Urgent...



Aha... acum inteleg de ce e asa.... luminata !!!

http://www.garrettwade.com/media/catalog/product/cache/1/image/730x/0dc2d03fe217f8c83829496872af24a0/2/5/25S1101_23.jpg
barboneli
Postat pe 21 Iunie 2016 09:10
Rotty
Postat pe 21 Iunie 2016 09:28
buna mai dragii mei,
rotty, red bull-ul se bea simplu sau cu orice bautura spirtoasa in amestec
heartbit
Postat pe 21 Iunie 2016 12:06


Buna bit... noi aici avem din asta:

http://s7d2.scene7.com/is/image/samsclub/0061126991747_A?wid=1500&hei=1500&fmt=jpg&qlt=80

E scump si nu e recomandat de dietanici... ! Nu din cauza ca-i scump, in nici un caz Ne-au tocat cu reclama lui... am luat si eu o data si am renuntat. Aveam atata energie in mine... ca ma ridicam de pe pamant cand mergeam ! De fapt, asa desene foloseau si ei la reclama.

Energizante – cat de sanatos este Red Bull ?

O bautura energizanta devenita lifestyle cu timpul, datorita marketingului excelent.

Automat, asociem in mintea noastra, Red Bull-ul cu sporturile extreme, cu un pachet de energie livrat suplimentar care-si face bine treaba. Red Bull sponsorizeaza in prezent mai mult de 31 de discipline de sport extrem, printre cele mai importante numarandu-se BMX-ul, Downhill, Formula 1, Skate Boarding, Break Dance, Snowboarding etc. Majoritatea sunt sporturi pentru cei foarte tineri, care se implica in diferite activitati extenuante. Totul sustinut cum spuneam si mai sus, printr-un departament de marketing aproape genial.

Red Bull a reusit anul trecut sa-si mareasca profitul cu 17% fata de 2007, reusind sa vanda 3.5 miliarde de doze in mai mult de 143 de tari. Gurile rele insa, spun ca Red Bull-ul este daunator sanatatii. Si ne-am gandit sa abordam acest subiect, din simplul motiv ca majoritatea activitatilor care implica efortul, adica pedalatul, este automat asociat cu binecunoscuta bautura Red Bull. Pina de curand nu se cunoasteau detalii exacte despre cum actioneaza bautura asupra corpului nostru. Se stia ca are un continut foarte ridicat de cofeina si de zahar (exceptie facand varianta Light, fara zahar). Un studiu recent, a aratat insa consecintele negative pe care Red Bull le are asupra celor care-l consuma.

O echipa de medici si specialisti din Australia, Canberra, au dat publicitatii rezultatul studiului efectuat timp de 3 luni. Acestia au concluzionat prin faptul ca Red Bull potae dauna sanatatii foarte grav in unele cazuri, prin aparitia infarctului. Si asta prin consumul unei singure doze de 250 de ml. Unul din specialisti explica, ca la o ora dupa consumarea unei doze normale de Red Bull, sangele celui care o consuma, devine mult mai gros, ceea ce in timp poate duce la diverse boli de inima. Testul a fost efectuat pe 30 de tineri, care au baut cate o doza de Red Bull de 250 de ml fara zahar. Consumul excesiv duce in timp la boli cardio vasculare. Pozitia oficialilor din Austria, producatorii bauturii energizante, nu a fost deloc suprinzatoare, declarand ca efectele sunt aceleasi ca a unei cafele normale, incriminand pe cei care au efectuat studiul.

Totusi, in tari precum Norvegia, Danemarca sau Uruguay, bautura energizanta este banata (interzisa) datorita efectelor negative ce le poate dezvolta asupra sanatatii consumatorilor. Singura avertizare pe care o ofera producatorul este ca cei care consuma Red Bull sa nu depaseasca 2 doze pe zi. Autoritatile medicale, au concluzionat ca bautura poate fi consumata in siguranta dar cei care au efectuat studiul, nu sunt de aceeasi parere si sustin in continuare ca bautura este de evitat.

Ultimul sfat pe care-l primim, mai ales cei care sufera de diverse boli cardio vasculare, este ca consumatorul sa se gandeasca de cel putin doua ori inainte de a savura binecunoscuta bautura energizanta.

Studiul nu se refera doar la Red Bull ci si la restul bauturilor energizante care se gasesc pe piata.

Sursa : TimesOnline

Asa ca daca mai pui si alcohol in el... in fine, fiacare face ce vrea, mai ales cei care nu stiu sa citeasca literele mici de pe cutie. Aici s-a cam renuntat la ea, numai pustanii care au venit din Rusia sau alti golanasi, nici aici nu lipsesc... mai consuma. Vanzarea insa s-a oprit oficial de Ministarul Sanatatii. Dar... mai scapa prin contrabandisti.
barboneli
Postat pe 21 Iunie 2016 12:36
da, barbo, despre ala este vorba, oricum se regaseste in mai multe versiuni - cu zahar, fara zahar, etc.
dar nu asta conteaza.
oficialii aia care ziceau ca e la fel ca o cafea, fii sigur ca aveau interese comerciale in privinta lui! este mult mai tare si periculos decat o cafea!
altfel, in doze mici si pe perioade scurte, pentru revigorare e bun, adica da un plus de energie.
insa atunci cand il consumi in loc de apa sau mai bine zis cand abuzezi de el, cu siguranta ca nociv.
ca sa iti ofere energia respectiva trebuia sa extraga din corp o serie de substante care in combinatie cu continutul lui sa dea aceea energie!
pe scurt si la concret vorbind fara prea multe teorii stiintifice, pentru volumul de energie dislocata, se creeaza o uzura mult mai mare a organismului.

e ca si cum unui bec care functioneaza la 12 volti ii dai 16 volti, e adevarat, lumineaza mai tare, dar se arde mai repede!
heartbit
Postat pe 21 Iunie 2016 13:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fabula moderna-Boul si vaca -doua dobitoace 94 De la: quasaria 6 Iulie 2012 20:18
clipa fericita 1 De la: allexanndrra 14 Iunie 2009 07:20
buna 2 De la: CRaluka 21 Iunie 2009 04:48
anunt umanitar! dovedeste ca ti pasa!!! 1 De la: Iryna_Iry 5 Septembrie 2012 11:36
Metrese sau prietene-despre prietenie 46 De la: garbo265966 24 Iunie 2012 14:44
Setari Cookie-uri