15 Decembrie 2021 publicat în 1 share-uri

Andreea Marin a publicat câteva fotografii cu cea mai importantă persoană din viața ei, Violeta. Alături, vedeta de televiziune a scris un mesaj scurt dar plin de emoție pentru cea care a făcut-o mamă acum 14 ani.

Andreea Marin și-a dorit enorm un copil, iar Violeta, fiica ei, a apărut în viața vedetei la momentul potrivit. Astfel, strângându-și fetița pentru prima dată acum 14 ani, Andreea Marin a îmbrăcat rolul de mamă, care, deși uneori este dificil de dus, este pe departe cel mai frumos rol pe care îl poate avea o femeie într-o viață.

Astăzi, Andreea Marin se simte mai împlinită ca oricând, asta pentru că Violeta își aniversează ziua de naștere. Fiind deja o domnișoară în toată firea, Violeta are privirea mamei ei, iar bunătatea i se citește pe chip.

Vedeta a postat câteva versuri din celebra melodie „Because you love me” a lui Celine Dion în care îi adresează Violetei multă recunoștință pentru toată iubirea pe care i-o oferă legătură mamă-fiică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Povestea numelui Violeta

Puțină lume știe că al doilea prenume al vedetei este Violeta, nume împrumutat de la mama ei. Pentru a păstra tradiția, Andreea Marin i-a pus fiicei ei numele Ana Violeta.

„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta.” a povestit Andreea.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți timp de 7 ani, iar divorțul lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul și-a găsit fericirea în brațele Laviniei Pîrva, în timp ce Andreea a trecut peste încă un divorț, iar acum se iubește cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat ce a locuit o bună perioadă în Tunisia.

Leagăn pentru toată copilăria Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Totuși, vedeta a declarat că relația dintre ea și Ștefan Bănică este una normală, bazată pe respect, așa cum ar trebui să fie orice relație în care cei doi foști vor rămâne toată viața părinții rodului iubirii lor.

„Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze .” a mai declarat îndrăgita vedetă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri