fertilizare in vitro

buna poti sa mi spui si mie niste detalii de fiv unde ai facut tu ms frumos si costurile
Tanase_Marian_1
Postat pe 7 Decembrie 2013 16:26
Un FIV in Ungaria la Szeghed costa in jur de 2000 euro, aproximativ 500 euro este tratamentul, depinde mult de schema de tratament recomandata.
Ana_TM
Postat pe 27 Decembrie 2013 20:02
Buna fetele, scriu aici pentru ca ma gandesc ca unele dintre voi poate ati trecut prin aceleasi probleme. De mai bine de 2 ani de zile ma chinui cu sotul meu sa avem si noi un bebic dar Doamne-Doamne nu ne ajuta... asa ca trebuie sa apelam la FIV. si aici vine rugamintea, puteti sa imi recomandati o clinica sau medici priceputi in asa ceva ? sau sa mi povestiti umpic experientele voaste ? sunt cam speriata si as vrea sa ma linistesc….
anyta78
Postat pe 7 Februarie 2014 16:16
Buna, Anyta, si eu am avut aceiasi problema, noi ne am chinuit 3 ani de zile pentru un bebe asa ca a trebuit sa apleam la FIV. acum am un baietel minunat  Am fost la clinica Promed, la dna doctror Deliana Predoi pe care ti-a recomand cu drag. E o persoana ff amabila, are grija de tine, iti explica, e un OM in adevaratul sens al cuvantului!! Iti recomand sa o cauti si sa mergi la dansa. Doamne ajuta sa fie bine si pentru tine!! Iti tin pumnii!!
IoanaOprea80
Postat pe 11 Februarie 2014 15:25
buna fetelor. Sora mea a reusit cu greu sa gaseasca pe cineva care sa o ajute. Din cate am vorbit cu ea inainte de inceperea tratamentului era vorba de un anumit doctor, Andreas Vythoulkas de la o mare clinica din Atena. El a fost singurul care a putut sa o ajute. Cum dau de mai multe detalii o sa le scriu aici.
Alina_Andrei
Postat pe 13 Februarie 2014 19:56
Pretul unui pachet FIV la Spitalul Medpark din Chisinau este de 2.750 EUR si include TOT.
DAgatha
Postat pe 17 Februarie 2014 10:46
va mulytumesc mult pentru raspunsuri. si daca mai aveti info, cat de mici ar fi, va rog sa le scrieti, sunt de real ajutor in aceasta situatie
anyta78
Postat pe 19 Februarie 2014 16:28
http://www.csid.ro/video/emisiunea-csid/ce-se-intampla-doctore-130913-metode-performante-recomandate-cuplurilor-infertile-11337793/

Un articol interesant despre medicul la care a fost sora mea. Spre rusinea mea am uitat sa o intreb si alte detalii referitor la costuri insa o sa revin si cu datele astea. Sa nu iti pierzi increderea ! Vei reusi !
Alina_Andrei
Postat pe 21 Februarie 2014 11:31
Am auzit si eu de medicul mentionat in stire si ma gandeam sa il recomand unor prieteni care intampina aceleasi probleme. Daca mai aveti detalii le astept cu drag. Multumesc
elenaa_gabriela85
Postat pe 21 Februarie 2014 12:06
Recomanda-l cu toata increderea. Cea mai buna prietena a mea a nascut cu el. Il gasesti la mai multe spitale: Regina Maria, Medsana, Medlife, Sanador. Stiu ca asista si la nasteri. Nu stiu sa spun costurile pentru ca depind de mai multe lucruri. Oricum, el este sub aripa clinicii Genesis din Grecia. FIV acolo se va face. Clinica asta are cea mai mare rata de succes din Europa. Eu zic ca in situatiile astea nu e cazul sa ne uitam la bani, ci sa mergem pe ce e mai bun si mai sigur.
AndreeaConstantin
Postat pe 21 Februarie 2014 15:43
Nu ma asteptam sa mai gasesc aceleasi pareri pozitive. Ce e minunat, din ce am vorbit cu sora mea recent, e ca In Romania, Andreas ofera pacientelor toata pregatirea (investigatiile, diagnostic, pregatire pt FIV), iar procedura de FIV se efectueaza exclusiv in Atena, la clinica Genesis.

Cred ca e un lucru nou la noi in tara fata de ce ofera alte clinici
Alina_Andrei
Postat pe 28 Februarie 2014 23:29
Am intalnit o persoana care l-a laudat pe bune si uimitor e si una din persoanele facute publice printr-un articol intr-o revista.
Aurelia o cheama si ma gandesc ca articolul face toti banii :)

"După ani de Încercări şi inseminări eşuate, magia a prins viată in burtica Aureliei, De două ori, La un an după căsătorie, Aurelia şi sotul ei. amândoi
medici, s-au decis că e timpul să-şi mărească familia. Planurile nu le-au mers ca la carte. După şase luni de Încercări.

Pe la sfârşitul anului 2002, au vrut să afle dacă e ceva in neregulă. Din 2003 au Început investigatii. tratamente, câteva luni de stimulări, toate fără nici un rezultat. Au urmat inseminările intrauterine, nu mai putin de zece, la doi mari profesori din torc. Degeaba. "Prin urmare, ne-am hotărât (noi. nici un doctor din România nu mi-a propus, deşi corect este ca, după trei inseminări nereuşite, să se treacă la fertilizare in vitro) să facem o fertilizare in vitro. În 2007, am plecat la Budapesta, cu foarte multă spercnto, pentru această procedură." Cele două fertilizări in vitro făcute
acolo au fost şi ele nereuşite.

După atâtea eşecuri, Aurelia a Început să creadă că, orice ar face, nu va putea avea copii. Trecuseră deja cinci ani de Încercări şi dezamăgiri
lună de lună. "La aflarea rezultatului negativ, trăieşti o durere pe care nu o poti explica În cuvinte. Aşa că m-am remontat psihic şi.Împreună cu sotul. am hotărât să Înfiem un copil. În octombrie 2007, am demarat procedurile,
numai că, de sărbătorile de iarnă, a venit Moş Crăciun materializat În doi prieteni din Grecia care au insistat foarte tare să mai fac un consult la doctorul lor din Atena. Înfebruarie 2008, am decis să merg În Grecia. În aprilie, am inceput tratamentul de fertilizare in vitro. În mai 2008 am aflat că sunt Însărcinată, iar pe 5 ianuarie 2009 s-a născut fetita mea.

Nu se compară cu nimic fericirea pe care am simtit-o la prima ecografie, când i-am auzit bătăile inimii." Când Mara a mai crescut. au luat-o de la capăt cu o nouă fertilizare in vitro. Aşa a venit pe lume şi o scumpete de
băietel. Lucian.

"Am ştiut că Cel de Susnu mă va lăsa. Ne doream foarte tare copii şi. atât timp când existau mijloace prin care să ne realizăm acest vis, trebuia să Încercăm tot ce se putea. Mi-aş fi dorit trei. dar sunt rnulţurnlto că am reuşit să avem doi. că nu am lăsat-o singură pe fetita mea. Aş Încerca şi o a treia sarcină, sunt sigură că mi-ar reuşi din prima, dar mi-e teamă, pentru că nu mai am 20, ci 40 de ani, iar sarcina cu boleţelu' a fost destul de grea." Mara a fost cea mai Încântată de froţlorul ei, iI vorbea zilnic Încă
din burtică şiacum sunt nedesporţlţl. Bucuria de a-i avea in preajmă nu se compară, pentru Aurelia, cu nimic".
Gabi_Bujor_1
Postat pe 8 Martie 2014 00:19
Povestea e de-a dreptul impresionanta. Ma bucur ca sora mea a nimerit pe maini asa bune si o sa-l recomand pe acest medic din Grecia oriunde o sa am ocazia ! Pacat ca in Romania nu se stiu prea multe detalii referitor la fertilizarea in vitro.
Alina_Andrei
Postat pe 8 Martie 2014 00:28
Gabi, mi-au dat lacrimile. Cum se numeste doctorul de care spui tu? Ah si spune-mi daca se poarta cumva diferit in functie de clinica la care il prinzi in ziua respectiva.
AndreeaConstantin
Postat pe 17 Martie 2014 14:27
Bun gasit fetelor si mult succes celor care incearca sa aiba un bebe. Navigand pe net am dat despre acest reportaj http://www.youtube.com/watch?v=ybZ6y3gYjPw Sper sa ajute pe cineva.
garbo_397641
Postat pe 21 Martie 2014 14:15
Sora mea, a ajuns la Dr. Andreas Vythoulkas ca ultima speranta. Asta in Grecia. Si din cate stiu s-a purtat mai mult decat foarte profesional cu ea. Parca isi dorea intr-un anumit punct mai mult ca sora mea sa aiba aceasta un copil.

Acum din cate am inteles tratamentele le efectueaza in Grecia, iar analizele si tot ce se mai face in Romania.
Alina_Andrei
Postat pe 27 Martie 2014 14:51
Foarte interesant si ma bucur ca a atins subiectele pe care alti medici nu prea au cunostintele necesare sa le abordeze. Ma bucur ca Domnul Andreas a ajuns si in Romania si felicitari intregii echipe de la clinica Genesis
Alina_Andrei
Postat pe 4 Aprilie 2014 23:27
Alina, poti sa intrebi ce a luat sora ta pt stimulare ? Cate ovule au recoltat si cati embrioni au obtinut dupa fertilizare?

Desigur, fiecare caz difera de la persoana la persoana si unul nu poate fi identic cu celalalt insa sunt si date care arata un anumit tipar. Ce varsta are sora ta ? ...Ca uitasem sa intreb :)
lobella
Postat pe 15 Aprilie 2014 17:29
Eu ma gandesc sa te intreb de costuri... costul unei proceduri pe mine m-a dus la 1800 de euro (stimulare monotorizare si et)
ralucutz
Postat pe 15 Aprilie 2014 17:51
A reusit din prima cu donate, find singura sansa pt ca a intrat la menopauza de la 26 de ani...

A avut 6 foliculi,toti buni. S-au fertilizat 4 (cu icsi), au ajuns 2 la stadiul de blastocyst. Pentru a fi mai sigura stiu ca le-a facut si o analiza cromozomiala (pgs) in urma careia a ramas un singur embrion 100% sanatos. Intr-un final a implantat unul singur.
Alina_Andrei
Postat pe 25 Aprilie 2014 11:20
Scuze de raspunsul intarziat.

Costul de tratament este variabil si depinde de schema pe care o da fiecaruia.

Gonalul este cel mai scump. Costurile la clinica, pentru procedura cap-coada sunt de 3.000 de euro. Mai trebuie sa adaugati costurile de transport (masina sau avion) si pe cele de cazare. Se poate sta in clinica gratis, dar in conditii de clinica. De ajutor pentru buget totusi daca poti renunta la confortul unui hotel :)

Costurile pentru stimulare, monitorizare puncia si et sunt cele pe care le stii si tu, 1800 de euro.
Alina_Andrei
Postat pe 25 Aprilie 2014 11:27
Fetelor, eu rar scriu pe forum (dintr-o timiditate pe care nu pot sa o depsesc nici macar in mediul virtual), dar va citesc mereu, pentru ca am gasit mereu aici informatii utile. Pe care nu le-am inghitit totusi asa, "pe nemestecate", ci am mai facut apoi si un research propriu.
De aceea nu voi pleda cauza doctorului Andreas Vythoulkas, caruia ii datorez multe si pe care il admir pentru modul in care se poarta cu pacientii lui (indiferent de clinica la care il gasesti - ca sa raspund totusi unei postari anterioare).
De aceea, pentru cele interesate de diferite informatii preliminare, va spun ca omul are profil de FB, unde sunt puse o multime de informatii despre el, aici tine legatura cu pacientele, tot aici va puteti imprieteni cu paciente ale lui carora sa le cereti pareri.

Sanatate si copilasi frumosi tuturor
Astridutzu
Postat pe 1 Mai 2014 09:33
Ioana, iti multumesc din suflet pentru recomandare . Am fost la doamna doctor deliana predoi si s-a lasat cu bebe. ii recomand si eu la randul meu cu tot sufletul si cu toata increderea. clinica se numeste acum wellborn si este in Baneasa. sunt extrem de profesionisti, de la fetele de la receptie pana la asistente si medici. si unde mai pui ca este un spatiu foarte primitor si curat. multa sanatate si bafta viitoarelor mamici. revin cu noi informatii dupa ce o sa nasc tot cu doamna doctor predoi.
anyta78
Postat pe 31 Octombrie 2014 14:58
Buna ,
Imi poti spune la cat s-au ridicat costurile pt Fiv la clinica Gynera?
Multumesc !
garbo_408491
Postat pe 11 Ianuarie 2015 12:56
imi pare rau dar eu nu pot fi de acord cu voi. eu chiar nu il recomand. parerea mea este k doar face sa para k isi da silinta, dar de fapt nu si-o da deloc. credeti-ma nu este doar parerea mea, am cunoscut atatea cupluri in atena si cu totii se plangeau de acest doctor. am ramas profund dezamagita. sunt hotarata sa scriu pe toate forumurile pt k vreau sa stie toate femeile care pleaca in grecia la aceasta clinica la ce sa se astepte
garbo_410218
Postat pe 15 Martie 2015 22:50
clinica Genesis nu a fost deloc asa cum m-am asteptat din nici un punct de vedere. inca de cand am ajuns am fost lasati cateva ore prin receptie si nimeni nu avea habar de noi. acolo o sa gasiti o romanca asistenta a dr. vythoulkas care se ocupa de cuplurile romane, dar care de fapt mai mult incurca lucrurile. exista 3 variante de cazare: in clinica (doar 3 saloane), la vila de alaturi care este a lor unde se plateste 40e la apartamentele de la parter sau la etaj unde NU SE PLATESTE (chiar dak aceasta romanca uneori mai prosteste cate un cuplu si ii pune sa plateasca dak ii vede mai nestiutori). cei 3000e inseamna strict punctie si transfer si atat. orice analiza la sange, orice medicament, orice injectie se plateste. si credeti-ma sunt f scumpe. nu se primeste nici o chitanta la absolut nimik. singura chitanta pe care am platit-o a fost de 1200e. nu se primeste nici un bilet de iesire din spital sau ceva prin care sa demonstrezi k ai facut un FIV. in cazul in care va raman embrioni si ii lasati la congelat nu primiti nici un act doveditor. adica dak peste 3 ani va hotarati sa mai transferati din ei nu stiu cum o sa procedati pt k nu cred k va duceti pur si simplu si va spuneti numele. in cazul in care nu sunteti casatoriti se va chema un notar (sincer nici nu stiu dak acea persoana este notar intr-adevar) si bine-nteles k nu veti primi acest act. iar notarul se plateste in functtie de nu stiu ce criterii pt k unele cupluri platesc 50e, 60e, 130e sau 150e. probabil dupa fata sau imbracaminte sau habar n-am... in momentul in care ne-am revoltat si am spus k nu plecam acasa fara un act doveditor k avem embrioni congelati, brusc a doua zi au murit toti.
sunt ffff multe de spus credeti-ma este un haos total acolo si nu este nimik din ce vi se spune in romania. nu contest priceperea si pregatirea dr. pantos sau calitatea laboratorului. ceea ce este cel mai grav este k se produc mari manevre in legatura cu embrionii
garbo_410218
Postat pe 15 Martie 2015 23:08
buna.si eu trebuie sa.mi fac fertilizare in vitro.tu ai reusit eu mi.am facut programare la dr bogdan marinescu de la panait sarbu din buc
garbo_412997
Postat pe 13 Iunie 2015 14:34
buna Loredana.mar interesa si cat costa totul la gynera.fertilizare plus analize
garbo_412997
Postat pe 13 Iunie 2015 14:39
Pentru ca ma confrunt infertilitatea si nu pot avea copii fara ajutorul tehnicilor medicale moderne, am hotarat sa incerc FIV la gynera, cu dr. Irina Oproiu. Mai e cineva in situatia aceasta pe aici...cum evolueaza lucrurile?
garbo_419018
Postat pe 3 Noiembrie 2015 16:33
Succes, Isabelaisa ! Sa dea D-zeu sa fie bine!
Camil5y8
Postat pe 6 Ianuarie 2017 12:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MAMA PURTATOAE 9 De la: evanjelina 16 Martie 2011 08:44
fertilizare in vitro 119 De la: 123da 25 Aprilie 2019 13:14
apiterapie pentru fertilitate? 7 De la: garbo_1505 19 Aprilie 2012 23:14
claudia neagoe 18 De la: lamar1900 4 Ianuarie 2011 13:17
oligospermie grava-sterilitate conjugala 117 De la: lady33 9 Aprilie 2015 16:02
Setari Cookie-uri