DUPA 1 AN DE CASNICIE,INTERVINE MONOTONIA SI URA,VREA CEVA NOU SI PROASPAT, CA NEVASTA .........SPUNETI VOI?...!CRED CA ESTE VECHE.

AM 15 ANI DE CASATORIE CU SOTUL MEU,DAR DUPA NASTEREA COPILULUI,A FOST O SCHIMBARE RADICALA IN VIATA LUI.SPUNE CA SUNT FRUMOASA SI SEXI,MAI TANARA CA EL CU 7 ANI.....DAR IN SCHIMB IN DORMITOR NU VINE DELOC.DOARME SINGUR SEPARAT SI NU VREA NICI SA MA ATINGA.VORBESTE IN SCHIMB LA TELEFON CU FEMEI ,CARE LE SPUNE CA IL EXTENUEAZA.............DACA MA DUC IN PAT LA EL,SE RIDICA SI PLEACA ,SAU STA PE SCAUN.......INVOCA DIFERITE MOTIVE.......NU MA IUBESTE SI NICI NU MAI MA DORESTE. MA BLESTEAMA,...... DAR NU INTELEG DE CE!?OARE CAT MAI POT TRAI LANGA O PERSOANA CA ACEASTA?????POATE IMI SPUNETI VOI???SAU IMI DATI UN SFAT...............................................................................................
IN MOMENTUL DE FATA,EU MA GANDESC DOAR LA COPIL,SA AIBA UN TATA,........DAR,......VIATA MEA SEXUALA CU SOTUL NU MAI EXISTA.
garbo055751
Postat pe 29 Iulie 2011 20:48
751, raspunsul la intrebarea ta, cat timp mai poti trai langa asemenea om, e absolut simplu: atat timp cat ingadui tu asta! de tine depinde, si nu de el. cat despre vechea placa hodorogita, raman cu el, ca sa aiba copilul un tata, bla, bla, ce buna sunt io si ce ma sacrific pe altarul constiintei morale, ma intreb cat timp le va lua oamenilor sa inteleaga ca pun problema absolut gresit.
cu tine, ca nevasta a lui sau fara acest statut, copilul va fi intotdeauna al lui. el va fi mereu tatal lui si nu exista nimic care sa dezica asta. tu divotezi de tatal lui, nu copilul de tata.
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 21:07
cum o veni asta: iti si spune ca esti sexy, da' te blesteama... etc...
Stai dreak de vb cu el si spune-i BRE, ma vrei sau nu ma vrei?
Nu ma vrei, asta e, imi iau catrafusele si plec.

Uite, pt inspiratie:
http://www.youtube.com/watch?v=EOpW06PwguA
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2011 21:11
Q, mor de ras!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 21:29
De la: esme, la data 2011-07-29 21:07:58751, raspunsul la intrebarea ta, cat timp mai poti trai langa asemenea om, e absolut simplu: atat timp cat ingadui tu asta! de tine depinde, si nu de el. cat despre vechea placa hodorogita, raman cu el, ca sa aiba copilul un tata, bla, bla, ce buna sunt io si ce ma sacrific pe altarul constiintei morale, ma intreb cat timp le va lua oamenilor sa inteleaga ca pun problema absolut gresit.
cu tine, ca nevasta a lui sau fara acest statut, copilul va fi intotdeauna al lui. el va fi mereu tatal lui si nu exista nimic care sa dezica asta. tu divotezi de tatal lui, nu copilul de tata.


...esme...iar vb in dodii...(sau provii chiar tu dintr-o familie destramata, de nu ai notiunea valorii de familie)
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 21:31
@751...clar ca ceva nu e in regula.(cu el)
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 21:35
care familie, 031? aia in care sotului ii e sila sa te atinga, sa te mangaie, sa doarma langa tine, sa te observe, sa te imbratiseze? mi-e teama ca lumea e plina de trogloditi, de retardati, la nivelul carora se vede clar ca marca imprimata de societate cu tot tacamul, prejudecati, valori, non-valori la gramada, e ft ferma. daca tu crezi ca asta e famile si mai ales valoare, atunci, du-te, nene si si insala-ti nevasta ca e un lucru sfant, pecetluit prin lege. se pare ca asta numesti tu familie. decat asa, mai bine lipsa.
si nu, nu provin dintr-o familie destramata si imi pare chiar ft rau ca ai mei nu s-au despartit, intrucat erau nefericiti unul cu celalalt. dar au stat impreuna din ratiuni gresite, fapt pe care, noi , copii, l-am contesta, desi eram mici, si l-am reprosat parintilor. reactia lor a fost: ``daca stiam....``.

insa eu, am preferat sa ies, dreak dintr-o casnicie in care nu ma simteam implinita, desi aveam doi copii ft mici. si ma felicit pt asta.

e plina lumea de incuiati, frate!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 21:38
esme..,usor cu pianu'..
daca tu consideri ca, oamenii care pun interesele celor dragi mai presus de ale lor,sunt incuiati..,no comment.
pur si simplu e alegerea lor..
asta nu inseamna ca trebuie sa fie etichetati drept INCUIATI..
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 21:42
Si acum esti implinita(asa din pura personala curiozitate)...iar copii iti multumesc ptr asta?

Mami, tu confunzi cuplul cu familia
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 21:44
roby, tu intelegi ca eu si fratele meu am fost nefericiti ca parintii mei nu au divortat, intrucat relatia dintre ei era compromisa si ne facea noua mai mult rau? pricepi ca noi, ca si copiii, am regretat asta? vroiam liniste, nu o mama si un tata care nu se mai iubesc pt ca nu se mai putea! ce e greu de inteles? o tineti intruna langa, ca si lobotomizati, persistand intr-o ineptie: familia e sfanta! dar care dreak familie? aia in care toata lumea plange, se sfideaza, se oamaora in scandaluri si e intr-un mare hal de nefericire? hai sa fim seriosi! pastrati-va incapacitatile pt voi.

da, 031, ma simt ELIBERATA, de o mare povara si o mare neputinta. si, merci, copiii mei sunt bine, pt ca eu si tatal lor am hotarat sa facem asta fara scandal, in mod civilizat, intrucat suntem oameni educati si cu ceva minte. mai ales ca ei il vad zilnic pe tatal lor si nu sunt cu nimic privati din ceea ce ar fi putut avea din partea lui daca ramaneam impreuna. punct! da, ma simt in sfarsit bine acum! BINE! stii sa citesti si sa pricepi asta, 031?
si mai e ceva, 031! voi astia impatimitii dupa imaginea de familie, nu stiti sa faceti diferenta intre familie si relatie. astia doi, despre care vorbim aici, nu mai sunt un cuplu. clar. cred ca ai macar bunul simt elementar sa sesizezi asta. ori, pana mea, poate nu ai cu ce sa deduci asta!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 21:46
"..hai sa fim seriosi! pastrati-va incapacitatile pt voi.."

aici m-ai pierdut..
despre ce incapacitati vorbesti?sa inteleg ca parinti tai au fost incapabili..?
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:02
"..voi astia impatimitii dupa imaginea de familie, nu stiti sa faceti diferenta intre familie si relatie.."

pot sa o bag la "maxime" pe asta..?pot..?
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:04
da, au fost incapabili sa vada adevarul!: acelea ca nefericirea lor ne-a facut noua ft mult rau! nefericire care ne-a instrainat pur si simplu de ei.daca se gandeau la binele nostru asa cum sustineti ca trebuie sa faca un membru al familiei, ar fi vazut cat de mult sufeream cu ei suparati, nefericti si insistand sa ramana impreuna.

bag-o, ce vrei si unde vrei! mi-e totuna!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 22:04
hai ca nu vreau sa-mi/ti stric seara..,o seara buna iti doresc..
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:06
ei, multumesc pt intentie!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 22:08
"..bag-o, ce vrei si unde vrei! mi-e totuna!.."


pai daca ma gandeam laaa...
asa insensibila ai devenit bre..?
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:08
De la: garbo192031, la data 2011-07-29 21:44:16
Mami, tu confunzi cuplul cu familia


031,
inteleg ca tu sustii ca doi oameni care nu mai constituie un cuplu ar trebui, de fapt, sa ramina impreuna "pentru familie"? Si sa nu mai faca parte dintr-un cuplu niciodata. Sa isi amputeze functionalitatea individuala afectiva, sexuala, sociala daca vrei... sa ramina doar atit: PARINTI, incetind de a mai fi barbat sau femeie? Ca nu ei ca indivizi au vreo importanta, traiasca familia - fie ea si disfunctionala, nu?
Misto...


Trebe sa ai mari frustrari sa razi asa de pe fata pamintului orice drept de a iubi sau a fi iubit, definitiv...
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2011 22:17
...eu intrebam daca acum te simti implinita....in fine...oricum am dubii fata de persoanele care isi petrec foarte mult timp pe asemenea forumuri ca ar avea o viata personala reala satisfacatoare...plina de bucurii si impliniri lumesti...parerea mea pur personala.
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 22:18
nicidecum! crezi tu ca, daca nu mi-as exprima vreo optiune in sensul asta, ar insemna ca nu mai simt? hehehe! uite cum ma faci tu sa scot chestii!...


tu se pare ai una, nu, 031? o familie! dar esti ft des prezent pe aici! si nu cred ca e treaba cuiva sa chestioneze asta!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 22:18
De la: quasaria, la data 2011-07-29 22:17:49
De la: garbo192031, la data 2011-07-29 21:44:16
Mami, tu confunzi cuplul cu familia


031,
inteleg ca tu sustii ca doi oameni care nu mai constituie un cuplu ar trebui, de fapt, sa ramina impreuna "pentru familie"?


nu mai constituie un cuplu din ce considerente?....adica un cuplu e pana zboara gandacei si fluturasi, iar la prima palma de la viata...pa si pusi...next?

...viata e o lupta...cuplul se afla de aceeasi baricada...sunt camarazi...aliati, cum vrei sa-i numesti...intre ei trebuie sa existe aceleasi legaturi puternice cum ar trebui sa existe si intr-o familie...altfel s-a dus draq totul...in fine...nu pot explica ceva...la cineva care nu vrea sa priceapa...sau nu are capacitatea.(la fel cum nu poti tu sa-mi explici ceva ce nu am capacitatea de a pricepe)...lumea a fost creeata intr-un mod anume...sa nu ma luati cu dogme si alte aberatii...priviti lumea necuvantatoarelor , lor nu le puteti impune dogme...fiecare a fost creeat intr-un mod aparte...si functioneaza de cand lumea....sa nu ma luati acuma cu chestii gen evolutie spirituala...ca nu tine...sau ca aveti capacitatea de a schimba mersul firesc al lucrurilor si sa functioneze ansamblul...pure teorii...pura filozofie
....
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 22:32
"nu mai exista din ce considerente" - sa zicem ca din considerentele analizate la acest subiect: dl. nu o mai suporta pe dna. Nu o ma suporta linga el. Nu o mai suporta in general.
Ce fac camarazii in situatia asta?

Admite situatia in care esti linga o femeie pe care nu o mai vrei in viata ta. Care iti repugna total. Care ti se pare atitudinea cea mai fair fata de ea??!! Pentru ca spiritul de echipa de care vorbesti, faptul ca esti in aceeasi barca cu persoana respectiva, asta presupune: fair play.
Consideri ca nu e fair play sa te desparti.
Dar ce e fairplay sa faci?

quasaria
Postat pe 29 Iulie 2011 22:37
De la: esme, la data 2011-07-29 22:18:43nicidecum! crezi tu ca, daca nu mi-as exprima vreo optiune in sensul asta, ar insemna ca nu mai simt? hehehe! uite cum ma faci tu sa scot chestii!...


tu se pare ai una, nu, 031? o familie! dar esti ft des prezent pe aici! si nu cred ca e treaba cuiva sa chestioneze asta!


da, am una ametita...cum e si a ta...desigur daca ar fi una fireasca...nu mi-as pierde timpul cu frustrarile ce ies din mine pe aici
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 22:37
"..hehehe! uite cum ma faci tu sa scot chestii!..."

scoate-le bre..,da-le dreaq..,sa vada toata lumea..,nu doar je..
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:41
031, daca esti frustrat si parte a unei familii `ametite`, de ce incerci sa-i vinzi castraveti gradinarului? de ce incerci sa te amagesti singur, sustinand asemenea lucruri?

eu nu mai am o familie ametita!
esme
Postat pe 29 Iulie 2011 22:42
De la: quasaria, la data 2011-07-29 22:37:08

Admite situatia in care esti linga o femeie pe care nu o mai vrei in viata ta. Care iti repugna total.



De vreme ce am acceptat-o in viata mea...si i-am mai acordat si increderea de a-mi naste copilul...nu-si are locul problema acesta.

Daca luam situatia invers...nu stiu...chiar nu stiu cum e cel mai corect sa procedez.
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 22:43
"..eu nu mai am o familie ametita!.."

nu..,tu nu mai ai O FAMILIE..,punct.
roby_cado
Postat pe 29 Iulie 2011 22:44
...ai dreptate esme...din pct tau de vedere nu mai ai...(dar sotul tau merita tot respectul pentru ca va viziteaza zilnic...si asta spune multe si despre el...si despre tine)
garbo192031
Postat pe 29 Iulie 2011 22:51
bre robitza, are in schimb sansa uneia cu adevarat fericite...

si ea si ex-ul
si daca isi iubesc copii si contribuie la cresterea lor si le ofera liniste, e ceva ce nu au multi.

vreau sa te intreb ceva: te-ai simtit bine spunand ce-ai spus ?
Freya__
Postat pe 29 Iulie 2011 22:52
eu cred ca este posibil ca la un moment dat sa ajungi sa nu mia suporti omul de linga tine (barbat, femeie...). Chiar daca ai pornit la drum cu toata increderea ca va fi bine, intervin tot felul de lucruri pe parcurs, si unele pot rani suficient de grav sa scartaie si in final sa cada sandramaua. Nu neaparat din vina cuiva - ci pentru ca pur si simplu sint doi oameni care in anumite conditii nu ajung la un numitor comun. N-ai de unde sa stii cum reactionezi si cum reactioneaza in toate situatiile in care te poti trezi pe parcurs.
Conflicte, fie si minore, cumulate, nerezolvate, tensiune mocnita sau dezamagiri repetate pot face o femeie - probabil si un barbat - sa se detaseze, pina la situatia in care imparte perna cu un strain. Un strain pe care il percepe ostil si de care nu se mai poate apropia inapoi.
Si in situatia asta, repet, ce faci?!

Dincolo de orice frectie de consiliere, care oricum nu repara nimic, ce faci?
Il minti si te minti (mai mult il minti, ca sa te minti nu poti), ca sa pastrezi aparentele?
E fair fata de eal/ea? Poate ca merita pe cineva care chiar sa iubeasca, nu care sa se prefaca. Nu?
E fair fata de tine?
Pe cine avantajezi daca ascunzi gunoiul sub pres?

Intreb fara nici un scop de a convinge: pur si simplu intreb. Poate ai vreo opinie valida, diferita de a mea.
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2011 22:53
De la: garbo055751, la data 2011-07-29 20:48:08AM 15 ANI DE CASATORIE CU SOTUL MEU,DAR DUPA NASTEREA COPILULUI,A FOST O SCHIMBARE RADICALA IN VIATA LUI.SPUNE CA SUNT FRUMOASA SI SEXI,MAI TANARA CA EL CU 7 ANI.....DAR IN SCHIMB IN DORMITOR NU VINE DELOC.DOARME SINGUR SEPARAT SI NU VREA NICI SA MA ATINGA.VORBESTE IN SCHIMB LA TELEFON CU FEMEI ,CARE LE SPUNE CA IL EXTENUEAZA.............DACA MA DUC IN PAT LA EL,SE RIDICA SI PLEACA ,SAU STA PE SCAUN.......INVOCA DIFERITE MOTIVE.......NU MA IUBESTE SI NICI NU MAI MA DORESTE. MA BLESTEAMA,...... DAR NU INTELEG DE CE!?OARE CAT MAI POT TRAI LANGA O PERSOANA CA ACEASTA?????POATE IMI SPUNETI VOI???SAU IMI DATI UN SFAT...............................................................................................
IN MOMENTUL DE FATA,EU MA GANDESC DOAR LA COPIL,SA AIBA UN TATA,........DAR,......VIATA MEA SEXUALA CU SOTUL NU MAI EXISTA.



Eu sunt familista convinsa dar din ceea ce spui , voi sunteti o familie decat cu numele .... E trist , Romania e plina de astfel de "familii" de suprafata ... Nu am inteles niciodata de ce 2 oameni care nu se mai suporta ,nu mai exista respect intre ei , se cearta , se bat (ceea ce e grav ) , trebuie sa stea "impreuna" de ochii lumii ?! Culmea e , ca nu traieste lumea in locul tau , nu sufera nimeni altcineva in locul tau si nu-l doare pe x sau pe y de implinirile sau neimplinirile tale ... Nu inteleg de ce oamenii stau atarnati intr-o astfel de casnicie formala dar isi cauta fericirea in alta parte , pe ascuns cand ar putea sa divorteze cu demnitate si sa o ia de la capat intr-un mod onest ...
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 22:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
S-a schimbat dupa nasterea copilului... 47 De la: garbo_398552 12 Mai 2014 15:28
Pauza in relatie 14 De la: garbo_413382 13 Septembrie 2015 08:40
LA CINE TINE BARBATUL MAI MULT 18 De la: iacoben 17 Octombrie 2012 17:02
Buna 17 De la: dor72 10 Aprilie 2011 21:00
intre o varsatoare si un sagetator,credeti ca relatia de cuplu ar merge? 12 De la: Ioana007 8 Iunie 2009 09:56
Setari Cookie-uri