Ficatul nostru este un organ deosebit de important, specialiștii avertizându-ne că ficatul prezintă peste 500 de funcții. Orice suferință hepatică prezintă un ecou la nivelul organismului nostru, tocmai de aceea este bine să avem grijă de buna funcție a acestuia. Vă prezentăm tratamente naturiste cu efect tonic și reparator asupra ficatului.

5 Tratamente Naturiste cu efect reparator pentru FICAT

Ficat și Colecist Sănătos - Pachet Remedii Naturale VEGIS

Produsele pot fi comandate de aici.

Susține funcționarea normală a ficatului; susține secreția și evacuarea normală a vezicii biliare; susține procesul de normalizare a valorilor transaminazelor; contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; contribuie la menținerea în limitele normale a colesterolului și a trigliceridelor; contribuie la menținerea structurii normale a ficatului; susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

Ceai "Toate-s bune!" Eliberează-ți Ficatul Sonnentor, bio, 18 plicuri

Ceaiul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Luați-vă o pauză și relaxați-vă cu o ceașcă de ceai înviorător, din amestec de plante și mirodenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

• Acest ceai contribuie la o buna funcționare a ficatului.

• O bună funcționare a ficatului permite o detoxifiere eficientă și o bună procesare a elementelor nutritive.

Protector Ficat 300mg 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Supliment alimentar cu rol adjuvant în menținerea sănătății ficatului.

Are un rol hepatoprotector, hepatotrofic, hepatoregenerator și antihepatotoxic.

Datorită formulei concentrate, produsul Protector Ficat asigură o cantitate optimă de substanțe active, fiind totodată ușor de administrat. Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum rădăcini de Brusture, Rostopască, fructe de Armurariu, Silimarina și Aloe vera. Acești compuși au o acțiune sinergică și benefică asupra sistemului nervos și a întregului organism. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, de stimulare a producției și evacuării sărurilor biliare, hepato-regeneratoare, hepato-protectoare și digestivă.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior

FICAT Sănătos, pachet promoțional (Chlorella + Curcumă + Moringa), BIO, RAW, VEGAN

Pachetul promoțional poate fi comandat de aici.

Pachetul promoțional conține câte un flacon de Chlorella, Curcumă și Moringa, suplimente ecologice funcționale Republica BIO, la un preț avantajos.

Proprietăți

• Chlorella accelerează metabolismul și contribuie la menținerea bunei funcționări a sistemului digestiv.

• Ajută în procesul natural de detoxifiere a organismului prin susținerea funcționării normale a ficatului, bilei și rinichior.

• Chlorella contribuie la reglarea nivelului de glucoză și colesterol, fiind de ajutor pentru funcționarea sănătoasă a organismului.

• Stimulează metabolismul și digestia.

• Susține vitalitatea și activitatea organismului.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

• Chlorella sprijină sistemul imunitar; este un superaliment tonic, care luptă cu oboseala, este energizant și susține vitalitatea organismului mai ales în perioade de oboseală, stres, convelescenta.

Regenerare Ficat 90cps STEAUA DIVINĂ

Produsul poate fi comandat de aici.

Plantele din compoziția acestui produs asigură un aport natural de substanțe bioactive pentru ficat.

Armurariul este hepatoprotector, susține sănătatea ficatului și contribuie la potențialul detoxifiant al ficatului.

Boldo susține funcția ficatului și a vezicii biliare.

Fumărița contribuie la menținerea sănătății ficatului.

Rozmarinul susține drenajul hepatobiliar și ajută la susținerea funcției normale a ficatului.

Turmericul ajută la menținerea sănătății ficatului, susține metabolismul normal al lipidelor și ajută la eliminarea depozitelor acestora de către ficat.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Sursa foto: Marko Aliaksandr/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri