Mesaj de interes national

Pt. conformitate, @delada, ca poate intelegem diferit ... limba romana:

"Ingeras cu cine te bati si de ce?
Parerile extremiste (?!?) nu sunt bine vazute si nu plac (serios?!?).
(...)Pe principiul celei care considera ca femeile batute de barbati nu sunt femei si ca meritau, si cele violate au cautat-o si asta si-au dorit, si orice abuz isi gaseste justificare indiferent impotriva cui este facut."

Dupa care ai trecut - subtil si provocata, nu-i asa? - direct la:

"...cei pe care trebuie sa ii credem pe cuvant (te-a fortzat cineva?!?) ca au caracter, sa ii credem mai ales datorita cuvintelor pline de dezgust care infiereaza (ai avut cumva parinti ... secretari de pcr?) manifestarile de dezgust ale altora.
Ps. Ma refer la 101 426."


Ce mare caracter ai, mai, floricica soarelui!
Norocul meu e ca ma pricep extrem de bine (prin natura meseriei) la genul asta de fapturi ... 'benevolente'.
In spatele vorbelor - pe care n-aveai dreptul nici sa le gindesti in intimitatea ta, daramite sa le adresezi personal pe un site public - "Ingeras cu cine te bati si de ce?", stau de fapt vizibile pina si din ... spatiul cosmic, doar intransigentza nesabuita, dezacordul irelevant fatza de opiniile contrare ale altora cit si cel mai - Ooops! - cras ... dezgust fatza de oamenii pe care nu-i intelegi!

Si asta pt. ca te consideri prea desteapta ca sa si faci minimul efort pt. a o accepta macar daca nu si a o intelege pe ingeritza...

De unde stiu toate astea, @delada, chiar si fara sa ne fi vazut vreodata in viatza mea?...
...Pai sint doar chestii elementare de psihologie, logica si ... antropologie, dragutzo!


Nota:
Ti-ai bagat nasucul complet aiurea in biografia altora si te-ai mai si luat de cine nu trebuia! La modul lipsit total de respect, de maniere si chiar de caracter...

Sa vedem insa cit de ... onesta esti in stare sa fii ca sa si iesi inteligent din situatia asta, ca stim amindoi la fel de bine ca nu eu te-am provocat...

Iti recomand prieteneste sa ramii cu capul pe umeri si sa ai maxima grija sa nu care cumva sa te ... 'sinucizi' forumistic datorita alaturarii ... 'ideatice' de *****frena blanoasa a forumului si/sau de euglena bok-o-trofa trans-mediteraniana tradatoare de neam si tzara!

'Istoria' mea comuna cu homunculii astia doi e doar treaba mea, iar misiunea de a-i aduce totusi la sentimente si atitudini cit mai normale pe 'rataciti', nu include si alte persoane.

Nu e cazul sa-ti bati singura cuie in talpi...



garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 14:38
De la: delada, la data 2016-05-10 12:22:34
"Mai, @floricica_soarelui, calitatea si caracterul unui om - oricarui om -, se poate aprecia si dupa 'prietenii' pe care si-i face in viatza reala. Sau pe internet: la gramada si pe 'neve'."

Eu am crezut mereu ca faptele arata calitatea si caracterul unui om.

Daca esti lipsita de rautate cum se numeste ceea ce te determina sa scrii asa cum o faci? Iubirea, prietenia, mila, afectiunea?


Se numeste ... RATIUNE, @delada!

Da' noua ne place doar sa punem - aiurea-n tramvai - intrebari ... 'inalt' existentialiste, nu-i asa?

Ca sa ne aflam in treaba, pt. ca altminteri nu avem de adus in discutie de fapt nici o alta...
...valoare adaugata!
garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 15:26
Mai intai de toate e foarte neclar ce esti barbat sau femeie. Le stim "amandoi" sau amandoua?
Serios, ce poate fi mai placut decat sa citesti, oricare ar fi subiectul, mereu si mereu cat de nemernici sunt barbatii. Aceleasi fraze, aceleasi concluzii. Ratiunea iti spune ca exista ceva probleme. Daca ai ceva probleme si nu le poti depasi, si nu mergi la un specialist, cauta si cere ajutorul. Poate ar fi bine sa spui ce ti s-a intamplat. Persoanele pe care incerci sa le umilesti cu atata foc si para si smoala isi pot da cu parerea, pot interveni si altii, poate cu acelasi fel de experiente.
Sa pretinzi ca nu ai nici o problema dar sa demonstrezi mereu si mereu ca ai e ceva obisnuit totusi. In loc sa le ceri si pretinzi celorlalti sa nu vada, sa nu observa si sa nu reactioneze vorbeste cu ingeras si poate tie o sa iti spuna care e pb ei. Nu vreau sa fiu rautacioasa, din principiu, si cu riscul de a fi ipocrita, trec peste propozitia care urma sa o scriu in cazul in care erai barbat, dar se subantelege totusi, nu sunt asa rau ipocrita.
Pari perfect multumita de miloacele cu care vrei sa iti atingi scopul, asa ca eu ce pot sa iti doresc,decat succes in fortarea celor in cauza sa isi schimbe modul de a reactiona.
Toata lumea munceste, are probleme, stres. Bunatatea pe care o ceri si o pretinzi de la ceillati ar trebui sa se vada si la tine, cel putin asa ar fi logic.

Restul cu atitudinea superioara si dezgustul iarasi le vezi in mintea ta. Ma refer la afirmatia ta ca m-as crede superioara cuiva. Nu am timp sa ma cred superioara dar am timp sa citesc pe garbo. Si am timp ca sa iti scriu ca ar fi mult mai frumos, indiferent de care este scopul tau aici, sa ai alt gen de exprimare.
Inca o data, de ce simti nevoia sa ameninti? Nu pot scrie ce vreau ca te supar pe tine? Ma rog, ...

Undeva in rationamemtele tale e una, sau mai bine sunt mai multe, bube. Te lasi prada furiei, cel putin asa pare, si sub umbrela principiilor si caracterului pe care spui ca il ai, depasesti cu mult limitele admise pe un forum pentru femei, din ce a vazut modesta mea persoana pana acum.
Deliaaa
Postat pe 10 Mai 2016 16:34
De la: garbo101426, la data 2016-05-10 13:23:22Bescuca
Postat pe 10 Mai 2016, ora 12:19

Adresanta e chiar tommy? Sau vreo ibovnica "ciclotimica"?
As numi-o fara rezerve proasta, caci "conceptiile" de care sufera, motivate chiar de mila cui nu trebuie, nu-i dau dreptul nici macar la naivitate. Desi, tot suferinta crunta genereaza, in dauna proprie
...................................................................................................................
Da...
Nu...
Exact!
Asa e...



Nu poti spune:"iti doresc sa-ti faci si tu o viata!", cu mesajul ca te agati de unul multumit cu ale lui, unde tu nu incapi dar caruia, NU din lipsa de ocupatie, i te-ai dedicat, neconcepand nimic altceva timp de 4 ani jumatate ...
... si reiterand!!!! modul asta de gandire de cate ori ai ocazia, ca mai apoi sa uiti ce ai spus. Unde-i adevarul, si de cate ori poate fi modelat, imbunatatit, dupa bunul plac?
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 18:24
Si interesanta erijarea asta, in aparatorul ingerasului_luptator, pe care, in alte conditii, as intelege-o. In proximitate, genul asta de atitudini, cel putin cavaleresti, daca nu umane, iti repugna.
Pt. ca impartirea e clara: femeia maritata, cu copii, indiferent de calitatile ei, e buna, amanta (de nevoie) e toanta care nu si-a vazut interesele (stabilitate financiara, asigurarea reputatiei, intr-un cadru legal) la "vremea" ei. Sau dupa caz, curva, care nu merita decat o p*****a. La fel ca muierustile care nu dau doi bani, care se distreaza cu voi si de multe ori, va schimba, ca pe sosete.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 19:27
Ca doar barbatii rai ca ei, le înraiesc pe femei, care tac și fac si în ele,
numai ca unele femei sărmane sunt traumatizate de barbati,
nu zic mai sunt și bărbați binevoitori, cu bun simt dar pantera nu este binevoitor, este miștocar care își bate joc și caută fraieri care sa îl ierte si în sa îi tolereze rautatile
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Mai 2016 19:33
Barbati înraiesc femeile și tot ei le judeca șile ppedepsesc pt faptele lor, oricum ei se cred Dumnezeu
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Mai 2016 19:41
Bărbații sunt rauvoitori și au o gândire distructiva,
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Mai 2016 19:43
Bărbații sunt rauvoitori și au o gândire distructiva,
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Mai 2016 19:43
Erijare?!?


garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 21:04
Bărbații învață femeile sa fie buni doar cu ei, sale tolereze răutățile răutățile sa îi ierte și ura si frustrarea sa șio descărce pe alții, important cu ei sa fie bune și iertătoare și tolerante , etc
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Mai 2016 21:15
Da, dispute de net ...
fara "valoare adaugata". Cat despre precizari?!?
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 21:23
De la: garbo101426, la data 2016-05-10 21:04:47Erijare?!?




Da, dispute de net ...
fara "valoare adaugata". Cat despre precizari?!?
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 21:25
"...una (...) sau mai multe 'bube'..." ?!?
"...prada furiei..." ?!?
"...umbrela principiilor..." ?!?
"...limite admise..." ?!?
"...NEVOIA sa ameninti..." ?!?!?!?


Din fericire n-am la ora asta rabdarea necesara sa-ti fac analiza logica pe insiruirea ... abracadabranta de exact aceleasi incongruentze infantile din 'textele' tale!

Identice, fara forma si fond, fara logica si demostratie, fara sens si aiuritoare in toate sensurile ... 'nepotrivirilor' formale pe care le arati cind scrii...

Nu de alta, da' unii dintre noi am trecut de ... gimnaziu de ceva vreme.
No offence!...

Bref, reiau mesajul anterior (penultimul) daca tot n-ai inteles nimic din ultimul...

"Se numeste ... RATIUNE, @delada!
Da' noua ne place doar sa punem - aiurea-n tramvai - intrebari ... 'inalt' existentialiste, nu-i asa?
Ca sa ne aflam in treaba, pt. ca altminteri nu avem de adus in discutie de fapt nici o alta...
...valoare adaugata!"

Din pacate e absolut inutil sa-ti mai explic - inca o data! - ce si cum.
Obstinatia negarii propriilor greseli si acceptarii adevarurilor imuabile e o latura 'umana' a constiintei multora dintre noi...

Concluzia chiar finala?
...ASA CEVA NU SE FACE, @delada!
Sub nici o forma si pt. nici un motiv!
Asa sa stii...
garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 21:31
delada nu ceruse vreo precizare.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 21:36
Nici eu!...
garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 23:38
Postarile astea se incadrau la "Rautatea : ...pecete a caracterului ..." pt ca, asa cum am si mentionat la topicul propriu-zis, sunt oameni atat de plini de rautate si au atata scarba fata de cei perceputi de ei ca fiind slabi si prosti, sunt atat de inchistati in ce li se pare lor bun, iar dintre ei sunt si atat de oportunisti, verosi, de mincinosi, incat nu stiu cum, atunci cand isi fac semnul crucii, nu le stramba, stapanul inimii lor negre, degetele intr-un simbol care sa-l slaveasca!
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 11 Mai 2016 08:54
"Din fericire n-am la ora asta rabdarea necesara sa-ti fac analiza logica pe insiruirea ... abracadabranta de exact aceleasi incongruentze infantile din 'textele' tale!

Identice, fara forma si fond, fara logica si demostratie, fara sens si aiuritoare in toate sensurile ... "
'nepotrivirilor' formale pe care le arati cind scrii... "Macar" nu-s esentiale si de fond!!!
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 11 Mai 2016 10:50
Cu ... 'nepotrivirilor' formale am vrut sa fiu cit se poate deee ... soft.

Tocmai ca sa nu mai aud placa absolut idioata cuuu ... rautatea aia 'diabolica' a alora de, nu stim de ce mama naibii, se tot iau de ailalti care-s afurisiti, nemernici si-ai dracului in mod absolut ... gratuit!
Adica asaaa, cam de la natura...

Dupa cum observi, punerea semnelor " ' ' " muta accentul de pe formal pe nepotriviri.
...Intentionat!
garbo101426
Postat pe 11 Mai 2016 11:39
De la: Bescuca, la data 2016-05-11 08:54:29Postarile astea se incadrau la "Rautatea : ...pecete a caracterului ..." pt ca, asa cum am si mentionat la topicul propriu-zis, sunt oameni atat de plini de rautate si au atata scarba fata de cei perceputi de ei ca fiind slabi si prosti, sunt atat de inchistati in ce li se pare lor bun, iar dintre ei sunt si atat de oportunisti, verosi, de mincinosi, incat nu stiu cum, atunci cand isi fac semnul crucii, nu le stramba, stapanul inimii lor negre, degetele intr-un simbol care sa-l slaveasca!


Nu departe de adevar si chiar ... cinematografica imaginea si simbolistica din ultima parte a comentariului tau.

Mi-a placut la modul cel mai serios.

