Sa (ne) râdem bine! La banca de râsete!

Pot să râd de mine? am primit un horoscop răutăcios...parcă nu am vb destul de horoscop.

Leu (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului și îngâmfării.

Animalul sacru: pupăza

Personalitate: Leul este un lider înnăscut și, ca toți liderii, se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât el. Subordonații îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiție! ca nimeni altul. consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubește atât de mult pe sine încât își pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este așa de obsedat de onoruri că, dacă primește o cupă la campionatul de șotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenția în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părțile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult și arată cu degetul mijlociu ca să-și expună mai bine diamantul de multe carate.. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal și la fel de discret ca o trompetă cu amplificator.

Meseria potrivită: împărat, șef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher

Pizza magică: Quattro stagioni.

Medicamentul norocos: toxina botulinică..
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:09
sa nu pui si balanta ca-ti fur palaria si nu mai ai cu ce sa te aperi de soare!
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:17
Balantă (23..09-22.10)

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei și lascivității.

Animalul sacru: bibilica

Personalitate: Balanța are certe înclinații intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, și un înalt simț artistic, reflectat în flerul cu care-și asortează pantofii cu lenjeria. Plină de grație și eleganță, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul și armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneșă și n-are principii ferme. Despre Balanță se mai spune că este o bună colaboratoare și sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluții, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă și mărturiile apropiaților, adânc îngrijorați de viteza cu care-și schimbă părerile și de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viața ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.

Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.

Pizza magică: Capricciosa.

Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:20
am retinut meseria...rentier ma fac
are cineva o avere de donat?
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:25
Împărăția?
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:26
intr-adevar, profilul drept te avantajeaza....
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:32
Axl, s'il te plaît, baga si horoscopul pentru infatuatii astia de gemeni, iti voi multumi din toata dualitatea fiintei mele.
Merci, je et moi
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:47
Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și nevricalelor.

Animalul sacru: papagalul

Personalitate: Gemenii sunt isteți și foarte adaptabili, cu alte cuvinte niște oportuniști lipsiți de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării și pot să te mintă în față fără să clipească. Sunt drăgălășenia întruchipată când vor să obțină ceva și de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni și îndemânatici, dispar când ți-e lumea mai dragă și pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Își scot din minți șefii și consorții, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschiși tuturor posibilităților și ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendința de a-și exprima pasiunea uitându-se pe pereți.

Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.

Pizza magică: Calzone.

Medicamentul norocos: gargara.
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:52
Waw! E super! Ce-ar fi sa bagi tot ce-a mai ramas din zodiac, ca sa ne râdem toti, vorba unei clasice in viata!
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:43
Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpățănării și încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experți în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul și a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar și când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie și inițiativă, sunt atât de grăbiți și de ocupați, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înțelepciunea lor nemărginită, știu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei își păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi și sunt clienți fideli ai service-urilor și asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieții lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.

Pizza magică: Diavolo.

Medicamentul norocos: energizantele
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:46
Taur (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei și a lascivitătii,

Animalul sacru: vaca indiană

Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate și perseverență, de fapt două modalități de exprimare a lipsei de imaginație. Universul lui se mărginește la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noțiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcție, așa o ține. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic și intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzității, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când își apără pielea sau vrea să obțină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustețe, Taurul ascunde o abominabilă lașitate.

Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star,degustător de maioneză.

Pizza magică: Rusticana

Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:46
Rac (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor și născocirilor.

Animalul sacru: lipitoarea

Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viață e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit și mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-și rezolve interesele. Zâmbește grațios, înșiră verzi și uscate și joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască și slabi de minte.. Are mania de a coopta tot soiul de ratați pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Își iubește casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos și leșinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste și șantaje sentimentale.

Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.

Pizza magică: Quattro formaggi.

Medicamentul norocos: alcoolul
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:47


Fecioară (23.08-22.09)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și a isteriilor.

Animalul sacru: ciocănitoarea

Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situație critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e și metodica punctuală și perfecționistă, sfârșesc prin a-i scoate pe toți din pepeni. Obsedată de igienă, detalii și clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece dușumelele periuța sau să pună rufele în mașina de spălat nu doar pe culori, ci și ordine crescătoare și alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii și pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor și regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existența. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1.. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-și bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere și fantezia unui birocrat.

Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecție, sora medicală (sau frate)..

Pizza magică: funghi.

Medicamentul norocos: toate, fără excepție
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:48


Scorpion (23.10-21..11)

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor și paranoiei.

Animalul sacru: vipera

Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele și ghinioanele. Are emoții intense, idei fixe și puterea de a deochea.. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar și cei apropiați sunt profund afectați, de unde și bafta pe care o are la moșteniri. Știe ce vrea, dar caută să obțină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine își otrăvește dușmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi și conspirații. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile și să-i manipuleze pe ceilalți. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă știu că n-are mamă, tată sau scrupule, și atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos și posesiv, care-și scoate din minți perechea cu bănuielile și cu gusturile lui anormale.

Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.

Pizza magică: Siciliana.

Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună..
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:48
hai,mai....caldura unei frapiere,zau asa!
precizilla
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:50
Săgetător (22.11-21.12)

Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor și a glumelor proaste.

Animalul sacru: grangurul

Personalitate: Săgetătorul este un inconștient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotștiutor, face glume proaste și râde fără rost. Este un snob care-și poartă hainele cu etichetele pe-afară și se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-și țină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră mașinile, pe care le conduce cu plăcere și cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc și trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgostește, iubește cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.

Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, parașutist, turist.

Pizza magică: Hawaiana.

Medicamentul norocos: laxativele.
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:50

Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii și anchilozării.

Animalul sacru: catârul

Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moțul ierarhiei și-și urmărește interesele cu îndârjire de buldog. Perseverența cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viață. Încăpățânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului și a Taurului, care sunt, totuși, niște vietăți relativ normale. Și la capitolul rezistență stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puținii supraviețuitori, alături de șobolani și insecte. Grozav de suspicios și sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deține un stoc impresionant de temeri și complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să și le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghițit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară de plictisitor, își găsește greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.

Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.

Pizza magică: Margherita

Medicament norocos: antidepresivele.
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:51
pune si restul...si sa vedem de la cine primesti buchetul de echimoze
eu ti-am furat palaria
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:53
Am încercat pește de 3x...nu vrea.
EU_ n-am scris io horoscopul.
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:57
esti sigura?
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:59
Nu dau buchetul de mimoze , nici nu fac nimanui echimoze da` am intrat aici cu chef de ras si ce sa vezi... iar ati dat-o pe horoscoape!
Plec la politice sa ma `nervez o tzira!
SAL
Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:59
De la: Axl_22, la data 2012-01-23 20:57:30Am încercat pește de 3x...nu vrea.
EU_ n-am scris io horoscopul.


ai incercat sa-l copiezi in word si apoi sa dai copy-paste pe garbo?
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:03
De la: SAL, la data 2012-01-23 20:59:56Nu dau buchetul de mimoze , nici nu fac nimanui echimoze da` am intrat aici cu chef de ras si ce sa vezi... iar ati dat-o pe horoscoape!
Plec la politice sa ma `nervez o tzira!


Fugisi, lasule! Baga repede ca sa te iertam pentru avatarul asta imblanit cu fata de Basescu injectat cu toxina botulinica!
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:06
buna seara axl multumesc..dar nu mi se potriveste deloc,. eu sunt gemeni cu ascendent in fecioara...si nu mi se potriveste nimik din ce e scris la gemeni,,,
Iryna_Iry
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:07
pardon, am vrut sa zix, baga repede un banc, o gluma, o poanta ceva...
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:07
bag eu o foarfeca
Eugenia69
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:11
Am încercat, nu merge! De trei zile încerc să pun niște poze la profil, nu mă lasă...
Axl_22
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:12
De la: Iryna_Iry, la data 2012-01-23 21:07:16buna seara axl multumesc..dar nu mi se potriveste deloc,. eu sunt gemeni cu ascendent in fecioara...si nu mi se potriveste nimik din ce e scris la gemeni,,,


ar fi chiar culmea, e un zodiac umoristic, nu trebuie sa-l iei literal!!
charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:13
De la: charmelen, la data 2012-01-23 21:06:22[
Fugisi, lasule! Baga repede ca sa te iertam pentru avatarul asta imblanit cu fata de Basescu injectat cu toxina botulinica!


Daca asta-s eu ce sa fac? alta fatza n-am...
Incerc sa gasesc alt avatar de tip ,,jmecher"
SAL
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:33
mersi... am intrat, e destul de placuta atmosfera pe aici ! incep de maine cu sapatul la arhiva de bancuri/poante... azi sunt deja cam obosit !
uite, ai aici si usa lui ufishor... e la etajul trei, culuarul din stanga, treci pe langa usa de la dushul barbatilor... nu, nu se vede nimic de pe culoar... cobori 2 trepte pe care abia le vezi (atentie...) treci pe langa o statuie de-a lui Basescu, copie dupa cea de la Bruxelles (neerlandeză Brussel, germană Brüssel, engleză Brussels, valonă: Brussele), stii tu... aia cu pustiul ala obraznic... si imediat vezi usa lui ufishor ! tre sa fie pe acolo si 3-5 pisici, asa ca nu ai cum sa te incurci !

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/16067/Rasu-plansu.html
barboneli
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vedetele... 15 De la: dune 14 Octombrie 2012 18:35
Funny games by VisionGamers 1 De la: Barbonta_Claudiu_1 18 Iulie 2012 05:03
Sa (ne) râdem bine! La banca de râsete! 82 De la: Axl_22 8 Aprilie 2012 17:52
Va rog frumos ajutati-ma! 4 De la: simona_semlecan 13 August 2010 21:53
infertilitate 8 De la: kokomic 18 Februarie 2011 21:36
Setari Cookie-uri