Blânde cu pielea și benefice sănătății noastre: Cosmetice naturale pe bază de miere și alte minuni apicole

Produsele apicole, mierea, propolisul, lăptișorul de matcă au fost utilizate de mii de ani pentru efectele lor uimitoare asupra frumuseții și tinereții, dar și aspura sănătății generale. Vă invităm să descoperiți câteva cosmetice naturale special alese, cu efecte benefice și blânde cu pielea noastră, care au la baza ingrediente active provenite din produse apicole, ca mierea, lăptișorul de matcă ori propolisul.

Ser Intensiv Calmant cu Miere și Lăptișor de Matcă 30ml APITERRA

Produsul poate fi comandat de aici.

Serurile Apiterra au o textura lejeră, de nectar floral, care se absoarbe ușor în piele.

Serul intensiv calmant este un produs concentrat, bogat în ingrediente active naturale cu efect intensiv calmant și antiaging.

Este ideal pentru pielea sensibilă, reactivă și intolerantă, deoarece calmează, oferă o senzație de prospețime și confort, reduce sau previne apariția roșetei. Are efect antiinflamator, antiiritant, reparator, hidratant, antioxidant și antiaging.

Pielea sensibilă este mult mai expusă la agresiunea factorilor de mediu (raze solare, căldură, frig, vânt), poluării și stresului, care accelerează procesul de îmbătrânire și au efect iritant. Extractul de rodii protejează pielea de acțiunea acestora, are efect antiinflamator, antiaging și antioxidant (reduce stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi).

Panthenoulul (pro-vitamina B5) reține și păstrează apa în piele, are efect antiinflamator, reduce senzația de mâncărime și stimulează regenerarea celulară.

Mierea de tei, extractul de gălbenele și aloe vera au efect calmant, hidratant și antiaging.

Acidul hialuronic pur cu greutate moleculară mică reține apa în straturile profunde ale pielii, asigurând hidratarea în profunzime a epidermei, reducerea vizibilă a liniilor fine și recâștigarea elasticitatea pielii.

Coenzima Q10 și lăptișorul de matcă BIO au capacitatea de a diminua efectele radicalilor liberi asupra celulelor și stimulează producția compusilor esențiali ai pielii, prevenind astfel îmbătrânirea și apariția ridurilor.

Beneficiile mierii de albine și ale laptisorului de matcă asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate: hidratează, hrănesc,regenerează, întârzie îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor,datorită nutrienților pe care îi conțin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași și antioxidanți).

Mierea de tei și lăptișorul de matcă BIO sunt pure și provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Balsam de buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health, 4,5 g, naturală

Produsul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Balsamul de buze cu miere de Manuka MGO 250+ hidratează, repara și protejează buzele uscate sau crăpate, datorită ingredientelor sale 100% naturale.

• Calmează pielea iritată, hidratează buzele crăpate și ajută la restabilirea elasticității pielii.

• Conținutul ridicat de antioxidanți al mierii de Manuka și abilitatea naturală a acesteia de a întineri, catifela și repara sunt ingrediente deosebite pentru îmbunătățirea aspectului tenului.

Proprietăți

• Mierea de Manuka s-a dovedit a avea o acțiune unică și sigură antibacteriană naturală.

• Codificarea MGO TM 250+ Manuka Honey indică faptul că nivelul ridicat (250 mg /kg) al conținutului de metilglioxal, responsabil de proprietățile recunoscute ale mierii de Manuka, este testat și certificat.

• Are o puternică acțiune hidratantă.

Ser Contur Ochi Intensiv Antirid cu Miere și Lăptișor de Matcă 15ml APITERRA

Produsul poate fi comandat de aici.

Serurile Apiterra au o textură lejeră, de nectar floral, care se absoarbe ușor în piele și sunt indicate tuturor tipurilor de ten.

Apiterra a dezvoltat o metodă de prelucrare la rece pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor naturale.

Serul contur ochi este un produs concentrat ce conține un complex de ingrediente active naturale foarte eficiente pentru tratarea zonei delicate a ochilor, care previn apariția ridurilor, umplu ridurile existente, redau elasticitatea și oferă protecție împotriva stresului oxidativ. Pielea din jurul ochilor devine întinsă, catifelată, luminoasă și întinerită.

Complexul revigorant din cafeină, ceai verde și rodii, diminuează pungile de sub ochi, cercurile negre, netezește ridurile și are efect de lifting.

Studiile clinice arată că extractul din flori de hibiscus este un ingredient natural inovator care umple ridurile existente, având efect de filler și previne apariția ridurilor noi.

Împreună cu coenzimă Q10 susține funcționarea optimă a barierei naturale a pielii, care asigura protecția împotriva agresiunii razelor solare și a factorilor de mediu ce accelerează îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor.

Acidul hialuronic pur cu greutate moleculară mică reține apa în straturile profunde ale pielii, asigurând hidratarea în profunzime a epidermei, reducerea vizibilă a liniilor fine și recâștigarea elasticitatea pielii.

Beneficiile acestor ingrediente acționează în sinergie cu proprietățile antirid ale laptișorului de matcă și ale mierii de salcâm BIO, astfel încât serul este soluția naturală ideală împotriva ridurilor din jurul ochilor.

Crema de mâini cu miere Royal Fleurance Nature, bio, 30ml

Produsul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Această cremă de mâini bio, cu miere are o textură non-grasă, penetrează rapid și nu lasă pielea lipicioasă.

• Ideală pentru mâini moi, confortabile și hidratate.

• Ușor de transportat în poșetă, geantă pentru avion.

• Crema de mâini Fleurance Nature hidratează pielea fără a o lăsa grasă sau lipicioasă, dar plăcut parfumată.

Proprietăți

• Pentru mâini moi, confortabile și hidratate.

• Are un parfum de miere.

• Textura ușoară și nongrasă.

• Pătrunde rapid și nu se lasă pielea lipicioasă.

• Glicerina vegetală, un agent hidratant care favorizează legarea apei prezente în mod natural în epidermă, ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare al pielii.

• Untul de shea lasă mâinile moi și confortabile toată ziua.

• Aloe vera ajută la calmarea rapidă și durabilă a senzației de disconfort la nivelul mâinilor, în special a celei cauzate de apă rece sau dură.

• Acest produs nu a fost testat pe animale, în conformitate cu reglementările europene.

• Certificare ecologică Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT.

Crema Hidratantă cu Ceară, Lăptișor de Matcă și Miere 50ml APICOLSCIENCE

Produsul poate fi comandat de aici.

Ceara produsă de către albine este considerată prin excelență o protectoare al pielii. Aceasta, deoarece acest produs apicol, inert din punct de vedere chimic, este foarte rezistent la acțiunea agenților chimici și climatici. Ceara de albine este poate cel mai bun produs pentru menținerea stratului protector, aflat la suprafața pielii, care împiedică deshidratarea și îmbătrânirea acesteia. Mierea, la rândul său, dă rezultate uimitoare în ceea ce privește interacțiunea dintre piele și microorganismele bacteriene. Mierea poate fi activă inclusiv contra unor bacterii rezistente la antiinfecțioși clasici. Atât mierea, cât și lăptișorul de matcă intervin în ceea ce numim fenomenele ce conduc la îmbătrânirea pielii. Ambele ingrediente apicole au potențialul de influența procesele oxidative 3 care schimbă textura, pigmentația și nuanța țesutului cutanat, o dată cu vârsta. Apoi, lăptișorul de matcă, administrată intern și extern, are o influență la nivelul proceselor de regenerare celulară, inclusiv ale sistemului nervos periferic. Țesutul nervos periferic este vital pentru menținerea sănătății pielii, el reglând micro-circulația sanguină, dar și adaptarea climatică a țesutului cutanat.

Sursa foto articol: Africa Studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri