7 Aprilie 2021 publicat în 21 share-uri

Știi momentele acelea dulci, când iarna s-a terminat și primăvara se simte în aer, iar tu stai cu o ceașcă aburindă în mâini și ai vrea să oprești timpul la această clipă perfectă, de bine deplin? Acum oprește-te din ceea ce faci și întreabă-te cu sinceritate ”Tu cum te simți astăzi?”.

Dacă simți tristețea fă-ți un ceai pentru a simți iubire, iar dacă simti fericire, sărbătorește viața cu cea mai bună cafea din lume! Stările și sentimentele compun viața oamenilor. Momentele trec, zilele de muncă rămân și ele în urmă, evenimentele, întâlnirile sau oamenii trec și ele prin viața ta, însă îți vei aminti mereu cum te-ai simțit în absolut fiecare situație din trecut.

Ei bine, astăzi este despre tine și despre ceea ce simți în acest moment! Prezentul este cel mai de preț dar, iar clipa se poate opri în loc atunci când te bucuri de băutura potrivită, fie că este ceai sau cafea.

Pentru momentele de energizare...

Ceaiul Negru, Pu Erh sau Yerba Mate sunt licorile perfecte pentru un boost de energie și un plus de creativitate. Ți s-a întâmplat și ție ca în jurul orei 3 să tânjești după ceva dulce, dulce și să îți pierzi concentrarea? Ei bine, aceste trei ceaiuri se pot transforma într-un adevărat desert, perfect pentru revigorarea simțurilor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Pentru momentele de fericire...

Bucuria merge cel mai bine cu un Ceai Oolong cu migdale și ciocolată...un adevărat răsfăț sau cu o cană mare de cafea cu aroma preferată. Ce alt mod mai bun de a opri timpul în loc decât un gust care îți încântă papilele gustative? Cei mai fericiți oameni sunt cei care citesc, beau cafea sau ceai și iubesc din toată inima!

Pentru momentele de creativitate...

Atunci când vrei să creezi și ideea magică nu apare, ceaiul Roiboos este ingredientul perfect al momentelor de creativitate. Gustul ușor dulceag, îl transformă în ceea mai bună opțiune de dulce, care te ține alert pe tot parcursul zilei, pentru ca nimic să nu îți scape.

Pentru momentele romantice....

Romantismul este asezonat de iubire, cafea cu zâmbete sau ceai alb cu diferite arome. Indiferent de ce alegi, asigură-te că împarți ceașca de ceai sau cafea cu cel mai drag om din lume! Dacă tot suntem în luna iubirii îți vom dezvălui un secret... Știai că mixul de lavandă, trandafiri, mentă și ceai alb este cel mai bun afrodisiac?

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Pentru momente de calm...

Atunci când simți că lumea ta se zguduie, poți să îți găsești alinarea într-o cană de ceai de mușețel sau chiar ceai verde. Seara când emoțiile te neliniștesc și nu poți să dormi, mușețelul este pansament pentru suferință, iar atunci când ești la muncă și simți cum stresul te strânge cu ușa, ceaiul verde este liniște!

Fiecare dintre noi avem de spus lumii o poveste fascinantă despre viață, despre ceea ce ne bucură, ceea ce ne rănește sau ceea ce ne face în fiecare zi să ne ridicăm din pat...

Stările și sentimentele dictează calitatea vieții, iar ceaiul și cafeaua au puterea de a ne face lumea mai frumoasă!

Te invitam sa pasesti in universul ceaiului și al cafelei! Toate acestea nu le vei gasi la supermarket, ci intr-un magazin unde ceaiul și cafeaua sunt ingrediente premium, pregătite manual, cu atenție și multă pasiune pentru tot ceea ce înseamnă savoare. Fiecare sortiment de ceai sau cafea sunt special create pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie în fiecare moment.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Brusc amintirile cu ziua în care v-ați cunoscut, momentul în care v-ați zâmbit prima dată, fericirea când ai fost promovat, primii pași ai micuțului tău sau bucuria de a fi cu cel mai bun prieten capătă câte o aromă unică.
Ia-ți ceașca preferată, fă-ți un ceai sau o cafea delicioasă și oferă vieții arome diafane, note dulci-picante și stropi de bucurie.

Ce aromă are viața ta astăzi?

Foto fr si main: Imagine de Olya Adamovich de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri