Femeia modernă a de venit tot mai atentă la ingredientele produselor cosmetice, căutând să facă alegeri care să împlinească atât preferințele în materie de frumusețe, cât și pentru sănătate pe termen scurt și lung.

În jurul produselor cosmetice au fost generate numeroase discuții privind siguranța unor ingrediente, care s-au dovedit a fi nocive pentru sănătate, mai ales dacă produsele care le conțin sunt utilizate pe termen lung.

Vă propunem să descoperiți 5 produse cosmetice cu ingrediente provenite din natură, ce ne promit o îngrijire blândă și sigură.

5 produse cosmetice cu ingrediente naturale pe care merită să le încerci

GEL DE DUȘ ECOLOGIC CU PROVITAMINA B5 300ML BIOLU

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Noua gama de cosmetice și produse de îngrijire ecologică Biolu cu OLIVAERIS - extract din frunze de măslin de Tuscana, care conține de 40 de ori mai mulți polifenoli decât uleiul de măsline.

Produs cosmetic ecologic notificat în CPNP cu nr. 1223412

100% biodegradabil, ideal pentru duș sau baie, curăță pielea delicat. Ingrediente derivate din plante, din agricultură ecologică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Uleiul de măsline extravirgin hidratează și catifeleaza pielea, lăsând-o moale și mătăsoasă.

Vitamina E protejează pielea de agenții externi și are efect anti-îmbătrânire, iar uleiul esențial de ylang ylang garantează relaxarea pielii.

Puneți puțin săpun lichid/gel de dus în podul palmei și aplicați pe corp.

CREMA DE NOAPTE 5 ÎN 1 RE-ENERGIZING SLEEPING CREAM

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Simte beneficiile mixului organic de extract de struguri, uleiuri vegetale, acid hialuronic și lecitină. Crema care lucrează peste noapte și garantează un ten proaspăt dimineața. 100% naturală, desigur!

Studiile arată că o femeie doarme în total 24 de ani și 4 luni, pe parcursul vieții sale. Acest timp nu trebuie pierdut! Crema de noapte Lavera care stimulează regenerarea celulară, combate semnele oboselii, revitalizează și întinerește tenul, acționează în timpul somnului.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Durata ideală de odihnă este între 7-8 ore / zi, iar lipsa somnului are efecte vizibile imediat: un ten palid, uscat, ridat, cearcăne. În timpul zilei, pielea are nevoie să fie protejată de factorii de mediu, în timp ce, pe parcursul nopții, celulele pielii întră intr-un proces complex de regenerare, pentru a repara daunele produse peste zi. Tenul nostru absoarbe extrem de eficient ingredientele active din creme în timpul nopții, de aceea crema de noapte este un element cheie al îngrijirii tenului.

Studiile recente au condus la modificări în textura și formularea cremelor de noapte: conținutul de apă trebui să fie mai mare decât cel de uleiuri, pentru a oferi hidratarea intensă de care au nevoie țesuturile aflate în procesul de regenerare; spre deosebire de cremele de noapte tradiționale, cremele moderne nu lasă o pelicula grasă pe față.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cremele reparatoare care lucrează intens peste noapte (sleeping cream) sunt folosite că rutină de mulți ani în Asia, iar de curând au devenit un trend internațional semnificativ.

Diferența dintre cremele de zi și cremele de noapte:

  • În timpul zilei, pielea are nevoie în principal de hidratare și protecție. Îngrijirea de zi acționează ca un scut împotriva factorilor de mediu și de climă, razelor UV, vânt, frig etc. Pe parcursul zilei, pielea nu are energia necesară să protejeze, și să repare în același timp.
  • De aceea, când dormim, organismul nostru declanșează mecanisme specifice de regenerare, reparare și reîntinerire a țesuturilor. În acest timp, pielea absoarbe cu ușurință ingrediente active: antioxidanții compensează pentru afectarea celulară produsă de factorii de mediu pe parcursul zilei; rezervele de apă din țesuturi sunt refăcute; pielea este dotată cu energie pentru o nouă zi.

5 efecte, o singură crema:

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”
  • Sprijină regenerarea celulară
  • Revitalizează pielea
  • Combate semnele de oboseală
  • Oferă hidratare intensivă
  • Tenul este netezit, întinerit

CREMA DE ZI HIDRATANTA NUANȚATOARE, CU PROTECȚIE SOLARĂ FPS 15

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Crema de zi hidratantă nuanțatoare, cu protecție solară FPS 15, cu rodie și ulei de argan. Crema poate fi folosită inclusiv de persoanele cu ten sensibil , oferind simultan 3 beneficii:

Hidratare - Uleiurile din semințe de cătină și rodie îngrijesc tenul cu nutrienți esențiali și împiedică pierderile de apă

Bronz - prin aplicarea cremei și protecția moderată pe care o oferă, tenul este în același timp protejat de razele nocive și capătă un bronz ușor.

Protecție solară - crema conține ecran solar din minerale și pigmenți din plante pentru o protecție în care poți avea încredere.

Poate fi folosită ca baza de machiaj, fond de ten cu acoperire ușoară, sau ca o crema de zi ce protejează împotriva razelor ultraviolete, dar și a altor factori de mediu dăunători.

Oferă protecție 100% minerală, 100% fără filtre solare artificiale. Produs BIO certificat Ecocert: 100% din ingrediente sunt de origine naturală; 15,65% din totatul ingredientelor provin din agricultură ecologică.

Crema-Balsam Antirid Extract Din Melc Bio HERBAGEN

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Formula conține 99% substanțe valoroase de origine naturală sau certificate organic: Polyhelixan, extract din arborele Sangre de Drago (BIO), uleiuri vegetale de Argan (BIO), Avocado, Sâmburi de struguri.

- Polyhelixanul, un puternic ingredient natural și ecologic obținut din secreția melcului de grădina Helix Aspersa, conține substanțe active importante: alantoină, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolice, colagen, elastină. Acesta acționează în mod miraculos diminuand imperfecțiunile pielii umane, care pot apărea sub formă de riduri foarte adânci, pete, cicatrici.

- Extract de Sangre de Drago (Sânge de dragon) (BIO) obținut din arborele cu același nume originar din Peru, concentrat în proantocianide (flavonoide) are efect rapid de: refacere a rețelei de colagen, cicatrizare, calmare a iritațiilor, și activitate puternic oxidativă asupra radicalilor liberi.

- Uleiul de Argan (BIO), bogat în proteine cu masă moleculară mare cu afinitate pentru suprafață cutanata, ajută la netezirea imediată a ridurilor fine.

- Uleiurile de Avocado și Samburi de struguri conțin vitaminele A, D, F benefice pentru pielea uscată și deshidratate

Extractul de melc, s-a dovedit miraculos în diminuarea imperfecțiunilor pielii umane, riduri adânci, pete, cicatrici, arsuri, datorită structurii sale complexe alcătuită din: alantoină, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastină.

SCRUB DE CORP DELICIOS CU ZAHĂR ȘI ZMEURĂ

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Încearcă o nouă senzație de confort și armonie, de desfătare incredibilă a simțurilor cu linia de produse cosmetice naturale Organic Shop.

Fiecare produs Organic Shop îndeplinește trei criterii importante: SIMPLITATE. PURITATE. NATURALEȚE. Exact ce ai nevoie!

Scrub de corp pe baza de zahăr și ulei de portocală - exfoliază cu blândețe, îndepărtând celulele moarte și pregătind pielea pentru alte tratamente: hidratare, tonifiere, anticelulita etc. Pielea rămâne catifelată și suplă, cu un aspect mai ferm.

Ingrediente cheie: zahăr, unt de shea, ulei de portocală. Ingrediente din agricultură ecologică.

Foto articol: De la aslysun/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri