Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul amigdalitelor

Amigdalele sunt mase de tesut limfatic localizate in partea din spate a cavitatii bucale. Ele produc anticorpi destinate sa ajute corpul sa combata infectiile respiratorii. Cand aceste tesuturi se infecteaza la randul lor, afectinea poarta denumirea de amigdalita.
Simptome:
- Dureri intense in gat, cu amigdale rosii, marite ca volum. Pe amigdale poate exista o secretie sau pot aparea pete albe.
- Ganglionii limfatici submandibulari, mariti ca volum si durerosi.
- Febra usoara si cefalee.

Amigdalita afecteaza cel mai frecvent copiii intre 3 si 7 ani, varsta la care este posibil ca amigdalele sa joace rolul cel mai activ in combaterea infectiilor. Deobicei amigdlita nu este grava cu exceptia cazurilor cand se dezvolta abcesul amigdalian. In astfel de cazuri edemul care apare poate fi suficient de sever pentru a bloca respiratia copilului. Alte complicatii pot fi infectiile articulare secundare (otita medie) si problemele glandelor adenoide.
Cauzele amigdalitelor:
- infectia cu streptococ, aceeasi bacterie care provoaca si faringita streptococica;
- virusurile guturaiului sau ale gripei (uneori).

Pentru a controla amigdalele copilului, puneti-i pe limba coada unei linguri si rugati-l sa spuna aaa in timp ce indreptati o lumina spre partea din spatele cavitatii bucale. Daca amigdalele au o culoare rosu-viu, atunci ele sunt inflamate.

Terapiile cu produse naturiste sunt eficiente in ameliorarea simptomelor sau in combaterea recidivelor. Insa in primul rand tratati cu antibiotice faza acuta de manifestare. Un abces amigdalian trebuie tratat de un medic de medicina alopata (medicina clasica). Extirparea chirurgicala a amigdaleor nu este o solutie fericita, fiind efectuata mult mai rar in zilele noastre decat in trecut. Actualmente medicii opereaza amigdalele doar in cazuri sevre, cum sunt amigdalitele cu caracter recidivant.
*****
Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru AMIGDALITA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este totodata medic rezident pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile Biorezonante, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Amigdalita acuta reprezinta o afectiune ce consta in inflamarea si aparitia unor zone purulente pe amigdalele faringiene, cauzata de infectii virale si suprainfectari bacteriene, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Para Protex (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrate in timpul mesei; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand astfel imunitatea locala contra microbilor de orice fel) sau Garlic Caps (in acelasi regim de administrare, stimuleaza imunitatea si regenerarea locala).

- White Willow (1-1-1 la copii dupa 5 ani si 1-2-1 la adulti, dupa masa; are efect antiinflamator reducand durerea faringo-amigdaliana si disconfortul la inghitire).

- Vitamina C 1000 pentru adulti (luata 1-1-0, dupa masa, se inghite cu apa; are rol antiseptic si de stimulare a sistemului imunitar, sterilizand astfel focarele microbiene existente) sau Vitamina C-Plus Flavonoid pentru copii (1-1-0 dupa masa, se inghite cu apa).

- Liquid Clorophill 1-0-1 (lingurite) inainte de masa si gargara dupa masa. Are efect de imunizare generala pe termen lung pentru combaterea recidivelor.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN.

Observatie: Se efectueaza o cura completa iar in caz ca reapare, se intervine in mod special asupra imunitatii.
Posibilitate de comanda online a preparatelor naturale CaliVita
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_cblog/2010/11/12/utilizarea-preparatelor-naturale-calivita-in-tratamentul-amigdalitelor-2/
anamariatoma
Postat pe 23 Noiembrie 2010 23:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Alimentatia si sanatatea copilului 22 De la: redflower30 5 Martie 2010 00:07
Cum iti alegi medicul de familie 2 De la: ana_pop 11 Octombrie 2016 10:58
parinti disperati 3 De la: vuvuzela 5 Septembrie 2013 17:46
Medici ORL Iasi 2 De la: kidz000837 10 August 2016 21:38
Lion Kids C Vitamin (Vitamina C pentru copii) 2 De la: anamariatoma 16 Mai 2012 19:30
Setari Cookie-uri