Mintea, resursa cea mai prețioasă și inepuizabilă a omului, trebuie exploatată intens, iar adesea, o schimbare a perspectivei atrage după sine și o schimbare în bine a vieții. Iată 3 despre cum să-ți folosești mintea ca să reușești orice îți dorești.

Nu strică să întrebi – un fost procuror și congresman american ne învață cum să devenim stăpâni pe orice situație folosind arta persuasiunii

După șaisprezece ani petrecuți în sala de judecată și după aproape 100 de procese în care a depus efort să convingă jurați, Trey Gowdy, fost procuror statal și federal, fost congresman american este una dintre cele mai potrivite persoane care poate pleda în favoarea artei persuasiunii. Iar, după cum mărturisește autorul însuși în Nu strică să întrebi, din experiența propriei vieți a învățat că întrebarea potrivită poate schimba chiar și cursul vieții unui om. Mentorul fostului congresman nu este nici vreun politician, nici un om al legii, ci mama celui mai bun prieten al său din copilărie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

În doar 30 de minute, cu ajutorul unei serii de întrebări inspirat alese, aceasta l-a convins să-și schimbe planurile pe care le avea după terminarea colegiului și totodată viața. Cariera strălucită pe care a avut-o Gowdy ca procuror și om politic se datorează acestui scurt episod de persuasiune. În prima parte a cărții sale bestseller New York Times, Trey Gowdy explică ce înseamnă concret persuasiunea, buna comunicare și ce anume o sabotează. În funcție de intenție, întrebările pot fi foarte diferite între ele.

În cea de-a doua parte a cărții, fostul procuror vorbește despre întrebările sincere, care urmăresc informarea, cele strategice, cu scopul de a stârni o reacție emoțională sau a primi răspunsul dorit și cele care acționează ca o armă și sunt folosite pentru discreditare. Un ghid practic foarte util de folosire a artei persuasiunii în viața de zi cu zi este oferit de fostul congresman în cea de-a treia parte a cărții.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

De la câștigarea unei dispute conjugale și până la obținerea unei măriri de salariu sau impunerea perspectivei proprii într-un business, de persuasiune este nevoie zi de zi, în toate sferele vieții. În Nu strică să întrebi, Trey Gowdy demonstrează că arta persuasiunii este o armă imbatabilă în arsenalul de comunicare, care ne oferă un atu în plus în viața de zi cu zi, indiferent cum am vrea să o folosim.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri