Nu vreau sa facem sex in trei

Poti ramane insarcinata de la sex virtual in trei? Sexul prin DHL se practica inca din antichitate.

Postat pe 10 Septembrie 2008 23:33
De la sexul virtual in trei, specialistii de la UPC declara, ca nu se ramane gravida.In cel mai rau caz, din cauza tensiunii, poate cadea netul.

Postat pe 11 Septembrie 2008 13:21
Care se baga la un sex virtual in trei in acceleratorul de particule de la Geneva?

Postat pe 11 Septembrie 2008 16:18
...Michel, multa lume ar incerca . asa , de curiozitate insa, cu oamenii nostri de stiinta totul e posibil. ne-au obisnuit sa nu le reuseasca nimic. dar ce te faci daca totusi, din greseala ,reusesc? . nu bantuie lumea prin gaurile negre de bezmetica? asa am inteles . cica , se asigura teleportarea numai la plecare. inapoi, cu ia-ma nene.
si_totusi
Postat pe 11 Septembrie 2008 16:56
Acum serios vorbind - desi nu sunt pe un topic potrivit - daca tot ne referim la dracia asta, stii cum vad eu acceleratorul de particule? - precum turnul Babel - simbolul mandriei omenesti. Omul se crede atotputernic si are impresia ca i se permie chiar orice.

Postat pe 11 Septembrie 2008 18:43
De la: Michael32, la data 2008-09-11 18:43:38Acum serios vorbind - desi nu sunt pe un topic potrivit - daca tot ne referim la dracia asta, stii cum vad eu acceleratorul de particule? - precum turnul Babel - simbolul mandriei omenesti. Omul se crede atotputernic si are impresia ca i se permie chiar orice.

CONTINUI SI EU SA FIU OFF TOPIC dar daca tot ai deschis subiectul pot sa zic ca ne autodistrugem singuri nu mai e nevoie de nici o apocalipsa clar!!!
mauinboots
Postat pe 12 Septembrie 2008 01:15
Mda, asa e. O mana de savanti dereglati fac legea pentru o planeta intreaga si...nimeni nu ia masuri. Ar fi trebuit sa le sisteze proiectul. Plus ca banii cheltuiti pe gauri negre si alte prostii ( e vorba de multe miliarde de euro) si-ar putea gasi o destinatie mai potrivita.

Postat pe 12 Septembrie 2008 01:19
si pana la urma cu sexul in trei cum a ramas?sau au inceput sa faca savantii teste si pe asta?
yavrum
Postat pe 12 Septembrie 2008 01:48
Cu sexu-n trei a ramas ca-n gara. Au incercat ceva savantii-ntre ei, da' slabe miscari de suprapopulare-a planetei. Unde-or fi fetitele Powerpuff sa se ocupe de caz?

Postat pe 12 Septembrie 2008 02:30
de ce de falsitate??
chiar crezi ca 2 oameni cu pareri diferite nu pot fi prieteni??
si ce daca ea ma combate?? si ne certam "virtula"??
poate in privat ne cunoastem si nu stim, u never know.....
poate si_totusi este chiar colega mea de la birou, sau prietena cu care am baut cafea ieri......

si in ce priveste sustinerea unui lucru pe care nu-l practic ( ca-mi tot bazaie prin cap ideea )....sunt multe lucruri pe care nu le sustin si le practic....de exemplu fumatul
si altele pe care nu le practic dar le sustin.....de exemplu sportul, ecologia
nu cred ca asta este un criteriu dupa care sa ma ghidez..........sa sustin numai daca practic

poate sunt lipsita de principii morale.....dar daca doi oameni hotarasc de comun accord sa fac sex cu o a treia persoana....e problema lor......distractie maxima din partea mea....

imi pare rau, dar asa gandesc si nimic nu poate sa-mi demonstreze ( momentan ) ca gresesc.......

stiu ca sunt multe lucruri "ciudate" care se intampla: homosexualitatea, lesbianismul, sexul cu mai multe persoane in acelasi timp....ba chiar in public din cate vad......pentru mine important e sa gasesc partea buna a lucrurilor si pe cele pe care nu le pot schimba sa le accept asa cum sunt

cand voi avea un copil daca va fi homosexual ce o sa fac?? o sa-l izgonesc, o sa-l bat, sa nu-l mai iubesc??? tot al meu va fi, tot eu ii voi fi dat viata, tot sange din sangele meu........unele alegeri in viata nu le luam singuri oricat de mult ne-am dori....sunt lucruri pe care nu le putem controla....
asa ca sa ne bucuram de ce avem si sa facem o lume mai buna prin ceea ce suntem.......ar trebui totusi sa fim mai toleranti si mai intelegatori.....poate ca rockarul din coltul strazii plin de tatuaje si cercei are o poveste extraordinara de viata, poate chiar e un exemplu in anumite lucruri........hai sa nu mai privim cu scarba si dispret inainte de a afla esenta si nu aparenta..


numai bine

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:46
ALOOOO!!! DUSMANIAAAA!!! DE CE NU VA IMPACATI VOI LA UN SEX VIRTUAL IN TREI? DE CE NU JUCATI UN TWISTER-DOUA CA SA VA MAI LINISTITI? SI LA URMA URMEI VA RECOMAND SI VOUA O CURSA PRIN ACCELERATORUL DE PARTICULE DE LA GENEVA. POATE VA MAI RACORITI.

Postat pe 12 Septembrie 2008 13:49
De la: Michael32, la data 2008-09-12 13:49:11ALOOOO!!! DUSMANIAAAA!!! DE CE NU VA IMPACATI VOI LA UN SEX VIRTUAL IN TREI? DE CE NU JUCATI UN TWISTER-DOUA CA SA VA MAI LINISTITI? SI LA URMA URMEI VA RECOMAND SI VOUA O CURSA PRIN ACCELERATORUL DE PARTICULE DE LA GENEVA. POATE VA MAI RACORITI.


1) nu suntem dusmani
2) nu vreau sa fac sex virtual cu terrian si nici cu si_totusi...

nu prea ai nimerit..eu n-am postat cu dusmanie....pur si simplu mi-am exprimat cateva idei....chiar nu a fost ceva ofensiv in postarea mea si nici menit sa vizeze pe cineva...

Postat pe 12 Septembrie 2008 15:04
ok, da' un twister joci, nu?

Postat pe 12 Septembrie 2008 18:17
Va rog, va rog.Bubutza imi scrie mie, asa ca daca nu vreti sa va leg ca pe Ulise de catarg, vorbiti cu mine.Daca preferati catargul, sa stiti ca va leg de cel care s-a rupt la ultima furtuna si am de gand sa-l arunc in Marea Rechinilor sangerosi, pe unde nu rataceste nici musca.Ideea de a face sex cu acceleratorul de particule din Elvetia, este foarte buna, totul deppinde numai de iuteala cu care va miscati.Pentru ca trebuie sa prindeti o particula care se deplaseaza cu viteza luminii, s-o lasi gravida, si dupa aceea s-o lasi sa fuga cu aceeasi vitaza initiala.Pe copii puteti sa-i botezati Quark, sau Indiana Jons.

Postat pe 12 Septembrie 2008 18:27
Eu le-am propus o fuga cu viteza luminii prin Geneva, dar ei nu se baga nici macar la un virtual in grup.

Postat pe 12 Septembrie 2008 20:09
De la: Michael32, la data 2008-09-12 18:17:06ok, da' un twister joci, nu?



dac ai timp si chef sa ma inveti
cu cea mai mare placere...si in timp ce jucam ne-am putea contracara in diferite idei in functie de culoare

Postat pe 13 Septembrie 2008 22:08
De la: vanghelis007, la data 2008-09-12 18:27:16Va rog, va rog.Bubutza imi scrie mie, asa ca daca nu vreti sa va leg ca pe Ulise de catarg, vorbiti cu mine.Daca preferati catargul, sa stiti ca va leg de cel care s-a rupt la ultima furtuna si am de gand sa-l arunc in Marea Rechinilor sangerosi, pe unde nu rataceste nici musca.Ideea de a face sex cu acceleratorul de particule din Elvetia, este foarte buna, totul deppinde numai de iuteala cu care va miscati.Pentru ca trebuie sa prindeti o particula care se deplaseaza cu viteza luminii, s-o lasi gravida, si dupa aceea s-o lasi sa fuga cu aceeasi vitaza initiala.Pe copii puteti sa-i botezati Quark, sau Indiana Jons.



iti multumesc eroul meu ca m-ai salvat de barbari

ai recunostinta mea pe viata

Postat pe 13 Septembrie 2008 22:10
Un barbat care-si iubeste partenera nu-i propune asa ceva!
lotus6
Postat pe 14 Septembrie 2008 03:14
De la: Michael32, la data 2008-09-12 02:30:37Cu sexu-n trei a ramas ca-n gara. Au incercat ceva savantii-ntre ei, da' slabe miscari de suprapopulare-a planetei. Unde-or fi fetitele Powerpuff sa se ocupe de caz?

Da da Michael asa ziceam si eu sa le chemam pe fetitzele power puff ma bucur ca se mai uita cineva la desene animate Super cool!!!!i love fetitzele power puff sunt super sweet pacat ca de cand sunt traduse nu mai apuc nici sa le vad da ma si enervau asa stricau tot farmecul idotii aia!
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 03:17
Sabia mea este intotdeauna in slujba femeilor.Si sa stii draga lotus, ca nu i-am facut nici-o propunere Bubutzei.Dar iti multumesc pentru sugestie.

Postat pe 14 Septembrie 2008 06:42
Stai, ca abia acum am citit cum se numeste topicul.Sigur, ca nu i-as face Bubutzei propuneri nerusinate, altfel n-as fi cavaler al mesei rotunde.Dar ma gandeam sa-i invit pe cei de pe forum, inclusiv pe tine draga Lotus, la o cina in trei.

Postat pe 14 Septembrie 2008 06:47
acum 18 ani cind eram casatorita,fostul sot mi-a cerut ceva asemanator.La inceput m-a socat,m-a scirbit dar dupa 3 luni de gindire ne-am hotarit sa "o facem si pe asta" fara sa ne reprosam nimic.A fost ceva de neuitat.Dar ce m-a socat?A doua persoana era amanta lui dar am aflat-o prea tirziu.
moulu_didi_pink
Postat pe 14 Septembrie 2008 17:27
Un barbat nu propune asa ceva unei femei serioase.

Postat pe 14 Septembrie 2008 20:13
maical
femei serioase ? asta nu inseamna si barbati seriosi?
mah !!!
plicticoassa viata....!!!!
hai sa fim ...incalcatori de reguli...viata are culoare !!!
la urma urmei regulile sant bune pt. altii !
ce bine e cand incalci regulile : chiar te simti om (cam obraznic...dar ...om)
terrian
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:01
vanghelis007de obicei i-au cina in familie cu sotul meu
lotus6
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:17
Ma refer la o cina VIRTUALA si de fata cu PRIETENII.Deci nici un gand lipsit de onestitate.

Postat pe 16 Septembrie 2008 15:19
Suntem offfffffffffffffff-topic... cu atat mai bine!!!!
Foaie verde flori de nucu,
i-auzi cum mai canta cucu,
nu ne facem un sepuku??

lotus, t-u (asa banuiesc ca se scrie) gatesti?

blairwitch
Postat pe 17 Septembrie 2008 15:15
De la: moulu_didi_pink, la data 2008-09-14 17:27:21 acum 18 ani cind eram casatorita,fostul sot mi-a cerut ceva asemanator.La inceput m-a socat,m-a scirbit dar dupa 3 luni de gindire ne-am hotarit sa "o facem si pe asta" fara sa ne reprosam nimic.A fost ceva de neuitat.Dar ce m-a socat?A doua persoana era amanta lui dar am aflat-o prea tirziu.

ce taran...avea femeie open mind..si tot i-a trebuit amanta... si-a mai adus-o si-n patul conjugal, pfuii...nush ce sa zic... daca-i curaj sau nesimtire...
gabitzza
Postat pe 17 Septembrie 2008 22:21
blairwitch,da, gatesc...de la ciorba de burta ....sarmale.....prajituri pana la mancare mexicana.


Parerea sotului-sexul in trei e chestie de pura fantezie si multa alergatura A doua varianta incercarea limitelor...
lotus6
Postat pe 17 Septembrie 2008 23:36
s-a ajuns deja la pg nr 5. LENIN a scris 32 de volume a cite 200 de pg intitulate OPERE ......Noi toti de pe acest forum in cit timp vom scrie atit de mult pe subiectul asta
bazalt104
Postat pe 18 Septembrie 2008 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei un venit supimentar?? 1 De la: garbo2206 26 Septembrie 2012 22:38
nelamurire legata de divort 6 De la: crazyiam27 13 Decembrie 2008 13:35
Ce faci cand fostele sunt ......in prezent ...prietene? 150 De la: liaiedera 21 Aprilie 2010 10:17
care este cel mai nebun lucru pe care l-ati facut in pat? 102 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 13:41
parintii lui 7 De la: reyya 10 Noiembrie 2009 15:52
Setari Cookie-uri