| euuuuuuuuuu,am bagat nasu pe aci........lulu mai esti,da tu miaunuka????????????? | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:43 |
||
|---|---|---|
immm sunt...dau telefoane...si cu ochii pe monitor,cafeaua in fatza, dar fara tigari ca m-am lasat de 2 ani !!!
|
||
|
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 10:45 |
||
mi-a venit o idee!!!! ![]() Haideti sa facem un registru,si punem absente celor care lipsesc din cafenea,si cine are cele mai multe absente,ne face cafeaua in fiecare dimineata!!!
|
||
|
|
||
|
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 10:47 |
||
ce sa zic? risti sa bei cafeaua dupa ora 8 cand ajung eu la serviciu!
|
||
|
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 10:53 |
||
e mult mai bineee!!! eu ajung la 10
|
||
|
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 10:59 |
||
Meli super poza ti-ai pus pe avatar!!!!!
|
||
|
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 11:01 |
||
PAI AZI AM 13 ANI DE LA NUNTA,SI TRE SA ARAT BINE,NU???????????????????????????????????????mai inainte am disparut ca s-a luat curentul ufffffffffff in fiecare zi aceiasi poveste se ia de nenumarate ori cateva secunde
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:17 |
||
VAI MELI ! CE ZI FRUMOASA ! LA MULTI ANI IMPREUNA ! SI TOT BINELE VA DORESC! SI...PETRECERE FRUMOASA! O CINA ROMANTICA..??? LUMANARI...IMMMMMMMM
|
||
|
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 12:29 |
||
|
Offfffffffff......Miaunuk, iarta-ma, se pare ca ma lasa memoria, chiar nu-mi dau seama de ce am inceput sa uit, imi aduc aminte acum de discutia noastra..... Meli, sa fiti sanatosi si la multi inainte , sa va iubiti si sa va respectati reciproc, sa va bucurati de copii si sa nu stiti niciodata ce este necazul.....Lulutza, dak faci registrul, imi e teama ca o sa pui ceva apsentze si la mine:)).... Va salut pe toate si va pup, nu stiu cand mai am timp de cafea cu voi azi....poate mai dupa ora 17.00.... |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 13:10 |
||
NU-I NIK CRYL ! BINE CA TI-AI AMINTIT,,,EU NU AM MAI AVUT TIMP SA SCRIU,,,DAR AM MAI CITIT UNEORI ,,,DE BAGHERA MAI STIE CINEVA CEAVA??
|
||
|
rasarit Postat pe 30 Septembrie 2008 13:26 |
||
Multi ani inaintee!!! Petrecere placuta!!! acuma mi-am adus aminte ca e ceva vin alb acasa!!! vrea cineva? |
||
|
Lullutza Postat pe 30 Septembrie 2008 13:30 |
||
| mersi fetelor sunteti niste dragute,v-am lasat pregatit pe masa niste cozonaci,fursecuri si un tort mare de frisca cu fr. de padure........bautura e la frigider va serviti ce pofteste inima voastra...........PUPICI | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:29 |
||
buna dimineata meliiiiiiiiiiii, la multi ani si sa ne depasiti....
|
||
|
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 19:16 |
||
|
MULTI ANI FERICITI IMPREUNA...MELICA...SI...TOT CE VA DORITI!!!! SPER SA FIE DE BUN AUGUR...URARILE NOASTRE...
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 19:17 |
||
|
apropos de nunta Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba: -Ce doriti? -Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. -Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune: -Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti. -Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema... Plateste omul, isi primeste pensula, apoi: -Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p.. in verde. -Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema. Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi el da sa plece, dar vanzatoarea striga dupa el: -Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p... in verde? -Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p... in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde !!! |
||
|
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 19:22 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-30 19:22:01 nebunica...cozonacu` ala...cu multa nuca si...mac....si....stafide si...rom...si cate si mai cate....
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 20:02 |
||
buna seara fetelor!eu sunt la un ceiut fierbinte pt k nu ma simt bine .imi place ideea ta,pt k s-ar putea sa va fak cafeluta in fiecare dimineata .O fak buna,asa k va lasa-ti pe maine bune.
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:06 |
||
LA MULTI ANI Meli si tineti-o incontinuare ca sa sarbatorim 25ani ,50ani ,...........200ani si sa venim cand sarbatoresti cu totii la o cafea.Ce zici ?abia astept sa ne inviti la nunta de argint.Dak tu nu ne vrei .........................noi te vrem
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:13 |
||
Ovi!esti acasa si nu-mi spui?pai asta-i treaba?treb sa faci cinste cu o cafea dak tot nu esti la munk.................nu crezi k ar cam fi si randul tau?pai numai noi fetele?
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:17 |
||
Buna seara....Meli...LA MULTI ANI...Sa fii fericita si petrecere placuta!!!!!!!!!1 Miaunuka....eu sunt Lori...doar ca mi-am schimbat nick-ul.... Offf...mi-a un somn si mai am la treaba.......
|
||
|
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 20:28 |
||
buna seara Lore!chiar dak sunt si eu super obosita,ma risc sa te ajut sa-ti termini treaba k sa ne culcam si noi mai devreme.Ai vrea?
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 30 Septembrie 2008 20:54 |
||
|
Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine.... Asa ca...am scris putin si am lasat restul pe maine seara, cand vin de la munca.... Multumesc pentru intentie....esti o dragutza ..P.S.: a stiut Marian ce sa aleaga... Noapte buna..si vise placute... aaa...Ovi...spor la treaba.... (saracutul de tine....ce urat tre sa fie sa muncesti noaptea....)V-am pupacit...paaaaaaaaaa...
|
||
|
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 21:14 |
||
|
Mai e cineva????? Sau va bagarati la somnik toti????? Ajut si eu , dak pot, numai sa spuneti ce as putea sa fac:) |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:18 |
||
|
Ovi nici tu nu mai esti?????? ai asa mult de lucru????? |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:21 |
||
Cristinika...sufar si eu de o curiozitate...Tu esti o bruntea f simpatika...cum se face ca la avatarul tau e o blonda sexy????si nu o bruneta.... Hmmm....io am fost blonda 2 ani...m-am facut bruneta acum cateva luni...si ...culmea...acum nu mai imi plac blondele sub nici o forma...
|
||
|
needforspeed Postat pe 30 Septembrie 2008 21:23 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-09-30 20:17:41Ovi!esti acasa criss...nu`s acasa...sunt inca la serv... imediat...ajung...si acasa... iar in ce priveste cafeaua...am s-o dau...ce sa fac? pb e...cand ai tu timp...si...daca te lasa sotu`...sa bei cafea ca...e nociva!!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:36 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-30 21:14:40Cristina....offf...ce-as mai vrea sa ma ajute si pe mine cineva.... Mi-e greu pentru ca e munca care solicita 100% capusorul...si dk capusorul meu e obosit...nu mai iese bine.... multumesc...lory...dar...acum...sunt la serv...si...imediat ajung acasa... asa ca...nu muncesc noaptea...sapt. asta!!! oricum...multumesc pt...compasiune!!! |
||
|
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:38 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-30 21:21:45Ovi nici tu nu mai esti?????? Ileana...sincer...n-am avut timp...nici sa citesc mail-ul... abia acum...am deschis...putin...si...sper sa raspund cand ajung acasa...ca...si asa...ma vor injura destui pt...faptul ca raspund mai greu!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:40 |
||
acu' mi-au plecat msafirii........asa ca o sa strang eu, dau cu mopu, am spalat cestile, am adus ceva cozonac, macar maine la cafea sa-l gustati, asa ca noapte buna!
|
||
|
nebuna Postat pe 30 Septembrie 2008 22:55 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-27 08:57:17Deci....am revenit asupra listei....O avem pe Ileana din Craiova, Ovi din Bucuresti, Meli din Timisoara, Lolo..... Andreea din Constanta de asemenea cu nebunica pe acolo ideea e ca momentan sunt andreea din spania
|
||
|
mauinboots Postat pe 1 Octombrie 2008 01:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
| Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
| RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
|
|
||
| cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
| MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică