Puteti merge gratuit la psiholog in iunie. Shortlink: http://wp.me/p1kZft-yL |
||
Postat pe 10 Iunie 2012 11:45 |
||
---|---|---|
WAW.... !!! mersi !!!! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 10 Iunie 2012 14:35 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Rotty Postat pe 10 Iunie 2012 15:08 |
||
...iar in iulie ne plateste el noua, numai sa ne ducem...:-))) | ||
quasaria Postat pe 10 Iunie 2012 15:13 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 10 Iunie 2012 15:20 |
||
Io nu m duc, nu poc s d cuminte... ![]() |
||
Axl_R Postat pe 10 Iunie 2012 15:26 |
||
Axl-utza..... ![]() edin la psihiatru De Florin Puca Domnule doctor am venit s v spun c m simt bolnav. De la o vreme ceva nu mai funcioneaz cum ar trebui aici n regiunea fiinei mele, vorba tipului luia de scria poezii. Am citit ntr-o carte c la simptomele mele s-ar putea s am un fel de grip metafizic sau chiar mai ru, un ulcer sufletesc. Aa c m-am dus la urgene ntr-o sear n care simeam c nu mai pot. La urgene mi-au spus c nu au aparatur pentru diagnosticarea bolilor sufleteti. n ara asta nici n spitale nu mai gseti vindecare. Ziceau c pot trata doar suferinele fizice chiar dac acestea reprezint mai puin de un sfert din total. Nici pe acelea cum ar trebui. Nu puteau pur i simplu s-mi pun o perfuzie ca s-mi treac piatra de pe inim, aa c m-au trimis la cardiologie. Cardiologul mi-a ascultat cu atenie btile inimii i mi-a cerut s enumr simptomele. I-am povestit despre toat greaa care m ncearc n prezena ipocriziei, despre oamenii care te calc n picioare i se ateapt s le mulumeti pentru asta, despre vntile lsate de rutin pe motivaia mea, despre strile de lein i dificultile de respiraie aprute din cine tie ce motive, despre problemele cu vederea la orizont. Toate i le-am spus, ns pentru el inima nu era dect o bucat de carne. Pentru suflet m-a trimis la dumneavoastr. Spunei-mi domnule doctor, am greit cnd am ales s fiu nebun? Credei c organismul nu mai face fa i ar trebui s devin normal? Dar nu prea tiu cum s fac asta. Ar trebui s renun la principiile mele i s m arunc n marea de bolnavi care se prefac sntoi. Apoi s sper c o s aib efect. Dar eu nu tiu s not i m voi neca. Chiar nu avei o injecie pentru mine? Nu m trimitei la dezintoxicare. Am fost deja acolo. Se lucreaz dup sistemul cui pe cui se scoate. Nu m trimitei nici la preot. Trimitei-m direct la Dumnezeu. Sunt stul de intermediari. |
||
barboneli Postat pe 10 Iunie 2012 22:16 |
||
Nu tiu s not...i prefer s fiu oleac irecuperabil...i ce dac? ![]() |
||
Axl_R Postat pe 10 Iunie 2012 22:21 |
||
De la: barboneli, la data 2012-06-10 22:16:24Axl-utza..... ![]() |
||
ingerasulluptator Postat pe 10 Iunie 2012 22:22 |
||
In iulie aveti sedinte gratuite la psihiatru..cine se ofera | ||
ingerasulluptator Postat pe 10 Iunie 2012 22:24 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2012-06-10 22:24:54In iulie aveti sedinte gratuite la psihiatru..cine se ofera marsh! |
||
quasaria Postat pe 10 Iunie 2012 22:26 |
||
La psihiatru: - Doctore, am venit la dumneata pentru nevasta-mea. Are o idee fixa, ca cineva vrea sa-i fure rochiile. - Esti sigur de asta, domnule? - Absolut. A si angajat un individ, special pentru treaba asta. L-am gasit ieri, in sifonier Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura. Psihiatrul : - Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta? Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste. - Un catelus? Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt. Doctorul nu renunta - Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa? Barbatul scoate un cablu din gura si zice : - Auzi? Ma lasi sa iti trag internetul, sau nu?!?!?!?!? |
||
barboneli Postat pe 10 Iunie 2012 22:31 |
||
daca mai ducem ceva clienti avem si alte bonificatii, sau ni se ofera mai multe sedinte gratuite? ca eu zic ca s-ar aduna de-o duzina privind prin preajma! numai ingerasul face cat 9 cu Manole zece care-i si intrece! ![]() |
||
heartbit Postat pe 10 Iunie 2012 23:23 |
||
ingeras capata coarne si n-as vrea sa i le tund eu. Nu m-ar mai considera un gentleman.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 10 Iunie 2012 23:27 |
||
Au preturi accesibile pentru servicii, mai ales ca daca iti pare ca e prea mult, sunt deschisi sa gaseasca o varianta de pret pe care sa ti-o permiti. Workshop-urile au fost super. |
||
Postat pe 11 Iunie 2012 11:08 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-10 23:27:29ingeras capata coarne si n-as vrea sa i le tund eu. Nu m-ar mai considera un gentleman....auzi daca mai faci gura si ma enervezi te pun sa pupi moastele la sfinti pe viu...asa le pupi oasele |
||
ingerasulluptator Postat pe 11 Iunie 2012 19:32 |
||
Treci si fa sapte matanii, ca ai pacatuit, marsh! ![]() |
||
quasaria Postat pe 11 Iunie 2012 19:39 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-11 19:39:57tu ai pacatuit ca mi-ai zis mars...ce sunt eu soldat.. tu mars apoi ce este pacat eu nu pup moastele niciunului credincios care a murit. si nu a construit caractere |
||
ingerasulluptator Postat pe 11 Iunie 2012 19:50 |
||
ia vezi... ce pindeste necuratu! ![]() eu te-am invatat de bine - refuzi sa faci matanile, treaba ta.... !!! |
||
quasaria Postat pe 11 Iunie 2012 19:53 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-11 19:53:12ia vezi... ce pindeste necuratu!sper ca nu aveti de gand sa imi pupati si mie moastele...Ci sa va rugati direct la Iisus Hristos |
||
ingerasulluptator Postat pe 11 Iunie 2012 20:07 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-11 19:53:12ia vezi... ce pindeste necuratu!pai de ce zici asa necuratul s-ar bucura ca sa ma rog la moaste...numai ca eu nu pic in plasa lui si ma rog direct la Iisus Hristos |
||
ingerasulluptator Postat pe 11 Iunie 2012 20:09 |
||
de ce zic asa!!!????? ![]() ![]() ![]() te maninca in cour de moaste de barbati, treaba ta!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nici hristosii si precistele ma-tii nu te mai salveaza!! |
||
quasaria Postat pe 11 Iunie 2012 20:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui | 3 | De la: ingerasulluptator 13 Octombrie 2012 21:30 |
cuvinte | 8 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 22:59 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
|
||
Credeam ca in primii 200 de ani o duc fara reparatii | 21 | De la: VOIAJOR 16 Septembrie 2012 08:37 |
cum ne pregatim pentru Valentine's Day? | 8 | De la: floare_cu_colti 11 Februarie 2011 18:27 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor