Ajutati-ma sa inteleg...

Sunt barbat...iar motivul ptr.care scriu pe acest site,este ca doar voi femeile imi puteti da un raspuns.Pe scurt sunt proaspat divortat dupa 18 ani,de casnicie cu bune si rele,dar in care dragostea si respectul reciproc au fost prezente.Totul a inceput anul trecut cand eu ma aflam in convalescenta dupa o interventie chirurgicala destul de grava,imi permit sa spun,pe cord deschis.Bineinteles ca o buna perioada de timp nu am putut sa-mi indeplinesc rolul de mascul,parte din cauza slabicinii fizice parte din cauza tratamentului.Cert este ca intr-o zi sotia mi-a comunicat ca vrea sa ne despartim.Niciodata nu am fost de acord ptr.ca stiam ce ne-a legat pe amandoi.In final i-am acordat divortul,cu toate ca nu l-am acceptat ptr.ai arata ca nu exista in mine doar orgoliu barbatesc ci ca intradevar o iubesc.Imediat dupa pronuntare am avut amandoi un sentiment de parasire,de neputinta,cele care au trecut prin asa ceva probabil cunosc sentimentul.Eu o iubesc poate mai mult,as indrazni sa spun,la fel imi declara si ea,dar totusi imi da de inteles ca fiacre avem alt drum.Ce pot intelege de aici.Eu sper si chiar vreau sa fiu cu ea in continuare dar ea refuza orice apropiere.Voi ce credeti?!Ma mai iubeste intratat cat sa revina?
sorin_68
Postat pe 8 Februarie 2009 13:00
Of, Sorin. imi pare extrem de rau pentru cele intamplate... eu te sfatuiesc sa o lasi sa "dea cu capul de pragul de sus". daca au fost intre voi sentimente reale, respect, las-o sa aiba cu ce sa faca comparatia. Cat este in dubiu, nici un om -fie barbat fie femeie- nu functioneaza cum trebuie. rabdare, daca mai poti. Nu o presa, lasa timp. Pe de alta parte ea nu a facut dovada de "la bine si la greu"... Of, of...
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 13:06

Din scurta ta poveste, nu putem intelege ce inseamna exact " si bune si rele", cat de bune au fost cele bune, cat de multe si rele or fi fost cele rele, dar 18 ani sunt... o viata de om!
E posibil sa fie obosita, epuizata de evenimente si sa aiba nevoie de timp pentru a-si reface fortele. Da-i timp si liniste. N-o presa, ca s-ar putea sa strici tot. Daca te mai iubeste, se va intoarce la tine. Daca nu... viata merge mai departe !
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 14:03
De la: Ella34, la data 2009-02-08 14:03:31
Din scurta ta poveste, nu putem intelege ce inseamna exact " si bune si rele", cat de bune au fost cele bune, cat de multe si rele or fi fost cele rele, dar 18 ani sunt... o viata de om!
E posibil sa fie obosita, epuizata de evenimente si sa aiba nevoie de timp pentru a-si reface fortele. Da-i timp si liniste. N-o presa, ca s-ar putea sa strici tot. Daca te mai iubeste, se va intoarce la tine. Daca nu... viata merge mai departe !


Si eu am aceeasi parere cu Ella. Nu cred ca te-a parasit doar pentru ca ai fost bolnav. Mai cauta in tine insuti si vezi ce evenimente au mai avut loc, care ar fi putut sa o indeparteze asa de tine.
persidadamian
Postat pe 10 Aprilie 2009 04:08
De la: sorin_68, la data 2009-02-08 13:00:27Sunt barbat...iar motivul ptr.care scriu pe acest site,este ca doar voi femeile imi puteti da un raspuns.Pe scurt sunt proaspat divortat dupa 18 ani,de casnicie cu bune si rele,dar in care dragostea si respectul reciproc au fost prezente.Totul a inceput anul trecut cand eu ma aflam in convalescenta dupa o interventie chirurgicala destul de grava,imi permit sa spun,pe cord deschis.Bineinteles ca o buna perioada de timp nu am putut sa-mi indeplinesc rolul de mascul,parte din cauza slabicinii fizice parte din cauza tratamentului.Cert este ca intr-o zi sotia mi-a comunicat ca vrea sa ne despartim.Niciodata nu am fost de acord ptr.ca stiam ce ne-a legat pe amandoi.In final i-am acordat divortul,cu toate ca nu l-am acceptat ptr.ai arata ca nu exista in mine doar orgoliu barbatesc ci ca intradevar o iubesc.Imediat dupa pronuntare am avut amandoi un sentiment de parasire,de neputinta,cele care au trecut prin asa ceva probabil cunosc sentimentul.Eu o iubesc poate mai mult,as indrazni sa spun,la fel imi declara si ea,dar totusi imi da de inteles ca fiacre avem alt drum.Ce pot intelege de aici.Eu sper si chiar vreau sa fiu cu ea in continuare dar ea refuza orice apropiere.Voi ce credeti?!Ma mai iubeste intratat cat sa revina?
Riela67
Postat pe 27 Aprilie 2009 14:21
stiu, am citat si... s-a intrerupt netul
Sorin ,imi doresc sa nu ma caracterizezi negativ ptr. ceea ce am sa iti spun:
1. ea te iubeste spui, dar nu s-a vazut acest lucru, faptul ca te-a parasit
2.tu o iubesti, sau ai nevoie de ea?
Trebuie sa ai aceste lucruri foarte clare in mintea ta, deoarece totul porneste de aici.
trebuie sa fii constient ca o sotie te iubeste si la rau, nu doar la bine, ea trebuie sa iti fie alaturi neconditionat, de aici reiese ca tu o iubesti pe ea( deoarece ai renuntat la fericirea ta, pentru fericirea ei), dar ea nu te iubeste.
Te-ai gandit ca in momentele in care tu erai bolnav, ea a gasit alinare in alta parte?; altfel nu imi pot imagina cum a putut sa renunte la tine, omul de o viata.
Iti spune ca te iubeste ,doar ca sa nu te raneasca, dar daca ea a mers mai departe, iti spun eu: nu te iubeste asa cum spune.
asa ca iuta trecutul, nu mai merge inainte cu capul in urma,ea nu se va intoarce, esti matur si trebuie sa intelegi ca viata merge mai departe .Trebuie sa stergi cu buretele trecutul si sa iti aduni toate fortele sa mergi inainte.
Nu sta pe loc, timpul vindeca toate ranile sufletului.
Iti doresc sa ai curaj sa mergi inainte!
Riela67
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:51
Gresesti Riela, sotiile te iubesc numai la bine.La rau trebuie sa cauti pe altcineva.
Ioana007
Postat pe 1 Mai 2009 14:38
din pacate, ai dreptate
Riela67
Postat pe 1 Mai 2009 15:22
Pai nu pricep: de unde stii tu ca si ea a simtit la fel in ziua pronuntarii? Si apoi, daca ea a fost cea care a cerut divortul, nu cred ca a facut-o cu intentia de a se mai intoarce........sorry!
ana02
Postat pe 2 Iunie 2009 07:57
Si reciproca este valabila.
Ioana007
Postat pe 2 Iunie 2009 16:11
am un amic in situatie iextrem de asemanatoare si daca te ajuta cu ceva... nu vreau sa te jignesc sau sa iti provoc inca o rana in suflet dar e un adevar(in veci nu vei mai fi cu ea in ciuda discutiilor purtate cu ea),daca nu are intentia sa-ai bata joc de sentimentele tale,ai e mila de tine,daca nui e mila de tine are un anumit scop daca te-ar iubii s-ar intoarce la tine fara nici o ezitare nu prea cred ca te iubeste incearca sa-ti indrepti privirea si iubirea catre altceva, altcineva in cazul tau nu vorbele ei frumoase fara nici un folos te ajuta iti dau doar sperante desarte care te deznadajduiesc. mai bine ai duci dorul decat grija.
amoor
Postat pe 15 Iunie 2009 03:53
Draga Sorin, ami pare rau ca trebuie sa-ti spun aceste lucruri, dar e mai bine sa cobori cu picioarele pe pamant. O femeie care te paraseste la greu, nu numai ca nu iubeste!!!ci, mai mult! nu are nici un sentiment. Toate casniciile au si bune si rele, asa cum ai scris.Am o casnicie de 24 de ani, si mi-a fost al dracului de greu. Mai multe rele decat bune. Nu mi-a lipsit nimic, dar comportamentul sotului a lasta mult de dorit,tot timpul.Mereu ai promiteam ca atunci cand copiii vor creste si se realizeaza,am sa-l parasesc. Am ajuns si la faza asta a vietii, dar de parasit nu pot sa-l parasesc.S-anbolnavit de diabet si daca ma gandesc numai sa-l parasesc mi se rupe sufletul de durere la gandul ce o sa faca fara mine. Cu toate ca undeva exista un barbat care ma asteapta si ma iubeste de 8 ani. Mi se rupe sufletul la gamdul ca as putea sa provoc suferinta altora. De multe ori ma gandesc ca ar fi mai bine, daca as muri. Ar fi suferinta dar ar trece mai usor. Asa ca, eu ati spun sincer ca nu ai la ce te astepta de la fosta nevasta a ta. Ai cazut, ridicate si mergi mai departe. Undeva exista un suflet si pentru tine care-ti apartine cu adevarat.
myriam
Postat pe 16 Iunie 2009 10:35
Nu ai ce sa mai intelegi !! S-a terminat si basta ! daca tu nu intelegi, care esti stapan pe sufletul tau, cei din afara care vad un text pot sa te saftuiasca ? Ma indoiesc... Obisnuinta si banalul pote face pe oricine sa plece
Bunica
Postat pe 16 Iunie 2009 11:03
De la: Mordefrumoasacesint___, la data 2009-06-16 11:03:54Nu ai ce sa mai intelegi !! S-a terminat si basta ! daca tu nu intelegi, care esti stapan pe sufletul tau, cei din afara care vad un text pot sa te saftuiasca ? Ma indoiesc... Obisnuinta si banalul pote face pe oricine sa plece


Daaa!
Si pe mine obisnuinta sa am un barbat atent si grijuliu si banalul iubirii pe care stie sa o arate.... Siguuur m-ar face sa plec!
Pe naiba!
picaturaderoua
Postat pe 16 Iunie 2009 11:16
si daca esti atat de fraier incat sa crezi ca banalul si obisnuinta vor suda cuplul.....
tutankhamon
Postat pe 16 Iunie 2009 11:19
Stai asa...
Ca nu am inteles ce vrei sa spui Tutaniko...
Tradu maica, ca stau prost cu capu' azi!
picaturaderoua
Postat pe 16 Iunie 2009 11:38
pai daca nu prea faci nimic sa iesi din monotonie si din banal.....
tutankhamon
Postat pe 16 Iunie 2009 11:57
Eii Tutaniko...
Eu ma gandesc ca viata nu are cum sa fie banala... Probleme se ivesc tot timpul... dar daca il simti alaturi all the time... si il simt ca ma iubeste, pe mine, sincer.. nu m-ar plictisi!
Iar banalul e relativ... si obisnuinta oricum intervine... doar face parte din normal.
picaturaderoua
Postat pe 16 Iunie 2009 12:35
Si poate asa sunt eu...
Mai fraiera... Ma multumesc cu putin...
picaturaderoua
Postat pe 16 Iunie 2009 12:38
tzeapa...tzeapa...

nenea asta a postat si de-atunci nu a mai intrat...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Iunie 2009 12:50
si ce daca...noi socializam.....nu e voie, mami?
tutankhamon
Postat pe 17 Iunie 2009 13:43
n-am intentionat sa supar pe nimeni cu absenta mea de pe site.cu tot respectul va spun ca am citit toate parerile voastre si va multumesc ptr.acestea.multe chiar m-au ajutat si mi-au dat sperante.acum chiar sunt fericit,as putea spune,...m-am impacat cu sotia.inca o data va multumesc ptr.interesul aratat expunerii mele.sper ca si eu,la randul meu,sa pot gasii cuvintele potrivite ptr.cineva care are nevoie de o raza,de un cuvant,de o speranta.o zi buna tuturor.
sorin_68
Postat pe 18 Iunie 2009 13:54
bine ca ai rezolvat problema...

sa fii fericit
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 13:58
sa fii fericit mami, bucura-te de fiecare zi
kyra
Postat pe 18 Iunie 2009 14:01
eu speram ca i-a venit mintea la cap si s-a impacat o data, de doua ori pe saptamana cu vecina de la 2... cand colo, el tot cu nevasta!
Thor
Postat pe 19 Iunie 2009 00:23
De la: Ioana007, la data 2009-05-01 14:38:48Gresesti Riela, sotiile te iubesc numai la bine.La rau trebuie sa cauti pe altcineva.


ioano, nici nu mai am loc in etalonul de masurat sa cuantific cata dreptate ai!
Thor
Postat pe 19 Iunie 2009 13:06
bravo sorine!!!ma bucur pentru tine....auzi..dar cu sotia cui....ca parca de a ta divortaseshi....
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 03:33
e cam aiurea....daca te-a parasit la greu, atunci cand ar fi trebuit sa te sustina si sa fie langa tine.....o poate face oricand , nu?
Voi stiti mai bine......dar nu e ok deloc ce a facut ea!
roby
Postat pe 23 Iunie 2009 15:17
daca e pune asa problema.... oare o sa tina de data asta
rautu_mihaela
Postat pe 23 Iunie 2009 15:24
Este greu de raspuns la intrebarea ta...pot sa zic ca femeie, ca nu te-a iubit indeajuns, ma mira comportarea ei(de obicei femeile sunt cele care daruiesc totul si greu se poate desparti de persoana iubita).O femeie se leaga de omul cu care traieste,de casa in care locuieste si mai ales de copii...uita de sine si daruieste totul(viata,timpul,trupul).
ROdika_201157
Postat pe 6 Iulie 2009 10:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu este o poveste, este un caz real, ce depaseste limita imaginatiei... 58 De la: garbo_8644 10 Decembrie 2013 17:38
sa raman sau nu? 9 De la: gabyvaly 6 Decembrie 2010 13:14
Un sfat, un ajutor si poate maine ma voi simti mai bine!!! 41 De la: Fgeorgiana 7 Februarie 2013 14:52
Doctor 3 De la: garbo_462924 10 Martie 2017 13:12
oare cate mame fac asa fara un motiv 73 De la: eladaela 21 Decembrie 2009 21:59
Setari Cookie-uri