Chiar dacă suplimentele de detoxifiere au reprezentat un subiect controversat în ultima vreme, totuși este cu siguranță cert că organismul nostru are nevoie de resurse pentru a-și activa propria sa capacitate de detoxifiere. Vă prezentăm, așadar, 5 suplimente care susțin funcția detox a organismului .

5 suplimente pentru detoxifierea organismului

Detox Mix Natural

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Se consumă în amestec de iaurt sau suc (15g cu 350ml de lichid) sau se poate adăuga în diferite preparate(supe, budinci, salate, mâncăruri: 15g la 500g preparat), pentru a completa cantitatea de fibre.

Important: în timpul folosirii de fibre se consumă cel puțin 2.5 litri de lichide pe zi având grijă ca cel puțin 300ml de lichid să fie băut imediat după consumul de Detox Mix Fitness.

După prepararea amestecului trebuie consumat imediat. Poate fi consumat dimineața sau seara, înainte sau în timpul mesei.

Amestec de tărâțe de psyllium, semințe, roșcove și extras de ceai verde.

Pentru mai multe informații despre produs vizitați Vegis.ro

Water Detox cu Efect de Slăbire

Produsul este disponibil pe Plantum.ro

Potrivit persoanelor care doresc să urmeze un program de remodelare corporală.

Biocyte Water Detox cu efect de slăbire ajută la eliminarea toxinelor din organism, contribuie la îmbunătățirea digestiei, favorizează reducerea oboselii, oferind o stare generală bună.

Administrarea Ceaiului-verde și a cafeinei contribuie la creșterea nivelului acidității, motiv pentru care majoritatea suplimentelor cu efect de slăbire determină un deficit de vitamine și minerale.

Cu un conținut ridicat de fructe și legume, Biocyte Water Detox cu efect de slăbire ajută la detoxifierea organismului în profunzime, mențînând în același timp un nivel echilibrat al pH-ului. Cicoarea, pulberea de piersici și din suc de rodie au efect antioxidant.

GREEN DETOX MIX RAW BIO

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Detox mix este un superamestec de pulberi verzi care conțin proteină completă, enzime, multivitamine (A, B, C, E, K), minerale (fier, potasiu, magneziu, fosfor, calciu etc.) și clorofilă.

Acest amestec este un puternic antioxidant și ajută la detoxifierea organismului.

Ingrediente: spirulină 25% , chlorella 25%, orz verde 25%, iarbă de grâu 25%. - din agricultură ecologică

Produs certificat ecologic. Fără gluten.

Detox Suplu Capsule HERBAGETICA

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Se utilizează ca adjuvant în:

  • obezitate, îngrăşare
  • apetit alimentar excesiv
  • colesterol mărit, trigliceride mărite
  • dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice
  • tromboflebită, tromboze recidivante
  • efeminare la bărbaţi
  • colon iritabil
  • bulimie
  • hipotiroidie

GHIMBIR DETOX

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Beneficii:

1. Elimină constipația și extrage excesul de apă din țesuturi, prin aceasta ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

2. Combate obezitatea și îngrășarea – prin stimularea tranzitului intestinal și prin reglarea apetitului alimentar, acest remediu asigură o reglare naturală a greutătii. Mai mult, ghimbirul acționează asupra metabolismului, așa cum vom vedea în continuare.

3. Mărește rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism. Anumite studii au demonstrat că ghimbirul poate crește rata metabolică a organismului cu până la 20%.

4. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică, ceea ce ajută la ținerea unui regim alimentar sănătos, care să ajute la un slăbit natural și de durată.

5. Stabilizează glicemia, împiedicând hipersecreția de insulină, ceea ce se reflectă, între altele prin prevenirea depunerii excesive de țesut adipos. Un studiu, publicat în revista de Medicină Complementară, arată o legătură puternică și cel puțin interesantă între consumul de ghimbir și indicatorii glicemici ai pacienților cu diabet de tip 2. Cel mai important lucru: nici unul din participanţii la studiu nu s-a confruntat cu efecte adverse la consumul de ghimbir.

6. Susține digestia, mai exact acest remediu stimulează secreţia de sucuri digestive şi îmbunătăţeşte peristaltismul digestiv

Citește toate detaliile despre produs pe Obio.ro

Foto: By Foxys Forest Manufacture/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri