partaj

buna ziua ,
am fost casatorita 14 ani am locuit cu socrii , am luat credite de nevoi personale pe numele meu ,am investit in casa ,bunuri mobile,casa este pe socrii,nu am martori pentru toate acestea,nici acte justificative
nu am pt. ca nu m-am gandit la divort, ce sanse am la partaj,fara martori? multumesc!
garbo221882
Postat pe 25 Iulie 2014 16:53
cam nasol. cu acte , sau martori , eventual aduci copii dupa credite
Valib22
Postat pe 30 Iulie 2014 23:22
"Copiile dupa credite" nu justifica directionarea sumelor. Numai chitantele si tot ce este pe numele tau in paralel cu audierile martorilor pot justifica in fata instantei! In rest, NB!
Contacteaza totusi un avocat, te va sfatui ce procent din bunuri vei obtine, dar vezi sa detii o suma de bani la purtator, altfel, nu prea cred.

Sorry, ai pierdut din start!
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 23:35
in acea casa mai sunt si alte venituri, astfel incat sa realizeze consolidarea casei? poti demonstra ca la acel imobil ai contribuit cu fonduri financiare, adica cu creditele. succes!
lllorena
Postat pe 31 Iulie 2014 05:50
Illorena, nu mai pompa optimism fals unei astfel de persoane, o pui in situatii mult mai grave, este usor sa manipulezi persoanele fara nici o baza de sprijin moral sau material, pe deasupra si in stare de divort.:(
crezi ca-i faci un bine dand informatii false?
Un caz la 10 000 poate castiga in sit. ei si numai daca impinge bani grei la avocati falsificand informatiile iar peste ani, ii va bate la usa exact cine a scos la suprafata realitatea.

882, ia-ti gandul de la a insusi ceva de la ei, cauta sa lasi totul in urma ca orice ai obtine nu-ti va face bine, te va sili sa traiesti in trecut la fiecare contact vizual cu obiectele sau daca le obtii da-le de pomana, scutura-ti palmele, fa o pirueta sic si nu spune nici pa!
Drumurile si viata iti deschid un nou orizont, din asta ai primit o lectie, tine-o minte si Succes in a privi tot inainte.
Nu hrani inutil un sistem de legi si nu te lasa influentata de ei.


Spune-le tuturor celor pe care i-ai considerat o familie (pana in prezent) sa pastreze tot, fie pomna duc'se -lui si
rujeaza-te, macheaza-te, fa-te blonda, pune-te pe "tocuri", ia-ti poseta la brat, lasa-le 1 leu pe masa(in caz ca esti leoaica) si veza-ti de viata!
pitiTa_
Postat pe 1 August 2014 10:49
Daca nu ai divortat deja si creditele nu le-ai terminat de platit, scoate o adeverinta de salariat de la institutia in care lucrezi, pregateste actele care confirma platile si cat mai ai de plata, pune-ti avocat care sa-ti sustina pledoaria ca instanta sa tina cont ca doresti sa ti se preia diferenta de plata de catre inculpat sau reclamant
(Nu stiu ce calitate ai tu in deschiderea procedurii de divort.)
Si asta va fi "biletul tau de iesire din toate" daca nu ai copii, in caz contrar, este mult mai complicat!

Succes si fara frica!
pitiTa_
Postat pe 1 August 2014 11:07
In astfel de situatii , este adevarat , nu aveti cum sa pretindeti drepturi /despagubiri pentru imobilul in care ati locuit , proprietatea socrilor. Dar , aveti posibilitatea sa va recuperati niste sume cu care ati contribuit in casnicia dvs . Aveti un drept de creanta , asupra investitiilor , renovarilor din imobilul respectiv. De asemenea , pt. unele bunuri mobile , mobila, eletrocasnice, electronice pt. care aveti facuri pe numele sotului , puteti avea pretentii , fiind bunuri comune . Puteti dovedi cu contractele de credit , cu adeverinte de salariu care sa ateste contributia dvs. in traiul comun.
Nu este usor , probabil ca nici nu veti reusi sa va intelegeti amiabil , dar o sansa de a recupera ceva exista. Luati legatura cu un avocat , de preferat specializat in dreptul familiei. Succes !!!
libra66
Postat pe 2 Septembrie 2014 18:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cercetare - mamici divortate 1 De la: garbo_3712 28 Mai 2012 12:45
vreau sa fiu libera 205 De la: delada 10 Ianuarie 2016 18:31
vreau o parere 50 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:59
imi iubesc sotul,dar el nu ma crede 45 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:06
cum e mai bine, casatorit sau...pacsat? 81 De la: yanyacharberet 13 Septembrie 2009 13:15
Setari Cookie-uri