Cum sa-l fac pe El sa ne mutam impreuna ?

De ce sa fuga de acasa, daca cealalta e plecata in strainatate ?
garbo_396135
Postat pe 29 Noiembrie 2014 13:46
De la: anca16, la data 2014-10-15 13:13:341. E cam tipic pt. unii domni, nu crezi? Cu ce sa inlocuiasca lipsa de si ceva de luat in brate?

2. Lupta-te sa te prefere pe tine! Poti, daca vrei!


1. Din nefericire, d-ra / d-na Anca, vă contrazic.Chestia asta nu este tipică pt unii domni, ci pt majoritatea ! S-a generalizat !

2. Nu, nu se poate în toate cazurile ! Şi legat de punctul 1, mai adaug că şi destule tipe au început să procedeze aşa, spre nefericirea celor care sunt sinceri şi vor ceva serios !
VasileDinNuc
Postat pe 29 Noiembrie 2014 13:48
De la: Miafarow, la data 2014-10-19 22:38:42Citeste acest forum. Citeste alte o suta de forumuri. Sunt pline de astfel de " relatii" Femei care sufera ingrozitor. Umilite pentru ca iubesc foarte mult niste ...

Este doar experienta dureroasa a.... multor femei ).


D-na / d-ra Mia, v-aş da rating maxim pt ce aţi scris aici.... Sunt întzru totul de acord cu ce aţi scris, chiar dacă stau într-un nuc.

Experienţa asta este şi a unor bărbaţi diferiţi de tagma generală, bărbaţi care iubesc....

Unele se complac în relaţiile respective, pt că se tem, se tem de singurătate, sau se tem că nu-şi mai găsesc pe altcineva, se tem că n-o să le mai iubească nimeni, sau cred că n-ai făcut suficient pt a-l motiva pe "el" şi speră mai departe, zadarnic, pînă în ultima clipă...sau unele pînă la final...pt că n-au curajul să rupă răul.

Şi este valabil şi la bărbaţi ce am scris...
VasileDinNuc
Postat pe 29 Noiembrie 2014 14:02
De la: ely_a, la data 2014-10-28 00:59:201. Insa am sa va rog sa comentati putin aceste cuvinte :
"Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată." (1 Corinteni 13:4-8a).
vis a vi de subiectul/topicul deschis aici, mai sus

2. Sa poti zice: 'Te port in mine, te port in suflet, te port in visuri, te port in brate'. "Stiti ce inseamna sa iubesti pe cineva? Sa-l aduci in tine. Sa nu-l lasi langa tine. Sa nu-l lasi departe de tine. Sa-l aduci aproape de tine. Sa-l imbratisezi. Sa-l transferi din afara inlauntru. Sa-l aduci in suflet. Sa poti zice: 'Te port in mine, te port in suflet, te port in visuri, te port in brate'. Si daca nu spui lucrul acesta si daca nu poti spune lucrul acesta, sa stii ca nu iubesti. Nu-i iubesti nici pe cei despre care crezi ca-i iubesti. Nu-i iubesti pe aceia de care vrei sa scapi. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i apropii. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i ajuti. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i mangai. Nu-i iubesti pe aceia pe care-i bruschezi. Sa luam aminte la toate lucrurile acestea si sa stim ca iubirea aduce si durere cand nu poti face ceva pentru omul pe care-l iubesti.”/quote]

1. DA !!! Atunci cînd există reciprocitate, sau sunteţi la început de drum ! Dar a trecut 1 an, cea plecată "afară" s-a întors, şi el tot nu "mişcă" nimic....

2. Aplică cele scrise la p.2 în cazul lui : face aşa faţă de tine ? Vrea să facă ???

Dacă spui că face, te întreb : CÎND face ??? Cînd pleacă de "acasă" şi vine la tine ??? Şi, mai ales, pt cît timp face ?? Numai cît face ? Apoi uită tot şi viaţa (lui) îşi reia ciclul normal... Merită... ???

Întreabă-l, aşa ca idee, cam cît timp crede el că are nevoie pt a se decide ???

Eu tocmai am ieşit dintr-o astfel de legătură de multe luni, care m-a secat, şi de-asta sunt aşa pornit... nu mai pot privi pereţii noaptea...aşa-mi zicea : "am nevoie de timp" ... de ce e nevoie de timp, după atîta timp... ??? Ori iubeşti ori nu... Ori vrei ceva serios şi de viitor, ori nu... ??? Ce atîta scăldare....
VasileDinNuc
Postat pe 29 Noiembrie 2014 15:03
In privinta anilor,, nu ai minte suficienta,!!! de stai in impas si incerci sa il schimbi,,si aici gresesti sa incerci sa schimbi omul!!!. Esta cam putina minte in felul cum gandesti,, fii mai radicalista,, de ce sa astepti o alegere a lui care el nu stie ce vrea,, mergi inainte si singura,, sau,,,,,,!!!!, doar prieteni cu placeri neachitate,se poate si asa,.!!!!LASA-L!!!!!!.
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 29 Noiembrie 2014 20:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti de relatiile cu diferente mari de varsta? 35 De la: aiurea 22 Decembrie 2012 23:36
despre banci , credite , rate 2 De la: pandora 25 Martie 2012 22:39
Am nevoie de un sfat....plissssss 3 De la: Doara 9 Noiembrie 2010 05:49
rejuvenare faciala 5 De la: garbo_10158 19 Ianuarie 2013 09:24
WORKSHOP DORINTA SEXUALA IN CUPLU: 24 OCT. 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 11 Octombrie 2010 15:37
Setari Cookie-uri