bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare?

"Persoanele pot fi destepte, inteligente sau neinteligente. Cred ca cei care concep aceste bancuri sint barbatii ce au avut de-a face cu multe femei din aceasta ultima categorie", este de parere Daniela Onutu(politist).
vuvuzela
Postat pe 8 Octombrie 2010 05:11
Inteligenta nu tine de culoarea parului (cum nici de regiunea din care provii).
Eu cred ca s-a ajuns la aceste bancuri datorita faptului ca pentru blonde ( si nu numai, pt femeile frumoase in general ) usile se deschid mai repede, iar ele depun un minim efort pentru a reusi atunci cand isi propun ceva. Dar asta nu inseamna ca sunt mai putin inteligente. IQ-ul variaza de la o persoana la alta.
Rha
Postat pe 8 Octombrie 2010 17:12
Bancurile cu blonde sunt la fel ca bancurile cu Alinuta, Bula, Itic si stul, politisti etc....doar bancuri.

Frustrate/frustrati sunt doar cei care din lipsa de umor se simt atacati cu aceste glume.
Ciresica
Postat pe 8 Octombrie 2010 20:50
amandoua aveti dreptate.nu conteaza parul,conteaza faptul ca blondele nici nu baga in seama aceste bancuri,nu se simt lezate,chiar accepta fara suparare sa asculte astfel de bancuri.eu fiind blonda ,am fost intrebata de multe ori daca ma deranjeaza.le-am raspuns ca eu cel putin imi cunosc IQ.insa altceva ma face curioasa,cum au aparut aceste bancuri,care este originea?pe strada este adevarat ca blondele,intorc destule capete de barbati,este adevarat ca ele sunt preferatele masculilor.asta inseama ca brunetele sunt initiatoarele,din gelozie?dar sunt si brunete frumoase dar proaste.deci nu cred ca ele sunt sursa.mai exista un aspect.unele blonde sunt frumoase ,insa tare proaste.deci nu se pune pt ca printre detinatoarele parului lung de orice culoare,exista si femei inteligente si mai putin inteligente.mai exista un aspect.povestea cu strugurii acrii si vulpea.am eu un feeling,ca totusi frustrarile barbatilor(unora),au initiat aceste rautati la adresa blondelor.au ei o atractie spre papusile Dolly.dar ele de multe ori,nu ii baga in seama.deci nu e problema la femei.toooot barbatiii,'saracii',au un of si-l transforma in bancuri.ce ridicol.
vuvuzela
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata fara prieteni 51 De la: garbo_5632 29 Decembrie 2012 10:15
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. 43 De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45
buna ziua 1 De la: maxalina 22 August 2012 20:51
De ce sa nu cred in vise? 4 De la: caleidoscop 29 Mai 2012 12:20
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? 42 De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16
Setari Cookie-uri