De la: garbo101216, la data 2010-07-10 21:25:06 APARATUL ESTE INSASI CREIERUL TAU, NUMAI CA TREBUIE CUM SA STI SA-L FOLOSESTI vreau sa recitesc in liniste! |
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 00:52 |
||
|---|---|---|
De la: liaiedera, la data 2010-07-10 22:02:48ce caractere interesante descopar pe net ! nu este greu sa le descoperi.inca nu ai citit destul.
|
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 00:57 |
||
alexandra?ca numai ia posta interminabile povesti
|
||
|
|
||
|
garbo074997 Postat pe 11 Iulie 2010 00:59 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-07-11 00:59:29 unele dintre voi aveti o interminabila problema.printre care si tu.scuza-ma nu am inteles interventia si apelarea ta....... |
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 01:05 |
||
Inca le ai cu copy/paste-ul. Bravo. Nu ti-ai pierdut indemanarea. Cum te simti intre oameni pe care ii dispretuiesti? Vad ca bine ca nu pleci orice ti s-ar spune.
|
||
|
Doara Postat pe 11 Iulie 2010 08:31 |
||
| Precum raza soarelui este mai luminoasa asa si umbra este mai intunecata ....Exista o balanta egala in toate lucruriile ...a admite ca binele este separat de rau ...defectele de calitati ....Ar fii o infama minciuna .Existam intr-o lume unde binele si raul fac parte din viata fiecaruia ...dreptul de a alege pe ce cale sa ne indreptam pasii ...Cu toate acestea ...nu exista un zid invizibil care sa poate desparte cele doua ....Amindoua fac parte din unul ...cel unic ..... | ||
|
Zotlam Postat pe 11 Iulie 2010 14:21 |
||
| pt.vuvuzela:..este vreo indiscretie daca-mi spui ce varsta ai?...si ce profesie ai?....te felicit pentru postarile tale! din partea mea ai un zece! | ||
|
caleidoscop Postat pe 11 Iulie 2010 15:52 |
||
| pt.vuvuzela:...energia poate fi cuantificata pe cand CREDINTA nu!....m-am referit la modul concret si d.p.d.v. matematic si fizic!....pe alocuri ai deviat de la subiect.....dar mi-a placut curajul tau, chiar daca pentru altii dai copy paste; continua si ne vom completa reciproc! in ciuda tuturor carcotasilor. | ||
|
caleidoscop Postat pe 11 Iulie 2010 16:18 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-07-11 08:31:16Inca le ai cu copy/paste-ul. Bravo. Nu ti-ai pierdut indemanarea. Cum te simti intre oameni pe care ii dispretuiesti? Vad ca bine ca nu pleci orice ti s-ar spune. scz nu inteleg ideea......?ai vre-o problema si te macina rau? existenta ta este in pericol,daca nu te faci de ras?vrei sa fii brand-ul oamenilor cu mintea odihnita?ok.e treaba ta.toi est ignore pour moi!
|
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 16:45 |
||
De la: garbo072160, la data 2010-07-11 15:52:27pt.vuvuzela:..este vreo indiscretie daca-mi spui ce varsta ai?...si ce profesie ai?....te felicit pentru postarile tale! din partea mea ai un zece! regret,intrebarile sunt prea intime pt mine,in lumea virtuala sau cum o numesc eu a avatarelor,manevrate de cei din spatele lor.iar pt apreciere indiferent ca esti sincera sau nu,este obligatia mea de bun simt sa iti multumesc.referitor la "cuantica"era vorba de fizica cuantica.nu am deviat subiectul.exista aparate care masoara energiile.nu le enumar acum.exista aparate care te scaneaza,si care te avertizeaza de bolile care le ai,de motivul aparitiei lor,iti prelucreaza un tratament ,si te mai avertizeaza si de eventualele boli la care esti predispusa.dupa ce iti analizeaza toate datele scanate,iti scoate o fisa medicala proprie,in care iti" recomanda",ce tratament natural sa iei,ce sa mananci si depinde de boala el stie ce mai face.iti scaneaza si aura.pacat ca sunt putine asemenea aparate in lume.dar avem si noi unul in tara,daca nu chiar doua.apropo de cine spunea ca vrea sa faca un aparat pt masurarea energiilor.exista si anse cum a spus cineva si multe alte metode.am alaturat aceasta stiinta fizica cuantica de credinta,sub urmatorul aspect,preotii stiu de lucruri ,precum aceasta stiinta si multe alte lucruri tainice existente in univers.dar le ascund,ca si oamenii de stiinta,deoarece nu toti oamenii sunt pregatiti sa inteleaga aceste lucruri de la creator lasate,dar de ei necunoscute.nu continui pt ca subiectul este vechi si vast.sa revenim la necredinta in energiile negative sau pozitive,care sunt create tot de noi prin ganduri bune sau rele prin fapte bune sau rele,si ma opresc.aici am facut o mica legatura cu religia spunand ca nimic nu poate masura in schimb ,credinta afisata de toata lumea ,luindu-i si separat.si nimic ,nici un aparat nu poate sa dovedeasca sinceritatea celui care se spovedeste.eu am vorbit stiintific.si am si argumentat.stiinta poate fi recunoscuta,dar ce crede si gandeste omul ,multi dintre oameni facand parada de imaginea omului credincios,nu poate fii dovedit decat poate prin scanare sau regresie in timp.referitor la copy- paste am citit ce a copy -paste userul cu 216 la sfarsit,ca la celular.si pt ca au venit unele fete cu un fel de zgomote pe care ele o considerau muzica,le-am lasat sa se desfasoare pe topic,si am readus "linistea"cu ce a c.p 216.am recitit .si iti mai multumesc ,repet indiferent ca esti sau nu sincera ,pt alaturare. |
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 17:37 |
||
of doamne, nu se mai termina
|
||
|
nelly05 Postat pe 11 Iulie 2010 17:40 |
||
De la: nelly05, la data 2010-07-11 17:40:47 cu ce sa se termine,cu fizica cuantica?niciodata. |
||
|
vuvuzela Postat pe 11 Iulie 2010 17:49 |
||
| cu aberatiile tale peste tot pe forumul asta....... ca de fizica cuantica esti departe departe de a stii ce-i aia | ||
|
nelly05 Postat pe 11 Iulie 2010 17:53 |
||
never? ever?
|
||
|
LILO Postat pe 11 Iulie 2010 18:08 |
||
sa va zic un...banc trecea taranul nostru cu calul si catelul prin codru. la un moment dat apare ursul..cei trei o iau la goana si se despart. se reintalnesc la o raspantie...cainele spune: vai ce m-am speriat de urs ceilalti doi o iau la fuga.dupa un timp se reintalnesc si spune calul:vai ce m-am speriat cand o vorbit cainele taranul nostru o rupse la fuga,de-i sfaraiau calcaiele |
||
|
LILO Postat pe 11 Iulie 2010 18:12 |
||
| Ce nu intelegi Aleho, Casandro sau cum iti mai spui? Vrei sa-ti mai pun odata citatul cu care ti-ai luat ramas bun din contul Casandrei? | ||
|
Doara Postat pe 11 Iulie 2010 18:16 |
||
|
Nu stiu daca te-ai referit la gandirea pozitiva ,daca da ,face bine pentru ridicarea moralului. Daca te referi la energiile universului ,nu vred ca avem putere asupra lor. Eu cunosc oameni care fac mult rau si nu se roaga niciodata si le merge bine. asa ca nu cred ca putem noi sa facem ceva ,e bine sa gandim pozitiv si sa avem incredere in noi. |
||
|
erjike60 Postat pe 11 Iulie 2010 18:27 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-05 16:44:31Eu cred ca energia pozitiva o poseda oamenii smeriti care se roaga si fac voia lui Dumnezeu,si au credinta si nadejde....Si energia negativa o poseda oamenii care nu se roaga,,nu au credinta in Dumnezeu si sarsaila ii conduce cum vrea el..Lucreaza in ei ca in atelierul lor... te simti condusa ? Mi se face sila de voi "smeritelor" cu "credinta si nadejdea voastra .......ASA FACETI VOIA LUI D-ZEU JUDECAND NECREDINCIOSII.....SUNTETI POSEDATE DE DOGMATISM ....POATE SUNTETI POCAITE.... folositi limbajul pocaitilor . |
||
|
garbo095960 Postat pe 11 Iulie 2010 21:16 |
||
| pt.vuvuzela: de sinceritatea mea sa nu te indoiesti!...te-am apreciat!....ma crezi ori nu, mama alta nu mai face!...si te rog sa nu mai fii suparata pe acele care sunt mai superficiale decat tine!..le-am citit si lor randurile si mi-am dat seama de unele chestii...oarecum "de luat la misto","neortodoxe"...Am mancat si eu painea pe care o mananci tu pe net...chiar discutam pe forum cu "cineva" si a avut grija sa-mi spuna ca nu cumva sa-mi schimb avatarul!...deci ...c'est la vie! | ||
|
caleidoscop Postat pe 12 Iulie 2010 22:56 |
||
scuze, draga, duci aceeasi cruce?!
|
||
|
moniq_ Postat pe 12 Iulie 2010 23:02 |
||
Aleha si-a facut un user care o apreciaza?
|
||
|
Doara Postat pe 12 Iulie 2010 23:07 |
||
Aleha are o prietena? De data asta... reala? |
||
|
Tylly Postat pe 12 Iulie 2010 23:10 |
||
mai, Dor, nu-s' ce sa zic, ca nu cred totusi sa fie ea ultima nebuna de pe lume; daca as stii ca-i asa... gata! si nici nu m-as spala pe maini!
|
||
|
moniq_ Postat pe 12 Iulie 2010 23:10 |
||
Rabdare Moniq, rabdare.
|
||
|
Doara Postat pe 12 Iulie 2010 23:12 |
||
si tutun....
|
||
|
moniq_ Postat pe 12 Iulie 2010 23:17 |
||
De la: reyya, la data 2010-07-09 21:45:39De la: garbo072160, la data 2010-07-09 20:51:21Exista vreun aparat medical care masoara cata energie pozitiva/negativa are inmagazinat un om in corpul sau? DACA NU, SA STITI CA O SA STAU TOATA NOAPTEA SA INVENTEZ ACEL APARAT! RAMANE APOI SA-L OMOLOGHEZ...APOI SA GASESC UN SPONSOR PENTRU AL PRODUCE IN SERIE. SE OFERA CINEVA SA MA AJUTE? Nu este ansa cea care "spune" despre problemele pe care le ai si care este gradul de afectare. Este vorba de perceptia radiestezistului. |
||
|
Razvan Postat pe 18 Iulie 2010 22:14 |
||
|
ia te uita!!! Aleja stie de cuantica!!! De string theory stii cite ceva? Ia baga citate. Si da, cred ca Aleja si-a facut iar un utilizator care o place. |
||
|
Ciresica Postat pe 18 Iulie 2010 22:21 |
||
| Ar trebui sa intelegeti ce se doreste sa se spuna prin "mens sana in corpore sano!" = o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. | ||
|
Razvan Postat pe 18 Iulie 2010 22:25 |
||
| Razvane, tu cu cine vorbesti? | ||
|
Ciresica Postat pe 18 Iulie 2010 22:30 |
||
Energiile pozitive, ce sa zic, nu le prea simtim. Pentru ca e normal. Pentru ca atunci cand iti merge bine, zici ca asa e bine, ca asa ar trebui sa fie. Cand iti merge rau , atunci stai sa te gandesti de ce, atunci te superi, atunci te enervezi si cauti o mie si una de motive. Insa energiile pozitive le simti mai ales atunci cand esti mult prea incarcat, mult prea stresat si mult prea ocupat. Pentru ca ele vin din tot ce e frumos, din natura, din flori, din persoane care zambesc cald, din inocenta. Sunt energii pe care daca stii sa le vezi�te coplesesc.
|
||
|
crin_ Postat pe 18 Iulie 2010 23:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce oare rotty si fluturas sunt asa rele,o fi oare pt ca sunt prietene bune si cine se aseamana se aduna | 144 | De la: garbo_406810 15 Decembrie 2014 20:33 |
| psihologie sau jurnalism??? | 92 | De la: cinezee 23 Iulie 2009 01:41 |
| Niciodata sa nu spui : "Niciodata!" | 2 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 17:41 |
|
|
||
| UN BUN RENUME | 1 | De la: garbo269415 15 Martie 2012 05:43 |
| Ati pleca in China? | 117 | De la: september 7 Ianuarie 2012 01:17 |
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie
Petar Vefic, campion național la individual compus, în prima zi a Campionatelor Naționale de gimnastică de la Galați
LPS Cetate Deva și Alexia Blănaru, primele campioane ale Campionatelor Naționale de gimnastică de la Galați
Gimnastele României concurează în finalele pe aparate la Campionatele Naționale de la Galați