Barbati

Am citit in unele" carti "ca menirea femeii este sa-si iubeasca sotul inainte de toate . Nimeni nu trebuie sa fie mai presus decat sotul , nici chear copilul. Dar ei ce fac pentru noi?! Se duc la altele
mzym
Postat pe 22 Iunie 2010 16:10
Asa...deci tu faci parte din tagma luptatoarei...sau esti o clona?
nuti_vio
Postat pe 22 Iunie 2010 16:14
iar?????
ladyDY
Postat pe 22 Iunie 2010 23:19
cum adik nici "chear" copilu'
pt mine copilu' este mai presus,las tot pt. bbic
dancris
Postat pe 22 Iunie 2010 23:24
mai ..daca virtutea ar sta intr-o femeie...as mai intelege
fleurdelis
Postat pe 22 Iunie 2010 23:28
De la: popmpop, la data 2010-06-22 16:10:55Am citit in unele" carti "ca menirea femeii este sa-si iubeasca sotul inainte de toate . Nimeni nu trebuie sa fie mai presus decat sotul , nici chear copilul. Dar ei ce fac pentru noi?! Se duc la altele


luptatoare-o tu esti? pari cam aceiasi


o mare prostie citatul asta,cum sa iti iubesti sotul mai presus de toate este o aberatie,copilul este mai presus de toate,iubesti si sotul si familia si fratii si parinti dar dragostea se manifesta si o simti altfel dar pe primul loc este bebicul daca ai daca nu...iubesti si tu ce vrei
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 00:11
Bebicul se face mare si pleaca de langa tine si cum tu vrei sa traiesti bime cu sotul tau si fata de langa el doreste acelasi lucru.Asa ca tu ramai cu sotul tau...................Sotul nu este mai important decat copilul , dar copilul apare pe lume ca sa-i iubeasca pe ambi parinti si amindoi pe el.O femeie care isi iubeste sotul nu va fi niciodata nevoita sa indure privatiuni , ea primeste tot ce isi doreste
mzym
Postat pe 26 Iunie 2010 22:43
in ce carti ai citit tu ca barbatu'e mai important decit copilul?
In alea de tarot?
quasaria
Postat pe 26 Iunie 2010 22:45
soro....aia cu intrebarea...pune-ti mama barbatul pe un piedestal si cand te va neglija si se va duce la altele, mai tinerele,mai slabutele...tot pe el sa-l pui mai presus, da???
tutankhamon
Postat pe 26 Iunie 2010 22:50
nici chear copilul
CHEAR!!... la la ...CHEAR... la la...
LILO
Postat pe 26 Iunie 2010 22:50
Poate ca nu ai copil si nu ai simtit iubirea de mama , barbatul trebuie pus la munca nu pe primul loc , azi esti buna miine alta mai tinerica mai frumusica .
garbo134266
Postat pe 27 Iunie 2010 15:29
la muuuunca cu el....'.tu-i mama ma-sii.....
tutankhamon
Postat pe 27 Iunie 2010 17:07
esti tare dezamagita
mzym
Postat pe 27 Iunie 2010 20:00
pai daca vrei sa nu se duca ai grija si iliubesti indeajuns sa nu pleca...........
mzym
Postat pe 27 Iunie 2010 20:02
De la: popmpop, la data 2010-06-22 16:10:55Am citit in unele" carti "ca menirea femeii este sa-si iubeasca sotul inainte de toate . Nimeni nu trebuie sa fie mai presus decat sotul , nici chear copilul. Dar ei ce fac pentru noi?! Se duc la alteleIubirea de sot este una,iubirea de copil este alta. Nu le poti nici amesteca ,nici sa faci diferente,care e mai mare ,care e mai mica sau care e mai presus.
Pt parinti(mama si tata) copilul lumina ochilor,este iubit necondintionat. Este un lucru care ar trebuii sa-l simta amandoi,nu numai unul.
Eu si sotul meu ne iubim copilul enorm si am fi in stare de orice pt el,de aceea n-am putea nici o clipa sa facem diferenta intre iubirea care o avem pt copil si iubirea care o avem unul fata de celalalt,este altfel de iubire.
Un alt exemplu este iubirea mea fata de parintii mei care e diferita de iubirea fata de sotul meu. Nu putem sa le amestecam.
Intr-o carte biblica scrie "sa-ti iubesti aproapele" ,deci nici macar acolo nu scrie sa iubesti pe cineva mai mult ca pe alcineva sau in ce fel sa-l iubesti.
E absurd citatul care l-ai scris.Pentru ca in iubire nu exista "trebuie" , iubirea nu-i obligatie , iubirea e un sentiment.
bau
Postat pe 27 Iunie 2010 20:17
ce frumos spui , tu , Bau ! iubirea nu-i obligatie , iubirea e sentiment !

felicitari !
liaiedera
Postat pe 27 Iunie 2010 20:29
De la: garbo134266, la data 2010-06-27 15:29:48Poate ca nu ai copil si nu ai simtit iubirea de mama , barbatul trebuie pus la munca nu pe primul loc , azi esti buna miine alta mai tinerica mai frumusica .
asa este la munca...cu el...cat despre inselat asta consta ce principii de viata are...Un barbat sau o femeie fara principii de viata...azi ii cu tine,,maine cu altul mai slabut si mai cu bani...La fel si barbatul
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Iunie 2010 22:40
De la: liaiedera, la data 2010-06-27 20:29:07ce frumos spui , tu , Bau ! iubirea nu-i obligatie , iubirea e sentiment !

felicitari !
iubirea este un sentiment care poate fii trecator daca nu sunt principiii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Iunie 2010 22:43
k ale tale...
zauu...
fleurdelis
Postat pe 27 Iunie 2010 23:18
Sal,dc incurcati voi lucrurile,iubirea pt copiil se manifesta intr-un anumit mot asa si aia pt barbat,nu au nici o legatura,pt ambi porti iubire dar e diferita,citatul acela se refera la faptul sa pui sotul in fata,dc?pt el este stalpul casei,in cele mai multe cazuri barbatul conduce familia si o intretine asa ca cei din jurul lui trebuie sal respecte,copilul este iubit de ambi parinti si mai tarziu cand va fi mare tot acei parinti ii vor da o mana de ajutor pt a incepe o famile a lui.Daca esti o femeie cu un caracter puternic si stii ce iti doresti la de la veata ai sa stii sa tii un barbat langa tine si atunci nu mai este nevoie sa iti pui prob daca pleaca la alta,un barbat ca sa isi dea tot ce are el mai bun si sa faca tot ce ii sta in putinta pt o familie,trebuie mai intai sa simta ca are o familie langa el care il sustine mereu si ca se poate baza pe femeia de langa el tot timpul,asa daca ar veni acasa si femeia ar avea grija de copii si pe el il ignora e normal ca o so insele sau no sa mai aduca bani si chesti din astea,asa ca mai bine incercati sa intelegeti cand cititi ceva si dupa sa va dati cu parerea,na zis nimeni sa nu iubesti copiilul,eu cred ca mai presus de toate este Dumnezeu si nu barbatul si zic asta desi sunt barbat,Dumnezeu a facut mai intai pe Adam si dupa pe Eva,asa ca daca el a zis femeia sa ii fie supusa barbatului dc am face noi atata tamtam,e normal sa nu te supui unui barbat care te bate,te inseala sau stiu eu ce,dar tre sa vezi intai dc se comporta asa sau dc a ajuns asa.scz pt acele femei care sau simtit iritate de mesajul meu
Dano
Postat pe 27 Iunie 2010 23:37
'Dano'


De la: Dano, la data 2010-06-27 23:37:59"citatul acela se refera la faptul sa pui sotul in fata,dc?pt el este stalpul casei,in cele mai multe cazuri barbatul conduce familia si o intretine asa ca cei din jurul lui trebuie sal respecte"


Barbatul si femeia trebuie sa conduca impreuna familie si sa se respecte reciproc,indiferent de cine intretine familia cu bani mai mult si cine mai putin.


De la: Dano, la data 2010-06-27 23:37:59".Daca esti o femeie cu un caracter puternic si stii ce iti doresti la de la veata ai sa stii sa tii un barbat langa tine si atunci nu mai este nevoie sa iti pui prob daca pleaca la alta,un barbat ca sa isi dea tot ce are el mai bun si sa faca tot ce ii sta in putinta pt o familie,trebuie mai intai sa simta ca are o familie langa el care il sustine mereu si ca se poate baza pe femeia de langa el tot timpul,asa daca ar veni acasa si femeia ar avea grija de copii si pe el il ignora e normal ca o so insele sau no sa mai aduca bani si chesti din astea"


Daca esti un barbat cu caracter puternic si care isi pretuieste familia si o respecta,nu merge in alta parte,nu isi inseala nevasta,nu isi distruge familia,aduce banii acasa,isi respecta si iubeste copii.Atat femeia cat si barbatul trebuie sa aibe grija de copil si lucrul acesta trebuie sa-i uneasca nu sa ii desparta. Un barbat care considera ca nevasta lui ii acorda mai multa importanta copilului decat lui,acel barbat este un barbat egoist si care nu-si iubeste copilul indeajuns.


De la: Dano, la data 2010-06-27 23:37:59"Dumnezeu a facut mai intai pe Adam si dupa pe Eva,asa ca daca el a zis femeia sa ii fie supusa barbatului dc am face noi atata tamtam,e normal sa nu te supui unui barbat care te bate,te inseala sau stiu eu ce,dar tre sa vezi intai dc se comporta asa sau dc a ajuns asa"


Asta cu supusa barbatului,daca inca mai sunt barbati care gandesc asa este grav. In viata de zi cu zi problema existentiala nu este cine cui trebuie sa i se supuna. Trebuie sa existe repect din ambele parti. Crede-ma ca eu nu l-am auzit pe Dumnezeu sa spuna ca femeia trebuie sa se supuna barbatului.

Dumnezeu a creat femeia mai apoi,posibil pt ca avut f mult de munca la ea,sa creeze ceva atat de complex :


"Cand Dumnezeu a facut femeia deja era in a sasea zi de munca si facea ore suplimentare.

Atunci aparu un inger si-l intreba: De de iti pierzi atata timp cu asta ?

Si Domnul raspunse:Ai vazut cartea tehnica?
Trebuie sa fie lavabila in totalitate,dar sa nu fie de plastic,sa aiba mai mult de 200 de piese mobile, si sa fie capabila sa functioneze fiind alimentata cu orice, chiar si cu resturi; in poala ei sa stea comod pana la patru copii in acelasi timp, sa aiba un sarut care sa poata vindeca de la un genunchi julit pana la o inima ranita, si o sa faca totul cu numai doua maini.
Ingerul se minuna de cerinte.

Cu doar doua maini.. Imposibil

Si asta e doar modelul standard?

E prea multa munca pentru o singura ziAsteapta pana maine ca sa o termini.

Nu, n-am s-o las pe maine, protesta Domnul. sunt pe punctul de a termina aceasta creatie care este favorita inimii mele.
Ea se vindeca singura cand e bolnava, si poate muncii pana la 18 ore pe zi.

Ingerul se apropie si atinse femeia.
Dar ai facut-o atat de delicata

Este delicata, spuse Domnul, dar in acelasi timp atat de puternica.Nu-ti poti inchipui cat e de rezistenta si de ce reusite e in stare.

O sa fie in stare sa gandeasca? intreba ingerul

Dumnezeu raspunse:
Nu numai ca o sa fie capabila sa gandeasca ci si sa negocieze.

Atunci ingerul vazu ceva si intinzand mana atinse obrazul femeii
Doamne, mi se pare ca modelul asta pierde lichid!
Ti-am spus ca incercai sa pui prea multe lucruri in ea.

Nu pierde lichid, e o lacrima, il corecta Domnul

Pentru ce e lacrima? intreba ingerul..

Si Domnul spuse:
Lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea, dragostea, singuratatea, tradarea, suferinta si orgoliul.

Asta il misca mult pe inger
Esti un geniu, Doamne, te-ai gandit la toate. Femeia este intr-adevar minunata.

Este!
Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati:
Trece prin dificultati, face fata greutatilor, dar este fericita si indragostita.
Surade cand vrea sa tipe.
Canta cand vrea sa planga.
Plange cand e fericita si rade cand e nervoasa.
Lupta pentru a-si apara valorile.
Infrunta nedreptatile.
Nu accepta un nu ca raspuns daca ea crede ca exista o solutie mai buna.
Isi rupe de la gura pentru ca familia ei sa aiba.
Merge la medic cu o prietena careia ii este frica sa mearga singura.
Iubeste fara sa ceara nimic in schimb.
Plange cand fii ei reusesc in viata si se bucura cand prietenii obtin premii.
Este fericita cand aude de o nunta sau de nasterea unui copil.
I se frange inima cand moare o prietena.
Sufera cand pierde pe cineva drag, in schimb se dovedeste a fi puternica atunci cand crezi ca a epuizat toate fortele.
Stie ca poate vindeca suferinta cu un sarut si o imbratisare.
Si totusi, femeia are un defect:
Uita sau nu stie care este adevarata ei valoare"
bau
Postat pe 28 Iunie 2010 00:10
Dano, cred ca ti se pare ca prapaditu'ala de barbat e muuult mai important decit e, de fapt....
Care e rolul lui?
Ce stalpu'casei?
Ne cade casa in cap fara el?

Cum adica el conduce familia? Da'ce, e cireada de vite?
De intretinut, merci, si femeile au doua maini si tot un singur cap si se pot intretine. Deci?
Trebuie sa ne purtam frumos cu el doar pt ca aduce bani? Foarte bine, in cazul asta se rezolva foarte simplu: sa nu mai aduca. Ne descurcam si fara banii lui.

Cum ramine cu sefu'cirezii atunci? Cu bani pe care ii avem si noi, cine mai e sefu'?
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2010 00:14
Bre, nu zic, e bun cate un shot de tequilla a timpul sau, .. dar in exces eu zic ca produce stari ca acelea ale soricelului care alearga pisica prin sufragerie.
anakin
Postat pe 28 Iunie 2010 00:28
muicaaaaa...da se inmultira luptatoarele astea cu urmasii lui sarsaila....
tutankhamon
Postat pe 28 Iunie 2010 00:36
so, daca eu eram aia inmultita sau cu tequilla, sigur era doar de frica sa dorm singurica. Ca imi cade tavanu'in cap, nu de altceva.
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2010 00:38
q, fiecare cu angoasele sale.

nene, eu cred ca toata treaba e de la apa, ca nu se pune niciodata in tequilla.. doar putina sare pe dosul palmei
anakin
Postat pe 28 Iunie 2010 00:41
corect. fiecare cu angoasele sale.
daca se mai angoaseaza careva ca nu-i mai important decit kupilu', sa raspunda la intrebarile de mai sus... alea cu turma si gravitatia...
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2010 00:42
Na zis nimeni ca va cade casa in cap,da sund de acord ca trebuie sa fie egalitate intre barbat si femeie,eu am zis doar asa cum scrie in carte,normal ca sunt femei care intretin familia mai bine decat un barbat,dc nu recunos,dar la fel nuati inteles ce am vrut sa zic,eu ma refeream la acel citat,si nu cred ca e bine sa il luati pe Dumnezeu in bancuri de prost cuest sincer nu isi are rostu,Dumnezeu exista si nici nu cred ca tot cea fost lasat de El mai trebuie pus la indoiala,problema ca lumea incelege numai cei convine si restu ce nui convine o interpreteaza ca pe un atac,na zis nimeni sa nu fie egalitate e corect treaba asta,si daca ai caracter,eu am specificat acolo ca un barbat trebuie sa simta ca are o familie,la fel e valabil si pt femeie,acu gata aruncam barbati in aceiasi oala,toti is curvari si nu is buni de nimica,asa asi putea zice si eu de femei,nu zic finca nu sunt toate la fel,nare rost sa aruncati cu noroi,trebue sa recunoasteti adevaru,asa cum eu recunosc ca sunt unele femei mai tari decat un barbat,asa si voi tre sa recunoasteti,apropo de cartea technica,ce te face sa crezi ca ai cu ceva mai mult decat un barbat,eu cred ca suntem kit pe kit si depindem unul de celalalt,tu degeaba esti fameie ca fara un barbat nai sa poti avea un copil,si nici sani tai care crezi ca ii ai u in plus fata de un barbat nu vor alapta vreo data un copil daca nu ai un barbat,nu fi ridicola si da exemple din bancuri,priveste realitatea
Dano
Postat pe 28 Iunie 2010 00:44
bre dano, n-a zis nimeni ca toti barbatii sint curvari si nu-s buni de nimica. Sint chiar animalute simpatice, asa, daca stam sa ne gindim.
Da' nu te pune nene nici macar la egalitate cu kupiii, ca jar maninci....
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2010 00:47
bre....pot si eu sa spun!
k daca va cade casa in cap....e de la beton! nu de la barbat

ii prost betonu' eu zic
fleurdelis
Postat pe 28 Iunie 2010 00:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Legalizarea prostituției 81 De la: iasomia 24 Octombrie 2009 12:57
Va rog dati-mi un sfat 95 De la: Sal_a_toi 13 Septembrie 2011 12:40
Escapelle 7 De la: garbo_477205 21 Octombrie 2017 13:03
aceleasi scopuri doar cai diferite de a le exprima... 36 De la: gmpa 26 Aprilie 2010 01:54
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) 13 De la: hot_coffee 21 Aprilie 2010 14:18
Setari Cookie-uri