avort spontan sau nu?

Incep prin a spune ca imi pare f rau pt toate mamicile care au pierdut un suflet...La fel ca si voi,si eu am suferit un avort spontan,acum 1 saptamana..Problema e ca nu stiu ce se intampla si m-as bucura daca mi-ati da un raspuns..Pe data de 5 iunie am facut un test de sarcina electronic,care imi arata 3 sapt 1+..Bucuroasa,am mers la un medic,care m-a reprogramat pe 27 iunie pt ca sarcina era prea mica ca sa se vada..weekendul trecut am prezentat sangerari si am eliminat un tesut,avand dureri ingrozitoare..Am mers la spital,unde in urma analizelor mi-au spus ca a fost sarcina si nu mai e.Pe langa asta,totusi in uter pe partea stanga se vede ceva si nu stiu nici ei ce este..Sarcina extrauterina a fost exclusa si au spus ca am eliminat tot..Cu speranta in suflet,ma amagesc inca ca poate e sarcina gemelara si totusi ceea ce se vede sa fie celalalt fat si sa pot avea bebelusul meu..Nu inteleg ce se intampla...Problema e ca momentan nu sunt in tara,iar limba care se vorbeste aici nu o intelg f bine si m-as bucura daca imi puteti da un raspuns,sa ma mai potoleasca cumva,oricare ar fi el.Va multumesc pt timpul acordat.
JuliaPopescu
Postat pe 28 Iunie 2013 20:45
raspunsul ala ori care ar fi el, ti-l da doctorul ginecolog, dupa un consult serios. pe forum poti afla despre cazuri similare, nicidecum un raspuns la ceea ce ai tu in interiorul uterului tau!
heartbit
Postat pe 28 Iunie 2013 22:46
Ai mare dreptate,doar cautam o speranta printre raspunsuri...Crezand ca poate au fost cazuri similare,am sperat la un raspuns.Sunt constienta ca nu poate sti nimeni ce am eu in uter!Multumesc oricum pt raspuns.
JuliaPopescu
Postat pe 28 Iunie 2013 23:44
nu confunda speranta cu iluziile!
tu vroiai sa primesti un raspuns pe care sa iti bazezi o iluzie.... si de care sa te legi!

e un joc periculos, al mintii tale! in urma spulberarii iluziei, durerea o sa fie atroce!
mai bine priveste realitatea in care te afli, mergi la un ginecolog, acolo unde esti sau in ro... sau unde vrei tu ...! e de preferat cat mai ccurand sa afli bine si clar ce ai acolo pe uter... (nu exista raspuns de genul: nu stim ce este, dar nu e sarcina! nu esti pe timpul lui Hipocrat sa isi dea vreo "doftor" sau "vraci" cu parerea)
nu te juca cu viata ta, ca s-ar putea ceea ce ai acolo ramas, sa nu-ti mai dea voie sa faci copiii! asa ca ... nu pierde timpul ca nici Dumnezeu nu pierde timpul de pomana!
heartbit
Postat pe 29 Iunie 2013 00:47
Multumesc!.Desi cuvintele tale au "taiat" direct,nu exista o exprimare mai buna de atat ca sa ma faca sa deschid ochii si sa accept realitatea.
JuliaPopescu
Postat pe 29 Iunie 2013 12:51
exista multe posibilitati si "cazuri similare", nu toate foarte fericite din pacate, asa ca du-te si fa-ti analizele urgent. Au exisat sarcini gemelare - in care celalalt copil a fost sau nu afectat... eu am trecut prin asa ceva si crede-ma ca nu ne-a fost deloc bine. Au existat cazuri in care un fibrom a distrus sarcina, sau sarcina a fost molara - si poate evolua in orice...sau direct acel "orice". Asa ca du-te - rapid - la un control.
quasaria
Postat pe 29 Iunie 2013 13:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sarcina cu probleme 9 De la: flori77 14 Iulie 2011 16:51
am 18 ani si sunt in 8 saptamani de sarcina nu vreau avorttt:( :( va rog sa imi dati un sfat 226 De la: garbo_11297 25 Iulie 2014 17:50
canicie 25 De la: garbo_10295 13 Ianuarie 2013 10:48
Cand se intoarce copilul? 8 De la: adryaana 16 Mai 2011 00:40
Posibila sarcina? 18 De la: Georgiana_Alexandra_6 11 Ianuarie 2017 09:15
Setari Cookie-uri