fetishurile

Ca sa te inscrii la rubrica "sex" si sa vorbesti despre diverse, mi se pare de-a dreptul.......... De aceea as vrea sa va propun sa vorbim despre fetishuri ca "genuri de trairi", dupa cum le zicea N. Kidman. Deci, ce stiti despre fetishuri si care va plac? Hai, munciti, munciti....
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 09:47
ai o problema .............cu capul
jeanette40
Postat pe 8 Iunie 2010 09:50
Ok
Incepe matale primul...

Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 09:51
TU DACA NU AI CAP, NU AI NICI O PROBLEMA. BRAVO TIE!!!!
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 09:52
Uite ce bucuros e asta micu'! Mare veselie pe aici...
moniq_
Postat pe 8 Iunie 2010 09:54
Vrea sa ne povesteasca despre fanteziile lui dar nu indrazneste... e rusinos micutul.
Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 09:57
Nu-i nimic, avem rabdare; si il pot incuraja:
moniq_
Postat pe 8 Iunie 2010 09:59
fetishuri??
ce e alea??
zambila
Postat pe 8 Iunie 2010 09:59
Da chiar, ce e aia? Mai,asta micu'!

Eu cred ca munceste, munceste...

moniq_
Postat pe 8 Iunie 2010 10:02
Sa munceasca, sa vedem rezultatele
Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 10:04
eeeeeee, se pare ca se incinge treaba. hai discutati, nu stati. Citit si sa gaditi Vorbiti, ca asta va da putere si va face liberi Fantasmele fiecaruia sunt unice, multi barbati avand un fetish pentru picioarele femeilor, altii pentru forma degetelor sau pentru o anumita culoare de oja. Sunt barbati care sunt fascinati de piciorul invelit in dres, dar gasesc grotesc o talpa goala, altii sunt "morti" dupa talpile goale sa le linga, sa le sarute, sa fie calacti in picioare. Evident, aceste preferinte se pot generaliza spre orice alt fetish (sau activitate).
De ex: exista barbati care se infierbanta imediat daca vad o femeie cu mainile in solduri, privind autoritar, altii sunt fascinati de femeile imbracate in jeans, care pocnesc din degete atunci cand vor ceva.
DEspre asta vreau sa discutam. Spuneti voi, femeile, aveti vreo preferinta aparte? Un fetish?
Hai, curaj gaina, ca te tai!!!
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 10:10
Neah! Eu cred ca asta micu' e adept al lui Bivolaru!
Nimic interesant! A, da , noi nu!
moniq_
Postat pe 8 Iunie 2010 10:12
Domnu' Felix the Cat, matele ai "fantasme" multe???
Si te bantuie des?

Tylly
Postat pe 8 Iunie 2010 10:16
Mda, si vulpea a zis ca-s acrii strugurii. Si, apropo,n-am nici o treaba cu bivolaru, era doar o discutie libera legata de rubrica de fata, dar e prea sus pentru voi. Asa ca nu va mai obositi si linistite in pace.
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 11:34
Inca unu ratacit,crezi tu ca daca au femeile de pe Garbo,fetishuri,le vor etala,marea majoritate sunt la casa lor,fara astfel de fantezi,in general predomina la barbati,dupa cum ai si etalat acum
scrichy
Postat pe 8 Iunie 2010 11:41
Scri, are si el dreptate. Eu am numai 1.63... cum drac' sa ajung prea sus?
moniq_
Postat pe 8 Iunie 2010 11:43
zice ca are cap
jeanette40
Postat pe 8 Iunie 2010 11:45
MONIK
Tema in discutie nu e departe de realitate,dar subiectul e delicat,din motivul ca nu va primi raspunsuri pe masura.
scrichy
Postat pe 8 Iunie 2010 11:46
Tu chiar crezi ca fetishurile predomina la barbati? eu am postat asa, pentru ca nu pot posta ce fetishuri au femeile. asta voiam sa spuneti voi, daca vrei, sa va (re)descoperiti. stii, bebe psihologul spunea ca jocurile (fetishurile) intretin viata de cuplu. iar benefiiarele fetishurilor barbatilor sunt femeile. deci, asta ar insemna ca numarul barbatilor fetishisti ar fi egal cu cel al femeilor fetishiste, nu? Oricum, ai si tu dreptate, delicat subiect, din cauza romanilor care traiesc inca in prima decada a sec al XIX-lea (sa zicem cu blandete. Tie,
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 12:07
wow... curajos topic, trebuie sa recunosc.

Fetisul- un cuvant destul de neobisnuit pentru unii, pentru altii un subiect tabu. Originea cuvantul provine din portughezul "feitico" - obiect cu puteri magice, spirituale.
Fetisul reprezinta o atractie neobisnuita pentru un obiect ce poate intensifica viata sexuala. Barbatii au fetisurile lor... sunt atrasi de tocuri inalte, lenjerie intima, portjartiere... chiar si culoarea acestora poate reprezenta un fetis (de obicei culoarea rosu:))
Freud asociaza "fetisul" mai mult barbatilor.
Barbatii au fetisuri care provin de la traumele din copilarie, de teama de femei etc. Cel care are fetisuri poate obtine performante sexuale numai prin folosirea obiectului respectiv.
Sintomele pot varia de la un om la altul, totusi a avea un fetis nu este un lucru rau, asa cum spune si expresia "in dormitor totul este permis".
Probabil ca macar o data in viata fiecare are un fetis, iar oamenii se folosesc de aceste fetisuri pentru inbunatatirea viatii sexuale. Un fetis nu este anormal atata timp cat nu afecteaza viata la modul patologic, cica!
Cel mai explicit dar si obisnuit fetis este folosirea vibratorului.ovanova
Postat pe 8 Iunie 2010 12:54
Felicitari, Ova!!!! ESti foarte tare. Aprecieri. in cinstea ta.
il_gatto13
Postat pe 8 Iunie 2010 13:04
De la: moniq_, la data 2010-06-08 11:43:15Scri, are si el dreptate. Eu am numai 1.63... cum drac' sa ajung prea sus?


Napoleon avea 1,50... si ii privea pe toti de sus. Asa ca stai linistita moniq.
ovanova
Postat pe 8 Iunie 2010 13:17
Freud asociaza "fetisul" mai mult barbatilor
mersi,OVANOVA,...GATTO,sac e ca mine,deci barbatii
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:06
Fetisismul este una din deviatiile sexuale care apare mai ales in cazul barbatilor si este definit de psihiatri drept FIXATIE pentru un obiect intim sau a unei parti a corpului si nevoia de a le folosi pentru a obtine satisfactie sexuala. Obiectul fetis este APROAPE INVARIABIL folosit in timpul masturbarii si poate fi, de asemenea, inclus in timpul unui act sexual cu un partener sau partenera pentru a produce excitare. Acestea pot fi impartite in doua tipuri: farm fetis si media fetis.
In cazul primului, obiectul ca si forma acestuia sunt importante, cum ar fi pantofii cu toc. In cazul media fetis, esential este materialul din care este facut obiectul, de exemplu matase sau piele.
Cu toate ca lista obiectelor care pot fi folosite pentru satisfactii sexuale este infinita, printre cele mai folosite se numara sutienele, chilotii de dama, pantofii si manusile, dar si pielea, matasa sau blana. In unele cazuri, desenele sau fotografiile obiectelor pot fi, de asemenea utilizate, insa persoanele cu astfel de obiceiuri prefera obiectele care au fost deja folosite si care sunt impregnate de mirosul celui sau celei care le-a purtat. Alteori, pot deveni obiecte fetis parul, dar si picioarele, sau alte parti ale corpului.
ACTELE SEXUALE IN CARE SUNT IMPLICATI FETISITII SUNT DE REGULA DEPERSONALIZATE, chiar atunci cand este vorba de un partener. SUBIECTUL ATENTIEI DEVINE EXCLUSIV OBIECTUL FETIS. In anumite situatii, obiectul cu pricina trebuie sa fie folosit de partener intr-un anumit mod. De exemplu, zona genitala trebuie acoperita de matase sau partenera trebuie sa poarte pantofi cu toc. De cele mai multe ori, persoanele care folosesc obiecte fetis nu reprezinta un pericol pentru ceilalti, ele obisnuind sa se manifeste mai ales solitar in spatiul privat.
Asa ca...Mr Gatto...intotdeauna fetisismul vizeaza un obiect si nu o activitate...sau mai concludent activitatea este conditionata direct de folosirea obiectului fetis.
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 00:40
Reyya e lovit in plex acum
scrichy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:43
cu tocul de la cizme??
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 00:45
De la: il_gatto13, la data 2010-06-08 10:10:05eeeeeee, se pare ca se incinge treaba. hai discutati, nu stati. Citit si sa gaditi Vorbiti, ca asta va da putere si va face liberi Fantasmele fiecaruia sunt unice, multi barbati avand un fetish pentru picioarele femeilor, altii pentru forma degetelor sau pentru o anumita culoare de oja. Sunt barbati care sunt fascinati de piciorul invelit in dres, dar gasesc grotesc o talpa goala, altii sunt "morti" dupa talpile goale sa le linga, sa le sarute, sa fie calacti in picioare. Evident, aceste preferinte se pot generaliza spre orice alt fetish (sau activitate).
De ex: exista barbati care se infierbanta imediat daca vad o femeie cu mainile in solduri, privind autoritar, altii sunt fascinati de femeile imbracate in jeans, care pocnesc din degete atunci cand vor ceva.
DEspre asta vreau sa discutam. Spuneti voi, femeile, aveti vreo preferinta aparte? Un fetish?
Hai, curaj gaina, ca te tai!!!Fantasmele sunt ceva , fetisurile sunt altceva, sa nu incurcam borcanele. Topicul ar fi trebuit sa se numeasca poate ,,fantasmele erotice ale femeilor" Fantasmele femeilor anuleaz rigori i tabuuri , daca doresti sa afli ceva pe aceasta tema iti recomand bestseller-ul semnat de Nancy Friday,fiind considerat un studiu clasic al sexualitii femeilor. Fetisul vizeaza INVARIABIL un Obiect -Fetis, niciodata o activitate sau activitatea este doar subsidiara si conditionata de obiectul fetis.
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 00:52
il _gatto 13...un cont ,,proaspat" :-)
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 01:38
panty_C
Postat pe 9 Iunie 2010 01:41
De la: il_gatto13, la data 2010-06-08 12:07:55Tu chiar crezi ca fetishurile predomina la barbati? eu am postat asa, pentru ca nu pot posta ce fetishuri au femeile. asta voiam sa spuneti voi, daca vrei, sa va (re)descoperiti. stii, bebe psihologul spunea ca jocurile (fetishurile) intretin viata de cuplu. iar benefiiarele fetishurilor barbatilor sunt femeile. deci, asta ar insemna ca numarul barbatilor fetishisti ar fi egal cu cel al femeilor fetishiste, nu? Oricum, ai si tu dreptate, delicat subiect, din cauza romanilor care traiesc inca in prima decada a sec al XIX-lea (sa zicem cu blandete. Tie,


Eu ti-as sugera sa aprofundezi subiectul inainte de a deschide topic pe aceasta tema, poti incerca un tratat de psihosexologie , si nu aparitiile lui Bebe Mihaiescu :-) Cat despre faptul ca romanii traiesc in alt secol..este strict parerea ta.., chestiune de educatie sau lipsa ei...
reyya
Postat pe 9 Iunie 2010 02:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia 179 De la: luptatoareacurajoasa 15 Mai 2010 20:19
se poate sa fi ramas?? 2 De la: garbo180411 18 Ianuarie 2012 01:59
PROSTIA E LA MODA SAU MADE ROMANIA 131 De la: violeta1981 3 Februarie 2010 18:23
Dar femeile ce vor? 126 De la: garbo_1502 15 Mai 2012 23:47
De ce sa (ne)iubim? 33 De la: allexanndrra 9 Septembrie 2009 01:53
Setari Cookie-uri