Oglinda un obiect decorativ!

Oglinda este un obiect care nu poate lipsi din locuinta noastra. Fie baie, dormitor, hol sau mobilier, oglinda ne foloseste in diferite moduri. Inainte de a parasi locuinta fiecare isi mai aranjeaza putin look-ul propriu. De aceea, pentru a nu mai intra din nou in baie, ar trebui ca in holul casei sa fie montata o oglinda in acest scop.
Aceste oglinzi sunt de obicei mai mari si grele, ele necesitand o prindere sigura. Pana nu demult anumite operatiuni din domeniul amenajarilor interioare solicitau tehnici dificile si mana de lucru calificata. Dar, datorita materialelor inovatoare care au aparut pe piata, lucrurile s-au schimbat in domeniul amenajarii interioare. Cine nu mai doreste sa foloseasca suruburi poate fixa oglinda fara a da gauri in perete.

Suprafata peretelui trebuie sa fie doar uscata, curata si fara praf. Aceste materiale sunt niste benzi adezive speciale si un silicon pentru oglinzi. Cu ajutorul acestor materiale inovatoare putem sa aplicam un obiect cu greutate relativ mare, pe suprafetele verticale. Gradul ridicat de aderenta pe care il au aceste benzi si acest silicon elimina orice risc cu privire la desprinderea oglinzilor. Montarea si fixarea oglinzilor se poate face pe aproape toate suprafetele.
Oglinda este considerata de secole un obiect decorativ. Asadar, o oglinda pe hol ofera o atmosfera placuta deja la intrarea in locuinta. Oglinda este cel mai benefic mobilier din toata locuinta! Deci oriunde ar fi montata, oglinda este un obiect foarte apreciat. Look-ul dvs. conteaza! Fixativa oglinda acolo unde doriti! Materialele inovatoare va ajuta in acest sens! Mult succes!
constructii24
Postat pe 25 Aprilie 2012 13:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 9 De la: anaROBERT 8 Iulie 2010 00:09
Culoarea fotoliilor trebuie sa constrasteze cu restul mobilei? 14 De la: LILO 19 Decembrie 2009 20:17
concurs 3 De la: garbo074997 8 Iulie 2010 13:03
Perdele si draperii 7 De la: garbo_407095 24 Octombrie 2019 14:16
Oglinda un obiect decorativ! 2 De la: constructii24 27 Iulie 2017 22:28
Setari Cookie-uri