Punctele negre ne dau tuturor bătăi de cap, ne afectează tenul, pot conduce la leziuni inflamatorii și pori dilatați, nemaipunând la socoteală aspectul inestetic pe care îl capătă tenul nostru. Vă propunem să descopriti 5 produse inspirate din natură, care ne ajuta să uităm de punctele negre.

5 produse cu ingrediente din natură pentru înlăturarea punctelor negre

Masca neagră puncte negre cărbune de bambus – peel off

Masca este disponibilă pe eMag.ro

Cărbunele ajuta în detoxifierea pielii și în curățarea acesteia. Masca este îmbogățită, de asemenea, cu vitamine și niacinamidă, pentru cele mai bune rezultate asupra tenului.

Apă, pulbere de carbon, acidul hialuronic, acidul glicirizic, niacinamida, carbomer, vitamina E, glicol, fenoxietanol, cărbune de bambus.

Recomandări:

Se recomandă minim 2 sau 3 aplicări pe săptămână pentru a curața cât mai bine tenul.

GEL DE CURĂȚARE ANTIAC PT. TENUL CU ACNEE, COȘURI, PUNCTE ALBE SAU NEGRE

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Produs 98% natural ce conține cătină pentru întinerirea și hrănirea pielii, aloe vera pentru răcire și calmare și ulei de nucă de cocos pentru proprietățile antioxidante și de înmuiere a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Datorita proprietăților antibacteriene și antifungice, catina ajuta la curățarea leziunilor și ajuta la vindecarea cicatricilor de pe față și corp.

Cu concentrație ridicată de acizi grași, uleiul de nuca de cocos este un puternic hidratant, are proprietăți anti-inflamatorii și ajuta la tratarea acneei.

Rozmarinul are proprietăți astringente, antiinflamatorii, igienizante și antiseptice care îl fac foarte indicat pentru îngrijirea pielii, fiind foarte eficient în tratarea acneei și a tenului gras.

Produsul este recomandat copii peste 12 ani.

Aceast gel de curățare delicată a feței nu va bloca producerea de uleiuri naturale ci va echilibra sebumul pentru piele mai tonica și matifiata - perfect în cazul în care aveți piele sensibilă, predispusă la acnee!

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Soluție pentru Puncte Negre și Acnee Bio

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Asigură o curățire blândă și eficientă, elimină punctele negre.

Recomandări:

Puncte negre, acnee, micoze.

Ingrediente: alcohol(90%vol), Matricaria chamomilla, glycerin, propolis, Juglans regia, salicylic acid, melaleuca, alternifolia ess.oil*

*ingrediente provenite din agricultură biologică

Mod de utilizare:

Tamponați sau badijonați zona afectată, o dată pe zi, cu vată înmuiată în soluție. După 8-10 zile, punctele negre se elimină printr-o simplă spălare cu tărâțe.

Ginzing™ Peel Off Mask To Refine & Refresh

Masca este disponibilă pe Sephora.ro

O mască revigoranta peel-off, cu un aspect unic, perlat care îndepărtează aspectul tern al tenului datortita boabelor de cafea și Panax Ginsengului. Minimizează porii, elimină impuritățile, oferă un ten proaspăt și radiant. Pielea se simte netedă și complet reîmprospătată. Simplu de utilizat: aplicați un strat uniform pe tenul demachiat și uscat.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Black Mask Pilaten - masca pentru puncte negre 60 gr

Masca este disponibilă pe eMag.ro

O mască cu ingrediente-cheie pentru înlăturarea punctelor negre, deotxifiere și hrănire în profunzime.

Ingrediente:

Apă, pulbere de carbon, acidul hialuronic, acidul glicirizic, niacinamida, carbomer, vitamina E, glicol, fenoxietanol.

Recomandări:

Se recomanda minim 2 sau 3 aplicări pe săptămână pentru a curați cât mai bine tenul.

Foto articol: BLACKDAY/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri