Lion Kids C Vitamin (Vitamina C pentru copii)

Lion Kids C Vitamin sunt tablete de mestecat pentru copii ce contin vitamina C obtinuta exclusiv din surse naturale. Tabletele sunt gustoase si au forma unor figurine de animale.
Vitamina C este o vitamina hidrosolubila (solubila in apa) si din aceasta cauza, in cazul unor solicitari fizice se elimina in cantitati mari din organism. Din fericire, cercetarile recente au descoperit preparatele cu absorbtie lenta (time released, efect retard) datorita carora vitamina C poate fi prezenta permanent in organism, exercitandu-si efectul benefic pe o durata mare de timp.

Vitamina C fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului fata de bolile infectioase, raceala si gripa. Activeaza numeroase enzime si joaca un rol important in respiratia celulara. Vitamina C accelereaza procesul de vindecare a ranilor, ajutnd la refacerea tesutului conjunctiv, are rol in dezvoltarea oaselor, colagenului si cartilajului. Vitamina C este vitala pentru sinteza hormonilor suprarenali. Asigura protectie impotriva stresului, ajuta la absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza formarea globulelor rosii. Imbunatateste capacitatile fizice. In timpul activitatilor care presupun solicitare si efort fizic, necesarul de vitamina C creste, astfel incat aceasta trebuie consumata in cantitati mai mari. Trebuie, de asemenea, consumata in cantitati crescute in timpul sezonului rece.

Un flacon de Lion Kids C Vitamin are 90 de tablete masticabile si costa 27,50 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice) 75 mg
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_cblog/2010/10/20/totul-despre-preparatul-natural-lion-kids-c-vitamin-vitamina-c-pentru-copii/
anamariatoma
Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:44

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
ANUNT UMANITAR!1De la: alehandra 1 Noiembrie 2009 12:01
clinica stoma pt copii ?10De la: ileana_damian 1 Februarie 2014 16:33
neythymun1De la: garbo255870 5 Ianuarie 2012 16:56
CURSURI MISCARI DE BAZA ALE DANSULUI SPORTIV PENTRU COPII 1De la: cursdans 14 Ianuarie 2011 15:56
Lion Kids C Vitamin (Vitamina C pentru copii)2De la: anamariatoma 16 Mai 2012 19:30
Setari Cookie-uri