Castiga unul din cele 4 seturi de lenjerie de pat oferite de Dormitoruldevis.ro

Mie imi place aceasta lenjerie, http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Valeron/Bellini/ , este ceva mai special, e foarte eleganta pentru o noapte de neuitat, este o lenjerie pe gustul meu, imi place foarte mult.
muresica
Postat pe 28 Iunie 2010 12:15
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin/Massai_negru/
Dormitorul meu este in nuante de alb,iar aceasta luxoasa lenjerie consider ca mi s-ar potrivi,este superba si ne-am simti ca regii in ea eu si sotul meu.
tdj31
Postat pe 28 Iunie 2010 12:18
Uau,ce-mi place lenjeria 05 Pun pariu ca o sa visez mai frumos invelita in ea Daca o castig ... adio cosmaruri Voi imi puteti indeplini un vis
KrissNds
Postat pe 28 Iunie 2010 12:24
Lenjerie pat dubla satin / Vega rou
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerie_pat_dubla_satin/Vega_ro%C5%9Fu_/

Lenjeria s-ar potrivi perfect in dormitor (mai ales ca abia am cumparat apartamentul cu prima casa :) )
cristinade
Postat pe 28 Iunie 2010 12:28
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Damasc/Lenjerie_damasc_014/
In legatura cu capitolul amintiri din copilarie , nu as putea uita niciodata asternuturile de pat scrobite ale bunicii, cu mirosul lor de levantica si cu broderie sparta, lucrata manual. Oricum, indiferent de epoca , in care ne-am situa, orice dormitor este innobilat prin utilizarea unei lenjerii de pat brodateIn plus, una personalizata este susceptibila de a aduce cu sine o nota de distinctie si de personalitate.
La fel de confortabile, dar, mult mai practice si disponibile intr-o gama cromatica variata, sunt garniturile de pat, care se gasesc, astazi, pe piata, in magazinele de specialitate.
Cu un design deosebit si imprimeuri din cele mai diversificate, intr-o paleta de culori de la tonuri neutre pana la nuante vii si stralucitoare, aceste lenjerii sunt foarte atractive, ele putand fi asortate la orice tip de amenajare, cacidetaliile creaza diferenta !
Interiorul unei camere, si, mai ales, acela al dormitorului trebuie sa constituie o oaza de relaxare, calm, liniste, eleganta si mirosuri discretedar, irezistible.
Exista numeroase trucuri pentru ca lenjeria noastra de pat sa degaje un parfum proaspat si agreabil mai mult timp.
Spre exemplu, pentru a ne parfuma lenjeria de pat in timpul spalarii, este de ajuns sa adaugam in apa de clatit o picatura, doua, trei din uleiul esential preferat: lavanda, portocala sau lamaie. Daca nu se folosesc uleiuri esentiale, ele pot inlocuite, cu acelasi rezultat, de apa din flori de portocal, chiar si din aceea, folosita in bucatarie.
In timpul interminabilelor sedinte de calcat rufele, se poate parfuma lenjeria de pat cu ajutorul fierului de calcat! Daca acesta functioneaza pe baza de vapori, nu avem nimic altceva de facut decat sa adaugam in recipientul respectiv putina apa demineralizata si cateva picaturi de ulei esential.
Odata aranjata lenjeria de pat in sifonier, se poate face apel la intelepciunea bunicii (pe care, de altfel, o aminteam la inceput), care umplea cativa saculeti cu lavanda uscata si ii aseza intre rufe. Daca aroma de lavanda nu este preferata noastra, se pot folosi la fel de bine alte ierburi uscate, pe care, in prealabil, am picurat ulei esential.
Si, pentru a reveni la topicul competitiei , in fericita ipoteza ca soarta mi-ar surade, desemnandu-ma castigatoare a concursului, premiul, lenjeria de pat, rafinata, confectionata din damasc, menita sa incante sinturile si sa ofere rasfat, noapte de noapte, oricat de pretentiosi ar fi beneficiarii , s-ar potrivi perfect cu dormitorul meu.
bdoinana
Postat pe 28 Iunie 2010 12:30
Lenjerie pat CN 07 pentru ca se potriveste stilului meu, camerei mele si al decorului verde, proaspat, fresh.
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_CN_07/
Fleur
Postat pe 28 Iunie 2010 12:33
Siena rosu-imi place aceasta lenjerie,pentru ca ador culoarea rosie.Cred ca este perfecta pentru familia mea.Este lenjeria iubirii.
danella
Postat pe 28 Iunie 2010 12:48
Cel mai bine s-ar potrivi dormitorului meu lenjeria de pat Senfoni maro, intrucat l-am decorat in combinatii cromatice inspirate de culoarea pamantului: maro si bej. Am ales o draperie pe panouri maro, iar perdeaua are o nuanta de bej, identica cu cea a lenjeriei de pat Senfoni. De asemeni, patul are o tablie imbracata in piele de culoare maro inchis, cu noptiere asortate si comoda cu sertare imbracate in piele maro inchis. Lenjeria pe care am ales-o de pe www.dormitoruldevis.ro s-ar potrivi perfect dormitorului meu.
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin_Delux/Senfoni_maro/
lidiac
Postat pe 28 Iunie 2010 13:16
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin/Massai_negru/,culoarea e perfecta se potriveste perfect pentru dormitorul meu,mai ales ca e foarte frumoasa
cristi_cristi186
Postat pe 28 Iunie 2010 13:19
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_05/,ador aceasta lenjerie de pat,e pefecta pentru noi,pentru ca te bine dispune in orice moment
hogeag
Postat pe 28 Iunie 2010 13:25
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Kristal/Love_story__alb___/ imi place foarte mult pentru ca e cu motive florale si ador asta
fanta
Postat pe 28 Iunie 2010 13:29
http://dormitor.web4biz.ro/include/watermark.php?path=http://dormitor.web4biz.ro/images/mains/Lenjerie_pat_019_0.jpg

Consider ca aceasta nuanta se potriveste dormitorului meu deoarece el este pe o nuanta f deschisa iar contrastul cu lenjeria ar fi ideal.Oricum toate produsele sunt f frumoase.
Succes tuturor!
garbo160290
Postat pe 28 Iunie 2010 13:30
De la: ConcursGarbo, la data 2010-06-24 17:30:06Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din cele 4 seturi de lenjerie de pat oferite de Dormitoruldevis.ro.

Intra pe www.dormitoruldevis.ro alege un set de lenjerie de pat care consideri ca se potriveste dormitorului tau si spune-ne si de ce.

Concursul se desfasoara in perioada 25 iunie 9 iulie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati in data de 10 iulie.

Mult succes!
garbo096688
Postat pe 28 Iunie 2010 13:35
foarte dragute toate dar cea''lenjeria de pat nr 2''e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
monica85
Postat pe 28 Iunie 2010 13:44
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_06/

Lenjerie pat 06 pentru ca e foarte vesela...la fel ca mine! :)
diana_b_20
Postat pe 28 Iunie 2010 13:51
Lenjeria care imi place cel mai mult este lenjerie Ceylin roz - se potriveste dormitorului meu pentru ca florile iti dau o stare de bine, culorile te linistesc, si se potrivesc cu ambientul dormitorului meu (perdelele si covoarele).
Produsele sunt foarte frumoase!
garbo096688
Postat pe 28 Iunie 2010 14:04
silan este prezent in 9 variante
brokenheart
Postat pe 28 Iunie 2010 14:31
Imi place lenjeria love story alb, deoarece sunt o fite mai romantica careia ii place sa fie inconjurata de inimioane, trandafiri si tot ce tine de sentimentul dragostei. Si denumirea lenjerie este adecvata stilului meu de a fi, asadar este numai potrivita pt camera mea. Cand voi fi deprimata ma voi putea seza in pat, aspectul lenjeriei oferindu-mi o stare de bine.
brokenheart
Postat pe 28 Iunie 2010 14:39
Lonny verde
garbo006970
Postat pe 28 Iunie 2010 14:41
Avalon maro,mi se potriveste.Este in ton cu mobila ,covorul,zugraveala.
draghinescu
Postat pe 28 Iunie 2010 14:44
pentru ca in dormitorul nostru domina culoarea de cirese cred ca acesta ar fi cel mai potrivita http://dormitor.web4biz.ro/include/watermark.php?path=http://dormitor.web4biz.ro/images/mains/Avalon_maro_0.jpg
yelatno
Postat pe 28 Iunie 2010 15:08
imi place foarte mult Lenjerii Kristal si anume Dalga aqua:http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Kristal/Dalga__aqua_/
Imi da o senzatie de prospetime,optimism si relaxare
alidanbebe
Postat pe 28 Iunie 2010 15:34
Mi-a fost greu sa aleg o singura lenjerie, insa, in cele din urma, m-am oprit la cea de mai jos. Mi se pare de vis!

http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie__Casa_New__09/
andrra82
Postat pe 28 Iunie 2010 15:47
am optat pentru lenjeria "avalon maro"...daca as putea as cumpara-o, dar posibilitatile mele financiare nu-mi permit! :(
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin/Avalon_maro/
imi place si se potriveste cu ambientul dormitorului meu...
nu stiu daca am facut tot ce trebuia pt concurs !
o zi faina tuturor!
anddra59
Postat pe 28 Iunie 2010 15:56
Avalon maro cred ca mi se potriveste cel mai mult . i imi place enorm este superba lenjeria.
flo200
Postat pe 28 Iunie 2010 16:05
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_015/
este o lenjerie de pat din bumbac superba.Nuanta aceasta se asorteaza cu parchetul din camera mea si este potrivita pentru orice sezon
garbo119850
Postat pe 28 Iunie 2010 16:07
Lenjeria Siena rosu s-ar potrivi foarte bine dormitorului nostru ,pentru ca avem un sifonier cu negru si rosu, peretele din spatele patului este rosu si mobila este wenghe.
eleniselenis
Postat pe 28 Iunie 2010 16:27
buna! Daca tot e criza si nu putem pleca deloc in concediu anul acesta si poate nici anul viitor macar cand mergem la culcare sa visam frumos intr-o lenjerie fina si frumoasa cum e lenjeria Voyage. Eu asta as alege
corinasamson
Postat pe 28 Iunie 2010 16:35
Florinda orange pt ca se potrivste cu mobila si draperia,este superba
sedative
Postat pe 28 Iunie 2010 16:42
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_015/ imi place mult si se asorteaza cu mobila care este de culoare neagra si cu oglinzi.
zburlyta
Postat pe 28 Iunie 2010 16:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Perdele si draperii 7 De la: garbo_407095 24 Octombrie 2019 14:16
1000 idei pentru DECORARE, AMENAJARE CASA si GRADINA. + 1000 planuri CASE, VILE 1 De la: garbo_7900 27 Septembrie 2012 07:57
concurs 3 De la: garbo074997 8 Iulie 2010 13:03
Cum sa marim vizual o bucatarie mica! 5 De la: constructii24 27 Mai 2013 18:05
cura de slabire 87 De la: anaROBERT 16 Iulie 2010 11:42
Setari Cookie-uri