Zodia SAGETATOR

ce a mai tare descriere pe care mia ziso cineva....mi se potriveste de minune!!!!ce ziceti se potrivesc sagetatori???? http://img.kudika.ro/images/forum_feed_popup/off.gif
http://img.kudika.ro/images/forum_feed_popup/off.gif
andra_m18
Postat pe 11 Februarie 2009 21:34
si mie mi se potriveste!!!!!!! hip hip huray
fridarodica
Postat pe 15 Februarie 2009 16:49
nicoll!!!
ai ceva impotriva noastra?????
explica-ne!!!
fridarodica
Postat pe 15 Februarie 2009 17:04
TEROARE!!!No ofense...dar in zodia resp. exista si vreun om normal cu care sa poti purta o discutie cat de cat???? Eu zic ca NU!
TSVVVV
Postat pe 18 Februarie 2009 00:41
tocmai m-am despartit de iubitul meu, un barbat sagetator cu care am avut o relatie de 4 ani jumate.Imi pare rau ca nu am citit mai devreme aceasta descriere, poate as fi putut sa-l inteleg mai bine.Eu sunt in zodia taur si chiar dc cateodata imi zic ca treaba asta cu zodiile e o prostie, imi dau seama ca nu ne potrivim deloc.E trist ca s-a intamplat asa,dar nu cred ca mai pot sa schimb ceva.
adinaT
Postat pe 4 Martie 2009 10:14
mi-a luat ceva timp pana am citit tot,dar a meritat.eu sunt sagetator si prietenul meu la fel,chiar ni se potriveste perfect descrierea.Acum pot gasi scuze defectelor noastre-zodia e de vina
miky87
Postat pe 8 Martie 2009 21:13
Pentru zodia Fecioara stii ceva?Te rog!
aligabrela
Postat pe 9 Martie 2009 09:05
perfect...o sagetatoare ce s.a regasit printre randurile de mai sus. multumesc
ana26
Postat pe 23 Martie 2009 23:17
dar despre compatibilitatea eu-sagetator-el-scorpion stie cineva ceva??
kokha
Postat pe 4 Aprilie 2009 13:34
dc nu mai vad ce scrie despre sagetatori? :(((
nico23
Postat pe 4 Iulie 2009 00:32
pentru ca e zodia misteriosilor
ia sa indrazneasca cineva sa zica de rau!
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 07:18
-Este cel mai bun ucigas din zodiac.

-E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii.

-Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme.

-E nascut sa fie burlac Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura

-Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii

-Pe scurt e regele gafelor din zodiac
si_totusi
Postat pe 4 Iulie 2009 07:30
ei, cu modestie spun ca suntem chiar mai buni decat ne-ai descris, totushico
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 07:32
si, apropos, uite care era prima ta opinie, cea care conteaza

"pe mine m-au uimit sagetatorii, mereu. imprevizibili si misterioasi. cred ca e zodia cea mai fascinanta ca personalitate"
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 07:34
mai gresesc si pestii da, e o vorba " ...sa fii dar sa-ti revii"
si_totusi
Postat pe 4 Iulie 2009 07:37
sagetatori sant mereu imprevizibili ,misteriosi si le place tot ce e nou ,deci mereu in cautare.
dani_35
Postat pe 4 Iulie 2009 14:35
eu sunt leu iar el sagetator, cum credeti ca este aceasta relatie? are viitor? va rog sa-mi spuneti ca sunt foarte indragostita si vreau sa stiu daca si el poate sa ma iubeasca
UEL
Postat pe 4 Iulie 2009 15:02
Cum reusesc si eu sa citesc despre ce este vb.....nu pot accesa lik cu pricina, sunt foarte curioasa fiind si eu sagetator......incerc de dimineata s ail citesc si nu reusesc
camelia73
Postat pe 4 Iulie 2009 16:25
margret, uite sfatul astrologului de serviciu:
n relatia dintre barbatul Sagetator si femeia Leu, ambii parteneri se bucura de armonie si independenta.

Femeia Leu detine cheia pasiunii cu care l poate lega definitiv pe barbatul Sagetator. Prin urmare, nu vor avea probleme pe plan erotic.

Barbatul Sagetator si femeia Leu se respecta reciproc si se simt bine unul n compania celuilalt. Amndoi considera ca dragostea este o aventura si reusesc sa depaseasca toate dificultatile.

Relatia dintre barbatul Sagetator si femeia Leu are mari sanse de reusita, inclusiv pe termen lung, ntr-un eventual mariaj. Cei doi sunt facuti unul pentru celalalt.

pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 16:29
multumesc, daca este cum spui tu, atunci este super
de fapt este exact ceea ce vroiam sa aud
chiar ne simtim bine impreuna, este un barbat fermecator, dragutz, atent, romantic, pasional ..................
UEL
Postat pe 4 Iulie 2009 17:52
margret, de obicei am de ales intre a fi sincer sau a spune ce doresc altii sa auda:)
ma bucur ca va intelegeti, sunt sagetator si...daca te plictisesti de el...
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 17:54
buna, vreau sa vad ce a scris raul despre sagetatori....va rog nu am gasit!!!ms
Miky_24
Postat pe 4 Iulie 2009 19:07
nu stiu ce a scris, da' ia de aici:
Barbatul Sagetator este aventurierul clasic, optimist si plin de viata, spontan, simpatic si dornic de libertate, care simte permanent nevoia sa lupte pentru o cauza, pentru un scop nobil. n inima lui salasuieste o imensa pofta de a explora si de a ntelege lumea. De aici si mobilitatea, dorinta lui de a cunoaste mereu noi teritorii si oameni noi. Pe de alta parte, ntr-un alt coltisor al sufletului sau, se doreste a fi o persoana respectabila, un stlp al societatii, un "pater familiae".

Barbatul Sagetator are un caracter dual, fiind vesnic sfsiat ntre tendintele conformiste, "burgheze" de om care respecta legea si ordinea, si cele anarhice, rebele, care-i dau dorul de duca. Uneori, poate trece prin ambele ipostaze, ca un serif din perioada febrei aurului, care lasa totul balta si pleaca n cautarea El Dorado-ului, sau ca un aventurier care hotaraste la un moment dat sa se adune de pe drumuri si reuseste sa devina seriful oraselului n care s-a stabilit.

pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 19:10
Credeti k se potrivesc :o femeie sagetator - cu un rac?Ar merge aceasta relatie?
Miky_24
Postat pe 4 Iulie 2009 19:10
n ceea ce priveste relatiile sentimentale, se poate petrece cam acelasi lucru. Putem ntlni un domn Sagetator care n tinerete a fost un vnator de femei si care, dupa ce ani de zile a "explorat" zeci de teritorii necunoscute, se hotaraste la o vrsta destul de "matura" sa se casatoreasca si se arata chiar foarte multumit de viata de familie. Sau reversul: barbatul Sagetator, care s-a casatorit de tnar si a fost un sot model, ajuns la vrsta de mijloc se elibereaza din chingile matrimoniale si porneste n cautarea marii aventuri a iubirii.

ndragostit, barbatul Sagetator este un idealist romantic, care da alesei sale impresia ca o considera cea mai intresanta dintre femei. Este atras de femeile cu experienta si considera ca fiecare relatie este o treapta catre maturizarea sa afectiva. Este galant si marinimos, coplesindu-si iubita cu atentii deosebite si cadouri costisitoare. Este un partener atragator, interesant si dinamizant, dar care se plictiseste foarte usor.

pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 19:10
Barbatul Sagetator raspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care emana energie si sex-appeal. Fa-te frumoasa, arata-te optimista si plina de umor. Lasa-l sa te descopere, sa te urmareasca, sa te ia prin surprindere - barbatul Sagetator adora sa se comporte ca un cercetas n misune.

Asculta-l cu atentie si dupa aceea pune-i ntrebari suplimentare. Invita-l sa iesiti mpreuna undeva n aer liber, de preferinta cu masina, si lauda-i talentul cu care conduce (odinioara, barbatul Sagetator era renumit pentru pasiunea fata de cai si arta echitatiei, dar n vremurile moderne aceasta pasiune s-a transferat asupra automobilului), atingndu-i usor coapsa. Gaseste motive ca sa rzi din inima alturi de el, propune-i sa calatoriti mpreuna prin locuri fascinante.

Acorda-i foarte multa libertate, fereste-te sa faci scene de gelozie sau sa-i adresezi reprosuri. Nu-i spune ca ti-e dator cu ceva, detesta responsabilitatile. Fereste-te sa-i porti o grija materna, pentru ca l enerveaza, si nu-i spune niciodata ca nca nu s-a maturizat.

Pentru barbatul Sagetator, prietenia este foarte importanta, asa ca priveste-i cu simpatie prietenii si arata-te tu nsati calda si prietenoasa. Sustine-l n ndeplinirea visurilor sale, mpartaseste-i entuziasmul, si niciodata nu-i spune ca telurile pe care si le-a propus sunt imposibile sau lipsite de realism.

pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 19:11
Barbatul Rac si femeia Sagetator au teluri opuse si dorinte diferite.

Femeia Sagetator este o calatoare si nu suporta ca libertatea sa-i fie ngradita de legaturi amoroase. Barbatul Rac are nevoie de siguranta n dragoste, siguranta pe care femeia Sagetator nu i-o poate oferi.

Barbatul Rac traieste cu gndul la viitor, femeia Sagetator este ancorata n prezent si este adepta dictonului "traieste clipa". Cnd femeia Sagetator se plictiseste si ncepe sa tnjeasca dupa noi orizonturi, barbatul Rac va suferi si pe plan sentimental, dar si pentru orgoliul ranit.

Slabe sanse sa se nfiripe o relatie ntre barbatul Rac si femeia Sagetator.

pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 19:37
mersi....pt raspuns!o duminik frumoasa va doresc!
Miky_24
Postat pe 5 Iulie 2009 15:07
dar un scorpion cu o sagetatoare cum se inteleg? a experimentat cineva?
kokha
Postat pe 17 Iulie 2009 22:21
De la: Miky_24, la data 2009-07-04 19:10:15Credeti k se potrivesc :o femeie sagetator - cu un rac?Ar merge aceasta relatie?

bineinteles! de minune......
Light_blue
Postat pe 18 Iulie 2009 23:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A murit Michael Jackson 26 De la: micabis 27 Iunie 2009 17:56
Nu-i greu sa fii parinte, insa totul depinde de parinti! 9 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:51
femeia berbec 2 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:05
Caut astrolog bun in Bucuresti 46 De la: garbo_493614 18 Octombrie 2018 10:33
Ce frumoasa e viata cand vedem culorile ei! Cel mai bun CAROTENOID din lume 1 De la: FMeg 16 Ianuarie 2010 19:14
Setari Cookie-uri