ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Berbec-scorpion


meyyy....cica io numa cu un taur ma potrivesc ....

ca profesional e bine cu asta de acu....

spiritual ...cu berbec...

Flory si tu scorpie ca mine

lala ...eu nu scorpie ...
eu d "rac"

aham ca scorpiile e rele rau

da lala ...vezi de aia ma-ntzeleg eu bine cu scor pionii...


doamneeee....ca era sa nu te recunosc....


De la: raline, la data 2008-10-16 21:48:48Sunt scorpion...el era berbec...esec total.Exista o mare atractie fizica intre noi ...dar atat ...in rest doar frustrari ,gelozie si "lupte" pline de dramatism intre doua caractere extrem de puternice.

si eu sunt scorpion si am avut de-a face cu un berbec si tot asa eram atrasa fizic dar era gelos ,nu spunea ce simte si nici nu lua o masura sa faca ceva pt noi ca si cum ii apartineam de drept si sa-i muncesc fara sa ma plateasca, un avar,mai stiu si cupluri care el berbec si multa violenta si in pat bel domina sau chiar viola partenera,un dezastru,posesiv.

zici tu irino??

Buna tuturor. Eu sunt Berbec cu ascendent in Scorpion iar prietenul meu este Scorpion cu ascendent in Balanta. Este adevarat k nu suntem d ft. mult timp impreuna, iar din partea mea exista momentan o mare atractie fizica, insa cel care a zis ca un Scorpion care se indragosteste, iubeste din toata inima nu s-a inselat.
Sincera sa fiu nu stiu cum va evolua relatia in continuare insa cel mai bun sfat pentru ca o relatie sa functioneze (independent de compatibilitatea dintre zodii) este acela de a incerca de la inceput sa creeati o relatie deschisa, bazata pe sinceritate si prietenie intre parteneri si mai ales incredere. Daca se reuseste sa se ajunga la un astfel de compromis de la inceput intotdeauna sansele de a exista armonie si intelegere in cuplu vor creste considerabil, chiar dak se vor gasi 1.000 d site-uri unde se vor scrie pareri si experiente diferite sau care sustin ca nu exista compatibilitate din pct. d vdr a zodiilor intre parteneri.

Scorpie si aici. Am avut o relatie cu un berbec de 3 ani. A mers bine doar pe parte intima si era bine cata vreme acceptam ca banii comuni sa ii administreze el si in general sa ma tarai in urma lui, in rest dezastru. Incapatanat, orgolios, violent, betiv, zgarcit. Nu aveam voie sa am pareri personale si nici sa iau initiativa. Castigam aproape dublu cat el dar cu mare scandal imi luam vreun lucru asa, ca sa ma rasfat. El in schimb avea voie sa cheltuie pe bautura in fiecare seara. Am mers doua saptamani la serviciu cu ochiul vanat. Am cedat din intelepciune dar reusise sa ma depersonalizeze. Cand nu am mai putut rabda, i-am aratat ca pot avea si eu orgoliu. Orgoliul nimicitor al scoprionului. Dumnezeu sa il ierte ca n-a murit. Dar nici bine nu ii merge. Le plateste acum pe toate cu dreapta si justa masura.

Teoretic se porneste cu un "minus" intrucat sunt semn de foc cu semn de apa, si teoretic nu e cea mai buna combinatie; cel in scorpion ar trebui sa mai renunte din posesivitate, iar berbecul din incapatanare, si sa accepte sa faca si macar micute compromisuri pt relatie.

Aprilie 2010
SCORPION ( 23.10 21.11 )

DRAGOSTE. Bune sanse pentru flirt, iar pentru cei aflati deja in cuplu se simte un aer fresh, asa ca lasati micile conflicte la o parte, so have a break - doar a venit...

.........aflati mai multe intr-un horoscop lunar real si funny 2010
(scoateti eventualele spatii libere din link)

www.verze.ro/index.php/Horoscop/Horoscop-lunar/horoscop-aprilie-...


De acord cu tine . Si eu am 23 de ani de casatorie cu un ....berbec.Eu sunt scorpion. Si nu e usor deloc. Toata ziua ne impungem, din nimicuri.Ne certam , ne impacam .Alungam monotonia din punctul asta de vedere. In rest traim ca 2 amici, ne suportam.Totusi , dupa atatia ani , cu 2 copii mari ,pot spune ca este (inca ) binisor . Dar intotdeauna e loc si de mai bine. Cand o sa fie ....ramane sa vedem .Sper ca in viata asta....Dar sunt prea multe compromisuri , prea multe renuntari -fie de la unul sau altul din noi - incat de multe ori te saturi de toate si acolo unde dispare dragostea si intervine doar obisnuinta si ...lehamitea , te resemnezi si speri si ...visezi in continuare cu ochii deschisi si ajungi sa traiesti din amintiri , cu amintiri , cu trecutul de care nu trebuie sa uiti ca sa poti merge mai departe in viitor .
Un sfat pt toate in aceasta situatie : Urmaritiva telul si flerul!

berbec???? IAR berbec?
stiti ce se spune despre berbec?

ca este COPILUL zodiacului
ii trebuie mult rasfat si tot nu ajunge

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: