probleme vietii,neintelegerile dintre oameni,certurile,si din cauza ca oamenii sunt rai unii cu altii se imbolnavesc si exista atatea boli,daca oamenii ar fii respectat poruncile si ar fii corecti unii cu altii,oamenii ar fii trait unii cu altii si nu ar

bolile se fac de la suparari..din cauza ca oamenii sunt rai unii cu altii..
se enerveaza...dar Dumnezeu nu este vinovat de boli si de toate problemele..
oamenii sunt vinovati ca ei aleg sa fie rai unii cu altii si nu aleg ca sa traiasca in armonie unii cu altii sa fie corecti unii cu altii dar pt asta trebuie sa lupti.
ingerasulluptator
Postat pe 15 Aprilie 2012 10:52
Pt hrana spirituala trebuie sa muncesti ca sa o dobandesti,asa cum oamenii muncesc pt hrana materiala...
cateaodata trebuie sa te mai umilesti ca sa dobandesti hrana sprituala pt ca si pt hrana materiala trebuie sa te mai umilesti si inca cat ,pt niste bani care ii cheltuiesti foarte repede..
umilinta pt lucrurile sprituale,pt hrana spirituala consta in faptul,,,sa nu faci rau celor care iti fac rau si sa iti smeresti mintea lui Dumnezeu ca sa nu te umpli de ura pt oameni si sa poti merge pe drumul drept.
trebuie sa te umilesti sa nu faci rau celor care iti fac rau,,,si care umbla sa te insele.. ci sa fii corect cu cei care nu sunt corecti,,,sa ii inveti de bine chiar daca ei te invata de rau...cand nu au putere sa savarsesti fapte bune,,trebuie sa iti smeresti mintea ca Dumnezeu sa te intareasca si sa poti merge mai departe..
ingerasulluptator
Postat pe 15 Aprilie 2012 10:58
cand nu ai putere sa savarsesti fapte bune,si simti ca ai ganduri rele ca incepi sa simti ura pt oameni,trebuie sa iti smeresti mintea ca Dumnezeu sa te intareasca si sa poti merge mai departe..
oamenii nu trebuie sa se casatoreasca si femeia sa gandeasca pt barbat..si barbatul sa se gandeasca doar la sex si femeoia sa isi bata capul sa rezolve toate probleme..femeia trebuie sa vada ce gandire are barbatul si daca este serios sau are doar fluturi in cap si cauta nevasta ca o faca servitoare sa curete dupa el si sa ii rezolve probleme si sa gandeasca pt el.
fiecare om trebuie sa gandeasca pt el..da il poti sfatui,,dar nu trebuie sa gandesti pt el.il poti indruma daca nu gaseste un raspuns la intrebari,dar si el trebuie sa fie cuminte si sa isi dea interesul
ingerasulluptator
Postat pe 15 Aprilie 2012 11:03
Paste Fericit sa aveti si sa de-a Dumnezeu sa va mearga bine din toate punctele curate de vedere..Numai bine va doresc Paste fericit
ingerasulluptator
Postat pe 15 Aprilie 2012 14:14
multumesc!
mai trebuie insa si gimnastica 40 minute zilnic,si mancat sanatos.si somn.
dar numarul unu,da e, stresul,care dauneaza.
daniilia
Postat pe 24 Aprilie 2012 05:22
asa si? ce vrei de la noi? sa divagam pe ce ai visat tu azi noapte? fratilor, chiar nu aveti ce face, aruncati cu topicuri sa faceti norma sau cum?
MARILENA_25
Postat pe 7 Mai 2012 07:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
-Vreau sa ma ajutati! 91 De la: ica2 21 Martie 2011 16:54
Esti obligatia bunicilor sa-si creasca nepotii ??? 42 De la: garbo004422 24 Iunie 2010 18:52
foarfecile de frizerie 11 De la: elodia_2 21 Octombrie 2011 20:58
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun 3 De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56
Cum intretii fericirea? 100 De la: suparatu_ 17 Decembrie 2013 09:41
Setari Cookie-uri