In prag de Divort

Buna Garbo! Buna tuturor!
Am nevoie de un punct de vedere obiectiv.
Sunt cstorita de doi ani si am un baietel de un an jumate. Am rmas gravida putin nainte de cununia civil. Nu tiu dac s-a insurat cu mine din cauza sarcinii, simtindu-se " obligat", sau chiar m iubea. Stiu ca eu l-am iubit si l-am considerat un viitor sot si tata bun, de aceea am spus "DA". Relaia noastr era foarte frumoasa, linistita, placuta. Perioada sarcinii, din pcate doar 6 luni jumate ca am nscut prematur, a fost cea mai special din viaa mea, m simteam implinita din toate punctele de vedere.
Problemele au nceput insa dup ce am nscut. Nu mai dormeam mpreuna, el mutandu-se in camera alturata pe motiv ca Bebe se trezeste noaptea, plnge, si l deranjeaz, se trezeste nervos si indispus. A nceput sa vina tot mai trziu acasa, motivnd ca a avut mult de lucru sau a rmas cu nu tiu cine sa mai vorbeasc. Pleca tot mai devreme si venea tot mai trziu, cu o vizita acasa in jurul orei 12-13 la masa apoi pana la ora 16 se odihnea in pat. Am ncercat sa stau de vorba cu el, sa l ntreb ce l deranjeaz, ce l supara, am greit ceva; sa ii neleg comportamentul. Mi-a spus simplu ca nu are nimic si gata a plecat. Apoi de fiecare data cnd ii spuneam ca trebuie sa vorbim mi spunea ca da doar ca o sa vorbim la prnz cnd vine, si asa se ntmpla de fiecare data ca mereu era ocupat, sau era pe fuga si mnca in ora, iar cnd ajungea acasa trziu, sincer nu mai aveam nici un chef de discutat. ntr-o zi venind nervos acasa, l-am ntrebat ce s-a ntmplat si a ridicat tonul zicandu-mi ca de ce l ntreb, vreau sa i aduc aminte din nou sa se enerveze iar!?!
In fine, nu am mai spus nimic, am nceput sa merg la el in camera noaptea, sa dorm cu el, sa facem dragoste, fceam, dar cred ca doar din nevoie fizica, nu mai era ca alta data. Ceva se schimbase, si lipsa comunicrii si-a pus amprenta asupra relatiei.
Nu tiu dac si-a gsit pe alta, dac m inseala, nici nu mi-a dat motive sa cred; doar dect o singura data in perioada de dup ce am nscut, cnd nu aveam voie sa avem contact sexual. M-a sunat la ora 18 sa m intrebe ce fac, i ddeam mncare la Bebe, i-am spus ca urmeaz sa l culc si sa merg sa mi fac baie. Mi-a spus ca vine imediat acasa. A ajuns acasa la ora 12:00, mestecand guma mentolata, si mirosind a un parfum pe care nu l cunosteam. Nu i-am spus nimic atunci, s-a menajat, iar nainte sa se pregteasc i-am spus ca eu cred ca a fost cu una si nu m intereseaz dac da sau nu, i-am spus doar ca sa i dea seama ca nu s fraiera. Mi-a spus ca nu este adevrat, ca nu a fost cu niciuna, ca parfumul l are la birou de mult timp si nu l-a folosit. Ok, dar peste 3 saptamni cnd mi-a spus sa nu l mai acuz vreodat ca m inseala, mi-a spus ca parfumul e din masina. I-am spus sa tava ca se da de gol singur, ca nu m intereseaz, atta timp ct eu nu ii puteam oferi, l-am neles ca a avut nevoie. Acum ca m-a inselat sau nu, el tie, poate ca mi s-a prut mie, fiind mai subiectiva, exista posibilitatea sa mi se fi prut mie mai exagerat. Relatia noastr a avut un punct in care a murit aproape complet, eram practic inexistenta, ajunsesem nici sa ne mai salutam.
Nu vreau sa postez in victima, si nu zic ca e numai vina lui, dar nu tiu cnd ne-am ratacit, poate am greit eu, dar nu tiu cu ce, tiu ca puteam sa l salut mcar eu sau sa continui sa merg noaptea la el in camera, dar la un moment te saturi, am considerat ca m injosesc. L-am ameninat ca plec cu tot cu Bebe. O prostie, dar poate mergea! Nu a avut nici un efect. L-am ameninat ca plec singura si l las pe Bebe pe cap, sa stea si el cu fiu-su sa vad ca nu-i chiar asa simplu, a spus ca suna nu tiu ce asistenta de pe la spitalul de copii si se descurca. Am ajuns sa cred ca el vrea sa ne despartim si nu tie cum sa mi spun. Am hotrt eu sa ne despartim, sa luam o pauza, sa ne gndim la noi. Mi-am nchiriat apartament si m-am mutat. L-am sunat ntr-o zi nu mai tiu exact ce sa l ntreb si mi-a spus ca nu tie, ca nu poate, si ca e prea fericit acum ca sa se gndeasc la ce l-am ntrebat. Ok, era prea fericit, foarte bine. M-a durut, eu nu eram chiar deloc.
Peste cteva zile au venit sarbatorile si le-am petrecut mpreuna, ncercnd sa fie totul bine. Am spus ca uitam tot, trecem peste, ncepem noul an mpreuna.
Astazi situaia este aceeai, poate mai proasta dect nainte. E greu, consider ca m-a mintit frumos ca sa m mrit cu el, pentru ca si dac eram gravida, si dac l iubeam, dac el nu vroia sa ne casatorim, nu o fceam. M-a mintit ncepnd de la faptul ca se va-a lsa de fumat in prima zi a anului nou, cnd nc eram prieteni, apoi in Ziua cnd o sa rmn gravida, apoi cnd o sa nasc, apoi cnd o sa ajung cu Bebe Acasa, si tot ASA, l-am neles ca ii era greu, dar eram acolo sa l sprijin. Iar problema cea mai grav cu care m-a dezamgit este pasiunea lui pentru jocurile de poker. Ct am fost prieteni nu cred ca am dormit o luna noaptea mpreuna. Era mereu noaptea la cazino, atunci l-am neles, ca eram prieteni si att, putea sa mi spun "pa" oricnd. nainte de cstorie mi-a promis ca nu v-a mai merge asa des, si ca in timp se v-a lsa. Asa s-a ntmplat, a rarit plecarile, iar cnd am nscut, nu a mai plecat deloc. A nceput sa joace poker pe internet. Zi si noapte, cnd era Acasa avea laptopul pornit si juca, dac se ntmpla sa merg pe la el la birou, l gaseam tot jucnd. Are scuza ca mi-a spus de la nceput ca e juctor de poker, dar tot atunci mi-a spus si ca nu o sa sufar niciodat din cauza jocurilor. El s-a referit ca nu o sa i piard averea la jocuri, ca nu o sa imi lipseasca nimic. Intradevar, din punct de vedere financiar, nu am dus lipsa, nici eu nici Bebe, ne-a oferit de toate, in schimb ne-a lipsit el.
Si astfel, astzi, sunt in prag de divort. Si cred ca este singura soluie ca sa fie bine. Astept prerile voastre, dac e corect sau nu , suntei de acord cu mine sau nu. Exista posibilitatea ca eu sa fiu prea afectat si sa nu vad alta soluie si poate privita obiectiv relaia, se mai poate face ceva... Nu tiu ....
Preety
Postat pe 28 Ianuarie 2011 14:18
preety...cum si daca functioneaza relatia voastra, numai voi doi puteti sti.. Nu cred ca sunt utile sfaturile altora, e viata ta si tu trebuie sa decizi. Din ce povestesti despre sot, unora le poate parea o lichea , altora un barbat deosebit sau chiar sotul ideal...La fel si tu, reprezinti ceva ca sotie sau femeie pentru acel barbat, nu pentru noi de pe forum. Din experienta iti spun ca bine le este doar celor ce se iubesc cu adevarat. Daca e sa-mi spun parerea, n-as putea dormi in camere separate, sa-mi 'vizitez' sotul uneori sau sa plec de-acasa pe post de 'lectie' ...Pentru ca in iubire ai nevoie de implinire in doi. Discuta cu el si cu tine (mai intai cu tine) si clarificati partea cu sentimentele, nu cu pretentiile, asteptarile si sperantele spulberate. Poti fi fericita si alaturi de un barbat care fumeaza si joaca poker, dar pe care sa-l iubesti si sa te iubeasca. Un barbat care te iubeste nu te va pune neaparat pe primul loc in privinta cantitatii de timp dedicate, dar sigur calitativ timpul petrecut impreuna va fi de neconcurat...bafta!
ufishor
Postat pe 28 Ianuarie 2011 15:40
Draga Preety, am trecut si eu prin ceva asemanator...tot calculator, tot joc, dar ...bridge si in plus bautura...2 copii si aceleasi discutii, chiar mult mai acute si agresive din partea lui.Unde am ajuns? La divort, fara regrete din partea mea si a copiilor, care sunt ceva mai marisori, si se pare ca fara regrete si din partea lui, pt ca acum face aceleasi lucruri ce facea pana acum cu noi, chiar cu mai multa placere si cu amici de acelasi calibru cu el...
Fara regrete e mult spus, exista, dar acestea sunt compensate de linistea din viata mea si a copiilor, de acum.
Viata merge mai departe.
Cand o sa descoperi ca exista o alta viata si dupa el, si o viata linistita, cu reusitele copilului si dragostea lui, si poate si a unui alt el...o sa-i multumesti lui Dumnezeu ca ai facut ce trebuie...
Eu am ajuns la faza de a descoperi un alt el care sa-mi ofere dragostea si linistea pe care mi-o doresc in continuare...il mai astept, ma incurajez ca sunt inca tanara si ca o sa apara cand nu ma astept...
Acum decide cu mintea, nu cu inima. Pune in balanta lucrurile bune si rele din viata ta, cat si asteptarile, daca va putea vreodata sa le atinga, si apoi decide...
Sa fii fericita alaturi de puiul tau, indiferent de hotararea pe care o vei lua!
El e un izvor de fericire, ai grija de el!
mihaiinf
Postat pe 1 Februarie 2011 09:09
cu lacrimi in ochi ti-am citit rindurile. si eu trec prin durerea despartirii, cu atita diferenta,ca eu am o virsta! dar tu! esti tinara,draga1 ai toata viata inainte! nu ti-l rata, si nu uita, ai cel mai mare dar de la dumnezeu! copilasul tau. singurul, pentru care merita sa te ridici, si sa mergi mai departe! nu spun sa divortezi, nu! este tatal copilului tau. mai incearca sa-i dai o sansa,stati de vorba si clarificati situatia voastra.si daca vezi ca nu merge, atunci mergi mai departe,draga mea1 nu te injosi pentru ca nici un barbat nu m,erita asta. dar incearca sa ramineti amici,si stii de ce spun asta? pentru ca el este, si va ramine tatal colilului tau! este singurul lucru ce nu poti schimba1 arata-i ca indiferent de decizia care va lua, tu sa fii o doamna,si nu vei creste acel copilas impotriva tatalui,oricat te-a facut sa suferi! mult succes,draga mea,si fii puternica!!
perla_negra
Postat pe 1 Februarie 2011 23:07
Se zice ca norocul ti-l faci cu mana ta cum poti sa sti ca el jaoca la cazino e fumator un pierde vara si sa ii faci si un copil trebuie sa fi inconstienta,,,,,,a fost corect ca ti-a aratat cine e de la inceput daca vrei o familie trebuie sa alegi un om care e de familie si sa ajungi sa il iubesti in timp sa ii vezi familia cum e tatal e si fiul ,,,,,banii intodeuna mi fac singura asa ca decat sa imi dea cineva mai bine nu never ce sa iti zic fata draga un copil insemna multe responsabilitati si e pe viata asa ca succes si deschide okii fi atenta dragostea e doar o poveste bine scrisa si jucata bine la HOllywood in realitatea exista principii , familie si caracter restul sunt povesti
_blondyna
Postat pe 1 Februarie 2011 23:36
De la: _blondyna, la data 2011-02-01 23:36:23Se zice ca norocul ti-l faci cu mana ta cum poti sa sti ca el jaoca la cazino e fumator un pierde vara si sa ii faci si un copil trebuie sa fi inconstienta,,,,,,a fost corect ca ti-a aratat cine e de la inceput daca vrei o familie trebuie sa alegi un om care e de familie si sa ajungi sa il iubesti in timp sa ii vezi familia cum e tatal e si fiul ,,,,,banii intodeuna mi fac singura asa ca decat sa imi dea cineva mai bine nu never ce sa iti zic fata draga un copil insemna multe responsabilitati si e pe viata asa ca succes si deschide okii fi atenta dragostea e doar o poveste bine scrisa si jucata bine la HOllywood in realitatea exista principii , familie si caracter restul sunt povesti


Poarta-te frumos cu copiii tai. Ei iti vor alege azilul.
KNIGHT_31
Postat pe 1 Februarie 2011 23:44
Preety,
Toti oamenii trec prin momente bune si momente proaste. Probabil diferenta e ca la unii ramine iubirea mai puternica decit intemperiile, la altii nu - iar relatia se rupe. Si, din momentul in care s-a rupt, nu cred ca mai exista drum inapoi... Poti sa incerci, poate sa incerce si el, poti sa incerci peste limitele imposibilului - dar, mai devreme sau mai tirziu, o sa constati ca doar te amagesti si stai linga un strain.
Acum, singura in masura sa spuna daca intre voi doi relatia s-a rupt sau nu esti tu. Gindeste-te ce simti... si ia decizia care ti se potriveste.

quasaria
Postat pe 2 Februarie 2011 01:30
Va multumesc pentru sfaturi, acum insa a inceput un alt capitol. In incercarea mea de a salva casnicia l-am lasat pe Bebe la soacra-mea ca asa si-a dorit sotul meu. A trecut o saptamana si urma sa mergem dupa bebe, sa il aducem acasa. Insa relatia noastra s-a rupt definitiv. Ne-am dat seama ca nu este posibil in nici o forma sa ne mai intelegem, si am hotrt de comun acord sa divortam. El a spus ca nu mai merge dup bebe. Eu i-am spus ca nu-i nici o problema , m duc eu sa mi aduc copilul acasa.
Dup ce am plecat cu un taxi a plecat si el la prinii lui. Ajungnd si eu acolo, ne-am ntlnit cu toii la socrii mei in casa. M-a ntrebat ce caut acolo, si i-am rspuns ca am venit sa mi iau copilul acasa. Mi-a spus ca nu i-au nimic si m-a scos afara lovindu-m cu piciorul.
Am plecat ctre casa mea, si mi-am contactat avocatul. Acesta m-a sftuit sa merg la IML si sa fac o cerere pentru o "Ordonanta Prezidentiala" pentru ca statul sa mi acorde mie copilul pana la solutionarea procesului de divort. mi este foarte dor de puiul meu, si nu tiu cum voi rezista pana la obinerea ordonantei respective.
Preety
Postat pe 2 Februarie 2011 02:08
draga mea, din pacate nu prea avem noi cum sa te mai ajutam, tot ce imi imaginez acum e ca problema cu dusul lui BEBE a fost una programata din timp probabil la interventia parintilor lui, nu stiu daca nu cumva tot mariajul tau a fost un vis intr-un alt vis, daca zici ca are bani, mi-e teama ca nu vei putea face mare lucru impotriva lui, nu vreau sa te dezamagesc, dar ....in Romania zilei de azi, cam asa stau lucrurile
casperphantom
Postat pe 2 Februarie 2011 05:50
Preety, e foarte bine cum a zis avocata. Cu ea alaturi vei castiga.
Oricat ar incerca el, un copil atat de mic va fi dat intotdeauna mamei, indiferent de indeletnicirea acesteia.
Lupta in continuare si fruntea sus!
A premeditat miscarea, dar tu vei castiga!
Introdu actiunea de divort si Ordonanta presedentiala, urgent!
Succes!
mihaiinf
Postat pe 2 Februarie 2011 09:49
nu stiu ce poate fi in capul unui barbat care desparte copilul de mama la o virsta atit de mica. Se razbuna pe copil... in fine.
Scoate citi bani poti din conturile comune (inca) si ia-ti copilul inapoi.
quasaria
Postat pe 2 Februarie 2011 18:48
Q, si as mai adauga si cretinismul unor `bunici`, care cred ca vor reusi sa desparta copilul de mama, atata vreme ca ea e in deplinatatea tuturor facultatilor de judecata, responsabila si nepervertita socio-moral, aducandu-si singuri elogii pt cat de morali, constiinciosi si devotati sunt ei binelui copilului. nu sunt altceva decat niste mediocri plini de rautate si perfidie. pe unii ca astia, care-si aroga drepturi dincolo de atributiile lor si de lege, i-as strange de gat ori i-as strivi sub talpa pantofului ca pe-un gandac gretos si inutil.
esme
Postat pe 2 Februarie 2011 19:09
Q...ei cred ca se razbuna pe aia care le-a dat viata
nu inteleg ca se razbuna pe copii...PE COPIII LOR
dar in ura lor nemarginita nu mai vad lucrurile clar si rational...
ce sa le faci....saraci cu duhu'
eladaela
Postat pe 2 Februarie 2011 20:18
esme...ma bag si eu cu placere sa te ajut
si as incepe cu cel care mi-a facut si imi face in continuare copiii sa sufere
eladaela
Postat pe 2 Februarie 2011 20:20
preety,fii puternica! mai ales in situatia actuala, sa nu ta pierzi. acel copil are nevoie in primul rind de o mama! si tu stii asta! nici un judecator din lumea asta, nu desparte copilul de mama1 asta in cazul in care, mama este mama, in adevaratul sens al cuvintului! bineinteles, daca el nu pune martori cum ca nu te ocupi de copil,si nu esti o mama buna. ceea-ce ,cred, ca ni cazul tau. asa ,ca fii puternica,si arata-i la acesti oameni nesimtiti ;;;socrii, si ex sotul' ca e4sti o mama adevarata, si lupta pt puiutul tau! succes.draga, sii tin pumnii! vei reusi!!!!!!!!!
perla_negra
Postat pe 2 Februarie 2011 20:41
De la: eladaela, la data 2011-02-02 20:20:01esme...ma bag si eu cu placere sa te ajut
si as incepe cu cel care mi-a facut si imi face in continuare copiii sa sufere


cum dreaq sa nu te bagi taman tu..
roby_cado
Postat pe 2 Februarie 2011 20:44
roby...ia vezi ce ti-am zis dincolo....
eladaela
Postat pe 2 Februarie 2011 20:45
Viaa bate filmul! Ieri am avut parte de o zi nebuna. Stand de vorba cu avocatul si un domn procuror, i-am ntrebat iniial doar pentru cunotina mea, ce s-ar ntmpla dac stiind ca soul meu este in Timioara, m-as duce si mi-as lua copilul de la socrii? Si rspunsul acestora m-a fcut sa mi doresc sa mi strng puiul in brate, astfel ca am nchiriat o maina si am plecat ctre localitatea socrilor. Mi-am mai luat o prietena cu mine, ca sa aibe grija de Bebe pe drum. Am ajuns acolo in amurg, nc nu era foarte ntuneric, am parcat maina in fata casei, fr sa opresc motorul si am lsat portiera deschis. Am urcat scarile am intrat in casa si Bebe era cu o nepoata de 9 ani, se jucau in sufragerie, iar soacra-mea, cumnata-mea, si cumnatul meu erau cu toii in buctrie. Am intrat in casa si Bebe a exclamat "mama" parca cu aceleai sunete cu care i-am auzit glasul atunci cnd am nscut. L-am luat in brate si m-am ndreptat ctre usa, ntre timp nepoata a nceput sa strige ca am luat copilul. Am strigat si eu " La revedere" ca deja se auzea forfota venind dinspre buctrie, am ieit din casa, am cobort scarile, am urcat in maina si "PAAA"! Din urma se auzeau strigatele soacrei mele ca am furat copilul si mai mai ca a lesinat. A fost nevoie sa ocolesc aproximativ 150 de km deoarece am luat-o pe un drum pe care din fericire nu s-a gndit niciunul dintre ei ca voi merge. Dei au plecat dup mine cu 3 maini de acolo, si soul meu de la Timisoara naintea mea, le-am demonstrat ca Dumnezeu m iubeste, si nu au avut noroc sa m ajung careva dintre ei, din contra sotului meu i s-a rupt cureaua de distribuie iar cumnatul meu din cauza zapezii a derapat accidentand att maina lui ct si o alta aflat in trafic.
Singurul care m-a sunat a fost socrul meu, care m-a felicitat pentru curajul pe care l-am avut mi-a transmis ca m apreciaz de doua ori mai mult pentru astzi ca sunt o Mama Adevarata, si ca intradevar copilul trebuie sa stea cu mine. M-a rugat doar sa fiu atenta la drum, sa nu m-a grabesc. L-am linistit zicandu-i ca asa cum am avut grija de copilul meu pana acum, tot asa voi avea si de acum in colo, si ca sunt foarte atenta la drum, conduc prudent. Tot de la el am aflat si de ghinioanele sotului si cumnatului meu, si de faptul ca soacra mea a chemat Poliia, zicand ca s-a furat copilul, ca Nicoleta a furat copilul. Acetia au ntrebat-o cine-i Nicoleta, si a fost nevoit sa le spun ca MAMA copilului. Poliia le-a spus ca le pare ru, dar in acest caz nu mai pot interveni. Copilul este cu mama lui, si au plecat.
Nu pot exprima in cuvinte starile sufletesti si fizice care au fost asupra mea, pot doar sa spun ca acum mi in "viaa mea" in brate si m chinui sa va scriu in cuvinte ct de fericita sunt. Va multumesc pentru susinere si va voi tine l-a curent cu ceea ce v-a urma.
Preety
Postat pe 3 Februarie 2011 16:08
Bravo!! Preety!!!!

Locul unui copil este langa mama lui!
cricat
Postat pe 3 Februarie 2011 17:22
da. super tare. Bravo!
quasaria
Postat pe 3 Februarie 2011 20:30

as fi procedat la fel..poate si mai rau
mai intai ii bateam pe toti
eladaela
Postat pe 3 Februarie 2011 20:55
aM MULT E prietene,la care relatia a inceput sa mearga prost dupa nasterea primului copil,si la cel mult dupa un an,s-a destramat.
Unii oameni nu suporta oboseala de la insomnii,de la trezit noaaptea din cauza plansului lui bebe,si sotul meu a fost unul dintre ei.
Am ramas gravida imewdiat dupa casatorie,si am nascut noua luni dupa.
Un bebe nascut prematur e mai dificil decat unul nascut la termen.
Singura solutie ca sotul sa nu se simta neglijat, e sa fie implicat la ceva,de exemplu la un masaj foarte delicat,ca mangaiatul,pe spate sau pe burtica lui bebe,cand e linistit,inainte sa doarma.
Sotul meu la fel era nervos si pleca,odata s-a enervat asa de mult ca ne-a intrerupt iar bebe ,candvoia sa facem dragoste,ca a plecat nervos,si a facut accident cu masina....
Plus ca imi reprosa ca stau toata ziua cu bebe,ca nu ma mai ocup deloc de el.
te inteleg,si inteleg foarte bin eefortul tau de a merge noaptea in camera lui.
Mai exista solutii,nu e totul pierdut,nu e ultima solutie divortul.
El chiar te-a iubit,si inca te mai iubeste,dar nu era pregatit pentru venirea unui bebe,pentru tot chinul pe care il implica.
Insusi tatal meu a zis ca noi cand eram mici plangeam si se scula noaptea,de se saturase si de sotie,si de copii,si ii venea sa se duca invartindu-se.
Sotul tau nu comunica,dar sigur gandeste la fel ca ceilalti barbati,care nu suporta plansetele noaptea,si devin nervosi.
Eu insami,cand nu dormeam bine noaptea din cauza alaptatului,eram nervoasa,si ma luam de el....
esti de admirat,ca te-ai purtat bine,ai incercat sa impaci si capra si varza,adica sa fii atenta si cu sotul,si cu bebe.
Ceea ce poti sa faci acum,e sa ii zici,sau sa ii scrii,daca nu sta sa asculte,ca il intelegi foarte bine de ce s-a purtat asa,si ca apreciezi efortul lui de a nu lipsi nimic bebelui si tie.
Si ca il iubesti sincer.
Chiar daca e de neinteles purtarea lui,chiar daca nu mai simti iubirea de la inceput,fa o incercare,merita.Baga textele.
Poate sa dea rezultat.
E pacat sa se destrame de la inceput o casatorie.
Acum eu sunt inca casatorita cu sotul,nu ne-am despartit dupa certurile de un an,de dupa nastere,am fost norocoasa,si am si luptat mult,chiar peste puterile mele,iar rezultatul a fost boala mea,si imbatranirea,mi-au iesit fire albe,de la cat am tras.
Eu zic sa incerci.
Cu pokerul ce sazic,poate e refularea lui,relaxarea lui,uita de toate.
I-a picat greu imediat dupa casatorie,la sase luni,a dat de dificultati pe care nu si le imegina.
Asa sunt toti barbatii,adora comoditatea,si sa aiba viata personala.Adica prietenii lor,jocurile lor,pe internet sau nu,etc.
eu nu ma indoiesc deloc ca m-a iubit al meu,cand ne-am luat,si tot am trecut prin aceleasi mizerii...si cred ca si al tau te-a iubit si te-a luat din cauza asta de nevasta,ca putea foarte bine sa nu o faca,indiferent de sarcina.
Nu te certa deloc cu el,pur si simplu lasa-i timp ca sa ii treaca.
Nu ii reprosa,spune-i ca il crezi ca nu te-a inselat niciodata,ca ai incredere in el,chiar dacanu ai deloc.
Eu asa am tinut casnicia,cu texte din burta.
Dar a meritat,acum am depasit toate dificultatile,si asteptamn al doilea bebe,cu mare bucurie amandoi.
al meu,uitasem,nici nu vrusese copilul,imi spusese ca ma vrea doarr pe mine,fara copil,si copii poate va vrea dupa vreo doi ani de casatoire.....asa zisese.
acum adora baietelul care implineste cinci ani,in februarie....
Toate trec,trebuie sa stim noi femeile sa bagam texte,sa fim ca niste bomboane dulci,chiar si cand suntem moarte de obosite,sau suparate,sau neintelese.....
Iti doresc din inima sa reusesti,sa VA IMPACATI,sa fiti iubiti,si ma voi ruga pentru voi,si sa stii ca pana cum nu mi s-a intamplat sa ma rog,si sa nu se indeplineasca....
Succes,d

daniilia
Postat pe 3 Februarie 2011 22:00


Ai procedat foarte bine , mai ales ca ai consultat un avocat. Pastreaza-l (avocatul). Daca deja te-ai hotarat cu divortul te astepta un adevarat razboi, dar sa nu te panichezi. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare ca fiind vorba de un copil la mijloc dureaza mai mult si asta ti-o spun din proprie experienta.
Kamitzu15
Postat pe 3 Februarie 2011 22:07
admirabil! so, there is justice after all! bravo!
esme
Postat pe 3 Februarie 2011 22:17
daniilia, iar esti absolut pe dinafara topicului.
Citeste tot subiectul. Si dupa aia spune-i sa fie suava in conditiile in care ala i-a furat copilul si a dat-o afara in suturi. Mai explice-i tu cum trebuie sa il pupe in cour dupa chestia asta! Si sa il iubeasca sincer.
Unele gesturi sint decisive, ce drak nu intelegeti?! Chiar nu puteti diferentia orice om care se enerveaza de un nenorocit?!?! La ce mai ai cap,daca nici atit nu poti??
quasaria
Postat pe 4 Februarie 2011 09:19
q, nimic n-ai inteles
femeile is facute sa scoata texte din burta si sa se chinuie sa faca barbatul fericit si caznicia sa functioneze
ce daca ala e un buou? ce daca nu vrea copilul?? i-l bagi pe gat!

doamne, multa minte va mai trebuie!!!
zambila
Postat pe 4 Februarie 2011 09:29
si mi-e teama ca nu e numai atat, `sa-i bagi copilul pe gat`. asemenea femei chiar cred ca ala de langa ele le iubeste pana la adoratie si dincolo de ea, numai ca, nah, are si el momente proaste care dureaza pana la plus infinit, e si el putin frustrat, obosit de la munca, saracu`. nu-i de colo sa muncesti, apoi sa vii acasa si sa-ti planga plodu-n creieri. ce pana mea de rasplata mai e si asta?! cand el, delicatul, ultrasenzitivul, e sensibil la zgomote si are, asa, o alergie sora cu nebunia la propriul ...copil si stranuta de nu poate trai! ca urmare, cum sa sacrifici un barbat care te iubeste de moare lumea, cum sa nu te transformi in cea mai dulce si `suava` sora de caritate, cand el te iubeste atat de mult, pana la dementa si uitare de sine, si pe tine, si pe copil, dar nu stie cum s-o arate?! ca deh, nu l-a invatat nimeni!

asemenea barbati nu fac altceva prin atitudinea asta a lor decat sa se pedepseasca (desi ei nu-si dau seama de asta si cred ca le dau o lectie femeilor, care-au indraznit sa le faca un copil, luand totul in serios pana la exacerbare, cand el vroia doar un admirabil hatza-hatza), dispretuindu-le pe femei, intrucat pe ei n-au curajul, pt `eroarea` grava de `a contribui` la a avea odrasle. habar n-au ce-i aia iubire fata de propriul copil, de propriul sange, dar apoi de una, care nu-i e ruda si, ca urmare, n-are cum s-o simta curgandu-i prin vene! din pacate, un asemena barbat uita ca acel copil e la fel de mult si al lui, si grija lui si interesul lui fata de acesta si evolutia sa (macar atat, din datorie morala, daca nu exista iubire) ar trebui sa primeze, precum in cazul mamei.

Doamne, cata naivitate!
esme
Postat pe 4 Februarie 2011 09:57
clar!
automat, daca le-au luat de neveste, le si iubesc! asta desi s-au casatorit tocmai pt ca ele erau gravide si l-au facut pe domn "porc", care e insensibil la suferinta lor
nu poti sa crezi ca un barbat te iubeste pe tine, dar nu-ti vrea copilul! asta-i poveste! daca te iubeste e in stare sa iubeasca si copilul altuia, nu doar pe cel al lui!
da' important e ca sunt o familie fericita, desi ea s-a imbolnavit incercand sa-l aduca pe duomnu' pe drumul "cel bun"
pana la urma, ele sunt patetice iar ei niste lasi
zambila
Postat pe 4 Februarie 2011 10:05

asa, da. femeie ce are coloana vertebrala si creier in cap. nu s-a milogit in genunchi la nenea, nu a plans despletita pe toate drumurile ca e victima, nu a invocat"tinerea casniciei" ascunzandu-si lasitatea si respectul de sine, nu a preferat sa-i faca masaj lui nenea cand il apucau motocurile si nici nu a acceptat programul impus de soacra si compania

bravo, bravo, bravo! tot respectul!

si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2011 10:40
danila, hai sa vedem ce zici. poate o sa citesti cu alti ochi si o sa ai subiect de meditatie. poti sa-ti faci viata mai buna, fara atatea renuntari.doar sa constientizezi ca ai si nevoi, dreptul la a fi ajutata, inteleasa

1.sotul tau nu era un musafir, un om oarecare. era tata si trebuia sa te ajute.
da, tu suportai? copilul nu era si al lui? ce ne-am face daca , ne-ar obosi plansul copilului si am pleca in alta camera sau la ski si l-am lasa, asa, vreo doua zile singur, sa se invete minte sa nu mai planga?

"Sotul meu la fel era nervos si pleca,odata s-a enervat asa de mult ca ne-a intrerupt iar bebe ,candvoia sa facem dragoste,ca a plecat nervos,si a facut accident cu masina...."

2.asta-i de antologie. ce bebe rau! chiar a fost motiv de enervare groaznica.

"Plus ca imi reprosa ca stau toata ziua cu bebe,ca nu ma mai ocup deloc de el"

3.normal. trebuia sa-l pui la olita si sa-i dai beberon-sotului. sa nu te ocupi tu de el? macar asa, vreo 5 ore. ce ,bebe putea sta linistit ca tata avea probleme mult mai mari. trebuia sa-i mangai coastele, sa-pupi mainele

" El chiar te-a iubit,si inca te mai iubeste,dar nu era pregatit pentru venirea unui bebe,pentru tot chinul pe care il implica."

4. sigur, a iubit-o nemaipomenit. i-a luat copilu si a alugat-o pe drumuri si venea nervos nevoie mare sa o calce in picioare ca a indraznit sa-si ia copilul. nenea e un mare iubaret

" Sotul tau nu comunica,dar sigur gandeste la fel ca ceilalti barbati,care nu suporta plansetele noaptea,si devin nervosi."

5.sa o crezi tu ca ceilalti barbati- adica toti- fac asa. sunt barbati care isi ajuta sotia si se implica in cresterea si ingrijirea puiului lor. nu fac crize si nici nu se comporta ca nebunii, daca nu au putut sa faca dragoste cu nevasta la un anumit moment

"Chiar daca e de neinteles purtarea lui,chiar daca nu mai simti iubirea de la inceput,fa o incercare,merita.Baga textele."

6.merita, ce? tu ai citit ce spune fata? ai inteles?

"Acum eu sunt inca casatorita cu sotul,nu ne-am despartit dupa certurile de un an,de dupa nastere,am fost norocoasa,si am si luptat mult,chiar peste puterile mele,iar rezultatul a fost boala mea,si imbatranirea,mi-au iesit fire albe,de la cat am tras."


7. bine spus"inca".cum adica, esti norocoasa? te referi la rezultat? care e acela? ai imbatranit, te-ai imbolnavit.


"Asa sunt toti barbatii,adora comoditatea,si sa aiba viata personala.Adica prietenii lor,jocurile lor,pe internet sau nu,etc."

8.chiar toti sau unii, printre care si al tau?de ce crezi ca, asa e toata lumea si altfel nu se poate?

"Eu asa am tinut casnicia,cu texte din burta.
Dar a meritat,acum am depasit toate dificultatile,si asteptamn al doilea bebe,cu mare bucurie amandoi."

9. iar de antologie. parca ziceai ca esti bolnava, ca ai imbatranit. la ce ti-a folosit atitudinea aceasta de cap plecat?ce a meritat? faptul ca te-ai specializat in texte din burta?

"Toate trec,trebuie sa stim noi femeile sa bagam texte,sa fim ca niste bomboane dulci,chiar si cand suntem moarte de obosite,sau suparate,sau neintelese...."


10. nota 10. ca tot am ajuns la acest numar. deci, texte din burta si bombonici. nu asa, sa-ti iei copilul. trebuia sa bage texte prin gaura cheii - ca ala o daduse-n suturi din casa, sa fie o bombonica dulce si sa-i linga poarta soacrei. poate, poate nu dadea aia drumul la caine si-si mai vedea copilul printre scandurile gardului
si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2011 11:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi iubesc sotia dar ea......cred ca nu ,ce sa fac? 62 De la: quasaria 18 Aprilie 2013 15:49
De ce? 193 De la: betty37 26 Martie 2011 01:53
arta impacarii 27 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55
Divort? 32 De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:40
viata dubla 76 De la: adytza0464 5 Noiembrie 2011 10:01
Setari Cookie-uri