ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Zodiac un rac si o racoaica

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

as-i vrea sa stiu cum se inpaca aceaste zodi pentru ca eu cu sotul meu suntem din aceiasi zodie eu sunt foarte moale iar el foare aprig la minie se supara repede dar ii si trece repede iar eu nu iert repede asi vrea sa stiu si alte cupluri daca sunt in aceiasi situatie va multumesc.
  citeaza   raspunde

Plamaditi amndoi din acelasi aluat, barbatul Rac si femeia Rac sunt prea asemanatori ca sa fie compatibili. Vor aparea probleme n plan sentimental, din cauza ca sunt amndoi foarte sensibili.

Pe plan sexual, si barbatul Rac si femeia Rac ncearca sa domine, ceea ce va duce la confruntari frecvente.

Din punct de vedere sexual, barbatul Rac si femeia Rac se simt atrasi unul de celalalt si, initial, relatia poate fi destul de pasionala. Totusi, pentru ca o eventuala casnicie sa supravietuiasca, va fi nevoie de multa toleranta si ntelegere reciproca.

  citeaza   raspunde

da , bravo! asta putea sa citeasca si pe eastrolog.ro La intrebarea ei, racii care se iubesc intre ei ar trebui sa ,,sharuiasca,, din experientele lor. Parerea mea ......nu te lua , draga , dupa zodiac! Sunt oameni si oameni , ce-ar fi viata si lumea asta fara diversitate...
  citeaza   raspunde

pai de esti rac si femeia rac e manioasa nu iarta usor..el e rac se infurie apoi trece..relatie c-am aiurea...
  citeaza   raspunde

va multumesc tuturor pentru sfaruri si opini din fuflet
  citeaza   raspunde

Pe dracu'! Nu tine de zodie intelegerea dintre doi oameni!!!
Fostul sot era fecioara iar eu sunt capricorn, doua zodii care se potrivesc foarte bine!!!! Numai ca noi nu ne-am inteles deloc.Cu toata rabdarea mea si tenacitatea specifica unei capricoane nu am reusit sa fac sa mearga mariajul! Si va jur ca mi-am dorit si am luptat pana in panzele albe! dar...N-A MERS !


Daca stii ca se infurie repede si ii trece la fel de repede ,iarta-l si tu la fel de repede sau incearca sa nu -l mai infurii.Problema este la tine ca-ti trece greu.Probabil ca esti o introvertita care nu reuseste sa descarce tensiunile ,interiorizand si acumuland tot.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: