitatea ce le inconjoara. dar la fel de adevarat este ca sunt si persoane care iau lectii de zbor si in momentul pe care il considera favorabil, sa-si dea drumul la zbor.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 22:11
Eu cunosc o situatie in care personaj principal e o femeie care a avut doua casnicii,in fiecare casnicie a crezut la vremea respectiva ca e fericita pana la un punct cind a aflat ca sotul o inseala la modul cel mai grosolan cu putinta,in ambele cazuri nefiind vorba de o femeie "de rasa" ci de "gloabe"de ultima speta care nu au alta treaba decit sa arunce ochiade catre barbatii altora,numai asa de placerea de a cucerii,sau a se distra,sau a gastiga ceva din treaba asta,si iat-o pe acea femeie care acum are o relatie de vis,dar cu cineva casatorit sa fie fericita cum nu a fost niciodata;problema e alta,dam cu pietre sau ,nu.
scrichy
Postat pe 3 Iunie 2009 22:12
daca acel (femeie sau barbat ) nu are nici o vina, atunci biserica de ce il condamna pe "nichiperchea" , nu tot rolul de ispita il are si unul si celalalt?
pina si legile umane au un articol care se cheama "instigare" si care este pedepsit ca atare.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 22:17
hai, iubitilor sa punem punctul pe j, ca pe i il pun toti fraierii.
1. e bine sa nu cadem in pacatul generalizarii; fiecare situatie este unica.
2. eu am identificat doua mari categorii de parasiri
a) cel care paraseste vrea adrenalina si se gandeste doar la binele fundului personal. - categoria "egoism personal"
b) cel care paraseste sufera ca este tratat drept mobila in casa, nu este ascultat, nu este respectat, etc - categoria "egoismul partenerului"
3. este ideal ca, dupa o parasire, cel parasit sa aiba curajul sa identifice situatia REALA ca facand parte din una de categorii.
4. riscul de a nu analiza corect si trage concluziile iminente, este: pentru cazul a) - sa se cultive acest gen de partener si sa se repete situatia; sa se sufere...
pentru cazul b) sa se repete indiferenta fata de partener, lipsa de empatie.
Ei, ce ziceti?
gianiblue
Postat pe 3 Iunie 2009 22:18
despre ce se dicuta aici?... ca-n-am avut timp sa citesc... he,he,he..
zambil
Postat pe 3 Iunie 2009 22:21
zambil, zi si tu cinstit daca nu am mintea organizata si nu - in sfarsit - am bagat in categorii matematice una din marile dileme ale lumii.
gianiblue
Postat pe 3 Iunie 2009 22:23
De la: scrichy, la data 2009-06-03 22:12:20Eu cunosc o situatie in care personaj principal e o femeie care a avut doua casnicii,in fiecare casnicie a crezut la vremea respectiva ca e fericita pana la un punct cind a aflat ca sotul o inseala la modul cel mai grosolan cu putinta,in ambele cazuri nefiind vorba de o femeie "de rasa" ci de "gloabe"de ultima speta care nu au alta treaba decit sa arunce ochiade catre barbatii altora,numai asa de placerea de a cucerii,sau a se distra,sau a gastiga ceva din treaba asta,si iat-o pe acea femeie care acum are o relatie de vis,dar cu cineva casatorit sa fie fericita cum nu a fost niciodata;problema e alta,dam cu pietre sau ,nu.

sincer nu sunt de acord cu etichetele pe care le-ai aplicat acelei femei,eu personal nu mi-asi permite sa o etichetez in felul acesta,in definitiv este vorba de una din reprezentantele sexului frumos, dar luind in consideratie ca vine tot de la o femeie, probabil ca le merita. iar in privinta pietrelor stai linistita ca vor veni de unde se asteapta cel mai putin. avioane se mai prabusesc, mai sunt si inundatii si multe alte fenomene mai mult sau mai putin paranormale. nu e cazul sa ne murdarim noi pe miini pentru asta.
vally65
Postat pe 3 Iunie 2009 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort si partaj 76 De la: estela 15 Aprilie 2010 05:07
Ma urasc! Sotia a reusit dupa 6 ani de casnicie, sa ma faca sa cedez nervos si sa o lovesc! 367 De la: garbo261156MADALINA 25 Ianuarie 2012 14:28
O durere teribila devenita obsesie 13 De la: cleooo23 8 Iunie 2012 10:28
DUPA 12 ANI 32 De la: Axl_22 2 Iunie 2011 17:49
Sunt plecat din tara si vreau sa divortez 96 De la: garbo_12502 14 Iunie 2018 16:24
Setari Cookie-uri