MA SIMT SINGURA.- MI-AS DORI UN SFAT DIN PARTEA DVS.

Sa incep cu inceputul: Sunt plecata din tara de doi ani, in urma unei situatii dureroase pentru mine si copilul meu. Acum sunt in Italia, si munca noastra aici este cat se poate de urata , si degradanta. Te gandesti: ce ai fost si ce ai ajuns. bun,,, iata ca imi veni randul si mie dupa doi ani sa ma curteze un domn de varsta mea it,care este despartit si are doi copii. Am iesit zilnic cu el 2 ore la plimbare la mare si cam atat. telefoane din partea lui , sfaturi, deoarece ma simtea ca sunt singura , ca nu am nici un prieten aici. Vreau sa va spun ca langa mine lucreaza doua familii de romani, sunt foarte invidiosi! nu am dat ocazia pentru a discuta contradictoriu cu ei. Nu pot comunica cu ei., ... sa revin la subiectul meu: Mie teama de o relatie cu acest om cu toate ca simt ca m-am indragostit de el, doar pentru faptul ca este strain mi-e teama de o relatie. Parca am devenit o salbatica, am ajuns sa nu mai stiu ce inseamna dragoste, relatie. Acum sunt plina de nervi, stare nervoasa, ca nu stiu cum sa ma pregatesc psihic pentru aceasta relatie dupa doi ani de abstinenta!
bya-bya
Postat pe 9 Iunie 2013 10:22


eu cred ca daca "stapanesti" bine limba nu conteaza in ce tara iti formezi o noua viata.

....cu cine o faci? nu tre sa te destainui vecinilor, rudelor sau altor persoane care nu-ti inspira incredere. Conteaza sa te simti tu pe tine echilibarata si sa-ti urmezi
instinctul.....caci din Inima pornesc simtirile banuiesc...

Succes si numai bine!
Fss_ssu
Postat pe 9 Iunie 2013 13:57
Iulia, in general intr-o tara straina te simti intr-un mod aparte "singura". E o limba diferita, cultura diferita, esti intre oameni care se pot cunoaste de cind erau ei bebelusi, iar tu... ai aterizat ulterior, cu alte experiente si alt bagaj emotional. E firesc. Nu te invinovati pentru asta, li se intimpla tuturor - si o resimt mai mult sau mai putin in functie de gradul personal de sensibilitate.
In ce priveste jobul... daca e degradant, e vina ta ca l-ai acceptat. Exista prejudecata ca strainii "trebuie" sa fie la sapa: gresit. Daca poti mai mult, demonstreaza si intra cu ei in competitie parte in parte sa vezi cine e mai tare. Ai exact jobul cu care tu te multumesti - oriunde in lume.
Am facut asta, nu vorbesc din auzite.

"Dl" de virsta ta ar putea fi un tip foarte ok, sau ar putea fi o lepra atrasa de faptul ca te simti singura, ceea ce ii faciliteaza rolul. Lasa timpul sa treaca, de obicei timpul decide...
quasaria
Postat pe 9 Iunie 2013 14:35
Si de ce te "SIMTI SINGURA"?
Copil ai/ job ai/ libera in tara straina esti....ai nevoie de un anume sprijin?
...daca asta iti doresti si mai ai si sentimente gandeste-te cat de greu faci fata la cresterea unui copil ca sa nu te pricopsesti cu inca doi ca o sa "fie" 3.....apoi vei avea familie numeroasa alcatuita din peste 5 membri......si o sa te zbati sa capeti cetatenie It.

deschide bine !
Fss_ssu
Postat pe 9 Iunie 2013 19:50
Eu sunt in Italia de aproape noua ani. Iti stau la dispozitie. Poate fi o mare sansa dar si o mare posibila dezamagire...
Luna_in_capricorn
Postat pe 14 Iunie 2013 22:15
sunt total de acord cu Luna...
fii foarte atenta si mai ales cu italienii... ...decat sa plangi mai tarziu... sau sa platesti cu viata (la ei e la moda) mai bine "casti foarte bine ochii" pana faci pasul!!!
heartbit
Postat pe 14 Iunie 2013 22:56
...Cred ca te poti indragosti oriunde in lumea asta ,important este sa simti ca ai gasit persoana potrivita.
Angela_1
Postat pe 14 Iunie 2013 23:21
Ai dreptate Angela dar nicaieri nu-i ca la "tine acasa"
...cu cat esti mai departe cu atat simti mai putin.....si mai mult.....
NB!

Fss_ssu
Postat pe 14 Iunie 2013 23:30
...Langa omul iubit te poti simti ca acasa.
Angela_1
Postat pe 14 Iunie 2013 23:37
se poate spune si asa(partial)....ca doar nu esti permanent cu el...
Ziua are 24h' si in tot timpul (prin straini) ii nevoie de o fractiune de sec. sa ti se abata gandurile pt. a simti singuratatea.....:(
Mai, nu fi naiva ca nici iubirea nu tine o vesnicie......prin straini
Fss_ssu
Postat pe 14 Iunie 2013 23:41
Draga Iulia, ca sa ai o relatie frumoasa si bucurie in viata ta trebuie sa nu faci exact ce faci tu. Mai pecis, nu te mai gandi atat si nu mai despica firul in patru, accepta pur si simplu ceea ce ti se ofera si iti face placere. Lasa la o parte teama si ideea preconceputa ca nu mai stii cum sa te porti intr-o relatie. Oricum nu exista nici un manual care sa te invete ce trebuie sa faci pentru ca nu exista reguli generale, fiecare relatie fiind unica. Deschide-ti inima spre iubire si urmeaza-ti instinctul si vei sti ce sa faci in fiecare moment. In fond, o relatie cu un barbat de care simti ca te-ai indragostit nu este o lupta in care sa actionezi dupa un plan bine stabilit dinainte. Urmeaza-ti inima si va fi bine. Opusul iubirii nu este ura ci teama, deci daca vrei iubire in viata ta, lasa teama la o parte. Ce daca este strain? Poti sa o dai in bara foarte bine si cu un roman. Important este sa fie OM si sa merite dragostea ta. In ceea ce-i priveste pe vecinii tai, nu iti inteleg problema. Lasa-i in pace, ca nu traiesti cu vecinii si vezi-ti de viata asa cum simti tu. Sper sa-ti fie de folos ceea ce ti-am scris. Succes.
garbo_11137
Postat pe 15 Iunie 2013 05:57
in primul rand cauta sa -ti schimbi jobul . Munca , daca nu o faci cu placere e posibil sa-ti dea strai de anxietate . daca nu poti sa gasesti un job pe placul tau , atunci gandeste-te macar ca jobul asta e potrivit ptr aceasta perioada si incearca sa nu te mai gandesti la el ca fiind "degradant" . in al doilea rand cu domnul ...nu stii ce"surpriza" iti rezerva viata ! daca nu incerci nu vei afla . Daca vrei sa ai o realtie buna atunci incearca sa intrii in ea cu toata inima , fara sa te arati deprimata , sau fara vaicareli . Cui ii place o femeie care se vaicareste si disperata? Incearca intai s afaci pace cu tine si dupa aia sa vezi ce mai faci cu domnul . Daca nu e momentul lui , atunci amana-l . Important e ca tu sa fii bine . Mult succes!
aanaxor001
Postat pe 15 Iunie 2013 10:01
BUNA, sunt Gabriela si am 51 de ani , am 2 sfaturi simple referitoare la situatia ta , daca iti sunt de folos , cu mare drag ! 1- FUGI DE ROMANII DIN STRAINATATE ! STIU BINE CE VORBESC! NU TE DESTAINUI LOR SI CHIAR EVITA CU ORICE CHIP COMUNICAREA CU EI !......... 2-DESCHIDE BINE OCHII, ADICA BINE DE TOT .DACA TE SIMTI BINE CU EL E OK DAR NU TE LEGA ! BUCURA-TE DE VIATA SI FARA REGRETE !ITI DORESC SUCCES SI INSPIRATIE ! CIND ESTI SINGURA CITESTE , CITESTE MULT , NU AI SA REGRETI CREDE-MA! GABRIELA
garbo_19362
Postat pe 15 Iunie 2013 17:26
Iauo usor si nu te panica.Ca ai ceva ani nu mai esti o adolescenta, sa nu stii sa te comporti intr-o relartiwe si mai ales sa nu stii ce vrei in final.Daca crezi ca acest om nu te merita si ai dubii atunci pune punct relatiei.Nici pina la virsta asta nu te-ai maturizat inca?
garbo_14167
Postat pe 15 Iunie 2013 19:26
Daca te simti singura, solutia nu este un barbat. Trebuie sa inveti sa te cunosti, sa iti pui ordine in viata, in prioritati. Tu esti singura care stii ce vrei sa devii, ce nevoi ai, ce cauti. Iti sugerez sa te rogi si sa mergi la biserica, sa il cauti pe Dumnezeu. El ne da sens si echilibru. In alta parte nu vei gasi decat substitute. Daca ai nevoie de o relatie, e ceva normal, dar ai grija la cei care au copii. E greu sa te impaci cu copiii lui, vor interveni mereu in viata voastra. Am o prietena care a tras mult cu copiii sotului. Avea vreo 5 plozi... Un copil mai merge, avand in vedere ca ai si tu unul. Dar nu te implica sexual intro relatie, daca nu esti sigura ca aveti o prietenie solida si e un om de caracter. Iti spun asta, pentru ca ai un copil si el va fi influentat de barbatii care vor trece prin viata ta. Apoi, daca te implici sexual, nu mai ai obiectivitate sa vezi ca e gelos, ca e violent, ca vorbeste urat cu tine, ca are vicii. Toate ti se vor parea normale, trecatoare, dar astea nu trec niciodata, pentru ca cei care sunt asa nu isi doresc schimbarea. Lasa-l sa te curteze mai mult timp, sa iti dai seama daca e ceea ce cauti sau doar te pacalesti ca nu vei mai fi singura! Daca renunta si nu lupta pentru tine, inseamna ca vrea doar aventuri si tu stii ce iti doresti. Vezi cum se poarta cu tine, daca e atent cu nevoile tale, daca iti face cadouri...stii, realitatea ne arata ca pana ajunge la o relatie sexuala, un barbat e in stare de multe gesturi, dar apoi...le uita. Lasa sa treaca macar cateva luni, sa vezi daca are ganduri serioase, daca chiar te iubeste sau se trateaza de fosta sau are nevoie de sex. Daca te cucereste greu, te va pretui mai mult. Daca esti prea disponibila, va crede ca esti o prada usoara. Asta e mentalitatea barbatilor si trebuie sa stii sa astepti pana simti ca esti tu pregatita sa intri intro relatie intima cu cineva care te merita. Daca esti dispusa, ai putea face sport, te ajuta f mult sa eliberezi endorfinele, sa te simti in forma, sa iti treaca anxietatea, daca e una usoara. Te-ai mai relaxa, daca ai face sport cate o jumatate de ora zilnic. Succes si te rog eu, nu te umili in fata niciunui barbat! Fii tu insati, poarta-te natural, fii sincera si asteapta. Instinctul iti va spune daca merita sa te implici mai mult sau sa te opresti! Oricum, daca ajungi la o relatie intima, nu te muta cu el. Stati fiecare la casa lui si vezi cum evolueaza relatia. Poate iti vei da seama ca nu e ce cauti si e mai usor s-o rupi cu el daca nu e cu tine in aceeasi casa!
calla
Postat pe 16 Iunie 2013 09:22
auzi calla... partea cu rugaciunile si cea cu "plozii" nu se prea pupa in acelasi context, nu crezi?
Daca tot te deranjezi sa te rogi, poate intelegi ceva din conceptul de bunatate. Mai ales fata de un copil.
quasaria
Postat pe 16 Iunie 2013 10:10
"Apoi, daca te implici sexual, nu mai ai obiectivitate sa vezi ca e gelos, ca e violent, ca vorbeste urat cu tine, ca are vicii. Toate ti se vor parea normale, trecatoare, dar astea nu trec niciodata, pentru ca cei care sunt asa nu isi doresc schimbarea."


Da`ce dreak...i-o pune pe ochi ? Sau i leaga mintea ?
Rotty
Postat pe 16 Iunie 2013 10:18
mda... numai prezumptii sumbre... vine sfarsitul lumii!
quasaria
Postat pe 16 Iunie 2013 10:39
Stuche-n san Q , ca astia se apuca sa dezvolte subiectul...
Rotty
Postat pe 16 Iunie 2013 10:47
De la: garbo_13283, la data 2013-06-15 17:26:34BUNA, sunt Gabriela si am 51 de ani , am 2 sfaturi simple referitoare la situatia ta , daca iti sunt de folos , cu mare drag ! 1- FUGI DE ROMANII DIN STRAINATATE ! STIU BINE CE VORBESC! NU TE DESTAINUI LOR SI CHIAR EVITA CU ORICE CHIP COMUNICAREA CU EI !......... 2-DESCHIDE BINE OCHII, ADICA BINE DE TOT .DACA TE SIMTI BINE CU EL E OK DAR NU TE LEGA ! BUCURA-TE DE VIATA SI FARA REGRETE !ITI DORESC SUCCES SI INSPIRATIE ! CIND ESTI SINGURA CITESTE , CITESTE MULT , NU AI SA REGRETI CREDE-MA! GABRIELA
Sant de acord cu aceste sfaturi dar as mai adauga sa nu carecumva sa fie omul tot emigrant din alt colt de lume [ din tarile arabe ] cu astia nu e de gluma . Aproape toate povestile de gragoste cu ei sant cu final tragic ..........
annamarie
Postat pe 16 Iunie 2013 11:52
pai daca povesti la oameni ca esti fericit urmaresc ei ca sa te faca nefericit..
Este rau ca nu ai cu cine discuta..

discuta cu oamenii cu care nu ai nici un interes si sunt departe de locul care lucrezi si unde locuiesti..pt ca nu iti pot face rau.

nu iti deschide inima oamenilor de care depinde linistea ta sufleteasca,vecinii,,la munca colegii.Este rau asa dar ce sa ii faci
nu vorbi ca iti merge bine cu oamenii care il cunosc pt ca o sa ii bage ei strambe
vb cu ei strictul necesar

il loc ca oamenii sa se sustina ei se doboara.

de aceea nu au nici cui sa isi langa ofurile,si poate nici cei care au poate o gandire bune,sau poate si ei sunt frustrate dar din cauza gandurile rele oamenii au frica unii de altii.
daca vrei sa fii bun nici atunci nu te lasa pt ca au ganduri .grea viata
ingerasulluptator
Postat pe 16 Iunie 2013 13:31
Nu vad care e problema in ceea ce am scris. E parerea mea si nu am pretentia ca eu detin adevarul. Dar nu e vorba de bunatate, cand un tip are 5 copii. E bine sa privesti cu atentie la acest aspect si nu sa te bagi in ceva ce nu poti duce. Prietena asta a mea, s-a implicat si a ajutat copiii aceea si degeaba ca mama lor avea o influenta negativa asupra lor si a mai facut inca 3 cu alt barbat si pe toti ii crestea haotic si toti aveau tendinte negative, ba au mai amenintat-o ca o omoara pe prietena mea. SI prietena mea a avut niste caderi psihice, ca a ajuns si in spital in stare grava de epuizare psihica...si atunci despre ce bunatate vorbesti? In viata trebuie sa te salvezi pe tine mai intai, nu pe altii, pentru ca aceea nu doresc sa fie salvati si te pierzi si pe tine. Si atunci despre ce vorbim? Si femeia aceasta, avand probleme destul de mari la momentul acesta, nu cred ca are nevoie sa mai aibe pe cap inca 2 copii sau mai multi. Ea are nevoie de un barbat fara copii sau cu un copil, barbat care sa ii acorde ei atentie si iubire, nu sa asiste ea la certurile inerente intre el si copii si fosta...sau sa aiba mai mult stres decat liniste...
asta e viziunea mea...si nu pretind nimanui sa imi urmeze conceptiile, eu doar mi-am spus parerea, oricum fiecare face ce vrea, dar poate ceva am zis si eu sa o ajute sa isi clarifice nevoile. SI , da, femeile au tendinta de a minimaliza viciile si defectele barbatilor cu care se implica intro relatie! Am o cunostinta care s-a casatorit cu un tip alcoolic si se tot mira de 10 ani de ce tot bea barbatul ei...inca mai spera intro minune, dar EL ESTE ALCOOLIC. Asa ca stiu ce vorbesc....
calla
Postat pe 16 Iunie 2013 18:52
de acord cu callla
garbo_12703
Postat pe 17 Iunie 2013 10:11
oh da, cit de malefici pot fi nenorocitii aia de copii!
Copiii sint un dar, cucoana. Sint cel mai frumos lucru pe care ti-l poate da viata, si nu trebuie sa fie iesiti din vaginul tau ca sa ii poti iubi. O femeie care gindeste altfel e stearpa afectiv, ii lipseste o componenta esentiala: sufletul. E inutil sa primesti atentie si sa primesti iubire daca nu esti in stare sa o simti: iar daca nu o simti fata de un copil, nu o simti fata de nimeni.
quasaria
Postat pe 17 Iunie 2013 11:45
pai daca barbatul este betiv trebuie sa il internezi intr-un senatoriu.

nu trebuie sa stai cu barbatul care nu stie sa respecte o femeie sa devii o frustrate si femeie rea..

si femeia trebuie sa fie fericita..nu trebuie sa faci sacrifice sa stai cu barbatul si barbatul intelege ca oricum ar fii femeia tot sta cu el.
daca femeile ar devein mai pretentioase poate si barbatii s-ar mai potoli..dar ei vad ca oricum ar fii femeia ii suporta.
nu isi da sdaca barbatul nu te respecta nu trebuie sa il suporti daca vezi ca nu isi da silinta sa respecte femeia .

o femeie nu trebuie sa grijeasca copii altui barbat,doar in cazul cand si femeia are copii.

daca femeia este prea buna o ia de proasta.asa ca mai bine sa fie exigenta daca vrea sa ii fie si ei bine,sa lupte pt drepturile ei
ingerasulluptator
Postat pe 17 Iunie 2013 23:32
Buna Iulia te inteleg destul de bine ...si mama e casatorita cu un cetatean italian de cativa ani si se inteleg destul de bine e un om bun ,daca tu simti ca te iubeste si e pentru tine nu conteaza ca are doi copii...cu timpul acestia se duc la casele lor . te pup si succes
Princess1990
Postat pe 24 Iunie 2013 01:09
Cum zicea Cezar,trebuie sa risc,fie ca voi castiga fie ca nu.
Indiferent de rezultat,trebuie sa te relaxezi,si sa incerci,la urma urmei orice relatie se construieste,prin comportamentul nostru,de zi cu zi,prin faptele noastre.
da ce ai mai bun in tine in relatia asta,mai ales cand sunteti la greu,si mai ales cand veti avea neintelegeri,atunci trebuie sa reactionezi cu calm,sa nu jignesti,sa nu tipi,sa exprimi ce simti cat poti de moderat.
Si restul nu poti contola,asa ca nu te mai stresa.
Din fiecare relatie cu oamenii,de oricare fel relatie ar fi,invatam ceva bun,si devenim mai puternici.
Singurul lucru pe care il poti controla,este comportamentul tau,restl lasa pe mana lui dzeu,.
Iubeste,ca o viata avem,si merita!
daniilia
Postat pe 24 Iunie 2013 15:52
Buna seara tuturor, tot Gabriela sunt , in general tot ce tine de alta etnie , religie si educatie devine o mare problema cu timpul! IA INCEARCA TU SI MAI CITESTE SI TU CITEVA CARTI DE DEZVOLTARE PERSONALA!SUCCES MULT ! TOATA SIMPATIA!
garbo_19362
Postat pe 24 Iunie 2013 23:18
De la: quasaria, la data 2013-06-17 11:45:11oh da, cit de malefici pot fi nenorocitii aia de copii!
Copiii sint un dar, cucoana. Sint cel mai frumos lucru pe care ti-l poate da viata, si nu trebuie sa fie iesiti din vaginul tau ca sa ii poti iubi. O femeie care gindeste altfel e stearpa afectiv, ii lipseste o componenta esentiala: sufletul. E inutil sa primesti atentie si sa primesti iubire daca nu esti in stare sa o simti: iar daca nu o simti fata de un copil, nu o simti fata de nimeni.





fato`...ai speriat biata fatuca...si...iaca...nu mai avem ce comenta!!!
ea...saracutza...vroia...doar...retetaa de procrere...nu si...consecintele...
a-ti pus-o-ntro situatie dificila!!!...
ovidiu42
Postat pe 25 Iunie 2013 18:18
rai mai suntetii..de parca a-ti avea ceva de castigat din asta.

v-ati obisnuit sa fiti rai de aceea va si place..Dar va puteti dezobisnui sa fiti rai si ami bine obisnuiti-va sa fiti mai buni,,si o sa vedeti ca o sa inceapa chiar sa va placa sa fiti buni dupa ce va obisnuiti cu noile bune obiceiuri bune..trebuie doar sa insistati in faptele bune pana ce ele va intra in instinct.
ingerasulluptator
Postat pe 25 Iunie 2013 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
demoralizat 2 De la: pantera_neagra 10 Februarie 2010 17:02
Sa continui sau nu? 46 De la: Fluffy6 30 Aprilie 2015 10:36
zodiac un rac si o racoaica 6 De la: emilly_dy 29 Decembrie 2010 19:44
ce sa mai fac pt iubirea mea?:( 2 De la: Dor_marunt 12 Mai 2010 05:55
Vorbe intelepte 452 De la: Rotty 5 Decembrie 2015 10:16
Setari Cookie-uri