Suntem chiar asa redusi cand vine vorba despre sex?

Stiu ca a mai fost deschis un topic de genul asta dar tare sunt curioasa.Am cerut pur si simplu niste sfaturi in legatura cu sexul in trei,de fapt eu sa ma culc cu alta fata in timp ce el priveste,fara nici o implicare a lui fata de cealalta.Si toti ,,misionarii,, au sarit in capul meu.Nelamurirea mea ar fi...suntem chiar asa ,,redusi,, cand vine vorba de sex?
Alex4andra
Postat pe 2 Decembrie 2015 15:22
Fată dragă, ce faci tu te privește.
Iar dacă te interesează părerea altora, înseamnă că nici tu nu ești mai puțin ''redusă.''
Axl_R
Postat pe 2 Decembrie 2015 15:55
"Misionari", in cap la fata, va rog!
Schmetterling
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:04
Vad ca iti cam bagi nasul in mai toate topicurile.Esti un fel de ,,zana buna si neprihanita,, a acestui site? Get a life
Alex4andra
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:05
Tu ai vrut păreri.
Axl_R
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:07
Daca cu mine vorbesti, am o viata, si inca n-am ajuns sa trebuiasca sa ma dau peste cap, ca iubitul meu sa ma mai doreasca! Si, in pozitia misionarului, ca sa vezi!
Schmetterling
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:08
Sorry! Cu băgatul ești tu, noi doar comentăm.
Băgatul în seamă, cât îs eu de ''open'' bine'nțeles.
Axl_R
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:12
De la: Schmetterling, la data 2015-12-02 16:08:49 Daca cu mine vorbesti, am o viata, si inca n-am ajuns sa trebuiasca sa ma dau peste cap, ca iubitul meu sa ma mai doreasca! Si, in pozitia misionarului, ca sa vezi!
[

ma dau peste cap pentru placerea mea in primul rand,daca citeai topicul fara sa comentezi inainte ai fi vazut ca ideea ne-a venit de la fantezia mea, nu a lui
Alex4andra
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:15
iar cat despre pozitia misionarului cu care te lauzi, chiar sunt curioasa cat timp o sa-l mai incite.Tie ti-ar placea sa stai tot timpul tu deasupra si sa faci mereu tu toata treaba?
Alex4andra
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:17
http://49.media.tumblr.com/3bd98c58b9ebc78cce9ebb2d1e6dab0c/tumblr_nyiqv7feah1risr9ko1_500.gif

Rotty
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:24
De la: Rotty, la data 2015-12-02 16:24:34http://49.media.tumblr.com/3bd98c58b9ebc78cce9ebb2d1e6dab0c/tumblr_nyiqv7feah1risr9ko1_500.gif



te-am cam pus pe ganduri asa-i? tare am impresia ca in curand o sa se sature de celebra ta pozitie de stat ca v...a
Alex4andra
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:30
Esti cam ciufuta, ceva clar nu e ok Ce te agiti asa?! Cat il incită?! Cat vreau eu,da?!
Schmetterling
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:42
De la: Alex4andra, la data 2015-12-02 16:30:28
De la: Rotty, la data 2015-12-02 16:24:34http://49.media.tumblr.com/3bd98c58b9ebc78cce9ebb2d1e6dab0c/tumblr_nyiqv7feah1risr9ko1_500.gif



te-am cam pus pe ganduri asa-i? tare am impresia ca in curand o sa se sature de celebra ta pozitie de stat ca v...a


Usurel tutulici, ca nu am fost impreuna "cu zisul" si nici nu ne cunoastem. Clar ? Si inafara de asta, daca n-ai inteles nici macar linkul ala, esti redusa rau de tot, oricat de tare ti-ai desface cracii. Subiect incheiat.
Rotty
Postat pe 2 Decembrie 2015 16:56
Ce faci tu in pat, cu cine si cu citi(cite) e strict treaba ta.
Daca ceri o parere, risti sa primesti raspunsuri pentru dar si contra.
Nu inteleg de ce sari de fund in sus cind unii nu sint de acord cu sexul in trei, patru etc.
Poate unii dintre noi prefera sa faca dragoste si nu doar simplu sex. E o mare diferenta intre cele doua notiuni. Daca nu ai descoperit inca diferenta, sincer, imi e mila de tine.
Faptul ca preferi sexul in grup nu te face nici mai interesanta, nici mai „evoluata” decit cei care isi tin viata intima chiar in intimitate si care prefera sa faca toate nebuniile din lume cu un partener(a) pe care il/o iubesc.
Pentru cultura ta generala, iubirea este cel mai bun afrodisiac in viata sexuala a unui cuplu, restul sint doar paleative menite sa stirneasca fornicarea.

In rest, nu inteleg ce sfat vrei, cum sa-ti satisfaci fizic partenera si vizual partenerul? Intreaba-i pe ei, e cel mai corect.

Si inca ceva, conform unor studii in domeniu foarte putini barbati agreeaza sexul in trei sau cu privitori.
Daca totusi vrei experiente tari inscriete intr-un club de swingers, acolo nu te va contrazice nimeni.
Vad ca te pasioneaza subiectul, era de ajuns primul topic deschis pe aceasta tema.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Decembrie 2015 18:59
Tommy,
Rotty
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:05
Buna Rotty

Astept cu interes urmatorul topic cu tema "partenerul meu face sex cu un barbat si eu privesc".
Tommy_Boy
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:19
Si uite asa-i dai idei .
Rotty
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:26
Are nevoie.
Deja e tracasant sa deschizi doua topicuri, unul dupa altul, cu acelasi subiect.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:33
Ea nu-si da seama...saraca.
Seara buna in continuare.
Rotty
Postat pe 2 Decembrie 2015 19:41


Alex4andra... apropo, de ce n-ai nickname-ul tau asa: "Alex3andra", nu de alta dar se asorta mai bine cu cobtinutul topicului... ? Si tot apropo... sa stii ca-mi dau palaria (fetru...) jos in fata fetelor, toate, care ti-au raspuns !!! Trebuie sa recunosti ca nu te asteptai la asa o "echipa" ! Si ultimul apropo... Cand ai scris titlul: "Suntem chiar asa redusi...", te-ai referit si la tine, nu ?
Si ca sa raspund si eu la topic, da, eu sunt de acord si mi se pare ca poate fi interesant. Daca vrei, ne spui si noua cum a fost, asa mai invat si eu, din literatura...
barboneli
Postat pe 2 Decembrie 2015 20:41
Barbo, mie mi se pare ca tu esti smecher! Am impresia ca tu esti de acord... dar " sa fie la ei acasa", adica atunci cand este vorba despre altii!! Deci, nu m-am lamurit: vrei sa privesti, sa fii al treilea, sau doar sa afli de la Alex cum a fost? Cu toate ca am citit despre varsatori ca sunt printre cei mai deschisi in ceea ce priveste exprientele, de orice fel si mai ales in "budoar".
Miafarow
Postat pe 2 Decembrie 2015 20:57
Saraca, nici n-o duce mintea sa intrebe pe forumuri adecvate. Ce-are garbo.ro cu sexul in trei si vrea sa-si racoleze si partenera de nebunii d'acilea Si "penala" si nestiutoare
pinkrainbow
Postat pe 2 Decembrie 2015 21:31
Draga Mia, se pare ca Barbo e mare amator de literatura. Dar va trebui sa il trimitem sa citeasca ceva de calitate ca nu i-ar sta bine sa ajunga "redus".

Ma "auzi" Barbo? Ia da o raita pe la biblioteca daca tot vrei sa te documentezi.
angel_forever
Postat pe 3 Decembrie 2015 10:09
Si totusi, daca asa ii place ....
pinkrainbow
Postat pe 3 Decembrie 2015 10:47


Offf Doamne... nu ma-ti inteles de loc bine !!! Eu doar am vrut sa spun ca ideea cu care a venit Alex3andra, nu e nici rea, nici noua si pentru unii poate sa fie rezolvare la unele probleme !!! Nu mi se pare ceva de acuzat si nici de recomandat. Actiuni din astea se faceau cu multe sute de ani in urma, inca inaintea aparitiei internetului se stia de ea. La treaba asta in 3 ma refer. Nu m-am oferit nici sa privesc si nici sa particip. Si este o mare diferenta, cel putin d.p.m.d.vedere, intre ecuatia asta 2 fete + 1 baiat si cealalta ecuatie, 2 baieti +1 fata ! Eu am vazut si citit de la biblioteca de carti sau de filme, nu ma refer la porno, cazuri in care 2 fete faceau dragoste, asta stiti si voi foarte bine, intre lesbiene sau chiar doar de amuzament. Este mult mai placut, pentru mine cel putin, cand am avut ocazia sa vad sau sa citesc despre asta in carti "de calitate" cum zice angel, decat sa vad sau sa citesc despre 2 barbati facand dragoste. Asta pe mine ma scarbeste, fara sa am deloc o parere negativa fata de homosexuali. Sunt peste tot si in toate domenile viatii, este un fapt, nu-i acuz deloc. Dar nu imi place sa-i privesc sau sa aud povesti din astea. Cu femeile este altceva, sunt frumoase, mladioase, neparoase... ! Deci acum poate ca ati inteles ce am vrut sa spun. Nu stiu (si nici nu vreau sa stiu) si nu inteleg motivul pe care l-a avut Alex3andra sa posteze aici ce-a postat, eu o iau doar ca o cercetare de teren si acumulare de date. Si eu, din cand in cand mai si glumesc... si asta stiti !
barboneli
Postat pe 3 Decembrie 2015 18:45
Barbo dragule, am inteles foarte bine ca ai vrut sa spui DAR fiind singurul
element yang din discutie te-am cam prins si noi la mijloc, in gluma desigur.

Si apropo de barbatii parosi, in Bucuresti vara asta s-au purtat barbatii epilat si in pantaloni scurtii, si uite asa am avut ocazia sa admir niste picioare superbe.
Tommy_Boy
Postat pe 3 Decembrie 2015 20:08
"Barbo dragule, am inteles foarte bine ca ai vrut sa spui DAR fiind singurul element yang din discutie te-am cam prins si noi la mijloc, in gluma desigur."
Super punctat, dar sunt sigura ca ai inteles ca noi glumeam, cu simpatie desigur, ca fiind singurul "yang" cum zice Tommy. Si, sa nu fim farisei, si noi vedem filme mai "dezbracate", citim, dar, cu iubirea personala, aici este altceva. Cine se plictiseste, are o problema (pentru mine, cel putin). Si eu personal nu cred ca se rezolva asa. Pana si variatiunile astea devin la randul lor obisnuinta. Dar, nu trebuie sa gandim toti la fel. Si nu cred ca suntem redusi nici noi, nici cei ca Alex. Suntem doar diferiti sau ne dorim altceva.

Miafarow
Postat pe 4 Decembrie 2015 11:02
E adevarat ce au spus fetele. Draga Barbo, mingea a fost asa de potrivit "plasata" ca nu rezistat si i-am tras un sut. Dar tu, ca un om inteligent ce esti sper sa te stii de gluma.
Draga Mia, ai mare dreptate privind viata personala. Citeam intr-o revista mai demult un interviu cu un om de afaceri celebru. Intrebat ce considera el a fi un om de succes, raspunsul a fost surprinzator: "Un om de succes este acela care poate face fericita si la randul lui sa fie fericit toata viata alaturi de aceeasi femeie." Ma asteptam la un cu totul alt raspuns din partea lui. Dar daca ma gandesc bine a avut dreptate. Din nefericire, asemenea oameni sunt raritati in zilele noastre. Ba mai sunt considerati si "redusi". Ma intreb daca Alexandra o fi casatorita.
angel_forever
Postat pe 4 Decembrie 2015 11:36


Stati linistite dragelor... am stiut ca ma tachinati ! De aia am si incheiat cu fraza respectiva. Nu ma sifonez eu asa usor...

Draga Tommy, chestia cu barbati epilati... e si mai gretoasa, pentru mine cel putin ! Dupa mine, o idee de loc potrivita. Acum mai ramane, daca vrem sa fim pesimisti rau, sa lase si femeile epilarea la o parte si sa lase parul sa creasca liber... pe unde creste el de obicei !!! Iar unele, mai din Turcia sau Gruzia, sa-si faca carare sau permanent, pe picioarele lor... !!!
barboneli
Postat pe 4 Decembrie 2015 12:46
Am vazut o emisiune mai demult in care barbati abordati de reporteri pe strada erau "mituiti" sa se lase epilati cu ceara sub brat contra unei sume oarecare de bani. Unii, care se lasau mai greu convinsi castigau mai multi bani. dar la momentul epilatului propriu-zis radeam copios de fetele (cu tz) care le faceau cand li se tragea dintr-o miscare ceara de sub brat si mergeau parca erau halterofili care nu reuseau sa isi tina mainile pe langa corp. Hazul era cat casa.
angel_forever
Postat pe 4 Decembrie 2015 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 20 De la: narcysa 12 Mai 2011 20:32
Relatia cu Tatal Nostru Dumnezeu 17 De la: estela 30 Mai 2010 03:15
Dirty Talk 46 De la: black_rose 16 Martie 2013 16:10
Femei cu probleme ginecologice 2 De la: Eugenia69 9 Iulie 2011 19:51
Ce e in mintea barbatilor? 132 De la: garbo_14136 27 Iulie 2014 08:17
Setari Cookie-uri