Paraziții pot ridica adesea probleme de sănătate greu de identificat și diagnosticat, iar mai mult decât atât, combaterea acestora poate fi destul de dificilă. Vă propunem astăzi 5 tratamente naturiste cu efect antiparazitar, pe care să le încercați sub urmărirea medicului sau să le asociați tratamentelor antiparazitare medicale.

Pentru că paraziții se pot activa mai mult decât trebuie sub unii stimuli, nu este recomandat să administrați tratamente antiparazitare, fie ele și naturiste, fără a avea acordul medicului.

5 Tratamente Naturiste care combat paraziții, pentru copii și adulți

Sirop Energotonic Junior Paraziți 125ml PLANTEXTRAKT

Produsul poate fi comandat de aici.

Siropul Energotonic junior Paraziți este o combinație de extracte naturale, care contribuie la sănătatea tractului gastro-intestinal, ajutând la echilibrarea florei intestinale în cazul prezenței unor microorganisme și paraziți:

  • Susține purificarea tractului digestiv și eliminarea paraziților
  • Ameliorează manifestările din parazitozele intestinale, prin susținerea digestiei și funcționarea normală a mucoasei gastrice și intestinale
  • Echilibrează flora intestinală și tranzitul intestinal dereglate de microorganisme, paraziți.

Tinctura de nuc negru american, 100ml, Enigma

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Coaja de nuc negru conține un număr de ingrediente active terapeutic, dintre care cele mai importante sunt: Omega 3, juglon, tanin iodin, vitamina C, beta-caroten, vitaminele B1, B2 și B6. Cercetătorii au demonstrat faptul că juglonul are proprietăți fungicide împotriva Candidei albicans, iar agenții anti-tumorali din coaja de nuc negru sunt utili cu precădere în tratamentul cancerului intestinal. Iodul și taninul previn infarctul miocardic.

Nucul negru (Juglans nigra) este un arbore cu răspândire largă în America de Nord fiind utilizat de popoarele amerindiene grație acțiunilor sale antiparazitare, antiseptice, antibacteriene, antivirale și antifungice.

Nikvorm Sirop pentru Eliminarea Paraziților Intestinali 60ml BIO VITALITY

Produsul poate fi comandat de aici.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior

NIKVORM este o formulă complexă și unică din plante cu tradiție în medicina ayurvedica pentru proprietățile antihelmintice (oxiuri, tenie, limbrici), antiparazitare (giardia), antifungice (Candida albicans) și antibacteriale (Escheria Coli, Helicobacter Pylori, Staphilococus Aureus).

Contribuie la:

  • Schimbarea chimismului mediului în care paraziții și viermii intestinali trăiesc, creând condiții neprielnice dezvoltării lor;
  • Echilibrarea balanței dintre bacteriile utile și patogene;
  • Echilibrarea acidității în defavoarea dezvoltării fungiilor;
  • Ameliorarea simptomelor specifice proceselor fermentative și dispeptice cauzate de paraziți (dureri periombilicale, balonare, lipsa poftei de mâncare, greață, vărsături, prurit nazal și anal, erupții urticariene și alergii, miros urat al respirației);
  • Ameliorarea simptomelor ca: dureri de cap, oboseală, agitație, neatenție, tulburări de somn că efect al acțiunii toxice la nivelul hepatic și nervos;
  • Menținerea consistenței normale a scaunului;
  • Protecția ficatului prin acțiunea de eliminare a toxinelor produse de paraziți;
  • Ameliorarea disconfortului gastro-intestinal în primele 6-24 de ore de la prima administrare.
  • Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic și nu afectează reflexele conducătorilor auto sau ale persoanelor care manipulează utilaje.

Ulei virgin de neem, bio, 50 ml, Ellemental

Produsul poate fi comandat de aici.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Recomandări, aplicații (cutanat):

* adjuvant în tratamentul infecțiilor cutanate bacteriene sau fungice

* ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes

* vindecarea rănilor minore, negi, erupții cutanate

* îngrijirea pielii afectate de anumiți paraziți, micoze

* mătreață cauzată de infecții ale scalpului

* îngrijirea pielii uscate, crăpate sau deteriorate

* eliminarea păduchilor, acarienilor

* ca insecticid sau repelent de insecte

Giardino Kids 60ml ONEDIA

Produsul poate fi comandat de aici.

Sirop antiparazitar

Ingrediente: extract hidroalcoolic din Terminalia chebula 4%, extract hidroalcoolic din Butea monosperma 4%, extract hidroalcoolic din fructe de Embelia ribes 3%, extract hidroalcoolic din fructe de Anason (Pimpinella anisum) 4%, miere polifloră 50%, apă Pi 34,7%, benzoat de sodiu 0,3%.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Substanțele bioactive din produs stimulează peristaltismul intestinal, favorizând eliminarea paraziților intestinali și ouăle acestora, în special a celor Giardia.

Mod de administrare: Se administrează doar de 2 ori , în prima zi , dimineață și seara , apoi în ziua a 8-a , dimineață și seară.

Sursa foto articol: SizeSquares/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri