Intrebare strumfeasca

De la: heartbit, la data 2012-06-10 18:39:14epiric oare ce-o insemna in capul ala al tau de sauriana?
dar nu cred ca e cazul sa ne explici. mai degraba ai putea sa-mi explici cand m-ai vazut ultima oara la un viol, fie macar si ca spectator, sau hai sa-i zicem asistent? nu cumva erai tu ce-a violata? dupa cum debitezi asa imi pare! insa ma intreb unde ai fost violata, pentru ca atunci cand ne-am (m-ai) vazut erai virgina!

crezi ca daca ai un an sau doi mai mult decat mine pe garbo ti se cuvine sa fii nesimtita?
daca da, be my guest!


Recunosc, habar n-am ce inseamna "epiric", o fi vreun cuvant nou care le-a scapat astora ce-au facut dexul.
Nu cred ca as putea sa-ti explic nici unde te-am vazut la un viol (sau la o violare nesexuala cum preferi tu) pentru ca nu rezonez la delirul tau si nici n-am fost eu "ce-a violata", mai agramat parvenit.
Vad insa ca ai tupeul (si ipocrizia) sa vorbesti de nesimtirea altora, tocmai tu care esti exemplul tipic de martafoi semidoct infatuat si de impostor intelectual.
Mi-ai face aproape mila, daca nu mi-ai atata face sila.
charmelen
Postat pe 10 Iunie 2012 22:34
De la: quasaria, la data 2012-06-10 19:04:21charmelen,

imi pare sincer rau de ce i s-a intimplat persoanei despre care povestesti.

Inteleg ca ai raspuns pe baza unei reactii emotionale . Mie nu mi s-a parut ca bit a fost rautacios - ba chiar mi s-a parut ca a luat in serios intrebarea. Are un stil analitic, nu empatic, asa cum probabil am si eu, atita tot. Dar, sigur, e dreptul tau sa percepi altfel...

In rest, stii, oamenii pot fi unele dintre cele mai josnice creaturi. Si printre putinele care fac rau de dragul de a face. Pentru ca pot. Cind eram in scoala, una dintre prietenele noastra s-a sinucis. Si nu pentru ca i-a venit ei ideea asta, ci pentru ca i-au dat altii ideea asta. Si au insistat. Si au si asistat-o, de fapt.
Din moment ce n-au participat in mod fizic si direct la "agresiune", nu au fost urmari asupra lor... Intrebati ulterior ulterior de ce au facut-o, raspunsul a fost exact asta: pentru ca au putut. Probabil si "justificarea" unui viol este, in fond, aceeasi.
Asta ne e specia - si trebuie sa coabitam - incercind sa nu ne suspectam gratuit, si sa nu ne urim intre noi, totusi.



Asa e fiecare percepe cum doreste si intelege ce vrea si cat poate (iar ratiunea nu-l poate ajuta decat pana la un punct) dar eu nu am remarcat prea multe asemanari intre tine si Hbit.


Discutiile noastre contradictorii ample de care ai pomenit ceva mai inainte s-au sfarsit in cele din urma pe o nota amiabila pentru ca am stiut sa recunoastem amandoua cand am luat totul prea personal si am mers prea departe, adesea din cauza unor neintelegeri de fond.
Hbit-ul in schimb a facut afirmatii riscante, a folosit argumente debile, nu mi se pare nici analitic, nici bine intentionat, dar tu ai dreptul bineinteles sa crezi ce doresti despre el si nu intentionez sa mai discut acest subiect, asupra careia avem fiecare opinii bine formate.

In rest, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste specia asta degenerata la care apartinem, Facem rau cel mai adesea din placerea si putinta de a face. Cel mai scarbos mi se pare insa faptul ca incercam sa aparem nevinovati si bine intentionati dupa ce-am dat cu parul (la propriu sau la figurat).
Imi pare si mie sincer rau de prietena ta, este exemplul cel mai elocvent de consecinta a relativizarii eticii in lumea contemporana (ca doar tot zici tu ca evil is a point of view), dar un viol are o justificare mai complexa decat simpla conditie de a putea sa-l infaptuiesti.
Iar in postarea asta chiar nu doresc nici polemica, nici acceptare din partea ta.

Ma simt doar iremediabil trista, ca si cand as fi marturisit pacatul altuia incercand sa-l iau asupra mea, dar nu numai ca n-am primit absolvire, ci am si ramas cu el pe suflet.
charmelen
Postat pe 10 Iunie 2012 23:07
none of my business.
Discutia a pornit de la faptul ca i-am spus parerea mea lui Rotty ... iar tu ai raspuns. Dar conflictele voastre va privesc.
Sa zicem ca la ora asta nici eu n-am nici un chef de discutii despre suprematie. Iar in ce priveste "evil"-ul din semnatura mea, din nou, discutia e prea ampla la ora asta.
Si pe mine ipocrizia ma deranjeaza in primul rind. Nici macar rautatea - pe asta pot sa o inteleg - ci ipocrizia.
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2012 23:18
despre debilitate numai de bine.
insa spre deosebire de altii care nu stiu nici sa scrie si nici sa citeasca, am cel putin in plus si ratiunea.

"...nu intentionez sa mai discut acest subiect, asupra careia avem fiecare opinii bine formate."
nu stiu de ce dar cred ca elitista din tine n-a terminat inca 4 clase! (daca tot vrei sa continui jignirile, si eu o pot face cu brio!)
acordul se face cu "subiect" iar forma corecta este asupra caruia! in caz ca n-ai rescris cumva aseara gramatica academiei dupa chipul si asemanarea ta!
heartbit
Postat pe 10 Iunie 2012 23:20
De la: heartbit, la data 2012-06-10 23:20:29despre debilitate numai de bine.
insa spre deosebire de altii care nu stiu nici sa scrie si nici sa citeasca, am cel putin in plus si ratiunea.



absconsa exprimare, intr-adevar! Daca ai cel putin in plus si ratiunea, cu scrierea si cititul cum ramane, posezi ambele aptitudini sau doar una si partial, dupa cum pari a o dovedi practic prin postarile matale?
N-ar fi oare mai bine sa exersezi folosirea corecta a cratimei inainte sa te avanti pe taramurile abrupte ale logicii formale?
charmelen
Postat pe 10 Iunie 2012 23:40
raspunsul pe care i l-am dat initial lui Sassette, nu era o afirmatie propriu-zisa la intrebarea ei, ci doar o ironie voalata si amara, pe care din pacate, nimeni nu a sesizat-o.
charmelen
Postat pe 10 Iunie 2012 23:45
charmelen, nu esti Sassette?
Apropo de ipocrizie.

Stilul seamana.
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2012 23:47
ai nevoie de cratima?
ti-o imprumut!
pana una alta vezi ce faci cu acordul!
oricum gandirea ta liniara nu te poate ajuta sa intelegi absconsa exprimare, iar mie mi-e sila de exemplare ca tine ca sa stau sa le explic, sa le educ, sa le... asa ca te voi ignora asa cum meriti si ramai cu logica ta formala si formata la cornul plugului si kwrul boului!
heartbit
Postat pe 10 Iunie 2012 23:48
De la: quasaria, la data 2012-06-10 23:47:18charmelen, nu esti Sassette?
Apropo de ipocrizie.

Stilul seamana.


Stiu ca m-ai considera ipocrita daca ti-as raspunde negativ, asa ca prefer sa ma abtin:
charmelen
Postat pe 10 Iunie 2012 23:50
Nu neaparat.
Era doar o intrebare la care consideram ca esti suficient de lipsita de ipocrizie sa raspunzi - iar asta e un compliment.
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2012 23:52
Multumesc pentru compliment, dar dupa cum a observat o amica de-a mea, am si eu doza mea de ipocrizie care ma face sa descopar ipocrizia altora, dar si doza de rautate care mi-o descopera pe a altora, e ca un test de rezonanta.
Sunt de acord cu tine, daca-mi zici ca astea nu sunt chiar comori cu care sa ma laud, dar si recunoasterea propriilor slabiciuni e pe undeva un semn de tarie.
Din nefericire, nu sunt inca atat de dezvoltata spiritual incat sa ma lepad complet de ele.
charmelen
Postat pe 11 Iunie 2012 00:01
k. o sa retin.
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2012 00:04
De la: quasaria, la data 2012-06-10 23:18:10none of my business.
Discutia a pornit de la faptul ca i-am spus parerea mea lui Rotty ... iar tu ai raspuns. Dar conflictele voastre va privesc.
Sa zicem ca la ora asta nici eu n-am nici un chef de discutii despre suprematie. Iar in ce priveste "evil"-ul din semnatura mea, din nou, discutia e prea ampla la ora asta.
Si pe mine ipocrizia ma deranjeaza in primul rind. Nici macar rautatea - pe asta pot sa o inteleg - ci ipocrizia.

Care conflicte? E pentru prima data ca m-am intalnit cu individa asta pe vreun topic ,de-o sarit la mine ca muscata de srteche Ma gandesc ca i so fi ars mancarea si nu avea pe cine sa-si verse nervii ...
Rotty
Postat pe 11 Iunie 2012 09:01
Rotty, ai vzut un lan de gru? Spicul cu boabe i aplecat. Fr...i-i pcat, zu.
M iart! Eti de 24 cred c nelegi.
Axl_R
Postat pe 11 Iunie 2012 09:13
....Multu ca m-ai trezit .Am priceput...
Rotty
Postat pe 11 Iunie 2012 09:42
tiam io. De aia te iombesc.
Axl_R
Postat pe 11 Iunie 2012 09:43
a doua, rotty.... Prima data ai intrebat-o daca a baut apa dupa caine.

cel putin, asta era teoria pe care mi-a infirmat-o aseara.
Incepe sa mi se ia si mie, pe bune, iar eu chiar n-am nici o treaba, doar m-am bagat ca musca in kkt.
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2012 11:02
Lasa ca a trecut....
Rotty
Postat pe 11 Iunie 2012 11:22
Din lips de ocupaie - acu n-am nica de cplit - am recitit tot.
i s-a fcut lumin. i am rmas aa.
Axl_R
Postat pe 11 Iunie 2012 11:25
Io urmez sfatul si ma duc sa plimb cainii ...da` chiar pe bune....Azi am liber si am o mie de trebi pe aici....Vrei un castron cu capsuni din gradina???
Rotty
Postat pe 11 Iunie 2012 11:51
De la: heartbit, la data 2012-06-10 11:33:47Axl, nu crezi ca e aceeasi persoana?
la inceput vine si intreaba daca se poate viol fara violenta si apoi vine sa tina lectii despre definitia violului si etc.!
oricum si intrebarea si stilul si topica de dupa sunt aceleasi ca la 966.
iar la topicul "dilema" in care 966 intreaba "Ce anume v-ar determina sa va inselati barbatul pe care il iubiti:..."
are un raspuns natural, firesc si deloc surprinzator!
De la: Sassette, la data 2012-06-09 23:48:11
De la: garbo265966, la data 2012-05-26 00:42:45Ce anume v-ar determina sa va inselati barbatul pe care il iubiti:razbunarea,gelozia,firea mai libertina sau singuratatea.Va rog sa va ganditi ca raspundeti in fata oglinzii deci nu va aude nimeni,


In fata oglinzii raspund fara ezitare: singurul motiv posibil ar fi un barbat ca 265966.
(stiu ca nimeni nu m-a auzit, asa ca nu ma astept sa-mi raspunda cineva).


restul cred ca nu mai necesita comentarii!


Mda, se pare ca m-a auzit totusi cineva, din nefericire prea imbecil ca inteleaga ca atunci cand am zis ca motivul de infidelitate era un barbat ca XXX966, ma refeream la barbat ca partener de relatie oficial - adica pe intelesul retarzilor - in cazul utopic si nefericit in care '66 asta mi-ar fi fost barbat. Pana acu doua zile imi imaginam ca asta ar fi cel mai negru scenariu matrimonial, dar Hbit s-a straduit din rasputeri sa-mi demonstreze ca se poate si mai rau. In fond el si cu '66 asta seamana tare mult, desi nu presupun nici un moment ca ar fi acelasi personaj: pentru mine diferenta intre prostul cu diploma si cel fara este destul clara.

Da la ce sa te astepti de la cineva pentru care violul e o idee ce trebuie lamurita; cat despre comentarii stiu ca nu se va abtine sa nu le faca, chiar daca nu sunt necesare.Tine de logica Tidbitului!
Sassette
Postat pe 11 Iunie 2012 20:34
din fericire nu te intrec in cretinism!
iar daca era adevarat ceea ce ai afirmat si vroiai credibilitate, macar dupa mesaj ai fi adaugat ceea ce-ai afirmat acum. "ma refeream la barbat ca partener de relatie oficial "
din pacate din ceea ce ai scris nu reiesea ca era vorba de-un sot ca ala!
"In fata oglinzii raspund fara ezitare: singurul motiv posibil ar fi un barbat ca 265966."

in ce priveste diplomele. cum zicea un amic: masina de spalat nu te face mai curat. nici o diploma nu te poate face mai desteapta sa pricepi ce e cu tine pe lumea asta si ce rost au cuvintele in lumea asta!

si intr-adevar din punct de vedere biologic si anatomic seman cu 966 insa deosebirile sunt mult mai mari la alte capitole, pe care niciodata nu o sa le intelegi.
insa mi-am permis sa consider ca unul si acelasi personaj oligofren se ascunde in spatele acestor id-uri, al lui 966 si al tau, pe premisa similitudinilor de expunere a ideilor si nu numai!
ca esti una sau nu aceeasi persoana cu 966, ramane problema ta. oricum asemanarile de-a umple pagini cu dileme cretinoide sunt evidente intre tine si el.
exemplu in ceea ce te priveste este ca intrebi daca se poate viol fara violenta si apoi incerci sa-mi explici mie violul!
hai mars ca am fumat destule caricaturi umane, d-astea ca tine!
esti grande in spatele monitorului, insa in societate te uiti ca curca in craci, negasindu-ti nici rostul si nici locul!
cu scuzele de rigoare fata de colegii de pe forum, dar prostia ta n-are leac.
si as avea timp sa-ti explic,, dar ti-ar trebui o eternitate sa pricepi!
heartbit
Postat pe 11 Iunie 2012 21:37
De la: heartbit, la data 2012-06-11 21:37:16din fericire nu te intrec in cretinism!
iar daca era adevarat ceea ce ai afirmat si vroiai credibilitate, macar dupa mesaj ai fi adaugat ceea ce-ai afirmat acum. "ma refeream la barbat ca partener de relatie oficial "
din pacate din ceea ce ai scris nu reiesea ca era vorba de-un sot ca ala!
"In fata oglinzii raspund fara ezitare: singurul motiv posibil ar fi un barbat ca 265966."


Enuntul pe care l-a facut mai sus avea cel putin doua sensuri. Mata l-ai extras doar p-ala pe care ti l-a permis capacitate redusa de intelegere.
Stiu ca-mi racesc gura degeaba, esti iremediabil, iar prostia din nefericire nu este defectul tau cel mai mare, ci combinatia de mitocanie cu pretentii intelectuale si fudulia de agramat parvenit.

Cat despre sfarsitul postarii tale e mai mult decat self-concludent:'' stiu ca sunt un porc, dar imi cer scuze prietenilor. Rahatelul asta pe care l-am produs si intins pe 3 pagini era destinat unei singure persoane. Sper ca nu va miroase prea tare. Pentru mine orice produs propriu, ca l-am scos din cap sau de sub coada, se simte minunat."
Sassette
Postat pe 11 Iunie 2012 22:00
Sassette, am simit pe pielea mea cum e cnd eti atacat n grup.
Nu atept de la nimeni s-mi sar n ajutor. Nu sar nici eu pt nimeni. Cred c m pot descurca sg.
Axl_R
Postat pe 11 Iunie 2012 22:14
De la: Axl_R, la data 2012-06-11 22:14:38Sassette, am simit pe pielea mea cum e cnd eti atacat n grup.
Nu atept de la nimeni s-mi sar n ajutor. Nu sar nici eu pt nimeni. Cred c m pot descurca sg.


am observat. si eu. sg. experienta caleste.
Sassette
Postat pe 11 Iunie 2012 22:35
Axl, cu saritul cred ca discuta cu mine.
S - nici eu nu sar pt nimeni de bunul samaritean. A fost ceva ce EU am vrut sa imi confirm - si ramin la opinia mea ca discut de doua ori acelasi lucru cu aceeasi persoana care poarta masti diferite, fapt care ma irita.

No face, no name no number nu inseamna mai multe conturi. Inseamna cu totul altceva. Daca ai citit tu asta in vreo conversatie si nu ai inteles la ce ma refer, intreaba-ma, nu presupune. Am un singur cont . Sint perfect capabila sa imi sustin opinia dintr-unul singur. Iar cu "haitele care ataca" n-am nici o problema - try me! - si as avea aceeasi pretentie de la oameni care par inteligenti. Nici nu apartin vreuneia, lucru care m-ar determina sa fiu "partiala", nu "impartiala".

Mi se pare ca personalizam mult prea mult niste discutii care ar putea fi naturale. Aici ar putea fi chiar mai sincere decit offline - tocmai pentru ca ierarhiile sint laxe. Nu inteleg - si n-am inteles - vanitatile si grija pentru o "imagine" care de fapt nu exista, e un avatar - si nevoia spasmodica de a avea afiliati sau sustinatori, chiar daca ala esti tu insati si cu tine. Ma scuzi - inteligenta mea nu bate pina acolo incit sa imi fie frica sa dorm singurica pe garbo, astfel incit sa ma dublez, triplez, ca sa ma tin in brate eu pe mine.

Mai ai si alte nedumeriri de la je, personal?
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2012 22:38
Nu Q, de la tine personal chiar nu am nici o nelamurire.
Nu am presupus nimic despre tine in afara faptului ca esti mai inteligenta decat media si ca ai putea intelege niste lucruri in profunzime. Aproape ca uitasem ca exista o diferenta intre a rationa (rationaliza) si a intelege. Multumesc ca mi-ai reamintit.
Sassette
Postat pe 11 Iunie 2012 22:56
Exista o mare diferenta. Ca si intre a rationa si a rationaliza. Iar eu empatica nu cred ca par, nici nu intentionez sa par- apropo de ipocrizie.
Cu placere.
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2012 22:58
precizilla
Postat pe 11 Iunie 2012 22:58
tu ce iti arati fasolea la haita mea, preci?
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2012 23:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog spunetimi p[arerea voastra 31 De la: bau 5 Iulie 2010 15:27
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo 632 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51
Am o problema-ejaculez prea repede:( 31 De la: garbo_506925 27 August 2020 07:32
Buna, imi place sa ma uit la iubtul meu in timp ce face sex cu alta femeie 78 De la: Princess1990 20 Ianuarie 2014 01:22
Sex oral .... pro sau contra ??? 1193 De la: roby_cado 17 Mai 2011 22:37
Setari Cookie-uri