Interesant si nu numai...
garbo101426
Postat pe 11 Mai 2016 11:46
Real, dincolo de reprezentari, din pacate ... si sa ne recunoastem ce suntem, pt. ca de schimbat, asa cum ma pronuntam, mai greu sau imposibil.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 11 Mai 2016 11:47
Cu ... 'nepotrivirilor' formale am vrut sa fiu cit se poate deee ... 'soft'!

Nu de alta, da' m-am cam saturat sa tot aud placa aia kretinoida cu ... 'rautatea' celor care - mama naibii! -, nu stiu cum se face dom'le, da' nu suporta deloc rautatea cealalata, a alora de-s rai, nemernici, batjocoritori si lipsiti de caracter asaaa, in mod absolut gratuit!
Cam de la ... natura, cum s-ar spune.

Iar punerea semnelor " ' ' " exact acolo unde le-ai vazut n-a vrut sa fie decit mutarea intentionata a accentului de pe ... formale pe nepotriviri.

...Si a fost un act deliberat!
garbo101426
Postat pe 11 Mai 2016 12:00
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 11 Mai 2016 20:53
Ce altceva sa gandesti, observand nefericitii care screm, "ontopic"? Garboviti de povara prostiei, lasitatii, nesimtirii si topeniei, perene in vietile si constiintele voastre vegetale. De fapt, s. q. n.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 11 Mai 2016 21:17
Traducere:
" Ingeras cu cine te bati si de ce? "
Te bati cu barbatii - care? Asa la modul general, ce rost are? Ce obtii pentru tine personal? Ce astepti de la aceste postari? Astepti sa te contrazica cineva? Astepti sa te aprobe cineva? Ai in minte un anume barbat cand spui aceste lucruri? Daca da, de ce te adresezi la plural?

"Parerile extremiste nu sunt bine vazute si nu plac" Mie una nu imi place sa citesc asa ceva: toti politistii sunt corupti, prosti si incapabili, profesorii merita salarii mici, sunt incompetenti si neinteresati, romanii sunt prosti si lenesi, femeile sunt parsive si rele, barbatii sunt rai, egoisti, etcetera.

"Iisus a fost barbat si a propovaduit iubirea si iertarea.
Iarta-i pe barbati! "
Orice te supara, ti-a facut rau, te determina sa te comporti asa cum nu vrei nu e bine sa pastrezi. De ce? Pentru ca ai o viata de trait. Concentreaza-te pe lucrurile care nu iti creeaza dezgust, iarta si uita ce te face sa ii dispretuiesti pe cei din jurul tau. Sau cauta alti oameni fata de care ai alte pareri.

"Mi-a placut cum i-ai luat apararea femeii batute, cea care si-a inselat barbatul. Pe principiul celei care considera ca femeile batute de barbati nu sunt femei si ca meritau, si cele violate au cautat-o si asta si-au dorit, si orice abuz isi gaseste justificare indiferent impotriva cui este facut" - Imi place si consider ca iti face bine (ca tururor de altfel) sa scrii exact la subiect si sunt de acord cu ce ai scris.
"Tu nu te mai supara asa de rau, si gandeste-te ca sunt barbati care iau bataie de la femei, care sunt sub papucul nevestii, care sunt depasiti si umiliti de femei" nu toti barbatii sunt la fel exista si cealalta extrema. Cand mai esti tentata sa gandesti despre barabati la modul in care scrii despre ei, ia-i pe toti in considerare si, poate, vei realiza, ca barbatii ca si femeile, sunt oameni si nu pot fi tratati la gramada.
Apoi daca iti face cineva observatie, " te ia la misto", aici nu stiu cum SA te sfatuiescmin afara de cele scrise mai sus.
Te-as intreba pe tine, ingeras:
Consideri ca este corect ceea ce se intampla? Consideri ca oamenii care te supara merita cuvintele pe care le-au primit?
Deliaaa
Postat pe 11 Mai 2016 21:56
12 infantile pseudo intrebari retorice, 3 penibile intoarceri din condei siii...
...ZERO BARAT valoare adaugata, logica, morala si semnificatie.
Adica ... Q.E.D.!

Nimeni nu vrea insa sa-si asume raspunderea si sa spuna care-i interesul ala general pt. care o kretina a deschis un asemenea topic si nici nu are careva curajul moral de a-si justifica mistocareala, bataia de joc si nemernicia de se lua de viatza uneia careia i-ati simtit slabiciunile si v-ati repezit la jugulara ei precum ... lipitorile atrase de singele victimei!

O mizerie de 'binevoitori'...
Adica dezgustatori homunculi si ignobile jeguri umane...
garbo101426
Postat pe 12 Mai 2016 00:45
da, ignobile jeguri
pinkrainbow
Postat pe 12 Mai 2016 07:58
De la: garbo101426, la data 2016-05-09 15:28:31Mai, @floricica_soarelui, calitatea si caracterul unui om - oricarui om -, se poate aprecia si dupa 'prietenii' pe care si-i face in viatza reala. Sau pe internet: la gramada si pe 'neve'.
In cazul de fatza fiind vorba exact doar de binecunoscutul ... sheptel al confreriei de conjunctura!

Dupa cum se si poate vedea mai sus...

Eu nu-mi aduc aminte sa te fi interpelat sau sa ma fi straduit sa-ti remarc in vreun fel existentza. Indiferent de calitatea ei...

Axioma e cit se poate de simpla, piticutz: Pt. mine, in orizontul preocuparilor mele, tu pur si simplu...
...NU EXISTI.
Practic, prezinti o importantza egala cu ... ZERO de vreme ce esti exact in gasca care considera ca ingerashului luptator trebuie sa-i fie servite 'lectii' de catre voi, astea mai 'destepte', 'simtzite' si pline de 'bunatate' ... estrogenica!

Era dezirabil sa fi avut bun simtz si sa fi ignorat si tu existentza mea. Insa INAINTE de a o face pe desteapta.
Intelegi?

Acum e prea tirziu si daca nu te potolesti o sa te 'servesc' de-o sa-ti zboara ... fulgii aia mizericordiosi ai ... 'compasiunii si empatiei' cu cele mai ... slabe de inger si logica decit tine/voi.
Slabe de inger dupa putzina si lipsita de criterii morale minte a voastra!

Cit de lipsite de maniere, caracter si minte sa fiti sa va luati de una pe care o considerati mai 'proasta' decit voi?

Ce fel de muieri frustrate, viperide si nemernice sinteti sa faceti asa ceva altei femei?!?

Bai, otrepelor, nici macar barbatii de pe-aici nu se coboara la asa ceva!
Ma rog, don' Livache e o exceptie; nefericita, zic eu. Si asta pt. ca totusi ... un exemplar androgin nu-i chiar un barbat in adevaratul sens al cuvintului, nuuu?!?

Iti recomand inainte de a mai purcede sa mai scrii ceva cu 'directie', sa faci un minim si extrem de util efort de gindire prin care sa reconsideri temeinic daca se merita.
Daca se merita ... sa ti-o 'iei', desigur!

Nu te mai lua dupa capu' oricarei euglene infantile retardata afectiv si careia i se pare ca soarele exista in Univers numai si numai pt. ca are ea nevoie deee...
...'clorofila'.

Slava Domnului macar ca euglena n-o sa si puiasca!...


Cu ce esti mai bun, daca bati obrazul, la modul asta si dai tu verdicte comportamentale si asupra vietii celor implicati in discutie? Prin simplul fapt ca existi?
Oare nu faci acelasi lucru, pe care il incriminezi la altii, si peste proportiile admise, respectiv iti bati joc si uzezi de superioritate, in loc sa judeci strict ceea ce-i gresit? Esti Mesia sau insusi Dumnezeu? Care ar folosi alte "metode", oricum ... Aia e "proasta si retardata afectiv", mai e unul " tradator de neam " , aleilalte "ii ticaie ceasul biologic, fara a-si gasi vreun rost sau vreo implinire", desi ma indoiesc ca ii ticaie langa tine, prin insasi conditia ei de "euglena".
Numai tu si familia ta sunteti buni, destepti si toti ceilalti trebuie sa va pupam in dos, pt. ca noi, "prostimea" nici macar nu putem procrea si chiar daca ne-o "permitem" biologic si ne-o ingaduie si Dumnezeu, nu avem dezlegare de la tine, ca am da nastere unor rebuturi care te-ar incurca, si ... nu inteleg de unde atata "cucernicie" din moment ce ai enuntat pe alt topic, ca prostii (in acceptiunea ta) trebuie exploatati si dispretuiti. Nu-i deloc crestineste si nici macar de bun-simt
Poate reflectezi si pe viitor vei critica doar greselile.
pinkrainbow
Postat pe 12 Mai 2016 11:47
Cand nu-mi plac anumiti oameni, nu le stau in preajma. Nu mi-a trecut prin cap sa exploatez sau sa-i fac sa ma simta de "stapana", daca oi mai sti ce inseamna sa fii bun...
pinkrainbow
Postat pe 12 Mai 2016 12:27

'Mirobolanta' faptura binevoitoare - ontopic banuiesc, nu? -, daca singura te consideri ca fiind PROASTA si facind - necesarmente desigur - parte integranta dintr-o personala PROSTIME, eu te asigur personal si cu toata onestitatea de care sint in stare ca nu voi indrazni vreodata sa contest asertiunile astea ale tale.
Si nici macar n-o sa te contrazic citusi de putin pe tema asta.
...Niciodata!

In fond cine, Doamne iarta-ma!, sint eu sa-ti cunosc chiar atit de bine ... 'pedigree'-ul educational, moral sau caracterial?!?
...Zau asa!

In ceea ce priveste insa presupusul, si observ ca si oarecum 'dezirabilul' ... pupat in fund, cu tot respectul necesar te rog, te conjur chiar, sa nu care cumva faci asa ceva!
...Sub nici o forma!

Cel putin nu fara acordul meu expres si nu fara ooo ... igiena corespunzatoare.

...Iar in plus ne mai vede si lumea, soro, ce mama naibii!?!


P.S. Multi, prea multi natarai pe lumea asta care - pt. ca sint cu inteligentza, caracterul sau macar integritatea pseudo-morala doar pina la piciorul broastei -, isi cam permit sa se bage ca ... musca-n lucruri pe care au doar impresia ca le inteleg, da' care de fapt ii 'tzin treji' doar pina dupa coltzul strazii, cum se spune.

'Treburi' carora nu le simt nicidecum si niciodata nici macar ... 'duhoarea' lipsei lor de intzelepciune, bunatate, tolerantza si omenie.
Da' cam stricam orzul pe giste, se pare...


Bre, fiintzo, daca nu exista topicul asta nemernic - prefabricat crestineste, nu-i asa? - de o kretina care s-a crezut miezul din dodoashca 'umorului' idiot de pe garbo de vreme ce-si permite dement sa ia (fara sa fie provocata!) la misto si in bataie de joc existentza - si-asa destul de 'fragila' si chinuita a unei COLEGE de forum, aka @ingarsul_luptator -, atunci nici eu n-as fi avut nici cel mai mic motiv sa dau peste botul rimatoarelor astora!

Ne-fiintze care se cred in cocina din mahalaua proprie unde-si imagineaza ca au dreptul sa porceasca - fara provocare, repet! - pe oricine li se pare ca se baga in taritzele lor.

Da' taritzele din capetele lor, evident, caci prin suflete amarnic le mai sufla ... austrul indolentzei, magariei si lipsei de bun simtz!
Si asta vind in vedere tocmai faptul ca-s atit de idioate si lipsite de caracter incit sa se ia mitocaneste si mirlaneste chiar de o ... FEMEIE!

Si mai aveti unele tupeul si neobrazarea sa va buricati, ofuscati, ofticati si scandalizati cum ca va ... discrimineaza, neglijeaza, detest(eaz)a si abuzeaza taman barbatii!

Chiar si aia proprii, dupa propriile voastre declaratiile personale teribil de stupide si lacrimoase de pe-aici...


P.P.S. In principiu ar trebui sa ma busheasca risul.
Da' din nefericire nu reusiti decit sa ma intristati la cit pe puerile, inutile, sterile si futile sinteti atit de multe atunci cind va hotariti sa va faceti in mod cit se poate de public...
...de tot risul si toata rusinea!


Multa lume, prea putzini OAMENI...


Morala?
Chiar asa, "...Nu-i deloc crestineste si nici macar de bun-simt" ... ca sa te iei de viatza unei femei, femeie fiind chiar tu!
Nu-i asa?!?


Concluzia?
"...Poate reflectezi si pe viitor vei critica doar" ... DEVIATIILE DE CARACTER !

garbo101426
Postat pe 12 Mai 2016 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatiile prin intermediul internetului.Credeti in ele? 131 De la: tusi_Oli 21 Noiembrie 2011 14:49
sex 142 De la: vuvuzela 23 Septembrie 2010 03:31
Cat cunoasteti despre fotoepilare cu tehnologia SPL? 2 De la: AdrianaR 23 Februarie 2010 17:10
Un copil? 23 De la: moniq_ 3 Iulie 2010 20:27
Nevoie de sfaturi! Va rog! 24 De la: Celleste_ 25 Octombrie 2010 09:45
Setari Cookie-uri