-Vreau sa ma ajutati!

exact, ma mint singura....bine zici! mI- am pus intrebare: " UNDE IMI MERGE SUFLETUL?" de nenumarate ori.....Da, m-am mintit singura , sunt constienta de tot dar am mers mai departe.......tot am sperat ca se va schimba ceva...MI-am propus sa plec pur si simplu....imi caut alt job si plec.......
dennissa
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:21
Asa Deniso, decat 2 relatii incomplete (altfel ti-era simpul sa alegi intr-un timp scurt si nu te 'chinuiai' 3 anisori)...mai bine un fresh start.
Porneste de la zero, daca nu vrei sa carpesti niciuna din directiile tale paralele de pana acum. Bafta!
ufishor
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:34
"..Cine iti explica ce merita pastrat si ce merita aruncat? Vecina?.."

morala: bate-ti joc de cine,cum,si cand vrei tu..

".. "ai o familie fericita" - o familie fericita inseamna ca esti si tu fericita in cadrul ei, si daca ai fi fericita nu ai fi avut nevoie de altceva din afara la care sa visezi."

fericire fericire bre..,da' cat..,las-o dreaq..,ca ne mai si plictisim..
pai numai miere miere..

Q..,tu stii ca am o simpatie pentru tine (nu te gandii la prostii)..,dar uneori..





roby_cado
Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:59
roby, just think twice: femeia, evident, nu e fericita in preafericita ei familie.
Ce sfat i-ai da? Eu nu i-as putea spune decit sa plece - macar sa fie sincera cu ea si cu omul ala, merita amindoi sa isi gaseasca pe altcineva cu care sa fie impliniti.
Chestiile astea, ca valeu sa nu afle... sint efectele, nu cauzele. Efectele frustrarii si lasitatii de a recunoaste ca sint probleme in casnicie.
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:23
pai numai miere miere..

poi nu?!?!

mai tre'si un picutz de fiere ca sa stii sa faci diferenta!!!
LILO
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:27
problema este copiii, as fi plecat demult, am folosit cuvantul fericire fiindca din exterior parem fericiti, dar dupa cum ati si zis nu se poate numi ' fericire".....Insa mergem mai departe ca n-avem incotro, dar in interiorul meu nu sunt multumita de ceea ce fac...M-am legat de persoana aceasta mult ....am gasit prietenia - comunicarea care imi lipsea.....dar sunt constienta ca nu e bine ceea ce fac.
dennissa
Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:03
denisa draga e ceva normal ce faci tu sotul iti ofera familie iar amantul ceea ceti lipseste din familie ideea e ca prost gasesti greu dar amant foarte usor iar daca scapi de prost sa ramai cu amantul atunci vei fi doar o biata amanta ca ala va ramine cu familia lui calculeaza bine ce faci ....
klaus77
Postat pe 6 Noiembrie 2010 17:20
Parerea mea este ca;; de vina suntem noi::femeile:: ca barbatii s neseriosi si insala! Este o vb. la noi,,,cateaua, daca nu ridica sus coada ,catelul nu poate face nimic, N am sa ti reprosez nimic doar.....eu am un :principiu: dupa care mi-am facut drumul in viata! Nu ti face :fericire : pe nefericirea altei femei. Eu am suferit enorm in copilarie,din cauza;:amantei: tatalui meu, care venea acasa :satul: de toate de la ::curca: o batea :animalic; pe mama o alunga si noi cresteam in circ si neliniste asta din cauza ::curcii:Sunt atatia barbati singuri, dornici de aventuri, daca nu esti ::satula:: de ce ai acasa ,,cauta unul ::fara obligatii:: Nici nu7 m as afisa cu asa tema!
Jojolin
Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:32
Dupa parerea mea, ai perfecta dreptate.
iar atractia fizica este posibi;l sa se diminueze pentru barbat, in momentul in care nu mai este in competitie cu sotul...

roflorea
Postat pe 8 Noiembrie 2010 03:58
Draga Denissa,

stiu ca ceea ce-ti voi spune va fi atacat de multe persoane, dar cred ca tu vei fi cea care va decide cat de mult bine doresc sa-ti fac.

Eu iti propun sa mergi la un preot si sa te spovedesti. El, desi poate ca te va dojeni, iti va da si sfatul de care ai nevoie.
Roaga-te inainte la Maica Domnului sa te ajute sa gasesti preotul care iti este acum tie de ajutor si apoi, daca nu te indoiesti, pasii tai te vor duce la biserica sau manastirea unde vei primi sfatul cel bun. Aceluia poti sa-i spui sincer si toata neimplinirea din familie care a favorizat aceasta relatie extraconjugala.
Daca in casnicia ta ceva nu merge tocmai asa cum ti-ai dori, preotul te va sfatui ce sa faci ca sa aduci lucrurile pe fagasul cel bun.
Nu-ti fie teama sa-i marturisesti, este ca si cand ai merge la doctor; diferenta este ca mergi pentru o suferinta a sufletului.
Nu te gandi decat ca, atunci cand Iisus Hristos a scapat femeia adultera de la lapidare, el le-a cerut celor care voiau s-o omoare, ca cel care se tie fr de pcat s ridice piatra (sa arunce primul cu piatra).
Important este ca dupa aceea sa inveti lectia acesta si nu mai faci acest pacat.

Iti doresc sa fii intelepta si sa-ti iubesti copii.
Nu sa ramai cu sotul tau indiferent de ce se intampla, dar sa ajungeti impreuna si fiecare in parte sa va doriti sa aveti copiii netraumatizati nici de o stare de razboi rece nici de un divort pripit, nici de news din parte binevoitorilor de genul : stii, mama ta....

Nu esti singura, indiferent unde te afli. Important este doar sa ceri ajutor ( prin rugciune) celor pe care multi dintre noi nu-i putem vedea.
Dar nici curentul electric nu-l vedem si totusi exista...

roflorea
Postat pe 8 Noiembrie 2010 04:38
m-am gandit si la varianta preot si la varianta psiholog, pana la urma am apelat aici in anonimat......Sunt constienta de tot ce fac si vreau sa ma indrept, ma macina gandul asta..........
dennissa
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:16
baga bre vreo 10 "ave Maria"..,fa cateva matanii..,Vineri ce vine,tine post negru..,si gata..,sufletul tau va fi curat ca lacrima..,si vei fi pregatita sa o iei de la capat..(cu alt "inteligent" ce te va impresiona..)

roby_cado
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:44
De la: quasaria, la data 2010-10-30 22:59:06si cu ce te putem ajuta noi denisa?
Sa iti imprumutam niste cojones ca sa nu (te) mai minti - sa ai curajul sa te uiti in oglinda, sa te intrebi unde ti-e sufletul, de fapt?



dar chiar daca ti-am da cojones, nu te-ar ajuta, tie-ti dicteaza instinctele , nu sufletul, si tu nu te temi de familia ta , ci doar ca-ti pierzi statutul social deci tot o chestie materiala, si eu cred ca de fapt tu cauti o justificare si un acord ca ceea ce faci e corect, pai am impresia ca aici nu l-ai gasit
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:58
Roby e dur, dar si el si-a dat seama ca tu esti o femeie falsa, si lipsita de sentimente de fapt, si eu as mai zice ceva, nu stiu cine esti, dar incepi prin a da o camanda "VREAU SA MA AJUTATI ", da ??/da cine ma rog esti tu sa dai astfel de comenzi ???eu am impresia ca esti o figura publica destul de cunoscuta, de aceea preferi anonimatul, pentru ca altfel ai fi mers la preot, VREAU eu sa stii ca fiecare dintre cei 2, preot si psiholog sunt legati de secretele profesionale, dar doar ideea ca cineva te-ar putea lega fizic de actul tau pervers, iti repugna
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:05
eee, caspere...
nu e singura care s-a trezit comandand pe aici... unele se poarta de parca ar fi la Parchet...:))))
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:07
pai, mai stii ca nu e, poate e aia, cum sfantu-i zice, roberta anastase ???, spirite joaase, frecvente de emisie gazoase si intunecate si normal sa aiba impresia ca lumea se invarte in jurul ei, ea nu vrea ajutorul nostru, ea vrea sa-i confirmam ca de fapt toate lumea are o relatie ilicita, isi cauta justificari si aplaudaci, no, io-s pas la faza asta, da'un ghiont tot ii mai dau
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:11
De la: quasaria, la data 2010-11-01 11:45:37ce imi plac mie catalogarile astea sociale, in functie de actele de la primarie....
Daca intre doi oameni exista acte si history, chiar daca nu exista pasiune, aia e dragoste si stabilitate.
Daca ti se aprind calcaiele dupa un alt om - la fel de om - aia e precis "doar sex".
Si cine zice asta?
Maria sa societatea? Care stie mai bine decit tine pe cine iubesti?
Cine iti explica ce merita pastrat si ce merita aruncat? Vecina?
Iti pui vreodata problema CE SIMTI cind pui capul pe perna seara, cind esti tu cu tine, fara alte masti? TU de fapt unde ai vrea sa fii - si cu cine?
Lasind la o parte ca "ai o familie fericita" - o familie fericita inseamna ca esti si tu fericita in cadrul ei, si daca ai fi fericita nu ai fi avut nevoie de altceva din afara la care sa visezi.
Iar lucrul cel mai rau pe care poti sa il faci - si pe care probabil o sa il faci - este sa ignori ce simti TU in favoarea unor prejudecati incetatenite. Sa duci o viata care ti se pare corecta, - dar care nu e A TA.
Dar fiecare cu alegerile lui....


corect., unoeori adevarul poate sa raneasca dar e bine sa fie spus...cred ca alegerile trebuie sa se faca in functie de ceee ce simti,iar conditia esentiala este ca inima sa nu intre in contradictie cu mintea si sa creeze un dezechilibru interior mult prea mare. Cu alte cuvinte ...mergi pe inimia , ramai acolo unde crezi ca e locul tau si te simti bine (si cu tine) .
reyya
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:18
De la: casperphantom, la data 2010-11-10 12:11:50pai, mai stii ca nu e, poate e aia, cum sfantu-i zice, roberta anastase ???, spirite joaase, frecvente de emisie gazoase si intunecate si normal sa aiba impresia ca lumea se invarte in jurul ei, ea nu vrea ajutorul nostru, ea vrea sa-i confirmam ca de fapt toate lumea are o relatie ilicita, isi cauta justificari si aplaudaci, no, io-s pas la faza asta, da'un ghiont tot ii mai dau


caspere, nu-i bai... cred ca si pe mine ma cauta o "clienta" care tine cu tot dinadinsul sa mi le numere. pana la doi.:D
:))
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:21
De la: eu_geminy, la data 2010-11-10 12:21:57
De la: casperphantom, la data 2010-11-10 12:11:50pai, mai stii ca nu e, poate e aia, cum sfantu-i zice, roberta anastase ???, spirite joaase, frecvente de emisie gazoase si intunecate si normal sa aiba impresia ca lumea se invarte in jurul ei, ea nu vrea ajutorul nostru, ea vrea sa-i confirmam ca de fapt toate lumea are o relatie ilicita, isi cauta justificari si aplaudaci, no, io-s pas la faza asta, da'un ghiont tot ii mai dau


caspere, nu-i bai... cred ca si pe mine ma cauta o "clienta" care tine cu tot dinadinsul sa mi le numere. pana la doi.:D
:))


si crezi ca pe tine daca esti prietenul meu si calci stramb , te iert ???? nu asta inseamna prietenie
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:28
ete caspere, de aia la mine e scumpa si rara notiunea de prieten... prefer sa fiu pus cat mai rar in situatia "necesara" de a uita si de a ierta...:))
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:36
draga mea dennissa,vei fi in centrul atentiei doar pana se va intampla altceva mai tare.se mai duce vecina la vecinul.si daca tot il iubesti si el pe tine ,de ce nu divortezi?nu esti nici prima nici ultima.el te iubeste la fel de mult????????? asta e o problema .tu casca bine ochii si vezi de unde vei pierde .casnicia e ca la bursa.iei actiuni la o fabrica falimentara.
yoanna73
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:19
Fiecare are ideea lui despre "familia reusita"...

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=ioanaseulean
garbo_greta18
Postat pe 10 Noiembrie 2010 16:40
De la: dennissa, la data 2010-11-10 11:16:24m-am gandit si la varianta preot si la varianta psiholog, pana la urma am apelat aici in anonimat......Sunt constienta de tot ce fac si vreau sa ma indrept, ma macina gandul asta..........
Mai DENISA fiind si copii la mijloc sa sti ca mama si tata de imprumut ptr. copii nu face casa buna niciodata,iar dupa 3 ani ideea ar fi s/o faceti in patru cel putin o data avind grija sa nu dea copii peste voi,poate asa va lamuriti ce vreti.....BAFTA..
53_nono
Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:13
De la: 53, la data 2010-11-10 23:13:46
De la: dennissa, la data 2010-11-10 11:16:24m-am gandit si la varianta preot si la varianta psiholog, pana la urma am apelat aici in anonimat......Sunt constienta de tot ce fac si vreau sa ma indrept, ma macina gandul asta..........
Mai DENISA fiind si copii la mijloc sa sti ca mama si tata de imprumut ptr. copii nu face casa buna niciodata,iar dupa 3 ani ideea ar fi s/o faceti in patru cel putin o data avind grija sa nu dea copii peste voi,poate asa va lamuriti ce vreti.....BAFTA..



exact, tot au aparut cluburile de swingeri, asta ar fi unul mai casnic, isi ard unii altora consortii, poate pana la urma se cupleaza invers, si tot sunt in castig
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:26
Nu te gandi decat ca, atunci cand Iisus Hristos a scapat femeia adultera de la lapidare, el le-a cerut celor care voiau s-o omoare, ca cel care se tie fr de pcat s ridice piatra (sa arunce primul cu piatra).
Important este ca dupa aceea sa inveti lectia acesta si nu mai faci acest pacat.
o fi si asa dar atunci inseamna sa renunte la amant si sasi pastreze familia daca paraseste familia pt amant atunci iau eu piatra si o arunc
klaus77
Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:44
De la: klaus77, la data 2010-11-10 23:44:33Nu te gandi decat ca, atunci cand Iisus Hristos a scapat femeia adultera de la lapidare, el le-a cerut celor care voiau s-o omoare, ca cel care se tie fr de pcat s ridice piatra (sa arunce primul cu piatra).
Important este ca dupa aceea sa inveti lectia acesta si nu mai faci acest pacat.
o fi si asa dar atunci inseamna sa renunte la amant si sasi pastreze familia daca paraseste familia pt amant atunci iau eu piatra si o arunc



sa inteleg ca tu nu ai pacate ??? Mare minune, de unde ai scapat ????de la spitalul 9 ???
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:57
am bai casper si multe habar nai cit de multe si cat de grele dar daca ai fi citit mai atent poate teai fi prins si tu .....iisus a zis sa iertam dar sa nu staruim in greseala a grsit femeia cu amantul asta e toti gresim dar daca iti lasi familia pt amant ...inseamna sa staruiesti in greseala depinde de alegerea ei nu e a ta nu e a mea dar cind sia facut familia cum a fost .... a fost bine acum nu mai e bun barabatu trebuie altu asta trebuia sa sa uite de la bun inceput si totusi nimeni nu e perfect ce nu gasesti la sotul tau gasesti la altu deci in final chestia asta cu amant devine o mica completare la ce n-ai
klaus77
Postat pe 11 Noiembrie 2010 17:50
Urgent pune capat,si pastreaza familia ta.
Doar in unele cazuri exceptie,nu se afla pana la urma.
El vrea sa continuati asa,pentru ca ii convine,face ce e mai bin epentru el,asa sunt toti barbatii.
Ia inchipuie-ti ca sa afla,si nu e greu sa iti imaginezi si consecintele.
Inchide ochii,si ghiceste ce se va intampla,daca se afla,si asta te va ajuta sa pui capat.
Oricat l-ai iubi tu,barbatii sunt egoisti,vezi ca el nu ar divorta,deci asta trebuie sa iti dea putere sa faci si tu ce e mai bine ptr tine,si ptr copii tai,daca aveti.
Pune capat fara sa il mai vezi,daca te suna,spui doar s-a terminat.Si inchizi.
Inchizi imediat,ni ii da sansa sa te imbrobodeasca,sunt vorbe.
Nu e in stare sa merga pana in panzele albe,pana la capatul lumii,ptr tine.
Nu se va afla,daca pui capat,dar urgent,acum,pentru ca adevarul iese totdeauna la iveala,stii tu.
Fa ce e in interesul tau,adica tine familia ta!!!!
Cu drag,daniela.
daniilia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:32
Nimeni nu le are pe toate in o familie,in o releatie,daca comunicarea e buna,sunt probleme financiare,daca totul e bine,sunt probleme de sanatae,etc.
In viata nimeni nu le are pe toate,in acelasi timp,e imposibil.
Iar faptul ca ca aluneca oamenii in relatii extraconjugale,macar o data in viata lor,nu inseamna ca trebuie toti sa se desparta.
Cine este fericit in casnicie?
ia uita-te al rudele tale,parintii tai,cunoscutii tai casatoriuti,si spune-mi si mie,cati sunt fericiti in casnicie.
eu ma consider fericita in casnicia mea,dar asta nu inseamna ca le am pe toate.
Buna comunicare avem in general,nu intotdeauna.
ne iubim,dar avem probleme de sanatate.
certuri exista,rar,dar tot exista.
Ne inecam in rutina,asta da.
Si avem prea putini prieteni care vin casa,ca rude deloc.....
Probleme economice nu aveam,dar avem acum gramada.
Nimeni nu le are pe toate ,in concluzie,si daca stii sa vezi partea buna a lucrurilor,daca stii sa apreciezi ceea ce ai,devii foarte fericit.
Ia gandeste-te ce este bun in viata ta,in casnicia ta.
daniilia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:43
TU de fapt unde ai vrea sa fii - si cu cine?

"Q" ai pus aci punctul pe I


aceasta este cheia fericirii...
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Natura femeii 43 De la: Daniel71 11 Septembrie 2012 12:36
Aspectul conteaza??? 29 De la: camelia73 12 Iulie 2009 20:24
Va rog sa ma ajuta-ti 4 De la: alex2007 25 Martie 2010 10:29
sal 6 De la: ana02 22 Iulie 2009 22:34
Prima dragoste: ,,Casanova'' 11 De la: Naif 28 Aprilie 2012 16:16
Setari Cookie-uri