Cosmarul din care multe aveti ce invata

Trebuie sa-ti spui ...pina aici si sa le spui alor tai ca a venit vremea sa traiasti si pentru tine si pentru viitorul tau .O sa iti intemeiezi si tu o familie ,vei avea responsabilitati ,nu poti la nesfirsit continua aceasta situatie si cu cit amini cu atit mai greu o sa-ti fie. Succes la examen iti voi tine pumnii si -ti doresc o viata a ta, plina de fericire !! .
fengari
Postat pe 18 Ianuarie 2014 18:18
cand mi-a fost mai greu, nu am avut mama, frate, tatal mi-a murit, a trebuit sa ma lupt . gandeste-te la tine iubeste-te si pe tine lasa-i pe ceilalti.
lllorena
Postat pe 2 Februarie 2014 12:03
Cred ca duci in spate un munte de greutati si probleme si ma intreb de unde mai poti...Sa ajungi tu, singura, la gesturi extreme pentru a intretine o intreaga familie cu 2 barbati in casa care ar fi trebuit sa puna mana pe munca, oricare ar fi fost, si sa va ajutati in continuare, prin greutati si tot...E usor mereu ca barbat sa faci asta...cunosc situatia cu fratele tau, si eu am unul si mereu eu si mama l-am sustinut pentru ca tata nu mai exista. A facut multe prostii, ne-a fost greu sa il aducem pe drumul cel bun, de fapt credinta in Dumnezeu ne-a ajutat. Mama a facut si ea niste greseli enorm de mari dupa care am tras toti foarte mult, am ajuns si noi sa fim pe punctul de a fi dati afara din casa noastra pentru ca mama girase un imprumult la banca cu ipoteca pe apartament ...si asta pentru o persoana straina de noi, practic. Totusi, cu toate greselile, am mers mereu in suflet cu credinta in Dumnezeu si am razbit. Faptul ca ai ajuns sa faci videochat, sa te prostituezi si sa devii lucrul de folosit al unui patron de firma de constructii este groaznic,..mai ales la varsta ta...si eu am aceeasi varsta, si stiu ce greu mi-a fost mie....tie trebuie sa-ti fi fost de 4000 de ori mai greu....Am o gramada de intrebari legate de membrii familiei tale, insa poate toate ar suna ca o judecata si e mai bine sa iti spun doar ca...Ajutorul vine mereu de Sus. Oricat de imposibil si de greu ar parea, incepe sa te rogi, apropie-te de Dumnezeu, fa-ti sprijin rugaciunile si credinta sincera si o sa gasesti solutii, cat de mici dar vor fi. Ca sa iesi din nebunia asta ai nevoie de ordine in viata, de liniste, de sprijin si de incredere. E normal sa iti cauti de lucru, dar boala tatalui tau nu a putut fi vindecata cu prostitutie si videochat....nu iti poti vinde sulfetul si trupul nici pentru o mama sau pentru un tata...sacrificiul superm in astfel de moduri nu este raspunsul corect...Disperarea te duce la gesturi inimaginabile, dar in toata teroarea asta cauta ajutor acolo si vei vedea ca, desi va trebui sa treci prin alte greutati, vei fi macar cu inima impacata, in liniste, in saracie o perioada dar cu inima impacata. Curaj si incredere! Renunta la acest om, tu esti pe picioarele tale, fratele tau sa faca la fel, el e mare, nu esti tu vinovata de faptele lui daca renunti la a te vinde zilnic pentru el. Eu nu cred asa ceva,,..Ia deciziile cele mai corecte si fiecare cu viata lui, nu ai cum sa te salvezi si pe tine, si pe fratele tau, si pe mama ta, si pe tatal tau...fiecare trebuie sa isi vada de greul sau, nu esti tu omul care sa duca in carca 5 sau 6 greutati. Mama ta trebuie sa vada ce poate face, si solutii exista mereu chiar daca nu se zarecs la orizont, cu decenta, demnitate, umilinta sincera si nu prin a te vinde,...Curaj!
garbo_395055
Postat pe 12 Martie 2014 15:46
Buna dragi mei...nu am mai scris de mult timp...m-am confruntat cu o depresie groaznica in tot acest timp..m.am pricopsit cu tot felul de insemne pe corp provocate de mibe insami...am avut si doua esecuri in tentativa de a-mi lua viata...dar una peste alta...mi-am facut curaj, am cumpărat un bilet de avion si m-am reîntors pe plaiurile românești. ..de vreo 4 luni...timp in care mi-am pus ordine in gânduri. ..si am incercat sa ma ridic...
Dar...ca întotdeauna cand crezi ca ai luat o decizie buna si incepi sa te bucuri de viață vine ceva si te lovește. ..Deci...va cer ajutorul din nou intr-o problema care nu reușesc sa o descifrez...M-am îndrăgostit. ..da..m-am îndrăgostit tare si nu credeam ca o sa mai simt asta vreodată. ..bărbatul acesta e tot ce imi doresc eu de la un mascul:))) si se intampla ca de vreo 3 luni incoace sa ne întâlnim sa ne simțim bine impreuna...sa imi cunoască familia si eu pe a lui..si sa împărtășim aceleași sentimente??? Asta nu știu. ..
Acum 2 seri am făcut dragoste ptr prima data...si de 4 zile suntem ca nedespărțiți. .pana azidimineata...cand eu pot sa zic ca am tras literalmente sa ma culc cu el , el a făcut o gluma ff proastă ...eu m-am supărat. ..iar dupa vreo 2 ore s-a gândit sa plece...scurt si la obiect..acum...nu sunt o nebuna dar felul in care a facut-o imi arata doar ca e complet dezinteresat de persoana mea. ..si inca o chestiune...eu nu am mai auzit bărbat pana acum sa stea femeia dezbrăcată langa el si el sa nu faca nimic...nu sunt o ahtiata dupa sex...am stat singura 8 luni in care nu am avut nevoie...dar mi se pare normal ca intr-o relație sa se desfășoare si actul ăsta. ..si el nu are nici o treabă. ..iar eu ajung sa ma simt ca o catea in călduri care isi ridica coada instantaneu ptr o o partida de sex..adica ușoară. ..ceea ce nu sunt si nu ma caracterizează. ..deci? Eu nu înțeleg nimic...si nu știu de unde adun tot ghinionul asta...
ioanasad
Postat pe 3 Iunie 2014 13:51
Sexu' necesitate fiziologică, iar a face dragoste...Ia scrie tu aici, încă o pagină!
Poate, poate...
Axl_R
Postat pe 3 Iunie 2014 14:00
:-))) lol.
daca a asteptat trei luni, inseamna ca nu prea are nici o treaba sau nu prea vrea sa iti dea tie de inteles ca ar avea vreo treaba. E dezinteresat sau e atitudinea tipica de mascul dominator care detine "recompensa" si catelusul de tine trebuie sa stea aliniat. Ignora-l. Explica-i ca tu nici atit n-ai nevoie.
Sinteti la faza lupte de orgolii.
quasaria
Postat pe 3 Iunie 2014 15:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
p[p; 12 De la: garbo095559 24 Februarie 2011 22:59
Se pare ca totul sa terminat.... 83 De la: little_angel1151 4 Februarie 2010 09:39
monotonia in relatie 20 De la: garbo098181 10 Februarie 2010 17:17
Rsul este molipsitor i previne cancerul 51 De la: simonik_scumpik 4 Aprilie 2011 18:29
Despartire! 37 De la: garbo_9496 15 Aprilie 2013 14:01
Setari Cookie-uri