Dacă îți place să consumi ceva gustos și sănătos totodată fie între mese, fie în perioadele de suprasolicitare sau pur și simplu când te relaxezi și vizionezi filmul preferat, îți propunem mai multe variante de gustări sănătoase și fără zahăr, prietenoase cu silueta.

5 Idei de gustări sănătoase și fără zahăr

LIFEBAR PLUS BATON CU FRUCTE, MĂCA ȘI BAOBAB RAW BIO

Batonul este disponibil pe Obio.ro

Toate ingredientele sunt bio și procesate la temperaturi de până la 42 de grade.

Un produs 100%:

  • vegan
  • fără gluten
  • fără zahăr
  • certificat bio
  • raw
  • fără lactoză

Ingrediente: fructe* (74 %; curmale, cireșe, baobab 5 %, merișor 4 %), nuci (25 %; migdale, Truly Raw Caju, pastă de migdale), maca pudră (2 %), sare roz de Himalaya.

Baton de Cocos Fără Gluten Ecologic/Bio

Batonul este disponibil pe Vegis.ro

Produs bio, ecologic, vegan, de post, fără gluten, fără soia, fără lactoză, fără coloranți sau conservanți artificali.

Ingrediente: fulgi de cocos * (60%), sirop de orez *

ARONIA FRUCTE USCATE BIO

Produsul este disponibil pe Obio.ro

-raw, fără gluten-

Fructele de aronia sunt din ce în ce mai populare în ultimul timp. Ele ar avea cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate fructele. În fructele de aronia se găsește un procent de 80 de unități din ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), probabil cel mai mare procent dintre toate fructele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Conținutul mare de flavonoizi, oligoelemente, vitamine și minerale, plasează fructele de Aronia în topul superalimentelor.

Ingrediente: fructe aronia 100%

Baton Silhouette cu Konjac și Ceai Verde MyFibre

Batonul este disponibil pe Vegis.ro

MyFibre Silhouette baton pentru scăderea în greutate, cu Glucomannan (Konjac Mannan) și ceai verde, acoperit cu ciocolată cu lapte, fără zaharuri adăugate, cu îndulcitori naturali.

Beneficii

  • Bogat în fibre (15%)
  • Conține Glucomannan, fibră solubilă din rădăcină de Konjac Mannan - ingredient cu revendicare de sănătate aprobată de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor): În condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate.
  • Fără zaharuri adăugate, cu îndulcitori naturali și Ștevia

MANGO CROCANT BIO

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

O masă gustoasă și sănătoasă pentru cei mari și mici, compusă din bucăți de fructe deshidratate prin înghețare (freeze-drying). Apa este eliminată aproape complet din fructe, astfel încât fructele devin foarte crocante, păstrându-și în același timp culorile naturale vii, fiind extrem de atractive pentru cei mari și cei mici.

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri