Turmericul este astăzi cunoscut ca fiind un condimente-minune, având numeroase beneficii demonstrate prin studii de specialitate și fiind chiar utilizat ca supliment în diferite afecțiuni.

Mod de preparare: se pun ingredientele la blender, peste care se adaugă apă cât doriți, dar nu mai mult de o cană (dacă ați folosit deja lapte de cocos și nu nuca, nu mai folosiți apă). Se amestecă până ce ingredientele sunt bine mărunțite și ați obținut o băutură fină, de culoare aurie.

Consumați această băutură proaspătă, imediat ce ați preparat-o, dimineața înainte de micul dejun.

*cereți sfatul medicului înainte de a face schimbări în dietă sau a urma o cură.

Foto articol: By Natasha Breen/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri