ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Voi ati crede?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

as vrea sa stiu si eu ..voi ati crede in cuvantul unei persoane cu care vorbiti de un aproape pe internet , de fiecare data cu web-ul pornit si tu si el ...?nu ca vi s-ar promite mare cu sarea ci doar asa ....Deci discutia a inceput asa ca sa treaca timpul si s-a ajuns la ....mult mai mult. Distanta intre noi 1000 si ceva de km , alta distanta destul de importanta - diferenta de 15 ani intre noi(noi momentan nu o sesizam in discutie)...astept parerile voastre indiferent de cum sunt ...multumesc anticipat!o seara placuta tuturor!!!
  citeaza   raspunde

numai din discutii pe net? n-as crede nimic da' nici n-as respinge.
intai sa vad ceva concret, planuri, mutari, apropieri, dupa aia m-as gandi. pana atunci doar as sufla in supa.
  citeaza   raspunde

di ce Pik ? nu-i buna supa calduta??
  citeaza   raspunde

mi-a scapat faptu ca vb pe mess de aproape un an .....
  citeaza   raspunde

Ranise, pana la proba contrarie, daca inima imi da ghes si suntem amandoi liberi, da, as crede...
  citeaza   raspunde

P.S. dar as tine ochii bine deschisi si urechile ciulite
  citeaza   raspunde

si in "cuvantu" cela ce spunea el??
  citeaza   raspunde

da concret o sa fie in apropiere de revelion ....cand vine sa ne vedem ..in oras la mine, el este roman.
  citeaza   raspunde

eu n-as crede
  citeaza   raspunde

deci pikane...
sa-nteleg ca-mi dai o sansa?
  citeaza   raspunde

depinde de tine - dar o intalnire face to face ar fi benefica, zic eu...
  citeaza   raspunde

ai mare grija ranise ca aceste intalniri de pe net sunt foarte periculoase....nu te implica emotional prea tare pentru ca, in cazul in care el te pacaleste, tu vei cuferi cumplit - inteleg aici ca tu esti cea mai micuta decat el....barbatii la varsta lui - de 28-30 de ani sau mai maturi nu prea urmaresc o relatie serioasa cu fetele mai tinere cu 14-15 ani decat ei....doar joaca.....in cazul in care tu esti mai in varsta decat el, s-ar putea sa fie doar o relatie fiu-mama - adica el sa te perceapa ca o mama - vezi ca relatia asta e pacatoasa....oricum, eu iti doresc numai bine dar te rog din suflet ai mare grija...
  citeaza   raspunde

De la: nelly05, la data 2009-08-31 22:48:42eu n-as crede

pleaca mai de-aici cu pesimismu' tau ...ne strici romantzu
  citeaza   raspunde

Kilometrii multi creaza intotdeauna probleme...
  citeaza   raspunde

nici eu n-as crede.
ca sa ma dau bine pe langa nelly
  citeaza   raspunde

romantzu? care romantz? unde-i??
  citeaza   raspunde

sunt destul de precauta ....mi-a propus sa vina in primavara in tara si nu am acceptat ca ma gandeam ca cine stie ce ganduri are...timpul mi-a contrazis temerile catusi de cat dar tot am grija ca nu se stie niciodata.el mi-a povestit multe despre el, la inceput eram amici doar cat ne nimeream si noi online pe mess dupa ne asteptam unul pe celalalt...El cum am mai zis nu face promisiuni marete ci dupa cum spune si varsta vrea ceva serios cu mine daca o sa ne placem cand o sa ne vedem ....deci astept momentul cand o sa ne vedem, dupa vorbe ne potrivim chiar ft bine dar viata in doi nu se reduce doar la asta si atunci s-ar putea sa apara problemele dar pana atunci mai am de chibzuit ..si meditat :)
  citeaza   raspunde

pik m-am rusinat
  citeaza   raspunde

sper ca nu te-ai implicat emotional pana peste urechi - in cazul asta...e mai greu...
nu vreau sa ma repet dar pentru mine notiunea de "indragostire pe net" e ceva de domeniul SF-ului...dar nu exclud ideea de a cunoaste pe cineva pe net si a deveni amici, urmand ca la o intalnire pe viu, in real, sa vedem daca exista vreo atractie si de alta natura sau nu...
  citeaza   raspunde

ioi!

blanco...
  citeaza   raspunde

nelly, te sarut si-ti trece.
da' ma rusinez eu.
ma saruti si-mi trece.
da' te rusinezi tu.
te sarut wsi-ti trece.
da' ma rusinez eu.
ma saruti si-mi trece.
da' te rusinezi tu.
si dupa atata sarutat...tragem perdeaua, ca uite ce se mai chioraste lumea la noi!
  citeaza   raspunde

...pai vezi ca stii, fetita!chibzuieste dara
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

aloooooooo, vecinu'! vezi ca a sarit CD-ul, mai!
  citeaza   raspunde

aici ti s-a capshunat de pupacit, Pik !?
..ca fata vrea sa chibzuiasca! ce oameni...
  citeaza   raspunde

lady_corina ..nu zic ca m-am implicat pana peste urechi ci doar ca imi place de el, m-am atasat ca e vorba de an aproape,e ceva timp zic eu ....nu m-am implicat cu trup si suflet cum se zice ca sunt constienta ca intr-o zi poate sa dispara si eu atunci o sa imi plang de mila de cat de naiva am fost ...
  citeaza   raspunde

normal sa te obisnuiesti, sa dezvolti chiar o dependenta de comunicarea cu un om ce, pana la proba contrarie, pare a fi pe aceeasi lungime de unda dar, si subliniez, dar ai mare grija sa nu-ti creezi o iluzie (un model de om care este dupa dorintele tale cele mai intime dar care poate fi foarte diferit de realitate) pentru ca risti sa fii foarte dezamagita la intalnirea voastra pe viu!
  citeaza   raspunde

De la: ranise, la data 2009-08-31 22:39:34as vrea sa stiu si eu ..voi ati crede in cuvantul unei persoane cu care vorbiti de un aproape pe internet , de fiecare data cu web-ul pornit si tu si el ...?nu ca vi s-ar promite mare cu sarea ci doar asa ....Deci discutia a inceput asa ca sa treaca timpul si s-a ajuns la ....mult mai mult. Distanta intre noi 1000 si ceva de km , alta distanta destul de importanta - diferenta de 15 ani intre noi(noi momentan nu o sesizam in discutie)...astept parerile voastre indiferent de cum sunt ...multumesc anticipat!o seara placuta tuturor!!!


Si unde creazi ca o sa ajungi cu atatea distante?
  citeaza   raspunde

De la: ranise, la data 2009-08-31 22:57:26sunt destul de precauta ....mi-a propus sa vina in primavara in tara si nu am acceptat ca ma gandeam ca cine stie ce ganduri are...timpul mi-a contrazis temerile catusi de cat dar tot am grija ca nu se stie niciodata.el mi-a povestit multe despre el, la inceput eram amici doar cat ne nimeream si noi online pe mess dupa ne asteptam unul pe celalalt...El cum am mai zis nu face promisiuni marete ci dupa cum spune si varsta vrea ceva serios cu mine daca o sa ne placem cand o sa ne vedem ....deci astept momentul cand o sa ne vedem, dupa vorbe ne potrivim chiar ft bine dar viata in doi nu se reduce doar la asta si atunci s-ar putea sa apara problemele dar pana atunci mai am de chibzuit ..si meditat :)


Pana nu-l vezi de ce sa-l crezi?
  citeaza   raspunde

Nu trebuie sa-l creada, dar nici sa respinga cu gandul ca sigur minte. Sa iesi la o cafea cu el si sa discuti cand vine nu are de ce sa te omoare. Asa poti lua teapa si daca il intalnesti pe scara blocului. Oricum trebuie ochii mari. Esti dispusa sa te muti? E dispus sa se mute? Altfel, discutiile pe net, raman discutii pe net.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: