Astept ideile voastre pentru un botez reusit,o petrecere mai speciala.Vreau sa facem ceva frumos,o petrecere la care sa se simta toata lumea bine si sa aiba si acea atmosfera spirituala a crestinarii unui copil.Facem oricum la restaurant,dar ne ocupam noi de decoruri,de tot.Astept ideile voastre! | ||
lara_kidz Postat pe 2 Octombrie 2009 16:35 | ||
---|---|---|
numele scris din baloane colorate,baloane cu heliu pe tavan,huse ptr scaune si mese bicolore,eu le am albe si cu o fundita din organza rosie,artificii mari la tort,nelipsitele marturii,poate sa chemi niste ursitori,fac spectacol,eceva frumos,eu le am chemat si abia astept sa vad ce iese......o mancare si o bauturra bune si ai reusit sa faci un botez de milioane.pupici | ||
carter Postat pe 2 Octombrie 2009 21:00 | ||
Multumesc,ubita!Voi tine cont de ideile tale !Te pup! | ||
lara_kidz Postat pe 5 Octombrie 2009 09:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
infacol (impotriva colicilor) - 25 ron | 1 | De la: infacolromania 28 Noiembrie 2009 17:37 |
mucus kaka | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Ianuarie 2010 08:41 |
alaptarea | 47 | De la: denis2009 30 Martie 2010 14:27 |
date de nastere ale bebeilor | 265 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:57 |
Vand infacol pentru colici-25 ron | 1 | De la: infacolromania 25 Noiembrie 2009 23:44 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?