Oglinda un obiect decorativ!

Oglinda este un obiect care nu poate lipsi din locuinta noastra. Fie baie, dormitor, hol sau mobilier, oglinda ne foloseste in diferite moduri. Inainte de a parasi locuinta fiecare isi mai aranjeaza putin look-ul propriu. De aceea, pentru a nu mai intra din nou in baie, ar trebui ca in holul casei sa fie montata o oglinda in acest scop.
Aceste oglinzi sunt de obicei mai mari si grele, ele necesitand o prindere sigura. Pana nu demult anumite operatiuni din domeniul amenajarilor interioare solicitau tehnici dificile si mana de lucru calificata. Dar, datorita materialelor inovatoare care au aparut pe piata, lucrurile s-au schimbat in domeniul amenajarii interioare. Cine nu mai doreste sa foloseasca suruburi poate fixa oglinda fara a da gauri in perete.

Suprafata peretelui trebuie sa fie doar uscata, curata si fara praf. Aceste materiale sunt niste benzi adezive speciale si un silicon pentru oglinzi. Cu ajutorul acestor materiale inovatoare putem sa aplicam un obiect cu greutate relativ mare, pe suprafetele verticale. Gradul ridicat de aderenta pe care il au aceste benzi si acest silicon elimina orice risc cu privire la desprinderea oglinzilor. Montarea si fixarea oglinzilor se poate face pe aproape toate suprafetele.
Oglinda este considerata de secole un obiect decorativ. Asadar, o oglinda pe hol ofera o atmosfera placuta deja la intrarea in locuinta. Oglinda este cel mai benefic mobilier din toata locuinta! Deci oriunde ar fi montata, oglinda este un obiect foarte apreciat. Look-ul dvs. conteaza! Fixativa oglinda acolo unde doriti! Materialele inovatoare va ajuta in acest sens! Mult succes!
constructii24
Postat pe 25 Aprilie 2012 13:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa marim vizual o bucatarie mica! 5 De la: constructii24 27 Mai 2013 18:05
Castiga unul din cele 4 seturi de lenjerie de pat oferite de Dormitoruldevis.ro 605 De la: uglea 13 Octombrie 2010 14:01
conscur dormitorul meu de vis 1 De la: alinav12_09 9 Iulie 2010 09:07
amenajari de lux 11 De la: alexpopa 19 Martie 2010 11:58
carmencita 5 De la: Dor_marunt 30 Iunie 2010 19:47
Setari Cookie-uri