O relatie apasatoare

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi topicul meu, eu sincer sa fi fost in locul vostru, n-as fi avut-o...
Tommy_Boy, nu cred ca o iubeste, si am motive sa cred asta (daca citeai atent am pomenit de orgoliul nemasurat, iar eu n-am fost mai explicita decat era cazul in virtual...orgoliu care determina si afirmatii pe care le faci cu scopul de a rani)... insa dupa ani de convietuire sunt si lucruri in comun si chiar importante, cum ar fi copilul si simtul datoriei... Iti multumesc pt. urare.
Schmetterling, am citit si am multumit pt lectia de psihologie. Iubirea sacrificiala e si pt. copii si pt. orice om pe care simtim sa-l iubim f mult, nu cred ca-mi poti spune tu pt. cine ar trebui sa simt lucrul asta.
garbo_472174
Postat pe 7 August 2017 10:46
"Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi topicul meu, eu sincer sa fi fost in locul vostru, n-as fi avut-o... "- rabdarea nu ai avut-o nici in a citi rspunsurile cu atentie, astfel ai fi sesizat ca, ceea ce am spus eu despre iubiria sacrificiala este parerea mea despre acest fel de iubire-nicidecum nu ti-am sugerat sa o simti sau pentru cine o simti.
In alta ordine de idei, iti doresc acelasi lucru pe care ti l-a dorit Tommi - "O urare pot totusi sa-ti fac, sa dea Dumnezeu sa ajungi sa fii cu adevarat iubita si fericita." Poate astfel vei scapa de durerea si furia asta latenta care reiese din toate raspunsurile tale-cumva fireasca in asemenea situatie, dar nicidecum provocata de cineva, ci asumata si perfect insusita de catre tine insuti.
Schmetterling
Postat pe 7 August 2017 11:02
Iti multumesc si tie pt. urare si o zi frumoasa!
garbo_472174
Postat pe 7 August 2017 11:07
Ascult in taina noptii vie, un vant ce ma-mpresoara
Inimii mele tu sa dai pe strune de vioara
Culori ce mi-ai promis in vis, in vis ce va sa vie
Eu nu mai stiu sa rad, sa plang
Sunt rima pe hartie
garbo_023578308
Postat pe 9 August 2017 00:19
Nu...a fost ambitia.De..autodepasire.
Nu uita de legea bumerangului.TOTUL se intoarce..
Iti spune o patita...Am fost in ambele impostaze.
Si cel mai dureros e ca nu avem disponibilitate nelimitata..si o risipim "pe garduri",in lpc sa ne vedem de dezvoltarea pe alte planuri..ca suntem har Domnului suficient de complecsi..decat sa ne irosim aiurea..
Nu faci decat sa furi din ceea ce oricum nu ai.
garbo_410792
Postat pe 12 August 2017 05:27
..vai si-amar!Sacrificiu..pentru ce?!Esti..total dusa..zau asa Pentru unul egoist..maniac al controlului..gelos..si cum l-ai mai facut?!
Gaseste draga mea idealuri mai..viabile sa te irosesti in sacrificii.Barbatii care inseala..sunt pe fond ..lipsiti de schemet moral adevarat..Lasi..dezertori la greu.Isi lasa bevestele sa se dea singure de ceasul mortii cu problemele relatiei,ei cautand compensatii..ceea ce au nevoie in..buclele astea,ce nici nu se pot numi relatii,de fapt..pentru ca il vezi doar cu ce vrea el sa-l vezi..si cand vrea el..nu mereu,si la bine si la..greu.
garbo_410792
Postat pe 12 August 2017 05:48
Iubirea matura..deplina..ASUMATA..intre 2 oameni?!
Tu nu reusesti nicidecum sa pricepi ca el nu isi asuma nimic cu tine?!
garbo_410792
Postat pe 12 August 2017 05:56
Nu uita..ca fiecare om e o lume si scoate la iveala din noi..altceva.Si de la asta pana la a fi/deveni ceva solid etc..e cale lunga.Poate fi doar o..diversiune.
Faptul ca se simte un mic D-zeu in relatia cu tine.
O stiu prea bine...*multe de zis.

Daca n-ar fi fost vorba ca are un copil si ca-si iubeste nevasta,as fi zis ca esti combinata cu sotul meu..:-).Care sustinea in ultimii ani ca sta cu mine din mila,ca..el nu mai vrea o alta relatie cu o femeie..ca nu isi mai reface viata..ca el a inteles ca o femeie nu-i poate acoperi nevoile si intelege pe cineva atat de..complex ca el ,misoginul convins.Cate mai cate..Sper sa am rabdarea necesara sa imi astern foiletonul vietii in scris.Poate ca ajuta multe ratacite ca tine..sau ca mine..uneori.
garbo_410792
Postat pe 12 August 2017 06:07
..multa imaturitate dovedeste persistenta orgoliului inutil..arogant..daunator.Nu stiu vum ai si putut rabda asa ceva..dinafara fiind.Pentru ca..efectiv te-a desfiintat.
Si..nu uita ca..obisnuinta..e a 2-a natura.
Se pare ca barbatii..de cele mai multe ori. Sunt mai inteligenti decat noi in optiunea de a nu-si parasi/schimba..relatia stabila..de baza.Isi dau seama mai bine decat noi de ..efwmeritatea diaponibilitatii lor de a crea un trecut comun cu cineva..baza a..ceva.
De groaza..cum te minti singura.Ca ei..sunt experti ..in a crea iluzii.
Sunt si eu intr-o relatie..multe de zis..in care el traieste cu alta..Si mi-a chiar amintit ca..el chiar n-a vrut sa se implice in relatia cu mine÷slaba scuza÷,dar ca..pur si simplu nu s-a putut abtine.
Macar nu imi spune ca o iubeste pe aia..Ba din cobtra ..a zis k eu ii sunt draga de nota 8 si aia de nota 6..:-).Insa. cat sa mai schimbe relatii?S-a decis si el..la un moment dat..cu asta..sa..traiasca..ca toata lumea,cica..Ca daca si cu mine ajunge in acelasi punct..adica..sa nu ma mai iubeasca?!Ca asa sustine ca ei nu se mai ..iubesc..Dupa 1,5ani de relatie..Si ca..el e..indragostit de mine.Nu o paraseste si a devenit un refren "oare ce sa ma fac eu cu tine?!"..Ca el e decis pare-se sa ramana in acea relatie penteu ca..aceea e o persoana atat de sincera..cum n-a crezut ca poate el intalni vreodata..extrem de corect..si..nu l-ar insela niciodata..Si asemenea calitati trebuie apreciate..la adevarata lor valoare.Adica..adaug eu..mergi si faci amor cu amanta in patul unei atari persoane deosebite,ce are Acatiste deasupra patului..hai,ma lesi?!Barbatii. Sunt niste creaturi aparte,ciudate..pentru noi,femeile.Plamaditi din cu totul alt aluat,cu alta menire..si anume imprastierea samantei in lume,chiar daca la nivel inconstient acum.Si pentru ca asta sa fie posibil..sunt capabili de orice minciuna etc..Pentru a-si raspandi samanta in 4 zari..si noi,le credem balivernele ..unor animale..instinctuale.
garbo_410792
Postat pe 12 August 2017 06:22
792, are un copil si nu-si iubeste sotia. Daca o iubea, eu nu mai eram in relatia asta.
garbo_472174
Postat pe 12 August 2017 10:09
Desi o sa imi sara "nevestele disperate" in cap sfatul meu e urmatorul: Fa ceea ce crezi tu si ceea ce consideri tu indiferent de ceea ce spun altii. Socoteala trebuie sa dai doar in fata lui Dumnezeu nu si in fata oamenilor si cu atat mai putin in fata nevestelor disperate. Indiferent de ceea ce faci oamenii vor avea ceva de comentat asa ca fa ceea ce crezi tu si lasa-i pe restul in pace. Multi si multe dintre cei care comenteaza stau in relatii doar pentru ca "asa trebuie", "asa e moral" vezi doamne...si de fapt in adancul lor viseaza la alte lucruri... Clar daca intre cei doi era iubire nu mai avea loc si a treia persoana si cine sustine contrariul nu e decat un ipocrit. Iar pentru nevestele care se simt ofensate cand vad un asemenea topic le-as spune urmatoarele cuvinte "femeia trebuie sa fie mama, gospodina iar in pat curva"...Daca credeti ca nu exista asa ceva si sunt doar cuvinte goale garantez ca va inselati...ca nu sunteti voi in stare de asa ceva e cu totul altceva dar de existat exista. Degeaba cautati un prost care sa va ia de nevasta si la care sa-i trantiti un copil in ideea ca v-ati asigurat pe viata ca prostul ala s-ar putea sa nu fie prost toata viata si la un moment dat isi revine din prostie. Desi suntem in 2017 cred ca extraordinar de multe femei inca au gandirea invechita rau si considera ca daca au un certificat de casatorie si au facut un copil au viata asigurata...Heloo!!!! reveniti-va. Inainte sa va maritati si sa faceti un copil (pe care s-ar putea sa-l chinuiti toata viata pentru ca nu ati fost in stare sa ganditi) ar trebui sa aveti in minte alte lucruri
garbo033054
Postat pe 12 August 2017 11:39
054, astea de care spui ca au prins in plasa niste prosti, sa le faca si copii si sa-si asigure o viata de femeie maritata, nu au cum sa-si revina din prostie. Niciodata. E inutil sa dai sfaturi unor asemenea femei, poate ele vor fi curve in pat sa-si pastreze sotii, insa niciodata nu sunt capabile de mai mult de atat, doar de prostit...
Prostul si raul pe limba lui piere... daca-i viclean insa, ii merge si asa, din nefericire.
garbo_472174
Postat pe 12 August 2017 11:56
Bărbaţii sunt pe cale de dispariţie şi vor deveni sau sunto speci e o specie rară însă însă înclinaţiile tale spre un bărbat familist sunt total greşite şi interzise pt. un om integru. O relaţie viageră, bine-mersi însă, să vrei să distrugi un vis al altcuiva făcându-ţi poftele e de neconceput.
Caută-ţi iubirea în altă parte şi lasă omul în pace să-şi vadă de familie.
garbo233027
Postat pe 13 August 2017 05:10
Huh,426 ..Foarte corect ..Te apreciez ,din comment urile tale ,mai invatam si noi ,ceilalti !
juliaitl
Postat pe 13 August 2017 11:45
De la: garbo233027, la data 2017-08-13 05:10:15Bărbaţii sunt pe cale de dispariţie şi vor deveni sau sunto speci e o specie rară însă însă înclinaţiile tale spre un bărbat familist sunt total greşite şi interzise pt. un om integru. O relaţie viageră, bine-mersi însă, să vrei să distrugi un vis al altcuiva făcându-ţi poftele e de neconceput.
Caută-ţi iubirea în altă parte şi lasă omul în pace să-şi vadă de familie.


Ce pofte, nene?! Si ce... vis al altcuiva, ai coborat acum de pe Luna?
Daca tu ai intalnit femei usoare, care distrug vietile oamenilor pt. aventuri, e strict treaba ta! Te-as ruga sa nu postezi insa in necunostinta de cauza. Si nu suport o anumita categorie de oameni... pe cei care se dau morali, ca matale, dar nu spun nu unei relatii pasagere... "nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase" si toate astea deoarece lipsa clara de moralitate a lor este generata de prostie.
garbo_472174
Postat pe 13 August 2017 12:02
Sunt curva si ma laud incercandu-mi talentele scriitoricesti-asta ai acris in multe cuvinte. Penibil. Citindu-ti prezentarea de panarama am simtit doar repulsie.
Delia_Copandean_1
Postat pe 13 August 2017 14:22
De la: juliaitl, la data 2017-08-13 11:45:36Huh,426 ..Foarte corect ..Te apreciez ,din comment urile tale ,mai invatam si noi ,ceilalti !



Multumesc, @juliaitl.


Incerc - dupa puteri si fara sa dau stupid, gaunos si nefolositor din clantza -, sa raspund cit mai clar si la obiect cu putintza, chiar daca postarea poate parea lunga, complicata, greu de digerat.


Si nu asa e de fapt si viatza noastra pe care - pt. ca o consideram adeseori prea simpla, prea neinteresanta, prea ... ne-condimentata - tinem mortzis sa ne-o complicam in mod inutil, trist, nefericit si nu de putzine ori chiar tragic ?!?...



garbo101426
Postat pe 13 August 2017 14:40
De la: Delia_Copandean_1, la data 2017-08-13 14:22:58Sunt curva si ma laud incercandu-mi talentele scriitoricesti-asta ai acris in multe cuvinte. Penibil. Citindu-ti prezentarea de panarama am simtit doar repulsie.


Tu esti din staff-ul cuiva... anume? Care sterge contul unui user, pt. ca nu ii convine ce am scris despre oamenii de o anumita categorie?
Si unde imi incerc eu talentele scriitoricesti?!
Repulsia o simti doar pt. ceea ce esti! La doctor, de urgenta.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 14:48
426, viata se poate si dez-complica. Nu te tine nimeni dar absolut nimeni legat de calorifer.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 15:01
De la: Miruna4Andrada, la data 2017-08-13 15:01:54426, viata se poate si dez-complica. Nu te tine nimeni dar absolut nimeni legat de calorifer.



Vrei sa fii totusi ceva mai explicita?


Nu de alta, da' e posibil ca unii sa nu posede asa ceva prin casa iar altii sa n-aiba 'calorifere' nici prin viatza.


Si mai exista si sobe, incalzire in pardoseala, aer conditionat, incalzire centralizata, 'tablouri' radiante sau ... suflatul in pumni!
Evident din cu totul alte motive decit ... suflatul in iaurt!
garbo101426
Postat pe 13 August 2017 15:26
Cum nu te intereseaza de alte femei? Indiferent cât de mult te îndrăgostești de un bărbat și cât de mult îl iubești niciodată, dar niciodata nu umbli cu un bărbat însurat care mai are si copil. Pentru poftele tale, distrugi o familie si viața unui copil nevinovat. Eu am crescut intr-o familie în care tatal meu a umblat cu alte femei si eu eram foarte nefericită, pentru că o neglija pe mama mea, se certau mereu, eu vedeam doar scandaluri în casă, plus ca ma neglija si pe mine. Te-ai gândit vreodată la acel copil, la nevasta lui care-l calca, îl spala, ii creste copilul, se sacrifică pentru familie ca sa fie bine? Sau te gândești doar la satisfacția ta carnală? Ești o curva nenorocită si egoista. Du-te la un preot și povesteste-i si vezi ce-ți spune? Dar având în vedere oroarea pe care o faci, umbland cu bărbat însurat, nici credincioasă nu ești cu siguranță!
garbo082745
Postat pe 13 August 2017 15:36
Bai Miruno esti doar o statie in viata lui, Pentru ca voi femeile sunteti niste sentimentale si visatoare, noi barbatii va luam de fraiere, va folosim si va aruncam, cam asa se rezuma "relatia" ta.. Tu te-ai indragostit ca proasta iar el isi vede de viata lui si tare ma tem ca in curand o sa-ti dea viteza.

Esti clasica poveste a evadarii ( a se citi ejacularii) extraconjugale. Nimic special. Daca iti place sa te minti, keep on. bafta!

Sa te fereasca sfantul sa ti s eintoarca cand ei avea copii si ti-a fi lumea mai draga
garbo059727
Postat pe 13 August 2017 15:41
Intreab-o pe ma-ta cum a fost? Înseamnă că te-a chinuit, de-asta ești frustrată! Familia si căsătoria sunt date de la Dumnezeu, sunt sfinte. Asta e datoria femeii să facă copii. Eu am un copil si nu l-am făcut ca să îmi țin bărbatul lângă mine, ci ca să am un urmas, o bucată din mine, să am pe cine să cresc, să îndrăgesc, să știu că e al meu și să-i ofer dragoste necondiționată.
garbo082745
Postat pe 13 August 2017 15:46
De la: garbo082745, la data 2017-08-13 15:36:38Cum nu te intereseaza de alte femei? Indiferent cât de mult te îndrăgostești de un bărbat și cât de mult îl iubești niciodată, dar niciodata nu umbli cu un bărbat însurat care mai are si copil. Pentru poftele tale, distrugi o familie si viața unui copil nevinovat. Eu am crescut intr-o familie în care tatal meu a umblat cu alte femei si eu eram foarte nefericită, pentru că o neglija pe mama mea, se certau mereu, eu vedeam doar scandaluri în casă, plus ca ma neglija si pe mine. Te-ai gândit vreodată la acel copil, la nevasta lui care-l calca, îl spala, ii creste copilul, se sacrifică pentru familie ca sa fie bine? Sau te gândești doar la satisfacția ta carnală? Ești o curva nenorocită si egoista. Du-te la un preot și povesteste-i si vezi ce-ți spune? Dar având în vedere oroarea pe care o faci, umbland cu bărbat însurat, nici credincioasă nu ești cu siguranță!


Daca tu ai vazut ce ai vazut in familia ta, nu ai nici un drept sa ma condamni pe mine. Decat proasta, mult mai proasta decat prevede legea si urata ca tine, mai bine curva asa cum o retardata cum esti tu, ma considera.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 15:54
De la: garbo082745, la data 2017-08-13 15:46:03Intreab-o pe ma-ta cum a fost? Înseamnă că te-a chinuit, de-asta ești frustrată! Familia si căsătoria sunt date de la Dumnezeu, sunt sfinte. Asta e datoria femeii să facă copii. Eu am un copil si nu l-am făcut ca să îmi țin bărbatul lângă mine, ci ca să am un urmas, o bucată din mine, să am pe cine să cresc, să îndrăgesc, să știu că e al meu și să-i ofer dragoste necondiționată.


Inseamna ca te simti asa. Esti printre proastele care au pacalit un purtator de nadragi pt. a se marita. Nu am vorbit de femei in general.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 15:58
De la: garbo059727, la data 2017-08-13 15:41:44Bai Miruno esti doar o statie in viata lui, Pentru ca voi femeile sunteti niste sentimentale si visatoare, noi barbatii va luam de fraiere, va folosim si va aruncam, cam asa se rezuma "relatia" ta.. Tu te-ai indragostit ca proasta iar el isi vede de viata lui si tare ma tem ca in curand o sa-ti dea viteza.

Esti clasica poveste a evadarii ( a se citi ejacularii) extraconjugale. Nimic special. Daca iti place sa te minti, keep on. bafta!

Sa te fereasca sfantul sa ti s eintoarca cand ei avea copii si ti-a fi lumea mai draga


Si el poate fi o poveste incheiata definitiv, fara regrete si fara sentimentalime de doi lei in cazul in care se adevereste ce spui tu. Prefer totusi sa-mi ascult instinctul, nu pe toti prostii, care judeca din prisma a ce sunt ei.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 16:05
Si nu suport o anumita categorie de oameni... pe cei care se dau morali, ca matale, dar nu spun nu unei relatii pasagere...

Asta-i fraza care a starnit valul de "controverse" ce n-a fost intr-o saptamana. Eu insa n-am facut referire la cineva anume.
Miruna4Andrada
Postat pe 13 August 2017 16:32
De la: garbo059727, la data 2017-08-13 15:41:44Bai Miruno esti doar o statie in viata lui, Pentru ca voi femeile sunteti niste sentimentale si visatoare, noi barbatii va luam de fraiere, va folosim si va aruncam, cam asa se rezuma "relatia" ta.. Tu te-ai indragostit ca proasta iar el isi vede de viata lui si tare ma tem ca in curand o sa-ti dea viteza.

Esti clasica poveste a evadarii ( a se citi ejacularii) extraconjugale. Nimic special. Daca iti place sa te minti, keep on. bafta!

Sa te fereasca sfantul sa ti s eintoarca cand ei avea copii si ti-a fi lumea mai draga


Da' de unde dracu ai scos-o ca femeile sunt visatoare si sentimentale? Maica mea, mor de ras. De aia apelati voi la relatii extraconjugale, de bune, visatoare si sentimentale ce sunt femeile voastre? Poate ai dat tu peste niste naive ce fac de ras specia feminina. Femeile se pricep ca nimeni altcineva sa tina un om sub papuc, mai ales dupa ce s-au maritat. Sunt maniace sa aiba confort material, mai ales cele needucate, de la periferia societatii dar si cele obisnuite cu luxul. De asta sunteti luati de barbati, ca sa aiba si ele ca toata lumea familie, un rost material si copii. Nu va faceti vise aiurea. Iar amantele tot pt. bani se uita la voi, ca doar nu la cat de frumosi si inteligenti sunteti. "Femeia e rupta din dracu", asa se spune, nu iubeste si nu crede in povesti, singurul ei tel e sa-si asigure burta si copiii si garderoba si etc, si daca o mai ramane ceva... si sotul pe care-l "spala si-l calca", refrenul tatelor de pretutindeni... Fidelitatea femeii sta in faptul ca e cu barbatul ei si se gandeste la altul. Asta in cel mai bun caz. Credeti-ma, am intalnit prea multe femei dintr-astea si stiu cum stau treburile.
Pt. Miruna: nu iti lua pe umeri mai mult decat poti duce, esti doar un om.
roxana1deac
Postat pe 13 August 2017 19:28
nu stiu daca ai nevoie de pareri sau sfaturi ,totusi de ce ai scris despre "relatia apasatoare" ?! e clar ca esti nefericita dupa tot ce ai scris si nu accepti nici realitatea de aici cu tot felul de observatii, cu tot felul de mentalitati. E clar dai impresia ca le stii pe toate, ca iti traiesti asa zisa iubire la maxim.Un singur lucru nu mi-e clar : cu ce esti tu mai presus de sotia lui ? Acelasi lucru ai si tu ce are sotia lui.Numai ca barbatii se infierbanta repede si isi aleg exact ca animalele femei care se ofera, nu care se lasa cucerite greu sau chiar deloc.Mai sunt si sotii care dau libertate sotului ca sa aleaga femei de genul celor mentionat mai sus doar ca sa testeze adevarata iubire care cam dispare cand sotia se ocupa de copil, dar nu pot include toti barbatii in aceeasi categorie, pt ca nu toti sunt la fel. Din pacate suntem diferiti, femei barbati. Nu pot analiza cazul tau, dar daca ai avea un pic de suflet ai vedea ca bati pasul pe loc, ba chiar pari un obstacol in calea omului astuia, Dumnezeu nu e de partea ta si chiar de te incapatanezi atata nu poti visa la fericire pe nefericirea altuia,Doar un lucru stiu si este cert, faptele negative mai devreme sau mai tarziu se vor intoarce ca un bumerang asupra ta.Deci ori ramai in aceasta relatie apasatoare cu asa zisa fericire, ca sa stii ca merita sacrificiul, ori pleci asa cum ai intrat oferindu-te pt ultima oara.Barbatul nu are nimic de pierdut, pt ca deodata devine parinte pt copil si sot iubitor, in timp ce isi cauta in continuare pe cineva care sa se ofere.Se pacaleste pe el singur deoarece persista in indragosteli, aventuri de doi bani, fara sa cunoasca vreodata iubirea adevarata. E un egoist care se iubeste numai pe el.Si sunt si barbati cu adevarat care stiu sa iubeasca.Cel care iubeste are ochi numai pt femeia sa, nu viseaza la "capra vecinului". Multa minte iti doresc doar atat.
garbo_9649
Postat pe 13 August 2017 20:33
Dupa cate imbecile si imbecili mi-au scris aici, imi dau seama ca eu am multe fata de voi. Si lucrurile astea iti dau mult mai multa satisfactie decat un barbat cretin pe care sa-l las cu alta sa-mi testez iubirea si pe care sa il oblig sa ma iubeasca pt. ca il spal si il calc cu multa suferinta si durere ..
garbo_472174
Postat pe 13 August 2017 20:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
JOANA 12 De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 00:22
Pidosnicia se plateste 1469 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
un sfat fetelor:) 174 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56
Un sfat, va rog... 11 De la: estela 4 Mai 2010 00:59
Vreau sa il suflu 202 De la: anisoaraf 24 Septembrie 2010 16:10
Setari Cookie-uri