Poate va voi da motiv de ras...sau poate nu....eu totusi vreau sa-mi spun povestea cu riscul de a primi numai critici din partea voastra.... M-am culcat(o singura data) cu un barbat care m-a "virusat" cu HPV :) ..trist, inspaimantator chiar, pot spune...dar ..sunt optimista: VA FI BINE! (sunt altii cu probleme mult mai mari)...dar sa trecem peste asta... Am vorbit vreo 3luni....iesiri impreuna, momente frumoase...dar nu eram oficial intr-o relatie si asta pt ca tot o dadeam eu pe ocolite..nestiind ce vreau exact. In timpul asta a mai incercat o propunere de a ne culca, dar l-am refuzat categoric. Uimitor a avut rabdare si m-a inteles ca nu vreau....motivul ramanand inexplicabil pt el. A trecut o luna de cand nu ne-am mai vazut(si asta pt ca momentan suntem in orase diferite)..dar am mai vorbit de vreo cateva ori...semn ca inca se mai gandeste la mine, nu? :) ...Simtindui lipsa....CRED ca sunt indragostita de el...sau poate nu... .... AICI cu siguranta v-ati dat seama ca cititi randurile unei tinere cam imature, de doar 20ani :) (puteti sari si sa aruncati cu fel si fel de critici si glumite)..e fara suparare! ma declar vinovata! ASA...sa continui.... ....nu am avut niciodata curajul sa-l intreb...sa-i spun...desi nu cred ca stie...ca e purtatorul unei boli cu transmitere sexuala.... Deci... Credeti ca ar trebui sa o las balta ca pana acum...si sa ne vedem fiecare de viata celuilalt si treaba cu indragostitu' sa-mi treaca repede...(tipic varstei)....SAU sa-i spun adevarul si sa las toata rusinea la o parte...si sa-l intreb: "mai baiete, stii ca m-ai virusat?" Ahh si inca ceva...trebuie sa va marturisesc...mi-e o pofta nebuna de sex...lipsa de 4luni..off tare-i greu...asa-mi trebuie daca n-am fost cuminte :- |
||
garbo166389 Postat pe 22 August 2011 00:43 |
||
---|---|---|
Multe intrebari.... iti raspund tot cu o intrebare...el chiar nu stie ca are HPV? |
||
Axl_22 Postat pe 22 August 2011 00:53 |
||
fetiscano, azi e ziua ta...distreaza-te.... lasa cioacele... nu detaliez, mi-am promis toleranta.... |
||
|
||
dor72_ Postat pe 22 August 2011 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum ii spun? | 8 | De la: garbo_1567 20 Mai 2012 15:07 |
pot fi insarcinata | 3 | De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48 |
Fund bombat | 18 | De la: garbo_420653 27 Decembrie 2015 18:39 |
|
||
buna | 43 | De la: ollyy 14 Iulie 2011 14:12 |
Seeeeeeeeeeeeex | 14 | De la: anirica 13 Aprilie 2010 22:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice