ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Incalzirea locuintelor

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat!A m o casa la munte si nu stiu ce sistem de incalzire sa cumpar!Din pacate casa nu are horn deci incalzire cu lemne si peleti si care or mai fi ....nu se pune.Am nevoie de un sft pertinent!Multumesc! Astept vesti!
  citeaza   raspunde

eu...sint poeta, dar la munte asa ar merge un semineu!
  citeaza   raspunde

Du-te la ala ce ti-a construit casa si zii sa-ti dea banii inapoi. Sa nu-.mi zici ca casa a fost construita acum....40 de ani (sa zicem) ca pe vremea aia toate casele se construiau cu horn. Si....sa nu zici ca nici horn pentru centrala nu are......
  citeaza   raspunde

ai avut bani de casa la munte ... si noua... ca altfel avea horn sau cosh, atunci ia de baga 16000 de lei in panouri solare si iti rezolvi problema... asa faci si apa calda si caldura
pentru curent iti faci o minicentrala eoliana, insa numai sa-ti permita asezarea casei, sa nu te trezesti ca ti-o ingroapa in zapada, ce apoi curent doar de aer poti sa mai ai!

pentru panourile solare, avand in vedere proiectul "casa verde", s-ar putea cam jumate din bani sa ti-i sponsorizeze statul!imi face o placere deosebita cand vin astia plini de bani pe terte forumuri si cer sfaturi, cum sa faca si cum sa dreaga!

apropos, casa cand ti-ai facut-o tot pe foorumuri ai pus intrebari cum s-o faci? ca numai asa mi-as explica de ce nu are macar un horn!

dar e o realitate cruda ca nu toti care fac bani au si minte!
  citeaza   raspunde

Oare nu a fost gresit expusa notiunea de "casa" ? Poate e doar o sura.... Asa s-ar explica lipsa hornului.

mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/43824128.jpg

  citeaza   raspunde

eh, ce repede a venit sa ne spuna ca si.a facut o casa la munte si ce repede a disparut ca magarul in ceata!
nu ma mira ca n-are horn casa aia! e foarte explicabil... mai ales prin comportament...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: