ati fost vreodata infiorator de singuri de ziua voastra?

Buna! Ma recunosc foarte bine in povestea ta.Si pe mine m-a lasat cand imi era lumea mai ''draga'' , cand mi-au spus ca daca bunica mea era 20 de ani mai tanara ar fi operat-o,cand stiam ca persoana cea mai draga mie si care m-a sustinut mereu mai are putin si nu va mai fi langa mine.Nu i-a pasat, a plecat intr-o calatorie de afaceri, m-a sunat noaptea la ora 12 intr-una din zile sa-mi spuna ca sunt ce e mai bun in viata lui , iar doua zile mai tarziu cand a venit acasa mi-a spus ca a cunoscut pe altcineva, ca e ceva ce nu a mai simtit.Si a venit si ziua mea, camd implineam 24 de ani cand eram singura, disperata si ffff nefericita.urmatorul Craciun a fost ultima data cand am auzit vocea bunicii mele , eu nefiind in acelasi oras cu ea.Dupa sarbatori s-a stins.I-am trimis mesaj si ghici......nici macar nu mi-a raspuns inapoi.Insa e adevarat, in viata lucrurile se intampla cu un anumit rost.Urmatoarea mea zi de nastere eram la inceputul unei relatzii cu un om minunat, care mi-a demonstrat ce inseamna sa fii iubit si sa simti ca cineva are grija de tine, e langa tine mereu si ca ai pentru ce trai.Acum,5 ani mai tarziu de la acea nefericita zi, aniversarea zilei mele de nastere , abia astept sa vina ziua mea pt ca stiu ca va fi una minunata.
Nu renunta !!! Viata e plina de surprize placute.

Curaj mult
mishelab
Postat pe 24 Februarie 2009 17:49
Doble chock, sunt sigura ca timpul te va ajuta sa uiti ce ti s-a intamplat. Esti tanara si ai toata viata inainte.
Poate a fost marea ta iubire (asa cum spui), dar te-ai gandit ca poate tu nu ai fost marea lui iubire? Si de aceea nu i-a pasat daca te raneste, daca te impinge in pragul disperarii.
Eu sunt convinsa ca nimic nu este intamplator in viata.

Clm
Postat pe 24 Februarie 2009 19:23
De la: Clm, la data 2009-02-24 19:23:56Doble chock, sunt sigura ca timpul te va ajuta sa uiti ce ti s-a intamplat. Esti tanara si ai toata viata inainte.
Poate a fost marea ta iubire (asa cum spui), dar te-ai gandit ca poate tu nu ai fost marea lui iubire? Si de aceea nu i-a pasat daca te raneste, daca te impinge in pragul disperarii.
Eu sunt convinsa ca nimic nu este intamplator in viata.



multumesc.
asa esteȘnimic intamplator..........

doar ca el vrea sa se intoarca.
au fost luni de disperare cand aceasta era cea m mare dorinta a mea.
acum,dupa m mult de un an,nu m vr nimic de la el.
mi-a trecut.
nu-l pot ierta,nu pot sa o iau de la capat.
dumnezeule,cum de am iubit un asa om?
double_chock
Postat pe 27 Februarie 2009 12:53
De la: Clm, la data 2009-02-24 19:23:56Doble chock, sunt sigura ca timpul te va ajuta sa uiti ce ti s-a intamplat. Esti tanara si ai toata viata inainte.
Poate a fost marea ta iubire (asa cum spui), dar te-ai gandit ca poate tu nu ai fost marea lui iubire? Si de aceea nu i-a pasat daca te raneste, daca te impinge in pragul disperarii.
Eu sunt convinsa ca nimic nu este intamplator in viata.



da,m-am gandit si am inteles.stiu asta.
acum este trcut.nimic nu m conteaza.
double_chock
Postat pe 27 Februarie 2009 18:14
Foarte bine, asa trebuie sa gandesti. Mergi inainte si invata sa te iubesti, sa te respecti si invata din greseli.
Cred ca ar trebui sa-l ignori, nu sa-L urasti.
Clm
Postat pe 28 Februarie 2009 10:12
De la: Clm, la data 2009-02-28 10:12:42Foarte bine, asa trebuie sa gandesti. Mergi inainte si invata sa te iubesti, sa te respecti si invata din greseli.
Cred ca ar trebui sa-l ignori, nu sa-L urasti.


am vazut si eu ca este cea m buna varianta
il doare ignoranta mea m mult decat toate insultele la un loc.
multumesc f mult.
double_chock
Postat pe 23 Martie 2009 15:53
deci eu cred ca cea mai urata aniversare a mea a fost [pe la 23ani asa....cand cel cu care trebuia sa ma casatoresc m-a pus sa adun lumea, ca de ziua mea, care pica in aceeasi zi cu pastele, pentru a anunta logodna noastra! si...a iesit dezastruos, deoarece, omul s-a razgandit/! am crezut atunci ca imi pierd mintile! nu m-am maritat nici acum, si urmatoarea realtie dupa acel om a fost si mai dezastruoasa! insa...pe mine m-a ajutat pot sa spun, faptul ca merg la biserica, ma simt mai eliberata nu stiu cum!
fleur_de_lis
Postat pe 26 Aprilie 2009 17:05
..intotdeauna..de multi ani incoace.
garbo055472
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:43
si asta a fost misto,si mai este,de ce nu...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:49
De la: garbo055472, la data 2009-09-28 00:43:13..intotdeauna..de multi ani incoace.


Buna seara!
A.M. sunt sau, asa cum ma cunoasteti voi: double_chock

In urma cu 1 an am deschis acest topic ruinata sufleteste, cu mintea aiurea si iubindu-l inca pe S.
Intr-un singur an s-au intamplat insa atatea!
Incet,incet, dragostea pt el s-a stins si desi nu am iubit inca pe altul m mult, am avut rel interesante in tot acest timp.
Pe 29 octombrie voi implini 25 de ani.
s-a dus de la mine tristetea si suferinta.
Pregatesc inca de pe acum o aniversare frumoasa.

probleme am ,nu duc o viata colorata in roz, dar traiesc linistita bucurandu-ma de tot ce e in jurul meu.

o sa revin!

seara faina tuturor!
double_chock
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:55
chock...ma bucur ca ti-ai gasit echilibrul sufletesc...la multi ani! si sa gasesti acea persoana care te merita!
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:12
chock, acum 5 ani m-am hotarat sa-mi fac ziua de nastere... am facut pregatiri, mi-am invitat prietenii... a nins cu o zi inainte: ninosoare puternica... au venit si au stat o ora, desi ii invitasem pe toata noaptea si aveam si unde sa-i culc... tipul cu care eram a ramas si dupa o ora s-a declarat obosit si s-a culcat si el bine-mersi. si in timp ce el sforaia langa mine, eu ma invarteam in pat si ma gandeam la mancarea neatinsa, la muzica neascultata si la faptul ca n-am avut petrecerea pe care mi-o doream de ziua mea... ASA CA, anul urmator de ziua mea nu am mai invitat pe nimeni nicaieri, nu am mai facut nici o pregatire si am plecat la Neptun singura pentru ca aveam un vis straniu: sa vad marea iarna... pozele de altfel sunt la profilul meu... si m-am simtit bine, fiind singura. prietenii m-au sunat sa-mi spuna la multi ani, dar nu mai eram o bucatareasa amarata care-si sarbatorea ziua de nastere indopandu-si prietenii, servindu-i in timp ce ei se gandeau cum sa faca sa plece pe usa, ca doar isi facusera obligatia sa apara... nu intotdeauna lucrurile sunt asa cum par... eu m-am simtit mult mai singura cu cei din jur alaturi. si va doresc tuturor sa nu simtiti asta vreodata si mai ales sa va ganditi mai des la voi si la dorintele voastre.. pentru ca de acolo porneste fericirea...

si scuzati semi-euforia... dar ma simt un pic nostalgica si un pic batrana si chiar un pic mai inteleapta. poate si din cauza pentru ca e unul din acele mistere pe care l-am dezlegat si care nu mi-a lasat un gust amar in gura...

O seara frumoasa!
snowflake
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:40
dap.....acum 8 ani....inca nu il cunoscusem pe sotul meu .....imi doream tare mult sa-mi petrec ziua cu un tip care imi si promisese ca va veni...numai ca, in ultimul moment, tatal lui l-a rugat sa-l ajute la teava care tocmai pocnise in bucatarie.....nu a mai fost nimic din ceea ce speram eu atunci sa fie....am facut ziua mea a doua zi, dar, parca, nimic nu era ca in momentul in care sincer iti doresti....

apoi acum vreo 6 ani....cautam servici sa ma angajez....si m-a pus gaia sa ma duc la un interviu pentru un post de secretara....taman de ziua mea....nu stiu ce am avut in cap....iar sotul meu nu m-a inteles in acel moment.....a fost langa mine, dar parca era statuie....de piatra....eheee....dar multumesc domnului ca multe s-au rezolvat de atunci....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:52
draga double shok,ma bucur ca ti-ai revenit, nu uita ca viata e frumoasa si merita traita mai ales cand ai 25 de ani,multa fericire iti doresc
ississ
Postat pe 18 Octombrie 2009 18:22
Pentru mine ziua mea, e ziua doar a mea. Nu imi place prea mult sa mi se dea atentie, dar ma simt bine in ziua aia si stiu clar ca E ZIUA MEA. Chiar daca ceilalti nu stiu. Nu-mi place sa imi fac ziua. Chiar ma simt prost ca in ziua in care EU trebuie sa ma simt bine trebuie sa fac pe altii sa se simta bine. Tz, tz. V-am zis ca-s egoista.
Micass
Postat pe 18 Octombrie 2009 18:37
Micass, poti sa fii cat vrei tu de egoista, n-are cum sa nu-ti inmoaie inima suferintza pe care o simt altii pentru tine cand iti serbezi singura ziua:))
pik_nik
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:54
Micass, bine faci fetitza..
si da, s-a intimplat sa fiu si singura de ziua mea.
melanie
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:02
Mel, sa nu se mai intample.
Pik, plange inima in mine.
Acum imi dau seama ca n-am avut niciodata petrecere de ziua mea. Dar nici nu cred ca mi-am dorit vreodata.
Micass
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:12
e pa vine..
melanie
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:14
Sarbautorim?
Micass
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:15
da! pe vine:)
pik_nik
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:16
e o idee !
melanie
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:18
cioc,

bravo fetita!

ma bucur ca te-ai limpezit ,si ca ne vorbesti ca si cum nu ne-ai cunoaste...

asteptam noutati...

iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:22
las' c-am fost eu buna de ziua mea anul trecut... m-am hotarat sa-mi culturalizez cele mai bune prietene si le-am dus la o drama... au iesit de acolo una cu ochii in lacrimi si alta cascand... cand am ajuns la restaurant nici nu vedeau bine meniurile... dar era ziua mea, n-a comentat nimeni nik...
snowflake
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:59
eu chiar anu asta!!!!!am facut 40 de ani.....cu o zi inainte este ziua lui fiimea...eram in bucuresti pentu ca avea fata examen la facultate....asa ca 23 august a picat duminica....simbata a fost a lui fiimea asa ca am trezit o duminica de ziua mea si am plecat amindoua pe litoral la mamaia....doar noi doua !!!!!a fost cea mai frumoasa zi de nastere pe care am avut o!!!ne am rasfatat cu inghetata ,cafea ...tot ce ne am dorit ne am cumparat!!!!!plus doua rochite alb tip Marilyn Monroe.....si eu i am luat iei un trandafir rosu si ea mie unu alb.....
nazirra
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:10
bravo, nazzi!
melanie
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:57
nazirra
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:05
eu am avut o zi de nastere f misto ,pe net de ex... eram singura acasa,dar de fapt, nu eram singura.

a fost una dintre cele mai misto petreceri din viata mea,unde pui ca am si dansat...ioi,mmmm....
iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:14
De la: double_chock, la data 2009-10-17 21:55:11
De la: garbo055472, la data 2009-09-28 00:43:13..intotdeauna..de multi ani incoace.


Buna seara!
A.M. sunt sau, asa cum ma cunoasteti voi: double_chock

In urma cu 1 an am deschis acest topic ruinata sufleteste, cu mintea aiurea si iubindu-l inca pe S.
Intr-un singur an s-au intamplat insa atatea!
Incet,incet, dragostea pt el s-a stins si desi nu am iubit inca pe altul m mult, am avut rel interesante in tot acest timp.
Pe 29 octombrie voi implini 25 de ani.
s-a dus de la mine tristetea si suferinta.
Pregatesc inca de pe acum o aniversare frumoasa.

probleme am ,nu duc o viata colorata in roz, dar traiesc linistita bucurandu-ma de tot ce e in jurul meu.

o sa revin!

seara faina tuturor!


Buna tuturor!
asa cum am promis,am revenit!
si o fac citandu-mi ultima postare: diferenta ca de la cer la pamant!
ieri,pe 29 oct, am implinit 25 de ani si pregatisem, intr-adevar, o aniversare frumoasa, dar seara, pe 28, primesc un telefon de la o doamna. Simplu si la obiect: m-a rugat sa-i las sotul in pace pt ca in viata lui eu am reprez doar o aventura.
Cu marea mea iubire, sorin, eu am trecut prin foc datorita suferintelor traite, iar acum nu ma mai pot speria doar de o scanteie. Nu m-a ruinat vestea ca iubitul meu de apr 6 luni are o sotie ( ma astept de la orice din partea uni barbat!), dar m-a facut sa ma simt f prost.Nu sufar.Nu il iubesc.si mi se confirma inca o data banuiala ca niciodata nu ma voi putea ridica la intensit sentimentelor pe care le-am avut fata de sorin, niciodata fata de alt barbat.

Am anulat petrecerea,am preferat sa raman acasa singura si sa beau, dar, datorita unei drame de familie, o vecina mi-a lasat in grija fetita ei de 3 ani.
Si iata-ma, joi dimineata, taind un tort (in lumanari suflase fetita!) care nu mai era al meu si care nu ma mai bucura deloc.
Repet: nu sufar, dar nu pot sa nu ma gandesc la un lucru:
E misto viata, nu?
double_chock
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:12
De la: Clm, la data 2009-02-24 19:23:56Doble chock, sunt sigura ca timpul te va ajuta sa uiti ce ti s-a intamplat. Esti tanara si ai toata viata inainte.
Poate a fost marea ta iubire (asa cum spui), dar te-ai gandit ca poate tu nu ai fost marea lui iubire? Si de aceea nu i-a pasat daca te raneste, daca te impinge in pragul disperarii.
Eu sunt convinsa ca nimic nu este intamplator in viata.



mutulmesc.
solicit putin amabilitate din partea ta: poti dezvolta expresia :, nimic nu este intamplator in viata?"
seara faina!
double_chock
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 5 De la: fotografevenimente 24 Martie 2017 10:10
Cartea 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:14
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? 2 De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21
ce parere aveti despre o relatieitre un barbat mai tanar si o femeie mai invarsta? 442 De la: cinezee 12 Mai 2009 22:50
Anti Sfantul Valentin + chin de 1-8 Martie 125 De la: Verarmy_38 13 Martie 2009 15:19
Setari Cookie-uri