Maternitatea Isis Constanta

Bun gasit tuturor. Sunt Viviana si sunt insarcinata in 10 saptamani. Caut informatii despre clinica Isis, daca ma puteti ajuta cu un raspuns, cu recomandari. Am auzit numai lucrri bune despre aceasta clinica si medicii sai. Inca nu m-am decis la ce medic voi merge, am citit de Dr Zaher, Cristurean. Imi doresc sa nasc in apa, de fapt asta este si motivul pentru care ma indrept catre aceasta clinica. Ma puteti ajuta cu mai multe informatii? sunt mamici care au nascut la Isis? imi puteti recomanda un medic care sa ma asiste la nasterea in apa?Am intrat pe site-ul maternitatii, am vazut imagini din clinica, mi-am placut mult. la sfarsitul lunii voi merge la un control si pana atunci as vrea sa ma decid cu ce medic voi pleca la drum
Viviana0
Postat pe 17 Octombrie 2011 21:33
Viviana felicitari pentru sarcina, iti doresc un bebelus sanatos si o nastere usoara.
Eu am nascut la Isis, acum 2 ani . Am nascut asa cum iti doresti si tu, in apa.Si pot sa-ti spun ca ai facut o alegere excelenta. Si dl Dr Cristurean si Dl Dr Zaher asista nasteri in apa si ca medici sunt excelenti.Eu am nascut cu Dr Zaher., de 2 ori si il recomand cu toata caldura.Dl Dr Mohamed Zaher tine consultatiile chiar la clinica Isis, iar domnul dr Cristurean la Prosana.
Banuiesc ca esti la prima sarcina, nasterea in apa o sa te ajute mai ales in momentul expulziei, sunt foarte multe gravide care au scapat de epiziotomie sau ruperea din momentul expulziei .Apa ajuta la intinderea pielii, diminuarea durerilor din timpul travaliului, pe mine m-a linistit , m-a relaxat desi nu avusesem un travaliu lung , in momentul in care am intrat in apa m-am revigorat si am prins putere. Orice intrebari ai, iti stau la dispozitie.
aaaaa, Daca se intampla sa ai probleme pe timpul sarcinii, chiar daca nu ai programare la medicul tau fugi la Isis la orice ora gasesti acolo un medic de garda.
ramona_79
Postat pe 18 Octombrie 2011 10:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
START - program gratuit pentru gravidute 1 De la: anais 14 August 2009 12:00
Esti mamica si ai nevoie de un ban in plus? 8 De la: lilicrst 16 Aprilie 2012 20:25
Laura 14 De la: garbo_11836 4 Martie 2013 15:53
Prima dragoste : ,,Casanova'' 1 De la: Naif 9 Aprilie 2012 12:24
Cum dezvatam copilul de suptul degetului? 98 De la: namyi 20 Aprilie 2011 01:13
Setari Cookie-uri